November 30, 2012

NAKED TRUTH


I hate my face when I'm not wearing any make up. My skin is pretty good (I rarely wash my make up off and I smoke) but my problem is my nose. It's kinda big and it looks even bigger when there's nothing in my eyes. I could easily live without foundation, but I don't think I could go out without eyeliner or mascara/fake lashes. There's nothing wrong with my eyes, but when they're big and black with make up, people don't notice my nose.


And this is me with my make up on. Huge difference. 

48 comments:

 1. nyt vasta kiinnitin huomiota sun nenään ku mainitsit siitä. en oo ikinä ennen huomannu :D

  ReplyDelete
 2. Nenässäs ei oo mitäään vikaa. Sulla on symmetrinen nätti nenä. Mielummin symmetrinen ja kookkaampi ku pieni nykerönenä joka on iha epämuodostunu.

  Mut aina kun vituttaa niin googleta owen wilson nii oma nenänäyttää hyvälle...

  ReplyDelete
 3. Tiedän, että kun itse katsoo itseään näkee hurjasti pieniä yksityiskohtia ja "virheitä".. mutta voisin vaikka vannoa että oikeasti tossa kun olet ilman meikkiä ja sit tossa missä on meikit naamassa, niin niissä ei todellakaan ole mitään suurta eroa.. ja sulla ei tosiaan ole iso nenä! okei maailmasta varmasti löytyy vieläkin minisempiä neniä kun sun, mutta löytyy myös todella paljon suurempia.. sun nenä ei näytä isolta vaikket silmiä olisikaan meikannut! :) jos haluut saada vaikutelman pienemmästä nenästä niin laita jotakin tumman rusehtavaa mattaluomiväriä molemmille sivuille nenää kevyesti ja häivytä hyvin..nenä näyttää sen jälkeen oikeasti erilaiselta :) varmaan kyllä tiesitkin tuon kikan jo ennestään.

  ReplyDelete
 4. oot ihan käsittämättömän kaunis, sun huulet on niin ihanan muotoset! ja höpönhöpön muka iso nenä, missä muka? ei ainakaan sulla!

  ReplyDelete
 5. oh come on you have a nose that fits your face ö.Ö and i really dont see any problem ...you look great and nothing is too big XDDD

  ReplyDelete
 6. oh honey, the difference isn't even that big! :O ur pretty with or without make-up.

  mutta tiiän tunteen, mulla on oikeasti iso nenä joten meikki tuo turvaa. fake lashes <3

  -e

  ReplyDelete
 7. en tajuu ihmisii jotka valittaa niiden nenistä :D mä en ikinä huomaa kenenkään nenää ellei se oo sit poikkeuksellisen iso ja kyömynen. nyt vast aloin kattoo sun nenää tarkemmin enkä silti nää mitää vikaa! enkä rehellisesti sanottuna huomannu melkeenpä mitään eroo meikittömän ja meikillisen kuvien välillä :D

  ReplyDelete
 8. Muut on varmasti eri mieltä, mut voisit olla Kristen Stewartin sisko. (Tää oli kohteliaisuus.)

  ReplyDelete
 9. sskinnylittlebitch30/11/12 18:30

  i actually prefer without the makeup, i think that you would look gorgeous with more natural eyelashes (even false), and i also think that you don't have a big nose, ''it fits your face''
  you have a beautiful face, with mascara, eyeliner and lipstick youre already done, thats rare.

  ReplyDelete
 10. your nose is big ?? where ?? lol i wish i could have nose like you;>

  ReplyDelete
 11. Oot ihan mielettömän söpö ilman meikkiä, joten älä murehdi turhaan tuollaisia :--)<3

  ReplyDelete
 12. Sun nenä on pieni ku mikä ja oot tosi kaunis ilmanki meikkiä! Jos näkisist mun nenän joka on oikeesti iso ja tämmöne '' korkee '' nii et valittais et sul on iso nenä! Onneks mun nenä ei tosin oo kyömynen vaikka iso onkin :D

  ReplyDelete
 13. I fuckin love your nose! Paljon paljon mieluummin ottaisin sun suoran nenän kuin ihme perunanenän joka vasta rumannäköinen onkin! Sitäpaitsi kasvot näyttää sirommilta mitä kookkaampi nenä on, think about that!

  ReplyDelete
 14. Heiii ei sulla ole iso nenä!
  Ite oon taistellut oman tuulenhalkojani kanssa koko elämän ja voin sanoa, että kyllä päihittää koossa sun oman! :-D
  Ja sitä paitsi en edes nää paljon eroa tuossa onko sulla meikkiä vai ei. Ja se on hyvä juttu se :-)

  ReplyDelete
 15. you are fucking beautiful and your nose really fits your face ;)

  ReplyDelete
 16. Sun nenä on ihan normaali!! Mulla oli kans kauheet nenäongelmat joskus yläasteella / lukiossa mutta ne on onneks jo hävinny jonnekin.. (Vaikka nenä ei kyllä oo muuttunu siitä mihinkään :DD)

  Ja btw ei meikit naamassa nukkuminen ja tupruttelu vielä parikymppisenä varmaan näy kenessäkään. Oota 20 vuotta. Tai älä, pese ne meikit ja vähennä tupakointia!!!!!!111

  ReplyDelete
 17. R U crazy??? You look perfect! I happen to think your nose looks even cuter and bit smaller to me when u r wearing no make-up. It is just you who notices your nose, cuz for some reason whichc I dont really get you dont like it. Common, you are so pretty, our lovely Rosa. Xoxoxo

  ReplyDelete
 18. I actually prefer you without makeup. You look so cutesy!

  ReplyDelete
 19. Anonymous1/12/12 00:35

  Oh no Rosa, you're nose is perfect:) Like the others said, it fits you face and I don't really think it's big at all!:) And I also prefer you without make-up, cause I think that you're naturally really beutiful and you don't need fake things!

  ReplyDelete
 20. Anonymous1/12/12 11:01

  mun mielestä sun nenä ei oo yhtään pahannäköinen vaikka oisit ilman meikkiä mut voisit olla paremman näkönen jos värjäisit ripsiä tai kulmia tummemmiks. :-)

  ReplyDelete
 21. mä en oo ees enne huomannu et sul ois isonenä vastakun nyt kun mainitsit asiasta :D

  ReplyDelete
 22. Sulla on kyllä kaunis ja hyväkuntoinen iho :) Itse pakkaan naamani ja huokoseni täyteen meikkivoidetta, peittääkseni punaiset pisteet ja näpyt. :p

  ReplyDelete
 23. Sulla on muuten ehkä ihanimmat huulet mitä oon kellää nähny!

  ReplyDelete
 24. Anonymous1/12/12 21:38

  se on hassua et oikeesti vaan sä näät sen eron sun nenässä ilman silmämeikkiä ja meikin kanssa koska ei kukaan muu huomaa toisesta ihmisestä noin pieniä "virheitä". mun mielestä sun nenä näyttää aivan samalta meikittömässä kuvassa ja sit tos alimmassa, eikä siinä oo mitään vikaa kummassakaan! :) mut se on niin jokaisen omassa päässä miten sitä kattoo et ei ees vaikuta se mitä muut siitä sanois.

  ReplyDelete
 25. kaunokainen♥ Saan usein anonymous kommentteja mun isosta nenästä ja se on saanut mut ajattelemaan että mulla on iso nenä. Mut en voi nenälleni mitään joten so what saatana :D sulla on söpö nenä♥♥

  ReplyDelete
 26. Beautiful either way!:]

  ReplyDelete
 27. Anonymous1/12/12 23:46

  what's wrong with your nose???? it's ok.... really...

  ReplyDelete
 28. Anonymous2/12/12 07:37

  Your nose isn't big. WTF. It's cute ! You face is perfect

  ReplyDelete
 29. Your nose is really nice! I don't think it's big at all!!! <3

  ReplyDelete
 30. Anonymous2/12/12 11:00

  What a natural beauty!!!

  ReplyDelete
 31. Anonymous2/12/12 12:13

  You silly you, there's nothing wrong with your nose! Ps. fellow smoker, how can your skin be in such good condition...

  ReplyDelete
 32. Anonymous2/12/12 15:59

  Ei oo kyllä paljo yhtään eroa. :D Ripset vaan.

  ReplyDelete
 33. your face is gorgeous without makeup! i actually think it's a little bit sexier that way.

  ReplyDelete
 34. Anonymous3/12/12 00:49

  seriously. believing your nose is too big is insane. your face is beautiful and would look very strange with a smaller nose. also, you're pretty without make-up. now stop using fake lashes and bindis!

  ReplyDelete
 35. I think you're beautiful! =)

  ReplyDelete
 36. Anonymous4/12/12 20:25

  Mä kadehdin kauneuttasi! En tajua, mitä vikaa löydät ulkonäöstäsi:D

  ReplyDelete
 37. Anonymous4/12/12 22:27

  Mun kaveri joskus sanoi mun näyttävän sulta. Ajattelin että no huhhuh, ei kyllä tasan näytetä yhtään samalta, koska mä olen ruma ja sä olet upea. Jännä lukea sulla olevan samantyyppisiä ongelmia kun mulla, koska mulle sä olet täydellinen.

  ReplyDelete
 38. Hassuu et ite kiinnittää niin paljon eri asioihin huomiota omassa ulkonäössä kuin muut... Mun mielestä sun nenä on varsin ihana ja sä myös, meikillä tai ilman :)

  ReplyDelete
 39. munkin mielestä näytät ihan samalta ilman meikkiä kun meikin kanssa:) ja sehän on tosiaan kiva juttu!

  Ois kyllä hauska nähä sut joskus vahvalla meikillä:-) Vaikka toi luonnollinen look sopii sulle kyllä parhaiten, koska mitäs sitä kauniita kasvoja turhaa maalailemaan.

  ReplyDelete
 40. Anonymous6/12/12 15:18

  I think your nose is beautiful! It looks just like Gemma Wards nose! You should be proud, you are so pretty - you have nothing to complain about! It makes me angry that pretty people like you are whining about small details (which really are no problems), when you should be totally happy about your looks and enjoying the perfect life you actually have the opportunity to live.

  ReplyDelete
 41. Anonymous8/12/12 14:21

  herrajee oot kaunis! :) kadehdin.

  ReplyDelete
 42. Anonymous8/12/12 15:25

  "It makes me angry that pretty people like you are whining about small details (which really are no problems), when you should be totally happy about your looks and enjoying the perfect life you actually have the opportunity to live."

  !!!!!!!

  ReplyDelete
 43. Näytät kyllä ihan yhtä kauniilta meikittä ja meikillä. :) Itseään kohtaan vaan ollaan aina niin kriittisiä!

  http://vaatetellen.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 44. essa menina tá é louca

  ReplyDelete

I use Canon EOS 1100D
I was born in 1993
I'm from Helsinki, Finland