November 24, 2014

THE TYPE OF LONELINESS WHERE YOU NEED TO KEEP STRUGGLING TO ACCEPT A SITUATION IS FUNDAMENTALLY DIFFERENT THAN THE SORT YOU KNOW YOU'LL GET THROUGH IF YOU JUST HANG IN THERE

It's been so dark and so cold outside that all I want to do is sleep, eat and watch Twin Peaks (I actually watched the last episode after I wrote this and I'm so sad that it's over (and happy that it continues in 2016.) If you have any other shows that resembles Twin Peaks, let me know. I'm looking for some kind of weird mystery series.)
I love it when there's tons of snow outside and it's snowing just a little and it's all quiet and dark. What I don't like is freezing wind, just a little snow and pitch-dark, it all makes me so depressed.

To stop my constant complaining, I took some photos of some new things I've gotten. 

Lähipäivinä on ollut niin pimeää ja kylmää ulkona, että mun ei tee mieli tehdä muuta kuin nukkua, syödä ja katsoa Twin Peaksia (Mä itseasiassa katsoin Twin Peaksin viimeisen jakson sen jälkeen ku kirjotin tän ja oon tosi surullinen että se on loppu (ja onnellinen siitä että se jatkuu 2016.) Jos te tiedätte mitään sarjoja jotka muistuttaa Twin Peaksia, kertokaa ihmeessä mulle. Mä etsin jotain outoa mysteerisarjaa.)
Mä rakastan sitä kun ulkona on valkoista ja sataa hiljalleen lunta ja kaikkialla on hiljaista ja pimeää. Ja inhoan taas kylmää tuulta, pientä määrää lunta ja pilkkopimeää, kaikki toi saa mut masentumaan.

Lopettaakseni mun jatkuvan valitukseni, mä otin pari kuvaa asioista joita olen saanut lähiaikoina.


Mä sain kaksi saippuaa kokeiltavaksi Soap & Balsam-nimisestä kaupasta. 

Ensimmäinen on tämä yllä oleva laventeli-oliiviöljy saippua. Saippua tuoksuu ihanan kevyesti laventelilta ja tuntuu käsissä pehmeältä (meidän koko kylpyhuone tuoksuu myös ihanalta.) Oon käyttänyt tätä ennen vauvoille tarkoitettua saippuaa (ostettiin Pestolle, mutta pestään sitä niin harvoin, että otettiin omaankin käyttöön :D), joten sen jälkeen tällä uudella saippualla on luksusta peseytyä.

Saippua sisältää mm. yllämainittua oliiviöljyä sekä laventelin eteeristä öljyä, vaniljauutetta, kookosöljyä ja merisuolaa. Löydät saippuan tästä linkistä, ja se maksaa vain 8,90€.


Toinen tuote on tämä Metsä-niminen saippua, joka tuoksuu ja tuntuu käsissä nimenomaisesti aivan metsältä. Saippua sisältää mm. kookosöljyä, rypsiöljyä, voipuun voita, männyn eteeristä öljyä, timjamin eteeristä öljyä sekä kanervan kukkaa. Löydät saippuan tästä linkistä, ja se maksaa myös 8,90€


I got the opportunity to design my own iPhone case. Since I got my 5S just some time ago and haven't got a change to get that many cases, I was super excited about this. 
It was so hard to choose, I tried about 20 different photos and ended up with this. It's Anna Karina in a movie called A Woman is a Woman. It's one of my favourite movies and I've never seen a case like this, so it's just perfect. 

Mä sain mahdollisuuden suunnitella mun omat kännykänkuoreni. Koska mä hankin mun 5S vasta vähän aikaa sitten, en oo ehtinyt hankkia juuri mitään uusia kuoria, ja sen takia olin innoissani. Valinta oli tosi vaikeaa, kokeilin varmaan 20 eri kuvaa ja päädyin sit tähän. Kuvassa on Anna Karina elokuvassa A Woman is a Woman. Se on yksi mun lempileffoistani enkä oo koskaan nähnyt tän tyyppistä kuorta, joten tää on ihan täydellinen.

College shirt from Etsy and boots from Sorel

I got this super cute coat from Sheinside. It fits me perfectly and I love the sleeves. The only bad thing is that I can't wear it when it's super freezing, cause it's kind of thin. But it's perfect when it's -5 and I'm wearing a thick sweater underneath. You can find the jacket in here!

As you can see in the photo, I'm super tired all the time. Do you have any good tips for making myself feel better and not so tired during winter?

Mä sain tämän ihanan takin Sheinsidelta. Se istuu mulle täydellisesti ja rakastan noita hihoja. Ainut huono puoli tässä on se, etten voi käyttää sitä millään kamalilla pakkasilla, koska takki on aika ohut. Mutta tää on täydellinen about -5 keleillä jos alle pukee paksun neuleen. Löydät takin tästä!

Ja kuten kuvasta näette, niin oon tosi väsynyt koko ajan. Onko teillä mitään vinkkejä miten piristää itseään talven aikaan?

25 comments:

 1. Kato sellasta sarjaa ku True Detective! Ihan mieletön, paras sarja mitä oon koskaan kattonut. Näkyy ainakin HBO nordicilla, mutta eiköhän sen voi halutessaan ladatakin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo oon kattonut sen poikaystävän kanssa, tykkäsin kyl (en tosin niin paljoa ku Twin Peaksista mut sitä parempaa sarjaa on vaikee löytää :D)

   Delete
 2. Ootko kattonu sellasen kun True Detective ? tykkäsin twin peaksista ja tosta, ne ei silleen oo samanlaisia, mut jotenkin itellä tuli true detectivee kattoessa aina twin peaks mieleen, ehkä se ympäristö ja kuvaustyyli jne. https://www.youtube.com/watch?v=TXwCoNwBSkQ

  ReplyDelete
 3. Itekin tykkään Twin peaksistä ja Fargossa on vähän samanlaisia viboja! Kannattaa kattoa jos et vielä ole :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo tätä pitäis kokeilla. Oon ehkä vähän epäileväinen, mut eipä sitä tiiä vaik tykkäsin :D

   Delete
 4. Suosittelen tsekkaa sarjaa nimeltä Haven jos et oo jo katsonut, ihan mahtava :D

  ReplyDelete
 5. there a 2007 tv miniserie called Cape Wrath (or Meadownland in America) That is quiet good... :D

  ReplyDelete
 6. How about the series Sleepy Hollow?
  You could also take a look at:
  1) Under the dome
  2) Teen Wolf
  3) Witches of east end
  4) The secret circle
  5) Once upon a time
  6) Eastwick

  Not to mention all those awesome Asian dramas/series that are out there. :)

  ReplyDelete
 7. True detective on huippu,tosi synkky ja mustaa huumoria! suosittelen!
  Kannattaa syödä paljo vitamiineja talvella ja harrastaa liikuntaa,se on klisee mut oikeesti ainoo keino pitää pirteenä pimeellä,käy vaikka aamupäivisin jonku tunnin kävelyn/hölkän,se jo ihmeesti auttaa :)

  ReplyDelete
 8. Kannattaa katsoa Top of the Lake, löytyy tai ainakin löytyi Netflixistä vielä jonkinaikaa sitten. Mysteerinen on, aika rankkakin mutta aivan fantastisissa maisemissa kuvattu.

  ReplyDelete
 9. ah, twin peaks. ja ihana tuo anna karina -kuori! x

  ReplyDelete
 10. Ite piristyn tähän vuodenaikaan ainakin siitä, kun käyn välillä iltasin lenkillä (jos ei huvita vetää juoksulenkkiä niin voi kävelläkin). Sen jälkeen vaikka suoraan lämpimään saunaan, jos sattuu saunan omistamaan. :) Lämmin suihku ajaa tietysti melkein saman asian. Kavereitten seura piristää myös melkein väkisin, jos sattuu olemaan sellanen päivä että juttu luistaa.

  Kannattaa vaan syödä paljon kasviksia, että saat tarpeeks vitamiineja ja muutenkin tehä kaikkia asioita mistä nautit niin pysyt pirteenä. Hyviä yöunia unohtamatta. :)

  ReplyDelete
 11. i really suggest you true Detective. it is pretty dark at times, but so very thrilling.. i love this series. to make yourself feel better, maybe try eating a Lot of Vitamine and healthy food but also things you really enjoy like maybe cake or chocolate from time to time. Make some warm tea, take a bath. Read a good book and Rest enough... Whatever makes you feel better. :)

  ReplyDelete
 12. voi, sä olet niin kaunis !

  ReplyDelete
 13. Hemlock grove on aika creepy sarja, kokeile sitä! :)

  ReplyDelete
 14. I recommend you TV series "The Killing". Is it super mystery, it is always raining, foggy that kind stuff. Besides it is interesting and it puts you under tension.

  ReplyDelete
 15. American horror story.

  ReplyDelete
 16. Anonymous1/12/14 23:03

  Yks sarja mihin oon ite jääny ihan koukkuun on misfits! :)

  ReplyDelete
 17. Oh I love sorrel boots, i think they're perfect for winter :)

  xx, Eleonora

  *eleonorasblog*

  ReplyDelete
 18. Hello, where did you design your case? Would you mind to share the link? It's beautiful, I love Anna Karina so much
  Guoda

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh I totally forgot to mention! I got it from Caseapp

   Delete
 19. siis apua! luin sun blogia sillon joskus monta monta vuotta sitten,kun muita blogeja ei suomessa edes tyyliin ollut. en oo moneen vuoteen muistanut sun olemassaoloa paitsi nyt! :D pakko lukea joulun aikana sun blogi läpi.....

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aww :3 No mut sithän sul on tekemistä jouluks!

   Delete

I use Canon EOS 1100D
I was born in 1993
I'm from Helsinki, Finland