July 11, 2013

LIEKSA

We're visiting my grandparents in Lieksa, because my great grandmother died. The funeral's this Saturday so we won't be here for long. Though it's nice to be in here, even if the reason for that is sad.

Sheinside sent me this gorgeous purple galaxy dress. You can find it here (click!)

I also got these Bart Simpson shorts and I was so sad that they were way too small. My mom promised to try and do something to them so I can wear them. You can find them here (click!)

15 comments:

 1. niin päheet sortsit!

  ReplyDelete
 2. Anonymous11/7/13 23:34

  Ennen seurasin paljon paljon paljon blogeja, nykyään en enää oikeastaan yhtäkään, vain sun blogiasi. Sun blogias on mukava seurata, koska se on niin aito ja samaistuttava. Ihanaa seurata blogia, jota pitää persoonallinen ihminen, ei sellanen perusmimmi, joita on tusinassa kolmetoista. Mun mielestä on myös ihanaa nähdä kuvia ihmisestä joka on normaalin kokoinen ja naisellinen, ei sellanen saatanan iänikuinen langanlaiha superfitnessihqintoilija.
  Ennen kaikkea sä oot oma ittes, toteutat tätä hommaa omilla säännöilläs ja omalla tyylilläs.
  Jatka samaan malliin.

  ReplyDelete
 3. pyh :--( huonointa halvoissa made in asia vaatteissa on niiden pienet koot. ite ratkoisin sivusaumat auki ja laittaisin jatkeeksi jotain kivaa kangasta tai perus paksua mustaa trikoota

  ReplyDelete
 4. Oi ihanat shortsit! Toivottavasti saat ne jotenkin käyttökelposiks :-) ♥ Ja osanotot mummun menetyksestä♥♥♥

  ReplyDelete
 5. Please stop smoking, you're too pretty to destroy your health ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anonymous14/7/13 23:50

   ...but ugly people are allowed to destroy their health?

   Delete
 6. Anonymous12/7/13 18:33

  how tall are you ? :)

  ReplyDelete
 7. Oon tosi onnellinen että löysin sun blogis taas pitkästä aikaa. Blogisi on jotenkin niin persoonallinen ja inspiroiva, eikä mun mielestä muistuta oikein kenenkään muun blogia :)

  ReplyDelete
 8. Oon tosi onnellinen että löysin sun blogis taas pitkästä aikaa. Blogisi on jotenkin niin persoonallinen ja inspiroiva, eikä mun mielestä muistuta oikein kenenkään muun blogia :)

  ReplyDelete
 9. Anonymous14/7/13 16:20

  siistit shortsit! tekisin myös samoin ku tuo yks ano ehotti, eli sivusaumat auki ja mustaa/keltasta??/jtn kangasta sinne. :)

  -e

  ReplyDelete
 10. Anonymous16/7/13 18:54

  leikkaa ittelles otsatukka

  ReplyDelete

I use Canon EOS 1100D
I was born in 1993
I'm from Helsinki, Finland