August 29, 2010

HUUTO.NET

ffg
(KLIKKAA KUVAA)
Eli, laitoin just Huuto.nettiin pari vaatetta ja kahdet kengät. Menkää ostamaan, tarvitsen rahaa!

8 comments:

 1. Anonymous29/8/10 16:41

  olitko perjantaina sattumalta sokoksen mäkkärissä n. yhen maissa (yöllä) jonkun kaverin kanssa? koska jos olit, niin näin sut heh heh :D

  ReplyDelete
 2. Saisko noi siniset paljettishortsit vitosella? :--)

  ReplyDelete
 3. Anonymous29/8/10 17:05

  sullahan on ollut se medusa läväri niin sattuiko ylähuulen lävistäminen kauheesti ;o mietin vaan kun ite oon ottamassa ja kipu pelottaa.

  ReplyDelete
 4. Oi minä kyllä autan sut rikkaaksi! jos en nyt missaa tota sulkeutumis aikaa. Ainakin noi weekdayn kengät kuulostaa hyviltä mun jalan koolle! ;) ja parit muutkin jutut....

  ReplyDelete
 5. It's sad that you only sell them to your readers from Finland!

  ReplyDelete
 6. Anonymous29/8/10 18:10

  heei, onko noita mahollista hakee vasta joskus kk päästä helsingistä, en nimittäin asu helsingissä mutta oisin sillon tulossa sinne päin? voisin tietty maksaa ne etukäteen, mutta postareista vaan tulee sen verran hintaa lisää etten tiedä viitinkö huutaa niitä, jos pitää postin kautta ne sit lähettää.

  ReplyDelete
 7. Anonymous31/8/10 11:14

  Ah, noi sähkönsiniset sortsit ja tuo kukkakuvioinen paita! Harmi kun ei oo käyttäjää ja se selittää jotain täys-ikäsyydestä, en jaksa vääntää sitä.

  -heli

  ReplyDelete
 8. Onks noit mahdollista huutaa tavallaan täällä ja sit noutaessa maksaa sulle käteisellä? :o Ku tuol ois pariki juttuu, mitkä kiinnostais, mut mulla ei oo noit huuto.netin tunnuksia :/ jos tällänen on mahollista, ni voit ilmotella vaik mun s-postiin (nnea-@hotmail.com) :)

  ReplyDelete

I use Canon EOS 1100D
I was born in 1993
I'm from Helsinki, Finland