July 8, 2013

BLUE JEANS

3d rose sweater ebay, jeans lindex

You all probably noticed that I haven't been posting that much, and I feel so stupid cause the reason I haven't  been posting any outfit posts is because I feel fat. I don't want to to be this stupid and vain to feel this way and I want people to see that you don't have to be super thin to look good. For me the hardest part is that I used to be skinny and now I'm not. Ugh, I need to stop this self pity and maybe exercise more. 

I'm trying to make myself feel not so bad and post photos like I used to, so don't worry!

32 comments:

 1. Anonymous8/7/13 00:47

  Girl, don't you worry, you look amazing ♥ Maybe do some curvespo research when you feel down...
  I think you've become a great role model for many young girls as far as weight is concerned!

  ReplyDelete
 2. Anonymous8/7/13 01:11

  Honestly you look so beautiful in these pictures, not fat at all. You probably get lots of other nice comments and compliments about your looks,but if you are not happy about yourself, those comments do not help, do they? Sorry for my bad English, but: you are so fucking pretty!! Just be nice to yourself, eat healthy and do not starve <3

  ReplyDelete
 3. Anonymous8/7/13 02:24

  sinähän oot mahtavan näkönen!! muista arvostaa itteäs, se on tärkeintä :) oot ihan yhtä kaunis ku silloin ku olit hoikempi, ei koko muutosta edes tajua !!!!!!

  ReplyDelete
 4. Anonymous8/7/13 02:35

  i understand, i feel the same way, but i think you shouldn't be worrying about your weight, you look beautiful, and you're not fat at all. i think the problem is that you are wearing the clothes the wrong way, you should wear clothes that flatters you, that make you look prettier, not any clothing that you think its pretty, it should fit you body in a nice way, and if you want to wear it anyway i think you really should as long as you feel pretty and confident
  and i also think you're a great role model, stay beautiful :)

  ReplyDelete
 5. Anonymous8/7/13 03:13

  voi ihana rosa! älä murehdi suotta moista, koska kaikki sun lukijat jotka rakastaa sua, ei millään kiinnitä huomiota moiseen! tyttö, sulla on mahtava tyyli :--)

  ReplyDelete
 6. i've been following you for ages and i think you are really beautiful. smile babygirl, you're amazing! kisses

  ReplyDelete
 7. Anonymous8/7/13 08:54

  ymmärrän sun ajatuksia, oon lukenu sun blogia ian alusta asti kun olit joku 15v ja sillon muistaakseni monet ihmetteli sun laihuutta..? Ei oo helppoo kun yhtäkkiä ei olekaan se laiha tyttö vaan joku täysin muu. Mutta älä huoli, näytät hyvältä:)

  ReplyDelete
 8. Anonymous8/7/13 08:55

  you're beautiful the way you are. don't ever let that stupid thoughts to come into your mind. I've been following you for maybe 4-5 years and I could say that you was gorgeous then (16 years old) and you're gorgeous now.

  ReplyDelete
 9. Anonymous8/7/13 10:51

  Voi, tuntuu niin pahalta lukea että ajattelet noin itsestäsi! Kenenkään vartalo ei pysy samanlaisena kuin teininä, nyt näytät enemmän naiselliselta :) Odotan että jatkat kunnolla postailua ! Ja ton yhden anon kommentti mitä vaatteita sun pitäis käyttää ja mitä ei on ihan turha.. sulla on kyllä aina ollut silmää mikä sulle sopii ja mikä ei.

  ReplyDelete
 10. :--( voi rakas, kaikilla on läskipäiviä ja silloin kaikki tuntuu rumalta!

  ReplyDelete
 11. Anonymous8/7/13 13:02

  Pakko kommentoida tähän että hitto, minusta näytät nykyään paremmalta ku sillon joskus. Minä oon suunnilleen samankokonen ku sinä, tosin kasvojeni piirteet on sattuneet vähemmän onnekkaasti ku sinulla :D mut oon hyvin tyytyväinen kokooni enkä haluais muuttua mihinkään. Ole sinäkin, noin kaunista ulkomuotoa ei kande hukata olemalla siihen tyytymätön ;)

  ReplyDelete
 12. Anonymous8/7/13 13:39

  girl, you are A woman.

  ReplyDelete
 13. You're beautiful, I can't wait for you to start posting more often :)
  Love your blog, girl! <3

  ReplyDelete
 14. Näytät terveeltä,et siltä että olis ylimääräistä missään. Sulla on upee ja omanlainen tyyli, pidä kiinni siitä ja näytät ihanalta!:) Kukaan ei tuomitse sua siitä ettet oo niin laiha ku ennen, näytät hyvää esimerkkiä että loistoblogin pitäjän ei tartte olla alipainoinen/salihirmu. Oo ylpee muodoistas ja bloggaa rohkeesti sun ihania asukuvia;)

  ReplyDelete
 15. :-( oot upee just noin! ♥

  ReplyDelete
 16. Näytät nykyään niin hyvältä ja asukin on ihana.

  http://iidamaarit.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 17. Anonymous8/7/13 19:14

  tiedän itse kokemuksesta että toi on vaikee juttu ohittaa, mutta muista että sillon ennen olit LIIAN laiha. nykyään et ole ollenkaan lihava, et vaan ole yhtä hoikka kuin silloin (mikä on vaan hyvä). ja hei, jos oikeasti harmittaa niin urheilu voi olla kivaa jos valitsee oikeen lajin

  ReplyDelete
 18. Anonymous8/7/13 20:30

  Mulle oot ollu roolimalli numero 1 ihan mielettömän pitkään. Hävettää oikeesti myöntää mut halusin ja yritin olla pari vuotta sitten just niiku sä. Stalkkasin sun blogia koko ajan ja imin vaikutteita. Se, että olit erittäin hoikka silloin ei nyt ajatellen ollut ollenkaan hyväks mulle, sillä halusin olla sitä itsekin ja aloin pelleilemään ruoan kanssa. Ei se nyt kovin vakavaks mennyt onneks.

  Enää en pakkomielteisesti seuraile tätä blogia tai kopioi sua. Mutta kuitenkin oon alkanut hyväksyä vartaloni paremmin, kun säkin olet saanut muotoja. Oot niin mielettömän kaunis ja oon tajunnut, että voi olla nätti, vaikka ei oliskaan superlaiha.

  ReplyDelete
 19. hei, oon metsästämässä tätä takkia ja aattelin et onko sulla vielä sitä / oisitko valmis myymään? löysin vaan googlen kautta sun blogiin niin aattelin kysästä

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anonymous9/7/13 02:14

   http://pixieyou.blogspot.fi/2009/10/heraan-yolla-tunteeseen-kuin-joku.html oho siis tätä

   Delete
 20. Anonymous8/7/13 21:19

  Oho sun päällä farkut? Tota ei näe kovin usein :D

  ReplyDelete
 21. Anonymous8/7/13 23:09

  Rosa-Fiona, oot tajuttoman kaunis. <3 Ei sun tarvis tuntea itseäs lihavaks.

  ReplyDelete
 22. Firstly, these photos are so gorgeous, you look amazing in these colours!
  --
  It's absolutely normal to feel like that, you shouldn't be ashamed of it. But you have to know, that you're beautiful, no matter if you're skinny or curvy. Don't compare yourself to "the skinny you", because you changed, and grew up. And don't let yourself feel bad because of stupid expectations of other people/society/internet.

  ReplyDelete
 23. Anonymous9/7/13 12:33

  sehän on ihan selvää että oot lihavempi kuin aiemmin, mut ei sen tarvii olla kamala asia :) sillä, mun mielestä sä näytät edelleen ihan tajuttoman kauniilta !! treenaa, jos se saa sut ittes tuntemaan paremmalta mutta älä sen takia ettet ois hyvännäköinen nytkin. :) mä ainaki toivon että rupeet taas laittaa enemmän kuvia!! mun oma tyylini on todella pliisu ja kaukana sun tyylistä mutta silti jotenkin aina tuun uudestaan lukemaan sun blogia ja inspiroidun :)

  ReplyDelete
 24. Hei, näytät just hyvältä! Plus sun hiukses on jotenki tosi kivat näissä kuvissa.

  ReplyDelete
 25. Anonymous10/7/13 00:40

  sä näytät upeelta naiselta, et lihavalta ollenkaan :)

  ReplyDelete
 26. Mä myös lihoin kivasti parissa vuodessa ja jouduin tajuamaan, ettei samanlaiset ihanat vaatteet vaan enää sopinu mun vartalolle niinkun ennen. Ei oo kiva tehä kompromissejä että tyyli kärsii, mutta vartalolle sopivat vaatteet saa näyttämään paremmalta. Varmasti omalle vartalolle sopivia tyylikkäitä vaatteita löytyy, jos jaksaa ettiä. Mä olen menettäny itse ainakin täysin kiinnostuksen vaatteisiin uuden muodon takia.
  Mä en ehkä ihan heti ite laittaisi esim tota paitaa jossa ruusut tuo aika paljon lisää muhkeutta. Sä tosin pukeudut niin uniikisti, ettei sua välttämättä tommoset asiat ees haittaa. Enkä tosiaankaan yritä sanoa, ettei tietyn koon ihmiset sais pitää tietynlaisia vaatteita, mutta ihmisten yleensäkin pitäs tutustua vähän omaan vartaloon enemmän eikä pelkästään seurata esim. sokeina trendejä. Kaikilla vaan ei näytä samat jutut samalta päällä...

  ReplyDelete
 27. Anonymous12/7/13 23:24

  oon kans seurannu sun blogia music is my boyfriend-ajoista lähtien ja nyt vasta uskaltaudun kommentoimaan! oon aina tykänny sun tyylistä ja siitä, miten itsevarmasti ja upeasti oot kantanu vaatteen kuin vaatteen. blogin myötä oon myös huomannu miten rimpulasta teinitytöstä on kasvanut upea, kaunis nainen.

  näytät todella kauniilta, älä suotta murehdi painoasi :) ollaan kaikki ylpeitä ja iloisia siitä, millaisia olemme.

  ReplyDelete
 28. Anonymous13/7/13 14:13

  Sä näytät normaalilta, mikä on UPEETA. Oot kaunis.

  ReplyDelete
 29. Anonymous16/7/13 02:55

  Kyllä voin sanoa, että susta on tullut kookkaampi kun mitä ennen olit. Mutta so what? näytät upeelta :)

  ReplyDelete
 30. La vez pasada dijo que le gustaba su apariencia :/

  ReplyDelete
 31. Anonymous16/7/13 18:47

  näytät upeelta ihan miten vaan, usko itseesi, oot normaalikokonen ja sä vaan oot kasvanut naiseksi, niin tyhmältä kliseeltä kun se kuulostaakin. Mutta tottakai, jos et tunne oloasi hyväksi niin tee ihmeessä asialle jotain! Älä kuitenkaan vertaa itteäsi siihen mitä joskus olit, sä olit nuori vasta. Sekava kommentti, mutta olet huippu ja kaunis♥

  ReplyDelete

I use Canon EOS 1100D
I was born in 1993
I'm from Helsinki, Finland