October 25, 2013

ARVONTAA

Kuten kuvasta näkyy, 2nd Family Tattoossa (jossa mun isäni työskentelee), tulee olemaan Halloweenin aikoihin pikkukuvapäivä, jolloin saa tiettyjä kansiossa olevia kuvia suunnilleen 50-100e hintaan. Lisätietoa löydätte 2nd Family Tattoon Facebook sivuilta (click!).

Ja tässä samalla mä ajattelin arpoa jotain siistiä teille lukijoillekin. Nimittäin tatuointi lahjakortin mun isäni piikin alle! Mm. tästä linkistä pääset katsomaan mun isäni kädenjälkeä. Mun isäni on tehnyt myös kaikki mun tatuointini, ja viimeisimmän mun tatuoinnin näette tästä.

Lahjakortti on 300€ arvoinen! Lahjakortti on voimassa puoli vuotta. Osallistuaksesi kisaan sun täytyy täyttää seuraavat jutut;

1. Olet 18-vuotias. Täysi-ikäisyys on ehdottomuus.
2. Tykkäät 2nd Family Tattoon Facebook sivusta (johon pääset tästä)
3. Kommentoit tämän postauksen kommenttiboksiin sähköpostiosoitteesi (sekä sanan ''Tehty!'' kun olet tykännyt FB-sivusta) sekä ideasi siitä, minkä näköistä tatuointia ajattelit lahjakortilla hankkia.

Arvonta suoritetaan arpomalla ja arvonta päättyy viikon päästä, 1.11. klo 21.00 jolloin vastauksia ei enää oteta vastaan.

Toivottavasti muistin kaiken D: Onnea kilpailuun! Ja jos tulee kysymyksiä, vastaan ilomielin!

Sorry, this post is only for Finnish people!

42 comments:

 1. Ei vitsi, ihan huippu kisa! ja kiitos kun laitoit linkkiä, isäs on näköjään taitava. yks uus ehdokas mun ekaks tatuoijaks, miten voikin sattua että oon etsinyt nimenomaan sellasta, joka osais tehdä just ton tyylisiä ruusuja mitä tuolla facessa näkyy! eli tosiaan jotain ruusuun liittyvää oon aikonut ottaa, ehkä jotain muutakin siihen lisäks vielä, pitää kattoo.

  ja tykkäsin facessa, eli tehty! emmiy_90@hotmail.com

  ReplyDelete
 2. Ooo siisti arvonta!
  Mut joo ekaks tatuoinniks ottaisin varmaankin jotai unisieppariin liittyvää ehkäpä, ehkä jotai siihen lisäkski. Ja Tehty!
  emmi-@windowslive.com

  ReplyDelete
 3. adwafd_sompe@hotmail.com
  TEHTY !!

  Mulla itellä on kerääntynyt tähän mennessä neljä tatuointia mutta tatskakuume vaan kasvaa jatkuvasti. Seuraavaksi leimaksi suunnitelmissa olisi todennäköisesti hieman isompaa kuvaa reiteen tai vaihtoehtoisesti esim. kämmeneen ja käsivarteen. Lahjakortti tulisi siis todella tarpeeseen, ehheh !!

  BTW vitsit ihan mahdottoman upee idea tää kilpailu, hienoo antaa tuollainen mahollisuus, varmasti hillittömän monet tykkää.

  ReplyDelete
 4. Tehty!

  ah ihan mieletön arvonta! Olen tässä muutaman vuoden jo haaveillut ensimmäisestä tatuoinnista, mutta tatuoinnin aiheesta olin pitkään epävarma ja siksi en vielä ole mennyt sitä ottamaan. Kuitenkin nyt helmikuusta asti olen tiennytmitä haluan, mutta rahaa ei ole ollut ja se on raastavaa. Haluan selkääni tärkeän tekstin helmikuussa pois nukkuneen parhaan ystäväni kunniaksi. Tämä olisi se arvonta minkä todella haluaisi voittaa, olen muutenkin ihaillut isäsi aikaansaannoksia ja pohtinut, voisiko hän olla sopiva tatuoija minulle. :)

  janita.saarinen@hotmail.com

  ReplyDelete
 5. Saythistoyou@luukku.com
  Tehty!
  Ja mulla on ollut jo noin pari vuotta mielessä tatuointi jossa lukee venäjäksi kyrillisillä kirjaimilla "sweet dreams" ja tatuointi tulisi mun isän muistolle.

  ReplyDelete
 6. TEHTY! Ruusu tai lucky cat
  pihlaja92@hotmail.com

  Oi miten siistiä ja ihania tatuointeja. On varmaan mahtavaa, kun oma isä on taitava tatuoija.

  ReplyDelete
 7. tehty! mä haluisin sellasen aika simppelin ääriviiva tatskan ja haaleet varjot nii se sopis mun edellisiin tatskoihinki..:) maikkii@windowslive.com

  ReplyDelete
 8. Tehty!
  Harmi, että olen buukannut tuon lauantain jo täyteen, muuten olisin voinut käydä neulan alla ... :/
  Jatkaisin varmaan Alice in Wonderland-teemaa, Irvikissa jo selästä löytyykin.

  ruusanseikkailut(at)gmail.com

  ReplyDelete
 9. Uuu uuu tehty! Ottaisin mun susiruman niskassa olevan tähtitatuoinnin päälle peittokuvaa, jotain sugarskullia jolla on ruusuja päässä. Nytku mun hiukset leikattiin lyhyeksi niin se helvetin tähti on kokoajan esillä ja asia vaatii välittömiä toimia. :D

  hannapee ät live.com

  ReplyDelete
 10. Tykkäys Tehty sekä ikääkin riittää :)
  Lahjakortilla tatuoittaisin itselleni takajaloillaan seisovan yksisarvisen jolla on kaunis liehuva harja sekä häntä, ja superhyper kaunis silmä!! Kuvan raakile on roikkunu seinällä about vuoden ja ajatus kuvasta on ollut olemassa jo pitempään. Semmosen mie halluuuuun!
  nnohannasd@gmail.com

  ReplyDelete
 11. Parasta.
  Mun opiskelijabudjetti rajottaa vielä kahta unelmaa käsivarsiin....
  Ehkä mua lykästäis.. :-)
  FB-sivusta tykätty!!

  eveliina.johansson@suomi24.fi

  ReplyDelete
 12. Tehty!
  Haaveilen punakettutatuoinnista pohkeeseeni
  kirsimaari.ahonen@gmail.com

  ReplyDelete
 13. Tehty!
  Tatuoinniksi tulisi Día de Muertos tyttö koristamaan kättäni :)
  karoliina.sirkia@gmail.com

  ReplyDelete
 14. apuaa toivottavasti et julkaise tota aiempaa kommenttia kun kone päätti ottaa varaslähdön julkasun kanssa.... :D

  Anyway, tykätty on!
  Mulla on joku miljoona tatuointisuunnitelmaa mut tän lahjakortin käyttäisin ehkä reiteen tulevaan sukkanauhapitsiplaaplaa-tyyppiseen räpellykseen, tai semmoseen erään taiteilijan tekemään tosi kauniiseen kukkaan joka tulis tohon käsivarteen, tavallaan sisäpuolelle :)

  tiina.hirvonen@me.com

  ReplyDelete
 15. Tehty! noorahenriikka@gmail.com
  Ihan huippu kisa edellisiä kompaten! Ja isälläsi hienoa kädenjälkeä myöskin:) Mulla on toistaiseksi vain kaksi pikkuruista tatuointia tarttunut matkaan, ja no, nälkähän kasvaa syödessä joten tässä kokoajan sitä koetetaan vähän säästellä niitä varten! Seuraavaksi olin miettinyt hankkivani meksikolaistyylisen pääkallon tai kiinalaisen onnen kissan reiteen! Toisaalta myös joku tekstikin olis kiva mutta täytyy nyt vielä miettiä sitä.

  ReplyDelete
 16. Tehty! fear__dark1@hotmail.com

  Haluisin kehykset joiden sisällä olisi hirvenpää (eli sarvet yms. pääasiassa) TAI old school tyylisen pin up tyttösen :)
  itselläni on nyt 4 tatuointia ja kokoajanhan tuo tatskailu on mielessä eli periaatteet ovat mutta rahastahan tuo on kiinni :c

  ReplyDelete
 17. Tykätty! fantasyforone@yahoo.com Yhtäkään tatuointia mulla ei vielä ole mutta ainakin kolme on jo suunnitteilla. Ensimmäisen pikkuisen ajattelin käydä ottamassa vielä ennen joulua. Tämän lahjakortin voisin käyttää siipisimpputatskaan, jonka paikkaa en vielä tiedä. Ehkä selkä, ehkä hauis...

  ReplyDelete
 18. Tykätty! edith.kankaanranta@gmail.com, oon pyöritelly vaik mitä ideoita mut mikään ei oo ollu se oikee. Sit päätin et se mitä haluun ihooni on viulun F-avaimet koska mun isä soittaa viulua ja haluun jonkin kuvan josta voin olla ylpee ja joka merkkaa mulle jotain

  ReplyDelete
 19. Tehty!
  Ja jatkaisin mun koipi tatskaa (kirskikkapuuta ja sit se iitiaatinainen)
  Näillä nykysillä varoilla säästämisestä sitä varten tulee ikuisuus projekti. :Ddd
  taru.emilia@hotmail.com

  ReplyDelete
 20. Tykätty!
  Ottaisin luultavasti jonkinlaisen tatuoinnin isosiskostani.

  janttu.k@hotmail.com

  ReplyDelete
 21. Tehty!
  roosayrjana@gmail.com
  Ottaisin käteen Frida Kahlon, jolla olisi hiukset täynnä kukkia.

  ReplyDelete
 22. Tehty!
  Tatuointi ois joko pikkulintuja selkään, tai kaks isäni antamien patsaiden kuvaa olkapäihin. Kyseessä luultavasti jotain munkkeja tms.... :-D Tärkeä muisto kuitenkin.

  riiajarvinen@hotmail.fi

  ReplyDelete
 23. Tehty! s.posti on: jenni.jalkanen@gmail.com. Haaveilen isosta värikkäästä riikinkukkotatuoinnnista olkavarteen. Tatuointeja on jo jonkin verran.. :)

  ReplyDelete
 24. hei oikeesti tää on ehkä paras arvonta IKINÄ. EIIIII MÄ NIIN HALUUN VOITTAA TÄN ;--; VOI EI APUAA EN KESTÄ SYDÄN HAKKAA.................. Mulla on ollut haaveissa jonkinlainen sarjakuva/karikatyyri tatuointi ihanasta kisustani jonkinlaisten kehysten sisällä. Tatskaan tulisi myös old school nauha johon saisi hakata tekstin Expecto Patronum Harry Potterin mukaan vitsi oon haaveillut tän ottamisesta jo niin pitkään ja tuleva lontoon reissu siirtää tatuoinnin ottoa vasta ensi vuodelle TÄSSÄ olisi mun mahdollisuus voi ei! Facebook sivusta tykätty, sun faija on super hyvä tekijä ja nukenposti@hotmail.com ♥

  ReplyDelete
 25. Tehty! Pitkään on jo tatuointi ollut tarkoituksena ottaa, rajoitteena lähinnä opiskelijabudjetti. Norsun pään käteen haluaisin. anna.kovacs@live.fi

  ReplyDelete
 26. tehty! :) Mä haluisin sellasen vähän ton sun kukkatatuoinninj tyylisestä mut käsi/olkavarteen :-) lottaonparas@hotmail.com

  ReplyDelete
 27. Tehty! Antaisin varmaan melko vapaat kädet, parhaat kuvat yleensä syntyy kun vähän eka vaan jutellaan ja jaetaan mieltymyksiä ja sitten kattellaan mitä syntyy :>
  enceboo♥gmail.com

  ReplyDelete
 28. tehty!
  tää ois ihan mah-ta-va voittaa koska tatuointeja ei voi ikinä olla tarpeeks ja isäs on todella taitava, teikänkin tatuoinnit on niin erikauniita!^^
  haluaisin molempiin polviin jonkinnäköset simpukat.:3
  n_inak@hotmail.com

  ReplyDelete
 29. Tykätty. Haluaisin jalkapöytään sellasen halkasijaltaan bout 6 centtisen kuvan maapallosta (Afrikka etualalla) ja sen ympärille kirjotusta. Värimaailmaa oon aatellu et mantereet vois olla oransseja ja/tai keltasii, mut mitää sinistä merta en varmaa haluu vaa jättäisin sen ehkä värittömäks. Mietin kanssa kahta neliapilaa kuvan viereen mut sit siitä saattais tulla vähän liian "too much happening at the same time".. Aika pitkälle oon ite miettiny ja piirtänytkin mun suunnitelman, mut jos sun isän tai jonkun toisen mielestä tää mun haluama tatuointi on liian pieni tai saa joitain muita ideoita nii luotan kyl ammattilaiseen :)
  veeaa@hotmail.com

  ReplyDelete
 30. Tehty! Tatuointi idea mulla on jo olemassa, ei oo vaan rahaa ollu toteuttaa ko. ideaa :) Paikkana ajattelin joko kylkeä, pohjetta tai kyynärvartta, tästä täytys käyä keskustelua tatuoijan kanssa.
  savolainen.mia@gmail.com

  ReplyDelete
 31. Tehty! Haluaisin sukkanauhatatuoinnin reiteen, mahdollisimman aidon näköisen eli periaatteessa 3D:n.
  tiinasaarr@hotmail.com

  ReplyDelete
 32. Tehty! Haluaisin w. bouguereaun the first kiss - enkelit vasempaan käteen sekä tekstin "I met a girl once who sighed and told me she was not lovely and it confused me that she could not see the sunlight shining trough her scars"(peittämään viiltelyarpia..hups..)
  ja siis vielä tämän lisäksi haluaisin oikeaan käteen mumford&sonsin laulusta after the storm kertosäkeen sanat sekä kielon kuvan mutta ei kyllä kolmesataa siitä näihin kaikkiin mutta jos edes jonkun saisi tehtyä :)
  aliisa.perikangas@helsinki.fi

  ReplyDelete
 33. katrrml@hotmail.com
  tehty! tykätty facessa siis :)

  Mä oon pari vuotta jo haaveillut tatskoista, ja kaks lemppari-ideaa ovat about tulitikkulaatikon kokoinen sydän ranteeseen ja suden pää olkapäähän. varmaan tuolla summalla siis susi tulisi koristamaan kättäni :) Yhtään tatskaa ei ennestään ole, joten ois kyllä aika huikeaa ja jännittävää voittaa tää !

  ReplyDelete
 34. Tehty! Ottaisin vasempaan käteen aika näyttävän "gypsy" tattoon, eli siis värejä ja koristeellisuutta siitä löytys ja yksityiskohtia paljon. :) jee <3

  iman_ouahi@hotmail.com

  ReplyDelete
 35. Done, mulla on ihan hirveästi kaikkia ideoita mutta ottaisin nyt varmaan yhden tekstin selkään ainakin :-)

  emmi_kukkula@hotmail.com

  ReplyDelete
 36. Tehty! Pakko sanoa, että aivan mahtava kilpailu. Itse olen kovasti yrittänyt säästää rahaa uuteen tatuointiin, mutta se tuntuu olevan ikuinen projekti koska oon opiskelija, mutta nyt itse tatuointiin, WOHOO! Haluaisin ottaa seksikkään pin up naisen, joka on zombie. Kauneutta on monenlaista, ja me räväkkäämmätkin ihmiset voimme olla yhtälailla kauniita lävistyksiemme, vaatteidemme ja ynnä muiden ulkoisten seikkojen takia. Olen itse pienestä pitäen ollut outolintu ja rakastanut ylikaiken muun muassa halloweeniä, kauhuleffoja, mustia ruusuja, keskiyötä ja sun muuta sellaista mistä peruskansa ei niin välitä. Samalla se zombie pin up kuvastaisi minua itseäni, ja haluan sillä muistuttaa minua olemaan juuri minä.

  hurtsi@luukku.com

  ReplyDelete
 37. Tehty! En oo suunnitellu vielä mitään konkreettista, mut joku värikäs ja ainutlaatuinen kuva kylkeen tai selkään. On kuitenkin jo vähän ideaa mielessä :) Sellanen, mikä on suunniteltu yhessä tatuoijan kans eikä joku valmis kuva jostain. Multa löytyy ennestään jo musta teksti, joten nyt ois värin aika :D

  juliadaa@hotmail.com

  ReplyDelete
 38. Tehty!
  Oon suunnitellu jo pitkään ottavani jotain lintuihin liittyvää tatuointia, mut en oo vielä täysin varma mimmonen se tulis loppupeleissä olemaan. Raha (tai sen puute) on ollu myös hiukkasen esteenä.. nyt ois hyvä mahdollisuus ratkaista se osa ongelmasta :>

  hagge92@hotmail.com

  ReplyDelete
 39. TEHTY!

  Ja kun napsahtaisi niin tulisipa tehtyä yksi himpulan pahasti oleva tatuointi loppuun ja tenavien nimet arvoisalleen näkyville <3

  minka.pietilainen@gmail.com

  ReplyDelete
 40. Jep, tykätty on eli Tehty!

  Minkälainen tatuointi? Joko käsivarteen hauiksen alapuolelle jtn tai reiteen jtn. Ja tuo jtn on joko yksikertaista pelkällä mustalla musteella tehtyä tai sitten vesivärityyppinen ilman rajauksia tehty värillinen tatuointi.

  aino.stromberg@gmail.com

  ReplyDelete
 41. alexandra1/11/13 17:01

  moikka, TEHTY! :)
  ensimmäisen tatuoinnin ottamisen jälkeen tatuointikuume on huima, mutta opiskelijabudjetti viivästyttää... suunnitelmana ois jatkaa tuota vasemman käsivarren hihaa luultavimmin alice in the wonderland-tyylillä, mutta sleeveä anyways:P

  alexandrajulin@hotmail.com

  ReplyDelete
 42. Anonymous1/11/13 20:05

  Tehty!
  Haluaisin kylkeen tietynlaisen ruusun jota sitten myöhemmin jatkaisin niin että toiseen kylkeen tulisin samanlainen ja yhdistäisin ne tekstillä tissien alta oon miettinyt tätä pitkään, mutta rahat eivät opiskelijalla ole vielä riittäneet joten tän kilpailun voitto ois aika super mahtavaa!
  kia.liljegren@hotmail.com

  ReplyDelete

I use Canon EOS 1100D
I was born in 1993
I'm from Helsinki, Finland