June 6, 2013

MADNESS

Sheinside lets me choose clothes from their site every month, and this time I chose these beauties. 
Bart Simpson print is my fav, so I obviously needed this denim shirt. You can find it here (click!)
First time I saw this dip dye shirt in Tumblr I fell in love and I was sure that it was photoshopped. It's perfect for summer. You can find it here (click!)

20 comments:

 1. what brand is this yellow dress? very pretty colors of those clothes....

  ReplyDelete
 2. Onko sheinside luotettava et sieltä viittis tilata? Oon katellu että siellä on kivoja vaatteita.. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. On luotettava! Enkä sano tätä vaan siksi, koska mainostan heitä. Joskus pakettia saa odottaa vähän turhan kauan, mutta se on tosin ymmärrettävää, koska Kiinasta saakkahan ne tulee

   Delete
 3. wow, ihania! oot upee<3

  ReplyDelete
 4. Anonymous8/6/13 12:42

  aivan ihana toi paita! ja säkin upeena. hyvä sä!

  ReplyDelete
 5. Anonymous8/6/13 12:44

  oon varma etten tykkäis tosta tokan kuvan paidasta muuten, mut tottakai sä saat mut rakastumaan jokaseen vaatteeseen jonka esittelet täällä. eka asu aaaaa täydellinen!! rakastan noita värejä!

  ReplyDelete
 6. Anonymous8/6/13 18:54

  Minkä takia sä et vastaa kommentteihin? Onko sun mielestä lukijat ja heidän mielipiteet/ajatukset jotenkin arvottomia vai etkö vain välitä? Esimerkiks edellinen postaus oli täynnä kauniita sanoja, mut kukaan ei saanut kiitosta. Mun kommentti siellä muiden joukossa ei ollu tärkeä, kuten varmaan IP:n perusteella näet, mut tulee surku muiden puolesta. Tyhmltähän se tuntuu kehua ja jopa fanittaa, jos itse kohde tuntuu pitävän sitä ihan turhanpäiväisenä.

  Sä oot hän blogin päätähti ja ilman sua tätä ei olis, mutta kyllä kun mielestä lukijatki on iso voimavara.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anonymous8/6/13 20:19

   olen samaa mieltä. harmittaa yleensäkin se, että bloggaajia ei kiinnosta positiiviset kommentit eikä niitä arvosteta, mutta negatiivisiin tartutaan ja niitä märehditään blogissa sen sijaan että keskityttäisiin niihin lukijoihin jotka tosissaan ihailevat bloggaajaa.

   Delete
  2. Anonymous9/6/13 13:09

   Miksi pitäisi vastata, varsinkaan jos/kun kommenteissa ei ole kysymyksiä? Mua taas henk.koh. ärsyttää bloggaajat, jotka vastaa joka kommenttiin jotain turhaa "kiitos!<3" -paskaa ja puolet kommenttiboksista niiden omaa spämmäystä :)

   Delete
  3. Anonymous9/6/13 14:28

   Blogin pitäminen on vuorovaikutusta, siksi.

   Delete
  4. Anonymous9/6/13 17:24

   Mikä liittämisessä on paskaa? Toisten sanojen kunnioitusko? Mä taas henk.koh. nostan hattua niille, jotka omista kiireistään huolimatta jaksaa olla ystävällisiä.
   Kyllähän Rosa-fionalle tulee yhtälailla kysymyksiä, mutta niillekin viitataan kintaalla.

   Delete
  5. Anonymous13/6/13 13:32

   Kyllä mun mielestä kaikkiin kommentteihin kuuluu vastata. Vaikka sitten sillä perus "kiitos":lla. Blogin suosio kuitenkin riippuu tasan niistä lukijoista ja niistä pitää olla kiitollinen - jos bloggaajaa pitää kunnioittaa niin niin pitää myös lukijoita. Bloggaaminen ON vuorovaikutusta.

   On rosa-fionalta ylimielistä olla vastaamatta, se pitää lukijoita selvästi itsestäänselvyytenä. Jos Rosa-Fionan kiitollisuus lukijoita kohtaan ois sama kun lukijoilla sitä kohtaan, tää koko blogi nousis ihan uudelle tasolle.

   Delete
  6. Anonymous24/6/13 13:25

   Entä jos pitää blogia itseään eikä lukijoita varten? Ei kaikille ole bloggaamisessa tärkeintä lukijoiden kerääminen, vaikka nykyään se tuntuukin olevan suurimmalla osalla lähtökohtana.
   Jos bloggaaminen on vuorovaikutusta ja jokaiseen kommenttiin pitää mielestäsi vastata, niin eikö se ole sama asia kuin vaatisi jokaista lukijaa kommentoimaan jokaiseen postaukseen?

   Mun mielestä älytöntä keskustella tästä, tää on Rosan blogi ja sillä ei ole mitään velvoitetta olla aktiivinen täällä kommenttiboksin puolella jos ei innostus riitä. Samoin aika typerää leimata ylimieliseksi sillä perusteella, että Rosalla vaan sattuu olemaan erilainen käytäntö kommentteihin vastaamisen suhteen kuin monella muulla blogia pitävällä

   Delete
  7. Anonymous25/6/13 03:55

   Totta kai blogia pidetään lähtökohtaisesti itteään varten, eihän kellään oo lukijoita alottes. Siinä kohtaa, kun blogin kautta rupee saamaan yhteistyökumppanuuksia ja erilaisia lahjoja, niin kaikki tietää, että ne johtuu blogin suosiosta (lue: lukijoista) sillä yllämainitut yhteistyödiibadaabathan on nykyajan mainoksia. Tässä kohtaan esiin astuu kaiken järjen mukaan vuorovaikutus lukijoita kohtaan, koska jos me kaikki otettais nyt hatkat, niin tää blogi ja yhteistyöt jäis täysin tyhjän päälle.

   Kukaan ei oo sanonut, että Rosalla on velvoite olla aktiivinen, mutta kyllähän se kiinnostuksenpuutetta tai laiskuutta on, kun ei kerta ole. Mistään käytännöstä se ei voi olla kiinni, koska mm. negatiiviset kommentit huomioidaan koko postauksen voimin. Ikävää, mutta totta joka sana.

   Itseä asia ei häiritse niin paljon, että lopettaisin blogin lukemisen, mutta kyllä se silti pistää ihmetyttämään.

   Delete
 7. Anonymous12/6/13 18:37

  hei, voisitko tehdä postaukset sun lempparikirjoista ja tv-sarjoista (= olis kiva!

  ReplyDelete
 8. Anonymous15/6/13 15:38

  I just wish you would post more often because I like your blog so much! Happy summer! :-)

  ReplyDelete
 9. Anonymous20/6/13 20:39

  olisi kiva jos saisit nettikauppaasi myyntiin tekoripsien ohelle myös ripsiä alaripsiin :)

  ReplyDelete
 10. Anonymous24/6/13 22:49

  Joutuuko noi sheinside tilaukset koskaan tulliin? Arveluttaa ostaa sieltä kun tulee kerran Kiinasta ja Suomessa on toi tulli raja :/ En haluis maksaa tullimaksuja.

  ReplyDelete

I use Canon EOS 1100D
I was born in 1993
I'm from Helsinki, Finland