September 28, 2014

IN LOVE WITH E.L.F.


Just a few days ago I discovered that you can buy E.L.F. products in Finland (in some pharmacies).
I'm really excited cause their products are very cheap, good quality and aren't tested on animals.
All products were 3,50€ or 6,50€ so they cost a little more than on their website but not too much.
I ended up buying these following products:

Vasta pari päivää sitten mä sain tietää että E.L.F. merkkiä myydään myös Suomessa (joissakin apteekeissa). Mä oon tosi innoissani, koska E.L.F.in tuotteet on tosi halpoja, hyvälaatuisia eikä niitä ole testattu eläimillä. Kaikki tuotteet maksoivat joko 3,50€ tai 6,50€, eli vähän enemmän mitä heidän sivuilla, mutta ei liian paljoa kuitenkaan.
Mun ostoskoriin päätyivät nämä tuotteet:

 

E.L.F Studio Bronzers in Golden Bronzer 6,50€

This bronzer is perfect for me, because it's not as pigmented as my other bronzers and it gives me a natural glow.

Tämä aurinkopuuteri on täydellinen mulle, koska se ei ole yhtä pigmenttinen kuin mun muut aurinkopuuterit, vaan antaa nätin luonnollisen hehkun.


E.L.F. Studio Blush in Mellow Mauve 6,50€

I've been looking for a blush that's exactly this colour but they all have been too bright and just not what I wanted. This is perfect and will look so nice and warm in autumn.

Mä oon etsinyt just tän sävyistä poskupunaa, mutta kaikki mitä oon kokeillut on ollut liian kirkkaita tai muuten vaan huonoja. Tää on täydellinen ja tulee näyttämään niin kivalta ja lämpimältä syksyllä.

 

E.L.F. Studio Eyebrow Kit in Medium 6,50€

This eyebrow kit is AWESOME and easily my favourite from all these products. It is very pigmented and not perfect for you if you haven't done your eyebrows before, but if you have some experience, I advise you to try this. 

Tää kulmaväri on MAHTAVA ja mun ehdoton suosikki näistä tuotteista. Tää on tosi pigmenttinen, joten se ei ole välttämättä se oikea sulle jos et oo tehnyt ennen mitään sun kulmillesi, mutta jos sulla on jotain kokemusta, niin kannattaa kokeilla tätä.

 

E.L.F. Essential Liquid Eyeliner in Black 3,50€

I love this eyeliner, it doesn't smudge at all, but the only ''flaw'' is the brush. It's very thin and it gives me some troubles even when I've been using liquid eyeliners forever. But it's nothing too hard, so I'm just going to learn to use it.

Mä rakastan tätä eyelineriä, tää ei leviä ollenkaan, mutta ainoa ''vika'' tässä on toi harja. Se on erittäin ohut ja tuottaa jopa mulle ongelmia, vaikka oon käyttänyt nestemäisiä eyelinereitä ties miten kauan. Mutta ei se oo mitään mahdotonta, joten aion jatkaa ton käyttöä ja oppia.


E.L.F Essential Regular & Waterproof Mascara in Black/Brown 3,50€

My mascara was almost finished and I bought this one cause it was really cheap, so I wasn't expecting it to be good. But I was so wrong. The waterproof side isn't as good as the regular one. The regular one makes my lashes super long and I love it!

Mun ripsivärini oli melkein loppu joten päätin ostaa tän ripsivärin vaan sen takia koska tää oli halpa, enkä siis odottanut että tää olis kovin hyvä. Mutta mä olin väärässä. Toi vedenkestävä ei ole niin hyvää ku toi tavallinen. Tavallinen pidentää mun ripsiäni tosi paljon ja oon ihan rakastunut!

4 comments:

 1. Anonymous28/9/14 21:08

  Kiva kun postasit näistä! ois ehkä kiva nähdä vielä käytössä noita, esim. että miltä nuo aurinkopuuterit näyttää:) Ite teen sillee joskus että otan iha erilisellä siveltimellä sitä eyelinerin väriä jos on huono sivellin. Päädyitkö muuten johonkin siveltimiin? Tarvisin myös uusia, vegaanisia siveltimiä..

  ReplyDelete
 2. Anonymous28/9/14 22:08

  which pharmacy in helsinki sells them? id like to try the mascara out (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anonymous29/9/14 17:40

   the pharmacy inside stockmann has them :)

   Delete
 3. Anonymous30/9/14 21:14

  Taidan tietää mistä ostan seuraavaks eyelinerin ja ripsarin, molemmat veteleekin jo viimesiään.

  ReplyDelete

I use Canon EOS 1100D
I was born in 1993
I'm from Helsinki, Finland