December 17, 2013

SAMMYDRESS BOOTIES

I've found the wonderful world of gel nail polish. It's really easy way to make your nails look fabulous. I've also let my nails grow and I don't remember when they were this long. I've bought quiet a few gel polishes from eBay and I'm also thinking about making a little post on my blog about them.

Oon löytänyt geeli kynsilakkojen ihmeellisen maailman. Näillä on tosi helppo luoda kauniit kynnet. Oon antanut samalla mun kynsien kasvaa vapaasti, enkä muista milloin viimeksi ne olis ollut näin pitkät. Oon ostellut muutamia geelilakkoja eBaystä ja ajattelin että voisin esitellä niitä ja muutenkin geelikynsilakkoja täällä blogissa.


JACKET SHEINSIDE, TARTAN DUNGAREE SKIRT FROM MISSGUIDED, BOOTS FROM SAMMYDRESS (VIA BLOG)


Sammydress (click!) sent me these cute boots to review. I absolutely love them. They're very light and the zipper details are gorgeous.

Sammydress lähetti mulle nämä kengät arvosteltaviksi. Mä oon aivan rakastunut näihin. Nää on tosi kevyet ja tykkään erityisesti noista vetoketjuista.

I used my new lens to photograph these photos, aren't they great?

Käytin mun uutta objektiiviani kaikissa tän postauksen kuvissa, eikö oo aika mahtavia?

6 comments:

 1. you look stunning babe :)

  ReplyDelete
 2. lovely outfit!

  http://vladasworld.blogspot.com/

  ReplyDelete
 3. Hei!haluaisin kysyy siitä kun oot usein kirjoittanut että sulla ei oo paljon ystäviä,niin ootko kauheen ujo vai tykkäätkö itse mieluummin olla yksin kuin seurassa? vaikutat tosi ihanalta tyypiltä ja uskon että moni ois mielellään sun kaveri..:) ittellä on se ongelma että ei oo kauheesti ystäviä ja se vaikuttaa siihen ettei si juuri ikin tee mitään,huvittais kyllä mutta yksin ei kyl oo intoo lähtee minnekkään... voisitko joskus kirjoittaa tästä aiheesta ja esim siitä miten aikaa saa kulumaan yksin jne? tuntuuks susta että aikusena on vaikeempi saada kavereita ku lapsena? jos ei mee opiskeleen niin jää helpolla yksin,suurinosa omista vanhoista kavereista lähtenyt muualle kouluihin ja löytäny siellä uudet kaverit ja juttunsa...itte en oo koulussa enkä vielä tiedä ees mitä haluun opiskella tai haluanko ees,aitko sä hakea opiskeleen?

  ReplyDelete
 4. Oletpas kaunis. :)
  Millä putkella otit nämä?

  ReplyDelete

I use Canon EOS 1100D
I was born in 1993
I'm from Helsinki, Finland