June 6, 2010

I think she wants me more if I don't show how poor I am

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Africa printed dress as a tube top from American Apparel, tutu skirt from H&M and Ben & Jerry's ice cream for feeling me even fatter than I really am
Mä olen huomannut etten mä ole yhtään tyytyväinen siihen miltä mä näytän. Mun vartalo on tavallaan kun joku kuutio, mä en ole enää lähellekään laiha ja mun jalat on aika raskaan näköiset. Ei kovin kivaa katseltavaa. Mä haluaisin niin paljon olla rehellisesti kurvikas (omistaa kunnon tissit ja takapuolen) tai sitten ihan kunnolla laiha, omistaa kapeat jalat ja litteän vatsan. Nyt mä näytän lähinnä siltä että mä olisin vähän isokokoisemman tytön ruumissa mun jalkojeni ja vatsani kanssa, mutta mun ''kurvit'' on sitä luokkaa mitä jollain todella laihalla tytöllä. Peiliin katsominen ei oo kovin houkuttavaa kun ei osaa olla tyytyväinen kroppaansa.

Ja mulla ei ole myöskään mitään hajua siitä mitä tehdä mun naamalle ja hiuksilleni. Ensiksi voisin puhua mun kasvoistani. Mä en ollenkaan tiedä mikä voisi olla mun meikkityylini, mä vaan heitän jotain randomia naamaan ja siinä se. Ei mitään erikoista, kaikki mitä mä osaan tehdä meikeillä on pistää ripsiväriä ja meikkivoidetta. Ei varjostuksia tai mitään. Mä näytän niin kamalan tylsältä ja musta tuntuu että oon melkein rumempi kuin ennen. Ja sitten nää hiukset. Mä näytinerikoiselta kun mulla oli mun mustat hiukset, mä en näyttänyt siltä miltä joka toinen tyttö näyttää, näytin paremmalta mitä nyt. Mä en aio kuitenkaan värjätä hiuksia takaisin mustiksi koska ne on niin kamalan vaikeaa pitää sellaisina, mutta haluaisin niin jotain uutta väriä.

Ja se kysymys kuuluukin, että mitä uutta Sinä tekisit mulle jos voisit (Hiusten väri, hiusten leikkaus, meikkityyli ja niin edelleen). Arvostaisin vastauksia tosi paljon!

Translation: I've noticed that I'm not happy at all about the way I look. My body is like a cube, I'm not skinny at all anymore and my legs are kind of heavy looking. Not nice to watch. I would really wanna be honestly curvy (have a real boobs and ass) or really skinny with skinny legs and flat stomach. Now I look that my legs and belly would be on someone who's curvy but I have ''curvs'' that could be on really skinny girl. It's so sad to watch on mirror when you're not satisfied at all.

And I don't also have no idea what to do with my face and hair. First I would talk about my face. I have no idea what's my make up style, I just put some random stuff in it and that's all. Nothing special, all I can do with make up is put some mascara and foundation. No shading or anything. I look really, really dull and I'm feeling that I look even uglier than before. And then this hair. I looked really ''exotic'' when I had my black hair, I wasn't like every other girl at all, I looked pretty. I'm sure I'm not gonna dye my hair back to black because it's so difficult to keep but I would wanna have something new colour.

So the question goes this, what new would You do no me if you could? (Hair colour, hair style, what kind of make up and so on) I would really appreciate for your answers!

175 comments:

 1. Anonymous6/6/10 18:58

  ensinnäkin, mä en ainakaan näe sua yhtään epämuodostuneena, vaan just kauniina! :) et oo langanlaiha mutta sussa ei oo YHTÄÄN ylimääräistä.

  En ehkä tekis muutaku tukan ehkä värjäisin vaikka suklaanruskeaks tai joksikin, mikä korostais sun ruskeita silmiä kunnolla.
  Ja meikkaamaan oppii pienellä harjoittelulla, esim. just varjostukset ja muut. Ja kun sulla on noin hyvä iho niin voit kokeilla periaatteessa mitä vaan meikkiis ja uskon et sopii ; )

  ReplyDelete
 2. Anonymous6/6/10 19:02

  Mitä höpiset? Vaikka kyllä itekkin tajuun ton, sillä ajottain ajattelen samalla tavalla. Mutta silti sitä ei ite tajuu kuinka kaunis ihminen on, vaikka oma ajatusmaailma on aivan muuta. Ite pidän sun kasvoista aivan älyttömästi! Ja sun hiusten väriä on ihan turha muuttaa, se on just ihana! Ole sellainen kuin olet äläkä sitä lähe muuttamaan, sillä luulen että monet haluu nähä sut just tollasena! =)

  ReplyDelete
 3. Anonymous6/6/10 19:03

  en tiiä miks mut hajosin tolle vikalle kuvalle :D ku kaikki ekat kuvat tosi tollasii tunnelmallisii ja nättejä ja sit BEN&JERRY'S BOOOOM :D

  ReplyDelete
 4. Anonymous6/6/10 19:13

  Tää varmaan kuullostaa ihan tylsältä vastaukselta jne, mutta mä en ainakaan menis sussa muuttamaan mitään! :) Maksaisin vaikka miljoonan, jos voisin olla edes lähes sun näköinen.
  Tiedän kuitenkin ton tunteen, kun ei omassa ulkonäössä itseä ei oikeen mikään miellytä ja haluis jotain uutta ja jonkunlaisen muutoksen. Voithan sä vaikka kokeilla uutta hiusväriä, jos siltä tuntuu :)

  ReplyDelete
 5. Anonymous6/6/10 19:13

  wow, i think you're so pretty. if i were you i'd be so happy. i think you should dye your hair something like brown (hm, well, it's already brown) or red.
  (:

  ReplyDelete
 6. first of all,
  I really really like your look. you look BEAUTIFUL-including your body- all in a natural way.
  your hair color is this brown-red-orange-shiny- whatever color. and i really love this.
  so my advice- KEEP things as they are.

  loves <3
  emily

  ReplyDelete
 7. I like your make up, or let's say, I like that you don't have to use much make up ;)
  YOu have such a nice skin, so pure and soft. You don't need Make Up!
  But if you really wanna try out sth new, how about red lipstick or black kajal ;) ?
  Your hair is nice,too, hmm..why don't you color it red?

  ReplyDelete
 8. Anonymous6/6/10 19:18

  Siis mun mielestä oot tosi kaunis just tollasena kun oot! sun ei tarvi laihtua mielestäni yhtään, sillä oot kauniimpi aivan varmasti tollasena ku mitä olisit ihan langan laihana.
  Ja esim meikkaustyylistäsi, oot luonnonkaunis tyttö ja sun ei edes tarvitsis murehtia tommosesta asiasta! Jos haluu kokeilla jotain uutta, ni silmämeikillä esim saa tosi paljon aikaan. Kokeile erivärisiä luomivärejä, tai kajaaleja ja sekin voi jo tuoda piristystä aikaan.
  Sulla ei oo mun mielestä tosiaan syytä itsetunto ongelmiin, oot hyvä tollasena! :)

  ReplyDelete
 9. Anonymous6/6/10 19:19

  Värjäisin sun hiukset tumman ruskeiks ja kasvattaisin ton otsiksen pois.

  ReplyDelete
 10. Anonymous6/6/10 19:19

  laita punaista sun tukkaan! raitoja tai jotain osioita. leikkaa otsista eri malliseks, vinoon meneväks. oot kyllä nytkin todella kaunis!

  ReplyDelete
 11. your very pretty I could only say that you would look very good with shorter hair, but you don't need to change neither your body, your hair color or your face, you are pretty just how you look now :)

  ReplyDelete
 12. You look SO pretty, i'd kill for a body like yours, honestly. And I have the same problem with the make, i have no idea how to put blush on or how to do smokey eyes etc, so i just search for some make up tutorials on the internet, it kinda gives you an idea :D And whatever you do with your hair, DON'T CUT THEM OFF!:D

  ReplyDelete
 13. i definetely think you should dye your hair strawberry blond!
  <3

  ReplyDelete
 14. Olin kommentoimassa että oletpas nätti HOIKKA tyttö. Ja sullahan on ihanan muotoiset kasvotkin! :)
  Kesällä on aikaa esim. sadepäivinä kokeilla jotain uutta meikkityyliä tms. Itse tein viime kesänä niin, että sadepäivinä googlailin ja katselin lehdistä meikkivinkkejä ja harjoittelin niitä. Jo rajaukset ja vaikka tekoripset tekee ihmeitä! Ja kivasti niitä uusia tyylejä siinä oppikin sitten.
  Ja sun hiukset on kivat! Kaikkii erilaisia kampauksia vaan niin erilaista jälkeä tulee. Esim. sormikiharat pysyy hyvin ja on suht nopee tehdä. Sit vaan kiinni jollain klipsuilla päähän niin tulee hyvinkin erilaista jälkeä!

  Muuten, ei ihme että tuntuu tolta, osa ihmisistä jotka on sulta kysynyt formspringissä on ainakin ollu aika töykeitä...

  Vaikutat muuten tosi mukavalta ihmiseltä! :>

  ReplyDelete
 15. hmm musta sun kasvot on tosi kauniit:) ja no oothan sä vähän lihonu, mut joskus olit kyllä mun mielestä vähän liian laiha...eli ehkä nyt on kuitenki paremipi. Voihan sitä aina vähän kiinteyttää, mutta en kyllä lähtis varsinaisesti laihduttaa ainakaan paria kiloa enempää:) ja jos olisin sinä rajaisin ehkä silmät nestemäisella kajaalilla, ainaki yläluomen. Tarvisit ehkä vähän jotain särmää tohon sun kauniiseen naamaan:> sulla on kaikki niin vaaleeta haaleeta, kulmat meikki ja hiukset. Toivottavasti tää ei kuulosta negatiiviselta! oot kuitenki hurjan kaunis:)

  ReplyDelete
 16. Anonymous6/6/10 19:27

  Tosi hassua, että tyttö, jota pidän älyttömän kauniina sanoo noin! mm, uusi hiusväri saa aikaan kivan muutoksen, vaikka nyt hiustes väri on täydellinen!

  ReplyDelete
 17. i like your blog and i follow you a long time!
  I love this outfit :D!

  take a look at my blog aswell and leave a message :D!

  xxxx

  ReplyDelete
 18. Firstly, you should stand there in a healthy way. ;] Hopefully you walk in another way as you´re standing. My back hurts automatically when I look at the picture...^^

  ReplyDelete
 19. Anonymous6/6/10 19:32

  You are so beautiful as you are- such a natural beauty! You have a wonderful body and great skin that looks amazing even without makeup! I think you should keep things how they are, but if you want to make changes, nothing too drastic! ^^

  ReplyDelete
 20. Anonymous6/6/10 19:32

  This makes me kind of sad! I follow your blog, even if I can't understand what you're writing if you don't write in English. But I still do, because I love the way you look - and I think a lot of other people out there think so, too!
  I think you shouldn't change your haircut, I couldn't think of a better colour for your hair, either and you're definitely not heavy!! You probably just need to do some sport, so you feel fitter? But I really don't think that you need to lose weight.
  You're face is really terribly beautiful and I hope you'll regain your confidence some day because I love to look at your photos because of your special face - it is, even without colour. But of course, why don't you try some colour - just try a lot and some day you'll find somethink you like :)

  But, oh my god, please realise how gorgeous you are!! :)

  ReplyDelete
 21. Sweetie, there's nothing wrong with you! You look great, but i understand why you would want to change it up a bit - I was looking at older pictures on your blog, and even though you had a very different style back then, I think dark brown and black hair really suits you - shows off your eyes and lips and ivory skin to the max. Don't change too much though, stay somewhat true to your natural beauty - you're gorgeous anyway!

  x.

  ReplyDelete
 22. mä tiedän miltä toi tuntuu, mutta musta oot tosi nätti ja etkä yhtään sellainen massa, tuntuu että liian moni on nykyään massa.

  kokeile värjätä vaikka kullanruskeaks, se vois olla kivan näköinen! :D

  ReplyDelete
 23. Anonymous6/6/10 19:36

  dye it black! it brings out your beauty.

  ReplyDelete
 24. I understand what you're saying, about your body in particular. I guess everybody's having similar thoughts at times.
  maybe you should just go back to basics, nude make up for example, or try everything and see what makes you happy. but I don't know, my opinion on make-up is... I do not apply any at all.
  also I think you should keep your hair colour because then you can say it's natural (that's what I do)! :)

  ReplyDelete
 25. Anonymous6/6/10 19:37

  Haaveilit jossain vaihees siitä punertavammasta tukasta? Värjää, etpähän oo enää kuinjokatoinentyttö ainakaan tukan puolesta! :D Mutta kyllä mä ihan milloin tahansa vaihtaisin oman naamani ja kroppani sun kanssa, oot yks näteimpiä bloggaajia =)

  Sulle muuten sopii semmoiset ihan tavalliset mustat silmänrajaukset tosi hyvin, silmät näyttää jotenki.. ''kohtalokkaammilta'' haha :D

  ReplyDelete
 26. Anonymous6/6/10 19:40

  mustakin usein tuntuu siltä että näytän ihan tikulta kun ei oo kunnon kurveja.. mut eipä sille voi oikeen mitään -_-

  ReplyDelete
 27. Anonymous6/6/10 19:42

  Oi, mun mielestäni oot todella kaunis. Jos olen sattunut näkemään sut joskus stadissa, niin aina jaksan hämmästyä kuinka voit olla vielä paljon pienempi ja söpömpi livenä kuin kuvissa, kun kuvissakin oot niin superihana aina!
  Mut jos on sellainen olo, että kaipaisit jotain uutta ja räväkkää, niin itse olen ainakin sitä mieltä, että sun kannattaisi kokeilla ihan kunnolla, rohkeasti, sitä punaisenoranssia tukkaa! Toisi heti, jos mahdollista, vielä uniikimman lookin!
  Oot ihana :)

  ReplyDelete
 28. Anonymous6/6/10 19:42

  niiin ja vielä se että mitä tekisin jos olisin sä: leikkaisin lyhyet hiukset ja värjäisin mustaks. Semmonen poikamainen :D Ja sulle sopii semmone pinkihkö huulikiilto/-puna.

  ReplyDelete
 29. Anonymous6/6/10 19:42

  Mitä ihmettä sä höpiset? Oot ihan törkeen nätti! Ja jos haluat olla kurvikas, niin laihtuminen entisestään ei missään nimessä ole vaihtoehto, kai sen tajuat? ;D Toki mä sinänsä ymmärrän sun ajatukset, että aina ei oma ulkonäkö miellytä, mutta älä kiltti missään nimessä rupea laihduttamaan, tai jäljelle jää pelkkää luuta ja nahkaa. Ja se vasta kulmikkaalta näyttää :D

  Meikistä en oikein osaa mitään sanoa, kun oma naama ihonväreineen, silmineen ja kaikkineen on vähän sellanen, ettei mitään kauheen villejä kokeiluja viitti yrittää, mutta eikö tummien silmien kanssa sovi vaikka mitkä luomivärit? Aina kun on joku tylsä ilta kotona, niin ei muuta kun meikit esiin ja kokeilemaan! Eihän sitä muuten opi mikä sopii ja mikä ei :)

  ReplyDelete
 30. Höpönlöpön, olet laiha ja kaunis tyttö! Ei terve nainen useimmiten näytä koko ikäänsä samalta kuin noin 14-vuotiaana, se on ihan normaalia kehitystä. :> Ymmärrän kyllä fiiliksesi noin muuten, olen käynyt läpi samoja asioita, ja huomannut, miten yllättävän vaikeaa on välillä olla itseensä tyytyväinen ja joskus tuntuu vain ihan rumalta. Itseterapiana valokuvaus on auttanut mua... Mutta välillä mäkin kelailen noita samoja muotoasioita, oon ehkä osapuilleen samoissa ruumiinsuhteissa kuin säkin, en varsinaisesti muodokas, mutten mikään lintukaan. Olen kans joskus toivonut vielä vähän muodokkaaampaa pebaa tai puolta kuppia suurempia tissejä, mutta noh, ne on huonoina päivinä. Useimmiten oon kyllä tyytyväinen. :P Ja niin pitäisi sunkin olla! :)

  Meikkaamisesa muuten mäkin olen ollut aina aika käsi, ja oonkin ollut innoisani, kun oon nyt päälle parikymppisenä vihdoinkin oppinut tekemään edes vähäsen jotain, raajaaman silmiä ja jopa levittämään luomiväriä ja poskipunaa! Vieläkin olis paljon opettelemista, mutta kyllä se kun sinnikkäästi yrittää ja ottaa mallia muilta, pikkuhiljaa alkaa löytymään... :)

  ReplyDelete
 31. Anonymous6/6/10 19:47

  OOT NIIN SÖPÖ! ja rakastan tota hametta (---:

  ReplyDelete
 32. Anonymous6/6/10 19:50

  Kokeile ihmeessä sitä mansikkablondia (strawberry blond) ja sinuna laittaisin runsaasti ripsiväriä taivutettuihin ripsiin ja paksu rajaus nestemäisellä eyelinerillä ylös.

  ReplyDelete
 33. Anonymous6/6/10 19:50

  Oot kauheen kaunis!

  Voisit laittaa joko pidennykset tai leikata jonkun sähäkän polkan. :-)

  Ja rupee käyttämään värikkäitä rajauksia ja huulipunia.

  ReplyDelete
 34. Anonymous6/6/10 19:51

  Ala urheilemaan, jos et ole tyytyväinen vartaloosi. Noin se ongelma on helposti ratkaistu. En kyllä tajua, mikset olisi tyytyväinen, koska mielestäni olet todella nätti. Kaipa lähes kaikki ajattelevat noin.

  ReplyDelete
 35. Anonymous6/6/10 19:56

  Jos oisin sinä, värjäisin hiuksia vähän tummemiks. Ei kumminkaa mustaks, mutta vähän intensiivisempi ruskee. Ja pitäisin ton otsiksen just sellasen et se on vähän kulmakarvojen yläpuolel, näytti tosi hyvält niis yhis kuvis just ku leikkasit sen lyhyeks. Meikissä korostaisin ehkä enemmän kulmakarvoja, jotta ne kehystäis nätisti sun kauniita kasvoja :)JA sulla on nätit huulet, käyttäisin huulipunaa, kiiltoa tai jotain (taidatkin käyttää joskus). Ripsiväri ja joku vaikka ohut rajaus ripsien tyveen tekee ihmeitä :) JA usko pois sun kroppa näyttää hyvält, jos et ite oo tyytyväinen ni pientä vartalon kiinteytystä kehiin. Koska ei sun tarvi mun mielestä laihduttaa.

  Sussa parasta on kyllä sun kasvot, ja oon niin kateellinen siitä ettet käytä kauheesti meikkiä ja silti näytät aina niin kauniilta! :)Ja oot kaikkea muutaku tylsän näköinen!

  ReplyDelete
 36. Musta tuntuu tällä hetkellä ihan samalta! Jalat on semmoset tukit muttei ollenkaan tissejä. Se jos jokin ärsyttää, perse mulla onneks on, vähän liianki iso:D Mutta sä oot niin kaunis ja sulla on upee kroppa että älä ainakaan laihduta! Ja sulle sopis jotku ruskeet hiukset, ja punaset, joista joskus taisit mainitakin. Oot niin kaunis et tekisin mitä vaan että saisin sun kasvot. Tsemppii :)

  ReplyDelete
 37. Anonymous6/6/10 20:01

  Oot nätti mutta mun mielestä toi tasaotsis ei sovi sulle yhtään. Se on liian lyhyt ja jotenki epätasanen. Ehdottaisin että kasvattaisit sivuotsiksen, sopii sulle paljo paremmin. Ja jotain uutta väriä hiuksiin.

  ReplyDelete
 38. Ensinnäkin, olen seurannut sun blogiasi kauemmin ja uskollisemmin kuin mitään muuta ja olet mun mielestäni älyttömän nätti ja söpö. Sun kroppas mikään kuutio ole. Se on nätti ja ihana vartalo. Sun kannattaa olla ylpeä siitä.

  Hiuksiin mä laittaisin ehkä jotain vähän tummempaa ruskeaa, koska sulla on uskomattoman ihanat silmät. Mä en tiedä niin niistä varjostuksista jne, mutta oli pakko myös kapinoida sitä vastaan, että olisit kuutio tai mitä ikinä sitten itsestäsi ajattelet. Olet upea.

  ReplyDelete
 39. Anonymous6/6/10 20:08

  http://www.observer.com/files/full/Leighton_0.jpg

  Nään sussa aina Leightonin :D en voi sille mitään. Mut kivan raikkaan meikin saa ku laittaa vaikka vähän silmien ympärille peitevoidetta ni silmät näyttää virkeemmiltä. Ripsiväriä,kulmiin pientä vahvistusta, poskille ihan vähän punaa ja huuliin joku puna tai kiilto :)

  ReplyDelete
 40. Anonymous6/6/10 20:13

  sinuna värjäisin hiiukset joko maantien vaaleiksi tai kuparin-oranssin ruskeiksi! ois varmaan ihanan näköiset!

  sulla on muuten älyttömän nätit silmät. :)

  ReplyDelete
 41. Oi mulla on just samanlainen olo nyt..... Tai oikeestaan ollu jotain muutama vuotta jo, ja se on ihan hirveetä, joten tiedän miltä susta tuntuu. :C

  Mut sit asiaan: mun mielestä sä olet tositositosi söpönättkaunisi, ja pidän varsinki sun ihanista silmistä! En osaa mitään meikkivinkkejä sanoa, mut korosta silmiä ja kokeile vaikka muuttaa jotain, esim. hiuksia värjäämällä vaikka kevytvärillä jos et oo varma lopputuloksesta, niin se haalenee muutaman pesun jälkeen sit pois :D

  ReplyDelete
 42. Anonymous6/6/10 20:21

  jos jotain haluat muuttaa, niin laita hiuksiin punertavia ja vaaleita raitoja:) ja pidä otsahiukset pitkinä:)!

  ReplyDelete
 43. i think red lipstick would really work for you. and maybe if you dyed your hair a deeper brown?

  ReplyDelete
 44. Maailman yksinkertaisin vinkki, seiso ryhdikkäästi :-) Vatsa näyttää automaattisesti pienemmältä kuin etukumarassa ja olokin tuntuu paremmalta. Esim. noissa kuvissa näytät vähän ns. lysyssä olevalta (en tiedä oletko tarkoituksella kuvausta varten vai seisotko normisti noin) mutta jos suoristat itsesi niin heti koko olemus näyttää erilaiselta :--) Kasvoissa tai vartalon rakenteessa ei sinussa ole mitään vikaa, olet erikoisella tavalla kaunis ( et siis lähellekkään tavallinen!) ja kroppasi näyttää ainakin sivusta katsojan silmissä sopusuhtaiselta :)

  ReplyDelete
 45. I also wanna lose some weight. I remember your old photos from your lookbook and I don't want to upsewt you or anything but I kinda think you had the perfect silhouette, but oof course you're normal now too.
  And I also liked your black hair but if you wany some other change, try using henna on your hair. I did it and it's kinda reddish now and everyone loves it! (I kept henna on my hair like 6 hours and then washed it!)
  And for make-up, your skin is flawless but I guess you'd look great with eye make-up. Try using eyeliner on your top eyelid like Audrey Hepburn's. (: You should also try smokey eye make-up I really love it! (:

  ReplyDelete
 46. Anonymous6/6/10 20:31

  Värjäisin hiuksesi takaisin mustiksi suorlla etuhiuksilla tai ilman ja korostasin kulmakarvoja. Näytät hyvälle ruskeissakin hiuksissa mutta minun mielestä mustat hiukset käy sulle ku nenä päähän

  ReplyDelete
 47. Laita tummanpunaset hiukset! :D muistelin et joskus halusit niitä. Pidät otsiksen, ni ei niitä hiuksia ihan kaikilla oo. Mut oot tosi nätti ihan ilman suurii meikkikikkailujaki, pelkkä ripsari ja vaikka vähä kissarajausta ni se on siinä :) kaikilla on joskus päiviä et tuntee olonsa rumaks, mut oot nii nätti :))

  ReplyDelete
 48. Anonymous6/6/10 20:31

  Tumman suklaanruskeiksi hiukset, sit sellasta roosan väristä poskipunaa ja ehkä tummanruskeat rajaukset silmiin. Et tarvii mitään muuta oot niin kaunis :)

  ReplyDelete
 49. sulle sopis niiin mahtavasti polkkatukka,että suosittelen leikkaamaan sellaiseksi.lyhyt otsis myös ehdottomasti.väriksi joku tumma ja täyteläinen sävy,vaikkapa ruskeaa tai punaista,tai jotain siitä väliltä.meikiksi sulla voisi sopia tosi hyvin ohuet kissamaiset rajaukset ja muutenkin korostetut silmät.

  mutta siis kaiketi näytät nytkin aivan upeelta,joten älä stressaa turhaa :3

  ReplyDelete
 50. What about a redhaired girl with black eyeliner on the eyes. Sometimes red lips, sometimes peach on the cheeks. No really, I think that red hair would look great on you. :)

  ReplyDelete
 51. Anonymous6/6/10 20:39

  Hei musta tuntuu ihan samalta! Oon hirvee tissitön päärynä, paitsi pahemmin kuin sinä. Ei tissejä, mut iso alavartalo. Isompi kuin sulla. Sulta nyt ei varmasti löydy edes selluliittiä :) Oon aina pitänyt sua kauniina ja hoikkana nuorena tyttönä.

  ReplyDelete
 52. Oot niin luonnonkaunis, että hankala sanoa mitä sun tulisi muuttaa. Ihan oikeasti! Ekana tuli mieleen, että jotkut suklaanruskeat hiukset vois sopia tosi hyvin sulle. Just sellaiset hieman punertavat. Mun mielestä meikkaat just söpösti ja sopivasti. Kokeile joskus vaikka jotain erilaisempia rajauksia silmiin tms! Ja uudenlaisia kampauksia hiuksiin. :-)

  ReplyDelete
 53. Voisit leikata sellasen hienon polkkatukan ;) Se vois sopii sulle antais aika radikaalin muutoksen.. tai sit ei ihan polkkaa, olkapään pituset? Väristä en tiiä, ehkä tää sun nykynen väri on jotenki haalistunu < en nyt ihan noinkaan sanois mutta ehkä kaipaisit hiuksiin jotain voimakkuutta ja sit korostaisit sun kulmakarvat! Ja sulle sopii sellanen voimakas huulipuna, pinkki tai punanen :-D

  Okei ei tosta nyt kauheesti apuu ollu :d

  ReplyDelete
 54. oonko vähän kateellinen kun tampereella ei myydä noita tutu-hameita...olen.

  musta oot kokonaisvaltasesti tosi luonnollisen näköi nyt, etten lähtisi mitään muuttamaan ! ensikerralla jos olisin sinä, ottaisin lyhyemmät pidennykset :- )

  ReplyDelete
 55. i really know that feeling!
  but you? you are SO beautiful, i don't understand at all why you are unconfident with your hair, body and face. i would give everything to look just like you! really, i'm not just saying this to make you feel nice. you are totally beautiful and you need to see that.

  ReplyDelete
 56. Anonymous6/6/10 20:59

  sinuna korostaisin kulmakarvoja enemmän ja laittaisin hiukset joko ihan tumman ruskeiksi ja sitten punaisiksi niinkuin oot jo aatellut. :) laihduttamaan et kyllä todellakaan rupea, sulla on kaunis vartalo!

  ReplyDelete
 57. What you you just said maked my mind go nuts. You are honestly the cutest blogger I follow and when i log into bloglovin you're the first I check. Your daily looks are amazing and your hair is so fucking nice.
  Funny I was thinking the other day about your make-up on one picture and thought it looked amazing, I really liked the grey-something thin eyeliner you wore.

  Just have to say that I sat for five minutes trying to find out the song in your headline. I was starting to become really angry but then: Lakkso!

  ReplyDelete
 58. Anonymous6/6/10 21:07

  No kun kerran oikeen pyydät kertomaan jotain "parantamisen varaa", ni vois näyttää kivalta sellaset kivat mustat rajaukset, ei kuitenkaan liian paksut. Ja poskipuna vois piristää kivasti! :)

  ReplyDelete
 59. Anonymous6/6/10 21:08

  Polkkatukka ja joku tummempi ja "rikkaampi" ruskea väri sopis mun mielestä sulle tosi hyvin.

  Meikistä en osaa oikeen sanoa mitään kun en itsekkään osaa.

  ReplyDelete
 60. Anonymous6/6/10 21:08

  Leiskuvan punainen tukka!

  ReplyDelete
 61. hehe i know what you mean, there are times i think the same and i want to change something. Maybe you really should try it with the red!? hair :)
  maybe a darker one.

  ReplyDelete
 62. Tää nyt ei varmaan auta tippaakaan, mutta mun mielestä sulle sopii musta tukka parhaiten! Ja siihen meikkiasiaan: mustat paksut kissarajaukset ja tuuheat ripset: bueno.

  http://pixieyou.blogspot.com/2009/04/it-keeps-me-up-at-night.html

  ReplyDelete
 63. Anonymous6/6/10 21:27

  en tiiä yhtää mistä mä puhun mut mun silmät sanois et vähä tummemmat hiukset, kokeile vähä eyelineriä yläluomeen ja hm sulle ehkä sopis semmoset heleen vaaleenpunaset, vähänku persikan sävyt vaikka huuliin tai poskille :) kyllä sä jotain keksit!

  ReplyDelete
 64. Höpöhöpö! Mun mielestä oot just ihanan persoonallinen tollasena ku oot. Kasvata vaikka otsis pois, se olis vaihtelua :-)

  ReplyDelete
 65. Anonymous6/6/10 21:41

  You look great! Honestly, you're one of the most beautiful bloggers! If you want to change anything about your hair, don't change your haircut, just the colour - I think that deeper red would really suit you, but still you look great at the moment.
  Your body shape is just perfect.
  I know the longing for the changes, but sometimes you don't need it. I hope you'll realise it - you're gorgeous!

  ReplyDelete
 66. Anonymous6/6/10 21:43

  Kaikille tulee näitä kausia aina välillä, muista että oot tosi kaunis eikä välttämättä oo pakko muuttaa mitään ! :-) Mutta ihan asiaan; sinuna leikkaisin polkkatukan jossa olisi hieman kerroksia ja kasvattaisin otsiksen ylipitkäksi sivuotsikseksi. Se voisi korostaa sun kauniita kasvoja ja hyvää ihoa. Värjäisin hiukset ehkä tummemman ruskeiksi ja värin luonnolliset vivahteikkaaksi monilla ruskeen sävyillä. Meikkaukseen en oikeestaan osaa sanoa mitään, mutta voisit korostaa silmiä vaikka erilaisilla rajauksialla. Värillinen eyeliner kynä, vaikkapa violetti eikä mitään viimesen päälle rajausta vaan vähän semmonen suttuinen. Meikeillä sun kannattaa leikitellä kun on noin hyvä iho pohjana ja kokeilemalla oppii! Kroppasi on tosi sopusuhtainen ainakin mun mielestä, noissa kuvissa ryhti on aika huono, (en tiiä onko tarkoitus) hyvä ryhti tekee kropasta paljon paremman näköisen!
  Toivottavasti löydät sen oikean lookin missä viihdyt itsekkin :-)

  S

  ReplyDelete
 67. Sinuna mä värjäisin tosi tosi tummanruskeeks eli melkeen mustaks, tai sitte tosi tummanruskeiks ja sitte blondeja ohuita raitoja sinne sun tänne :) Mut tumma tois kivasti kontrastii sun kasvoihin.
  Ja yks keino näyttää paremmalta, on parempi ryhti! Vinkkinä venyttele sun rintalihaksia, koska jos ne on jäykät, sun hartiat pyrkii eteen. Oot tosi kaunis.

  sanna

  ReplyDelete
 68. Anonymous6/6/10 21:44

  Mä värjäisin sinuna punertavan ruskeet hiukset, ja meikkis on just kivan luonnollinen! Voi kumpa jokainen meistä näkis päivän ajan itsensä toisten silmin!:)

  ReplyDelete
 69. Anonymous6/6/10 21:46

  mun mielestä sun silmiin sopis esimerkiksi tumma rajaus & ruskeaa luomiväriä silmäkulmiin ja pitkät tuuheet ripset. sun iho näyttää niin hyvältä että muuta ei tarvitsisi oikeastaan tehdä. hiukset ehkä värjäisin esim. saman värisiksi kuin sun silmät on tai punertavan tummanruskeiksi. oot sievä noinkin, kivan natural mut ihan vaan muutamia ehdotuksia tässä. ainoa oikeastaan mikä pistää silmään noissa kuvissa on kulmat, ne vois olla paksummat ja tummemmat mun mielestäni.

  ReplyDelete
 70. Anonymous6/6/10 21:48

  mulla toi sama kroppajuttu!

  ReplyDelete
 71. I think you look gorgeous Rosa:) You are very lucky for having such good looking skin and face! And I think you´re not fat at all!

  ReplyDelete
 72. Anonymous6/6/10 21:59

  Sanon ihan suoraan nyt tässä mun mielipiteen. Mun mielestä oot TODELLA kaunis tyttö, ulkonäöltä ja sisäisesti kaunis myös. Siis ihan oikeasti. Sulla on todella upeat kasvot, joista oon kateellinen (no joke). En tiedä, mutta sun kasvot on jotenkin erilaiset (HYVÄLLÄ tavalla), ja niissä on jotain niin kiehtovaa :-). Mistä se johtuu, että rumat tytöt (anteeksi) pitävät itseään niin kauniina, ja oikeasti kauniit (niin kuin sinä) tytöt eivät? No, ei noin saisi yleistää, mutta aika usein se on noin.

  Anyways, asiaan. Mun mielestä sä oot todella kaunis ihan tollein vaan, mutta jos nyt jotain pitäisi keksiä... sulle toisaalta sopisi tosi hyvin tummemmat kulmakarvat ja ehkä tummemmat hiukset (ei ihan niitä mustia). Oon ite huomannut, että ihminen näyttää aivan erilaiselta, kun kulmakarvat on siistitty ja laitettu (kuitenkin luonnollisen näköisesti). Ne jotenkin kehystää kasvot.

  http://www.zimbio.com/pictures/Bgvo0fj7AnR/Demi+Lovato+Launches+New+Disney+TV+Music+Season/6tgkMCCANUU/Demi+Lovato

  Mun mielestä sulle sopisi tollaset hiukset, kuin Demillä tuossa kuvassa.

  MUTTA sulle sopii myös ihan täydellisesti nykyiset hiuksesikin. Ei tarvitsisi lähteä mitään muuttamaan :-)!

  Voi kuule, älä suotta murehdi!

  ReplyDelete
 73. red hair would look really good on you. and i like you with shorther hair, just something below shoulders. with body helps only diet and exercising, but i think you dont need it. and make up? i LOVE the natural way you look. so..thats it ,)

  ReplyDelete
 74. I prefer how you look with ligh-brown hair than with black hair, you look sweet now :)

  ReplyDelete
 75. Anonymous6/6/10 22:02

  mustat hiukset olis niin <3 !

  ReplyDelete
 76. Muuttaisin paljon itsessäni: ihoani.. hiuksiani.. kasvojani.. nenääni
  Mutta silti en menisi ikinä kauneusleikkaukseen! Minun on opittava sietämään itseäni. Enhän voisi edes tulevaisuudessa sanoa lapsistani että ovatpahe minun näköisiä tai onpas niillä minun nenä.
  Hiukseni ovat todella ohuet, mutta ainakaan kesällä ei ole niin kuuma. Olisipa nämä hitusen paksummat edes!
  Nenäni on jotenkin 'piikikäs' ja ihoni on todella kalpea. Hyvä että rusketun kesällä.. rusketuksen sijaan saan vain ihottumaa, mutta jos ahkerasti on auringossa niin kyllä tämäkin tyttö ruskettuu!
  Rosa-Fiona, olet täydellinen! Kasvosi,silmäsi,hiuksesi ja jopa kroppasi ovat upeat ♥

  Hyvää kesänalkua :-)

  ReplyDelete
 77. oot hirmu kaunis vähällä meikillä, mut uusia tuulia vois tuoda aurinkopuuteri, poskipuna ja vahvemmat kulmat:) hiuksiin jos aijot värjätä niin sopis joko tummempi ruskea tai punertava. kunnon ryhti myös parantaa ulkonäköä!
  ja muista, sulla on hoikka kroppa ja suloinen tyyli!

  ReplyDelete
 78. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 79. Don't mind my bad english, it was better once. ;)
  I'll think I get it. A year ago I was a couple of pounds lighter but it felt so different. When I look in the mirror right now I only see those fatter legs and blowing up stomach. It's not flat and bones anymore and that's terrible.
  You can loose weight or you can just go on en dye your hair black. :P Cause that's what suits you the best. But that's my opinion.
  And your skin is really really lovely. I'd kill for such a skin like yours.

  Oh and I love your blog. Even I don't understand a single word of your language. I always love the pictures and movies you put on the blog!
  Keep it up! (:

  ReplyDelete
 80. Oot kyllä ihana just tuollaisena mutta tykkään keksii ihmisille tälläsii nii laitan tähän pari (-:
  Kokeile hieman vaaleampaa toffeen ruskeata joka on vähän kuparin sävyistä tukkaa tai sit oikein herkullista suklaanruskeaa! Kasvata otsista hieman liian pitkäks sillee sivulle ja kokeile joskus vaikka leteillä tehtyi laineita tai surffikiharoita niin että lopputulos ei näytä liian viimeistellyltä :) Sellaset pannatkin sopii sulle (sulla oli joskus vuos sitten vappuna (??) sellanen inkkaripanta niin sellaiset) :-D
  Sit meikkauksesta vaikka, että voisit kokeilla vahvempia kissamaisia rajauksia jotka menee koko yläluomen läpi (jos noin voi sanoo:-D) ja jotkut söpöt korallin ja pinkin väriset huulipunat ja poskipunat sopii sulle. Hillityt tekoripsetkin tekee ihmeitä ja päivettynyt iho on kaunis :)

  Oho tuli niitä aika paljon :-D
  ps. Sun tyylistä ja susta mulle tulee koko ajan vaa enempi ja enempi mieli GG:n Blair (;

  ReplyDelete
 81. Anonymous6/6/10 22:26

  Sä oot tosi nätti enkä tajua sun valituksia ! Meikkityylin erikoisuuden hakemisen tajuan, mutta näytän itsekin kasvoista niin tavalliselta ja tylsältä (ei sillä, että sä näyttäisit!), että joku kiva meikkityyli olis piristävää. Mun mielestä sulle sopis vähä kissamaiset rajaukset kajalilla ja vähän jotain (siniseen tai vihreään taittavaa) luomiväriä, mutta en todellakaan oo mikään asiantuntija.
  Mutta tosiaan, oo tyytyväinen ulkonäköös, oot tosi nätti :) Mulla oli vähän aikaa sitten kepit ja iso metallivarsinen polvituki2kk ja arvaa ärsyttikö kun ihmiset ei kattonu ulkonäköä, hienoja vaatteita tai mitään sellasta, vaan tuijotti pitkään mun jalassa olevaa tukea. Sen jälkeen on ollut vaan vapauttavaa, vaikka vieläkin toinen jalka on laihempi kun toinen (ei lihaksia) ja se näyttää tosi oudolta...

  ReplyDelete
 82. dye your hair red!
  and there is nothing wrong with your face/makeup/body!

  ReplyDelete
 83. Ainoo mitä mä sulle tekisin ois et kohottaisin sun itsetuntoo!

  Tiäkkö kuinka monta kertaa oon ite tullu kattomaan sun kuvia ja suunnilleen itkeny sitä että "miksi mä en ole noin söpö?"
  Sä oot ihan sairaan söpö ja mun mielestä sä oot justiisa laiha, muttet kuitenkaan liian laiha!

  Mun mielestä kaikki on erilaisia ja omalla tavallaan kauniita!
  Mun mielestä sun naama on söpö, mun mielestä sun hiukset on ihanat ja mun mielestä sun vartalos on JUST SOPIVA!:)

  Itsetunnon kohottamista sä nyt tässä kaipaisit!

  ReplyDelete
 84. Anonymous6/6/10 22:54

  oot musta TOSI kaunis ja ymmärrän kyllä, että aina välillä tarvii vaihteluu ulkonäköön. Varjäisin sun hiukset suklaanruskeiks, jättäisin otsiksen ja se sais olla ns. ylipitkä, mut leikkaisin sun hiukset olkapäille asti pitkiks ja sillee, et edestä ne olis pidemmät ja takaa lyhyemmät. tässä on inspis-kuva: http:
  //4.bp.blogspot.com/_bvVvxWTEuSI/R303NjLWX5I/AAAAAAAACZY/W9wiQQmMGEY/s720/long+bob.bmp

  Sori, et innostuin, mut musta on ihanaa auttaa muita, jos niillä on jtn kriisejä ulkonäkönsä suhteen:)

  ReplyDelete
 85. If I were you, I wouldn't cut my hair because its the perfect length for you. For color, maybe you could do a darker red. Red makes you look alive, if you can understand. For makeup, you could try winged eyeliner since you have almond shaped eyes. And with your complexion blues and purples, I think, would look nice. Oh and I totally get what you're saying about looking in the mirror and not liking what you see. But you...you're gorgeous ;)

  ReplyDelete
 86. Anonymous6/6/10 23:19

  ja jos olisin sinä rajaisin ehkä silmät nestemäisella kajaalilla, ainaki yläluomen. Tarvisit ehkä vähän jotain särmää tohon sun kauniiseen naamaan:> sulla on kaikki niin vaaleeta haaleeta, kulmat meikki ja hiukset. < oon AIVAN samaa mieltä. kaikki on sussa kohdallaan mutta jotain pientä "potkua" vaan meikkiin ja hiuksiin. sulle sopisi tosi hyvin vähän tummempi tukka joka olisi rennosti laineilla, tumma rajaus ja hiukan ruskeaa luomiväriä ja vaaleat huulet. laihduttaa et saa ainakaan yhtään! tsemppiä ja toivottavasti löydät vielä sen oman juttusi :)

  -Mari

  ReplyDelete
 87. Anonymous6/6/10 23:19

  Alkuun sanon että sun vartalossa ei ole MITÄÄN vikaa. Ihan oikeesti, en sano tätä muuten vaan. Oon oikeesti kateellinen sulle (varsinki säärilles) kun sulla on just sopivasti ja sopusuhtasesti muotoja, enkä missään, painotan MISSÄÄN nimessä lähtis niitä ainakaan laihduttamaan! Korkeintaan lihaksia kasvattaisin esim. käsiin ja jalkoihin.

  Meikkaamaan oppii kyllä vaan harjottelemalla ja lukemalla esim. demistä perusohjeita. Ärsyttää sanoa noin, mutta eipä sitä oikein muuten opi kuin tekemällä :) Esim. varjostus on helppoa, ei siinä tarvi kun hipasta isolla sudilla aurinkopuuteriin, hymyillä ja sivellä sillä sudilla poskipäiden alle ja ohimoon.

  Jos kuitenkin haluat niitä vinkkejä esim hiuksiin ja meikkiin, niin oon jo pitkään miettiny näitä juttuja sulle :)

  Sulla on tositosi ihanat ja kauniit silmät, joten ite ainaki korostaisin ja pitäisin "painon" niissä. Osaisitko tehä vaikka tällaset silmämeikit? Eli pehmeellä kajaalilla rajaukset ylä- ja alaripsirajaan ja sitten pehmentää ja häivyttää mustalla luomivärillä. Ja paaaljon ripsaria.
  http://www.killthelights.org/albums/userpics/normal_BRITNEY_SPEARS-277~1.jpg
  Ja huuliin eka huulirasvaa ja sitten jotain nudenväristä punaa (ei lissuhuulia siltikään ;D)
  En ehkä ite ainakaan käyttäis tummaa tai räikeetä huulipunaa.

  Sulle saattas sopia jotku ihanat toffeen/suklaanväriset hiukset! Joissa ehkä olis tummempia ja vaaleampia raitoja? Ottatukan ei tarvis olla noin paksu, kun nyt sää taidat vetää sen melkeen tuolta takaraivosta asti. Iteki vedän sen joskus huomaamattani sieltä, ja se on merkki siitä että pitäs käyä kampaajalla kerrostamassa otsis ja hiukset uuelleen :) Tuntuu pieneltä jutulta mutta kyllä sen eron lopulta huomaa kun se otsis alkaa vasta just otan kohalta! :> Ja yli kulmakarvojen yltävä otsis olis varmaan se paras pituus. Niin ja muuten hiukset näyttää sulla parhaimmalta kun ne on pitkät, muttei ehkä ihan noin pitkät kuin nyt? Samanpituset kuin annika-o:lla sopis varmaankin parhaiten! (http://annika-o.blogspot.com/) Annikalla on myös ihanan väriset hiukset, kehottaisin selaan sen uusia ja vanhoja kuvia, sopis sullekki loistavasti!
  Esim siis malliltaan kunnolla kerrostetut, revityt ja hapsutetut hiukset ja latvojen rikkominen veitsellä sopis sulle tooooosi hyvin! :))

  Esimerkiks tänvärisiä harkitsisin sinuna:

  http://www.headkandy.com/ash_large_ezg_1.jpg
  http://turbo.inquisitr.com/wp-content/2009/10/lindsaylohan.jpg

  ja tässä ois kaikki niin sulle sopivasti, hiusten malli, väri ja meikki: http://slides.shoppinglifestyle.com/gallery/2009/04/43_MischaBarton.jpg

  http://images.askmen.com/galleries/singer/nelly-furtado/pictures/nelly-furtado-picture-6.jpg
  Ja tää viimesen kuvan musta/tummantummanruskea ja ihanan graafinen malli näyttäs sulla aivan upealta, mutta tarvis sitten sen tumman silmämeikin ja huomaamattomat huulet kaveriksi :)

  Sinuna siis lähtisin kokeileen joitain suklaan/toffeenruskeen tai ihan tummanruskeen eri sävyjä, uskoisin että sopis äärettömän paljon paremmin kuin mitkään maailman punaset hiukset!

  Voi kauhee kun tuli pitkä, mutta innostuin niin kauheesti :DD Musta olis ihanaa olla sinä kun bruneteille on niin paljon hiusvärivaihtoehtoja! (terveisin blondi :s)

  Niin ja jos jotain oon elämän aikana kauneuteen liittyen huomannut niin sen että rusketus kaunistaa oikeesti kaikkia! Eli ei muuta kuin rannalle menoksi jos ja kun säät sallii! :)

  ReplyDelete
 88. Anonymous6/6/10 23:22

  Pienet rinnat on kauniit
  munkin joinain päivinä, toisina ei
  pitää vaan oppia hyväksymään ettei asialle voi oikeestaan mitään, ellei silareita halua..
  Ja useet miehet pitää käteensopivista =)

  ReplyDelete
 89. Hui, oot kyll hurjan kaunis, enkä nää suussa mitään muuttamisen arvoista. Jos kuitenkin jotain haluat kokeilla, niin etkös joskus puhunut että haluaisit kokeilla niitä punertava hiuksia? Se vois tuoda särmää :-)

  ReplyDelete
 90. Anonymous6/6/10 23:42

  semmoset kuparin väriset hiukset, kerroksittain leikattu sellanen pöyhittynyt rokkitukka, ehkä vaaleita raitoja, sivu otsahiukset (you know, silleen sivujakaus ja ottis sinne toiselle puolelle, perus. :-D)

  ja sitte meikkijuttuja, jotaki semmosta enemmän rusehtavan punaista (ei mitään aurinkopuuteri hässäköitä)mutta vaaleaa poskipunaa heität vähän poskipäihin ja siitä suoraa linjaa "vinosti" suuta kohti. =)

  anteeksi huono selitys.

  ja olet sievä nuinkin. elä pelkää. =)

  ReplyDelete
 91. Anonymous6/6/10 23:43

  Okei, tiedän ettei vaalennusprosessi varmastikkaan houkuttele, kun se vaatii niin paljon ja menee helposti täysin penkin alle, mutta ehdotan nyt ujosti kuitenkin jotain tähän tyyliin:

  http://www.bestcelebrityhairstyles.com/wp-content/uploads/2009/10/Sarah-Jessica-Parker-Hair-4.jpg

  Sulla on niin upeet ruskeat silmät et vaaleilla hiuksilla ne pomppais vielä paremmin esiin ja tois muutenkin jännää kontrastia.

  Koska tää kuitenki lyödään laudalta heti niin toisena ehdottaisin myös sitä punaruskeaa tukkaa. Näyttäisi varmasti hyvältä. :-)

  http://data6.gallery.ru/albums/gallery/74091--13664285-.jpg

  ReplyDelete
 92. Anonymous7/6/10 00:04

  Ei sun kannata mitään laihduttaa, ei kaikkien tarvi olla mitään malleja.
  Jos haluat olla vähän laihempi niin kannattaa kiinteyttää eli liikuntaa, mutta ei sille mun mielestä oo syytä :)

  ReplyDelete
 93. Anonymous7/6/10 00:07

  harmi, ettet haluu värjätä mustiksi enää! koska mustat ja pitkät on mun mielestä just sua

  ReplyDelete
 94. Anonymous7/6/10 00:22

  Musta just tän sävyset hiukset sopisi sulle erittäin mainiosti :)

  http://img.mtv3.fi/mn_kuvat/mtv3/helmi/tyylitalo/garnier/luonnolliset_savyt/533370.jpg

  Eli Garnierin luonnolliset sävyt, syvä punainen. Tai jos et ihan noin punaisesta tykkää niin joku mahonginruskea vois olla mukava. Punertava hius tuo sellaista ihanaa valoa kasvoille :) Muuten sun tukka on hyvä noin, tosin sellaiset hieman laineikkaat hiukset vois pukea kanssa.. se viimesyksyinen hiusvärisi, joku tummempi ruskea oli myös passeli.

  Meikkiin ehdottaisin jotain suht vaaleaa persikkaista poskipunaa ja yläsilmiin kissansilmärajaukset ja ripsaria ylä sekä alaripsiin. Kulmia voisit myös hieman korostaa. Kropassa ei ole yhtään mitään vikaa, oot siinä iässä kun kroppa muuttuu naisellisemmaksi joten ei oo mitään hätää :)

  ReplyDelete
 95. Anonymous7/6/10 00:26

  höpsö oot just kaunis :-)
  mut värjäisin sun tukan oranssiks tai kuparin väriseks tai jotain sinne päin se olis tosi kiva kun se on noin kivan mallinenki :o

  ReplyDelete
 96. Voi tekee pahaa lukea tollaist :( No joskus ainaki halusit punasta hiuksii, nii jospa kokeilisit sitä? :) Joskus aikoi sitte mietit myös blondeja, nii nyt ku sul ois aika vaaleat, nii eks noista vois vaalentaa?

  Sitten meikin kaa, no kesällä ei oikee kannata meikata paljon, voisit vaikka kokeilla aurinkopuuteria ja ehkä käyttää eyelineriä.

  ReplyDelete
 97. I don't think you need to change anything, but if you're seriously thinking about changes, maybe try to dye your hair red? You have perfect, pale skin, you would look lovely as a redhead.

  ReplyDelete
 98. Anonymous7/6/10 00:51

  Jos mä olisin kirjottanut tän mua ärsyttäisi saada "oot kaunis sellaisena kuin oot" -kommentteja koska jos ei itse ole sitä mieltä sitä on tosi vaikea uskoa. Ja ihmiset jotka eivät ole nähneet sua kuin kuvissa eivät voi tietää totuutta esim. sun vartalosta paremmin kuin sinä itse. Voin sanoa että tunnen tismalleen samoin itseäni kohtaan kuin tässä kuvailitkin.

  Mutta haluan heittää vinkin että kokeile punertavaa hiusväriä! Voisi näyttää hyvältä sulla.

  ReplyDelete
 99. Anonymous7/6/10 01:17

  Mun mielestä näytät tosi suloselta just tollasena, ja se postaus jossa oli kuvia susta meikattuna oli aivan upea! ''Parannusehdotuksena'' voisin sanoa, että kannattaa seurailla meikkiblogeja, tai kosmetiikkablogeja, ja koittaa saada niistä vähän innostusta ja oppia meikkaamiseen, jos sellainen kiinnostaa. Jännä silmämeikki on todella helppo tapa muuttaa tyyliä todella halvalla ja nopeasti, eikä se ole pysyvää, eli mokiakin saa tehdä. :D Lisäks sulla on kauniit kasvonpiirteet, joten mahdollisuudet ovat rajattomat. Kannattaa tsekkaa esim: karkkipäivä.indiedays.com, siellä on tosi nättejä meikkauskuvia ja hyviä vinkkejä. :)

  ReplyDelete
 100. Anonymous7/6/10 01:18

  olet kaunis.

  ReplyDelete
 101. Mulle tuli heti mieleen et vois olla tosi kivannäkönen jos värjäisit tukan suklaanruskeeks ja leikkaisit takaa lyhyemmän polkan sekä tosi selkeen otsatukan. Meikkiasioista sen verran, että suosittelen lämpimästi nestemäisen eyelinerin käytön harjoittelua: sillä saa tosi kivan rajauksen, joka sopii sulle varmasti hyvin. Muuten en sinuna kovin paljoa meikkaisi, ehkä huulipunaa tai -kiiltoa huuliin, poskipunaa poskille ja that´s it :)
  Älä huoli, kaikilla on aina välillä tyhmäläskiruma-aargh -hetkiä, mutta onneks ne menee ohi ja toisessa hetkessä voi olla taas itseensä tyytyväinen :) ihanaa kesää sulle!

  ReplyDelete
 102. Kannattaa kokeilla erilaisia silmämeikkejä ja tunnustella, millaisessa meikissä tuntuu kauniilta tai kotoiselta. Tässä postauksessa on hyvää infoa, mitä kannattaa tutkia omassa meikkauksessa: http://karkkipaiva.indiedays.com/2010/04/15/silman-muodot-ja-meikkaus/

  itselläni on raskaat luomet ja voimakas kulmaluu, ja tuo postaus vahvisti, ettei kokotummat luomet ja voimakkat alarajaukset vaan sovi mulle :D

  Noista "olet kaunis juuri tuollaisina"-kommenteista: samaa mieltä, mutta eihän se estä kokeilemasta uusia juttuja ja vaihtoehtosia meikkejä ja hiuksia. Käytäthän vaihtelevia vaatteita ja kenkiäkin :) itse kannatan perusjuttujen treenaamista kuntoon, se on vähän niin kuin hyvien farkkujen hankkiminen! Esimerkiksi itse harjoittelen parhaillaan varjostusten tekoa. Vakaan eyeliner-käden treenaamisessa meni noin kolme vuotta :D

  ReplyDelete
 103. Remember what Miss J. Alexander said about the finnish girls while visiting in finland?

  "They need a tiny push in order to start to believe in themselves. You have to learn to accept also those bits of your body which you are not so fond of yourself."

  I think thats somewhat sensible...

  Btw, i wish the light lingering on summerbeautys shoulder would climb up, touch a lip and glit the brown delights...

  ReplyDelete
 104. Anonymous7/6/10 03:13

  no laihduta. ja hiukset sulla on kivat ja kivan luonnolliset nyt, niitä en paljoa muuttaisi. tietenkin kaikkii eri kampauksii, kuten just side braid tai vaikka nuttura päälaella sellanen rento kasa siis. ja voisithan värjää sillai coolisti et sul ois vaan melkeen ne hiusten päädyt vähän vaaleemmat? en nyt tähän hätään muista ketään jolla on niin enkä jaksa ettii mut se näyttää ihanalt!
  kato youtubesta make-up tutorialeja, esim. blairilla (hae blair make-up tutorial nii löydät oikeen tytön) on ihania meikkejä ja jos niitä katot niin todellakin opit!:) ja tee just jotain trendimeikkejä! että kato näytöskuvia ja inspiroidu;)

  ReplyDelete
 105. Täytyy sanoa, että tollaset vyötäröhameet lihottaa mun mielestä ketä tahansa. Ne sopii oikeasti tosi hoikille -> tosi harvalle. Sä et ole lihava, mutta noi vyötärölle nostetut hameet tekee kenestä tahansa jotenkin "kömpelön" ja pullukan näköisen. Siihen vielä yhdistetään joku pikkumyy-nuttura ja ah, keskipallokroppa on valmis <3

  Meikkaamisesta voi vaan sanoa, että tekemällä oppii :) Oot luonnollisenakin kaunis, et siis kaipaa mitään suurempia pakkelimääriä, mut jos tuntuu kaipaavansa väriä, kannattaa vaan kokeilla erilaisia juttuja rohkeasti. Meikkaaminen on just sellanen asia, jonka oppii todellakin vaan tekemällä - eli meikkaamalla.

  ReplyDelete
 106. Anonymous7/6/10 08:38

  musta sä oot kaunis ja laiha (ja aika monen muunkin mielestä) mutta ehkä sun itsetuntoo pitäis vaan kohottaa, eikä sun tarvii olla niin kriittinen omaan vartaloon ja ulkonäköön, koska jos mä saisin päättää ni hyppäisin sun vartaloos. :)

  ja sitten must sulle sopii tummemmat hiukset paremmin et joku tummemman ruskee ja siihen vois laittaa jotain ohuit raitoi..? :)
  ja musta sulle sopii just tollanen luonnollinen meikki ku oot niin luonnonkaunis!

  ReplyDelete
 107. sä olet musta täydellinen.

  ReplyDelete
 108. Värjää kirkkaanpunaseks :)

  ReplyDelete
 109. Lisää pidennystä ja tummanruskea väri. Kajaalikin sopisi sulle tietyssä rajassa yläluomeen todella hyvin :)

  Mutta olet niin kaunis, ettei sinun oikeasti tarvitse mitään tehdä. Katso joku päivä tarkasti muita ihmisiä, niin huomaat siellä paljon niitäkin, jotka eivät todellakaan täyttäisi vaatimuksiasi. Olet kaunis.

  ReplyDelete
 110. Anonymous7/6/10 09:50

  You could try dying your hair reddish brown or ginger or something along the lines, I think it would really suit you.
  But you look gorgeous anyway, I wouldn't stress that much if I were you (:

  ReplyDelete
 111. Anonymous7/6/10 10:06

  Pyh,älä viitsi.Itkisin onnesta jos peilistä kurkistaisi joka päivä sun näköinen tyttö ! toi kuulosti vähän oudolta,noh toivottavasti ymmärsit mitä tarkoitin :-D Toisaalta tiedän kyllä tuon tunteen,sillä ajattelen itsestäni samalla tavalla.Kannattaa rohkeasti kokeilla uusia hiusmalleja yms,nythän on kesä niin ei ainakaan koulussa tarvitse hävetä jos ei ihan hiukset onnistuneetkaan (:

  ReplyDelete
 112. Anonymous7/6/10 10:13

  Voi,voi... sä oot vasta 17 vuotta. Muistan itekin kun samanikäisenä painiskelin ulkonäkökriisejen kanssa (ja kyllä vieläkin välillä, vaikka ikä lähentelee jo 24 vuotta). Voin kuitenkin kertoa, että kyllä se kroppa muuttuu vielä ainakin parikymppiseksi asti. ;) Ja sitäpaitsi sä oot tosi sulonen tollasena. Mut jos jotain muutosta haluat niin värjää punaseksi. Punainen tukka sopisi hyvin sun vaaleaan ihoon. Älä mieti aina niitä juttuja, jotka on sun mielestä huonosti. Mieti mielummin parhaita puoliasi ja tuo niitä esiin :)

  Kivaa kesää sulle! <3

  -Sanna

  ReplyDelete
 113. Vaikka kommenttiboksissasi on tullut kyllä moneen otteeseen jankattua sitä "sä olet täydellinen just noin", niin mun on pakko nyt vähän olla kopioiva lehmä ja sanoa täysin samaa. Sä olet Rosa aivan uskomattoman persoonallinen ja kaunis tyttö. Tyylin ja hiukset mukaan lukien: täydellinen paketti!
  Tiedän - helppohan se on ulkopuolisen tulla sanomaan, että olet hyvä justiinsa noin, koska kuitenkin oma mielipide ratkaisee aina eniten ja suurinosa ihmisistä näkee itsensä huonompana kuin mitä muut sinut näkevät. Muiden ihmisten kritiikiltä voi nimittäin sulkea aina korvansa, mutta kun se kritiikki on omanpään sisäistä niin sitä ääntä on vaikeampi hiljentää. Ja hei tärkeä muistisääntö: ihminen on kauneimmillaan, silloin kun itse tuntee itsensä kauniiksi!
  Ps. puhuit muistaakseni joskus himoitsevasi punaista tukkaa? Vaihtelu nimittäin virkistää ja punanen tukka korostaisi varmaan upeasti noita sun silmiäsi, joten jos oot kokeilunhaluinen niin meikä ainakin näyttää peukkua punertavan tukan puolesta!
  Hyvää kesänalkua :-)

  ReplyDelete
 114. mitä sä tyttö höpiset siellä! ethän sä mikään langan laiha oo, vaan ihan normaali ja mä ainakin nään sut just kauniina. Mutta tiedän kuitenkin tunteen, koska en itsekkään osaa olla tyytyväinen siihen mitä mulla on. Saan jatkuvasti kuulla kuinka ihanan laiha olen, mutta kun mä haluaisin just niitä kurveja, mutta vaikka söisin 6 norsua en lihois mihinkään

  Mutta jos sä jotain muutosta kaipaat, niin sähän oot puhunut aika paljon kuinka kivoilta sun mielestä punertavat hiukset näyttää? jos en nyt ihan väärin muista. Niin voisithan kokeilla niitä? muuta en kyllä sussa lähtis muuttamaan, koska sä nyt vaan olet niin älyttömän söpö!

  ReplyDelete
 115. Anonymous7/6/10 10:58

  Sulle sopis hirveen hyvin lyhyet hiukset, sellaset jotka pitenis takaa eteen tosi jyrkästi. Väri ois joku sellanen punertavan ruskea, mutta tummempi ku toi sun nykynen (korostais sun silmiä) =)

  ReplyDelete
 116. Anonymous7/6/10 11:14

  kantsii opetella tummentamaan kulmia koska sekin tekee jo ihmeitä kasvoille. :) ja jotkut on tääl ehdotellu kuparia hiuksiin ja mun mielestä se vois jopa sopiakkin sulle

  ReplyDelete
 117. Anonymous7/6/10 11:30

  Tummemmat hiukset, esimerkiksi suklaanruskeat. Sellaiset monisävyisen ruskeat olisivat myös tosi kivat sulle, esim. tällainen, mutta tummempana: http://x63.xanga.com/1f3f632bc0732267531937/b213404183.jpg

  Hiukset tuollalailla pienellä lainekiharalla ja meikistä ispiraatiota; näkyvästi poskipunaa ja tekoripset.(mutta ohuempi rajaus!)

  Lopputulos on luonnollisen oloinen.

  ReplyDelete
 118. Anonymous7/6/10 11:47

  Ainoa hyvä vinkki minkä tähän keksin on, että liikunta kiinteyttää ja - mikä tärkeintä - tuo paremman fiiliksen moneen asiaan, hyvän itsetunnon.

  Mä tykkäsin kovin sun mustista hiuksista. Jos ei ihan mustaa, niin tummempi ruskea.

  ReplyDelete
 119. Anonymous7/6/10 11:49

  mun mielestä oot kaunis just tollasena mut jos jotain pitää sanoo ni voisin antaa vinkkinä et koska sulla on noin hyvä iho niin sun ei kannata mitenkään hirveesti meikata eli voisit vaikka just kokeilla niitä varjostuksia meikkivoiteen ja ripsarin kera, koska ne varjostukset tekee jo ihmeitä. mä tykkään sun hiuksista hirveesti varsinki silloin siinä videossa missä esittelit sitä surffari hiusjuttua! :) oot just söpö ja hoikka. tietty jos nyt haluut (vaikka ei mun mielestä tarvis) niin kiinteyttää esim tekemällä joku tietty jumppajuttu joka päivä, mut laihduttamaan sun ei kannata ruveta :D rakastan sun blogii, se on ihan täydellinen <3

  ReplyDelete
 120. Anonymous7/6/10 12:30

  Sä oot kaunis. Ja hei, sulla on kiva kroppa, suurin osa naisista vois tappaa saadakseen tollasen. Just sopivan hoikka ja täydelliset mittasuhteet :) En menis muuttamaan.
  Mut jos hiukset ja meikkityyli alkaa kyllästyttää, pienillä muutoksilla saa paljon aikaan. Oon kyl tykänny tosta sun hyvin luonnollisesta meikistä, mut sul on niin hyvä iho et voit kokeilla periaatteessa mitä tahansa. Eloa kasvoille varjostuksilla ja korostuksilla, varjostukseen sopii esim. MUSin joku poskipuna jonka sävyä ei nyt tule mieleen, ja korvan alta suupieliin kolmion muotoiset osiot, sit ainakin leuan alle. poskiluun päälle vaikka persikkaista poskipunaa, sopis sun vaalealle iholle. Sun kulmakarvat taitaa olla aika ohuet, laitat vähän kumlakynää äläkä nypi liikaa. Muussa meikissä keskitytään joko huuliin tai silmiin, eli esim joku huulipuna joka on se pointti, ja silmiin korkeintaan rajaukset ja ruskeaa luomiväriä. Huulimeikki kannattaa pohjustaa ihan huulenrajauskynällä, silleen et laittaa koko huulille. Tai sitten jätät huulet luonnollisiksi, ja korostat silmiä. Käytä 2-3 sävyä luomiväriä, aloita keskimmäisellä. Laita koko liikkuvalle luomelle, sit tumminta sävyä ulkonurkkaan ja luomivakoon. vaaleinta (esim luonnonvalkoinen) kulmaluulle ja silmän sisänurkkaan, sillä sävyllä myös häivytät rajat ja teet meikistä utuisemman. En just osaa sanoa mitkä meikit korostaa ruskeita silmiä, mut neitstä löytyy kaikki. :)
  Hiuksiin en osaa sanoa mitä voisit tehdä, ehkä suklaanruskeat sopis sulle?

  ReplyDelete
 121. Anonymous7/6/10 12:34

  miten voi olla noin samanlainen ihminen kun minä jolla on niin samanlaiset ajatukset kun mulla :o

  ReplyDelete
 122. Lähdetään nyt siitä, että oot tosi kaunis tyttö :)
  Mutta kieltämättä aika tavallisen näköinen juuri noiden ruskeiden peruspitkien hiusten takia. Sun kasvos ovat omaperäiset, mutta sun kruunus eli hiukset eivät anna niille oikeutta. Ehdottaisin jotain rohkeaa lyhyttä erilaista leikkausta. Jonkinlaista polkkaa tms :)

  ReplyDelete
 123. Anonymous7/6/10 13:16

  Musta ois älyttömän siistiä jos värjäisit vaaleemmat hiukset. Jos et ihan vaaleita uskalla/halua värjätä, niin joku toffeen värinen ois kiva! Sopis sun ihon väriin ja kun sulla on muutenkin vaaleet piirteet. Ruskeet silmät ois vaan ihana erikoinen lisä siihen muuten vaaleeseen lookkiin :-) entiiä,itehän sen päätät mut toi tuli mulla eka mieleen!

  ReplyDelete
 124. Anonymous7/6/10 13:18

  meikkiä voisit muuttaa sillain,että tekisit kulmakkynällä tummemmat/voimakkaammat kulmat ja enemmän silmämeikkiä,pienet rajaukset ja vähän enemmän ripsiväriä. Monia videoita ja kuvia löytyy youtubesta tai blogeista missä neuvotaan meikkaamista (varjostamisia,rajauksia tms) jos ei itse osaa.

  ReplyDelete
 125. ihania kuvia! :-) ja sä oot nätti just tollasena!

  ReplyDelete
 126. Vartalosi näyttää hyvältä. Jos on pienikokoinen, pehmeys vain sopii, et näytä lapselta vaan hoikalta ja kauniilta.

  Hiuksissa voisi pitää nauhoja tai hippipantoja.

  Meikissä kannattaisi lähinnä korostaa silmien muotoa twiggymäisesti tai käyttää punaista huulissa, kulmakarvojenkin korostamista voisi miettiä, mutta ei kaikkia ehkä samaan aikaan. Kauniit kasvosi ja puhdas ihosi ei mielestäni kaipaisi kauheasti muuta.

  ReplyDelete
 127. Anonymous7/6/10 16:04

  värjää tummemmaaks ! jos ei sit mustaks, niin ainakin tummemmaks kun nyt, oikeesti antaa erilaista särmää sun ulkonäköön. ja siis, mun mielestä sä kyllä näytät erittäin hoikalta tytöltä ? ite oon sua varmasti paljon pullukampi, ja terkkari sano että olen siinä normaalin ja hieman alipainosen rajalla. : O

  ReplyDelete
 128. Anonymous7/6/10 16:15

  ryhtiä selkään ja kristen stewart -tukka:))

  ReplyDelete
 129. Anonymous7/6/10 16:19

  hei et oo mitenkään epämuodostunu, kaunis! :)

  no, värjäisin hiuksia vähän tummemmiksi , ehkä joku suklaanruskee. ja ehkä jotain vaaleita & ohuita raitoja :) , ja meikki semmonen aika perus, sulle sopii tosi hyvin semmonen ihan pinkki huulipuna ja valkonen luomiväri , tai osaisin hyvin kuvitella silleen sulla ;o

  ReplyDelete
 130. Anonymous7/6/10 17:01

  Olet erikoisella tavalla kaunis! Pidän siitä :) Ryhti vain kuntoon niin se on siinä!

  ReplyDelete
 131. Oot tosi kaunis ja mun mielestä sun ei tarvis muuttaa yhtään mitään. Oot niin hoikka mutta et kuitenkaan liian laiha, just täydellinen. :) Sulle kuitenkin vois sopii sellaset vähän punertavat hiukset, ilman otsista. Meikistä en osaa sanoo, kun oot niin nätti minkälaisella meikillä vaan. Jotain rajausta voisit välillä laittaa, vähän poskipunaa ja sitten käyttää niitä sun ihania huulipunia! :))

  ReplyDelete
 132. Anonymous7/6/10 17:28

  first of all, minunkin mielestä olet varsin ihana juuri tuollaisena! MUTTA koska itse pyysit uudistumisehdotuksia, niin tässä olis.

  musta tuntuu että et tuu ikinä suostumaan tähän, koska pitkät hiukset on jotenkin niin 'sun juttu' ja pidennyksiin menee rahaa jne jne jne lyhyet hiukset on rumat joooo tietty, mutta mun mielestä sulle sopis just tää väri mitä aiemminkin jo ehdotettiin http://img.mtv3.fi/mn_kuvat/mtv3/helmi/tyylitalo/garnier/luonnolliset_savyt/533370.jpg ja sit malliksi jonkinlaiset mahdollisimman pitkät bob-hiukset

  ReplyDelete
 133. at first I want to say, that I think you´re really pretty.don´t focus on what you don´t like about yourself, but focus in the nice things- for example- I envy you your pretty eyes and your skin.
  and I think that black hair would fit you very well :))

  ReplyDelete
 134. Anonymous7/6/10 18:15

  (Sorry for my bad english, i'm from germany + a big fan of your blog!)
  I think it's okay to loose weight, if you don't feel good. One year a ago i had eating problems, because i didn't like my body at all. But i was skinny. And i got more and more skinny.
  Now i get more weight and i'm not happy, but i look normal and not sick anymore. And i do sport, so i like my body from time to time more.
  If you want to loose some weight.. do sports and eat healthy.
  Youre such a pretty girl! I think you're pretty in your own way and that's good. You're so fuckin beautiful without make-up, i love it. And i think you'll look good with black or red hair! And then.. always without make-up! :)

  ReplyDelete
 135. Anonymous7/6/10 18:23

  Mun mielestä sulle sopis ihan älyttömän hyvin sellanen polkka otsatukan kanssa, mikä sulla oli niissä kuvauksissa!:) Ei niinkun ihan rikottu, vaan et kaikki huikset ois saman pitusia, paitsi latvat rikotut, sit aika tummat punertavat hiukset. Ja koska sulla on niin valkone iho ni vaaleenpunanen/punanen poskipuna ja vaaleenpunanen/punanen huulipuna näyttää varmaan sulla tosi kivalta, ei mitään liian raskaita silmämeikkejä!

  ReplyDelete
 136. Anonymous7/6/10 18:25

  Musta tuntuu, että punaruskea tukka sopis sulle tosi hyvin. Ja sivuotsis vois tuoda kans sun kaipaamaa vaihtelua :--). Älä ala meikkaamaan liikaa, ripsari ja rajaus sopii sulle. Ja kysy vaikka meikkikaupasta tai joltain osaavalta henkilöltä, minkä värinen huulipuna olis sulle juuri sopiva. Kyllä se siitä!

  ReplyDelete
 137. Et todellakaan ole mikään kuutio! Olet todella kaunis ja jos sinut luonnossa näkisi niin varmasti vielä kauniimpi! :) Vartalosi on juuri täydellinen ainakin minun silmissäni.Usko tai älä ei se koskaan täydelliseksi tule... Et ole tavallisen näköinen vaan sinusta löytyy kauneutta jota ainakin minä arvostan :-)

  ReplyDelete
 138. Anonymous7/6/10 18:55

  Mun mielestä sun kannattas meikissä pysyä tosi luonnollisella linjalla.. Eli ei mitään kauheita varjostuksia ainakaa oo tarvis.. Ripsari ja meikkivoide riittää aivan hyvin :)

  Hiusvärinä laittaisin ehkä semmosen tosi tummanruskeen, ja lyhentäsin ehkä vähä hiusmallia.. Ja kerroksittain :)

  ReplyDelete
 139. Anonymous7/6/10 20:07

  Koska sulla on tosi hyvä iho, niin ehdottomasti primeria meikkivoiteen alle! Sellainen heleä "helmimäinen iho", hennon vaaleanpunaista poskipunaa ja räpsyripset pienellä rajauksella! Ja hiukset tummemman ruskeiksi, mutta ei liian tummanruskeiksi, sivuotsis ja vähän kiharaa. Ei missään nimessä punaista hiusväriä jos sulla on vähänkään punoittava iho.

  ReplyDelete
 140. Anonymous7/6/10 20:26

  Sulla on upee kroppa!

  Ois kiva nähdä millaset sun hiukset ois lyhyinä, sellasina jotka ylettyis justiin poskipäiden alle ja suorat, paksut pitkät etuhiukset. Väri vois olla ehkä vähän vaaleampi, mutta punaseen taittava. Vaaleat raidat vois olla kivat :)

  ReplyDelete
 141. Anonymous7/6/10 20:26

  värjää punaseks! älä mikskää haaleeks vaan räväytä kunnolla kirkkaan kupariseks

  ReplyDelete
 142. Anonymous7/6/10 20:31

  Oot musta kyllä tosi kaunis!
  Mutta jos haluut muuttaa jotain ni must ainaki sä oot tosi nätti ilman otsatukkaa ku sit sun kasvot näkyy paremmin ni tukka pois kasvoilta! :--------) ja värjää vaikka kullanruskeiksi.
  Meikiks sulle sopis rajaukset ylös ja sitte ripsarii toki ja ehkä tekoripset. Sadepäivät kannattaa kuluttaa kokeilemal eri meikkei. Kyllä se siitä. Usko vaa et oot kaunis!

  ReplyDelete
 143. Anonymous7/6/10 20:41

  MUSTA POLKKA! se oli niin täydelline. Taikka sitte mustanruskee ja noi samat pitkät mitkä nytki otsatukalla(= Mut oon todellaki sitä mieltä että kannattaa värjätä tummaks takas se sopi nii hiton hyvin sulle. Ja suosittelisin mustaa henna väriä, se on tosi kätevää ja ei haalistu ollenkaan plus ei rasitä yhtään hiusta(= ja se maksaa vaan 3.50ee joten helppo värjätä juurikasvupois (KAIKEN LISÄKSI SÄVY EI OO YHTÄÄN PUNERTAVA ELI EI ÄLLÖÖ HAALISTUNU PUNAMUSTA EFEKTIÄ)Sit meikki. SUosittelisin et laittasit silmiis jotain mikä tuo ne esille. Sulle sopis täydellisesti esim joku ruskea luomiväri sillee et laittasit iha reilusti ja myös alaluomelle rajauksen siasta. POSKIPUNA! On aivan järkyttävän ihana sun kasvoilla ja korostaa sun persoonallista kauneutta aivan mahtavasti. Ois ihanan näköstä jos noitten mitä nyt käytät (meikkivoide, ripsari) lisäks laittasit aina myös poskipunaa ja jotain luomiväriä! (luomiväreissä tosiaan "rajausmainen muoto", siis että meikkaisit niinku laittasit rajauskynää)
  Toivottavasti oli apua(=

  ReplyDelete
 144. Anonymous7/6/10 20:46

  Nätti oot omana ittenäs♥

  ReplyDelete
 145. Ihan first off: tiän että omaa kehoo on huomattavasti helpompi kritisoida liian rankasti ku muitten. Mun mielestä sulla on just kiva kroppa, tollane sulonen. Sulle sopis vaaleenpuna-valkoset silmämeikit ja mustat terävät rajaukset, ainaki näin minu mielestä. Ja muutenki, sinu kasvoilla mikä tahansa meikki näyttää hyvältä. Sit hiuksista taas... En nyt osaa sanoo mitään, jotki tummemman/kylmemmän sävyset ruskeet raidat vois näyttää tosi kivoilta.

  ReplyDelete
 146. Munkin mielestä tummemmat hiukset tois sun ihania silmiä paremmin esiin. Mut sulla ei kyllä tosiaan oo syytä miettii tollasii.

  Sit kysyisin viel aiheeasta poiketen, että kauan sulla meni opetella käyttämään tota järkkäriä hyvin ja kuka sua yleensä kuvailee ? :-)

  ReplyDelete
 147. Anonymous7/6/10 21:09

  http://i44.tinypic.com/154bx1j.jpg

  -yks vaihtoehto ois tollaset hiukset eli musta ja otsis ja meikkinä sillon vois käyttää pinkkiin taittavaa poskipunaa ja pienet kissamaiset rajaukset ulkonurkkaan


  http://i33.tinypic.com/vyr68o.jpg

  -Toine hyvä vaihtoehto on tämä(: koko kokonaisuus. Tässä on mielestäni ihana meikki ja se sopii taydellisesti noihin hiuksiin

  http://i26.tinypic.com/n7s4z.jpg

  - Tai tässä toinen kuva samasta lookista, katso nyt tyttö ittees! Mikset näytä enää tolta? Kun saisit itestäs ton näkösen:)

  ReplyDelete
 148. 1. Olet ihan mielettömän kaunis,sopiva ja rakastan sun kasvoja, etenkin huulia ja silmiä. Lisäksi sulla on tosi hyvä iho.
  2. Jos haluaisit vaihtelua, niin mielestäni voisit kokeilla niitä punertavia tai oranssihtavia hiuksia. Tai tummanruskeaa. Ja kuten monet ovat ehdottaneet, niin otsista muuttamalla saa ihmeitä aikaan.
  3. Tekisin mitä vaan, että olisin yhtä täydellinen kuin sinä.

  ReplyDelete
 149. Anonymous7/6/10 21:11

  Sellane ois siisti et paksu otsis tollane ku sul on mut sit ihan tasapaksu "pottapolkka" leukaan asti ja tummanruskee tai musta(:

  ReplyDelete
 150. Anonymous7/6/10 21:22

  Mun ehdotus uudeksi lookiksi olisi tällainen:
  Vaaleat hiukset (jos haluat kokeilla vaaleata tukkaa, sitä ei kannata tehdä punaiseksi värjäämisen jälkeen...vaaleasta punaiseen kyllä onnistuu) esim. kokonaan raidoitetut tai muu vaalea beige ja luonnollinen sävy. Vaalea tukka nosaisi tummat silmäsi upeasti esiin.

  Luonnollinen meikki! ruskeita sävyjä silmiin "utuisesti" levitettynä, tumma rajaus häivytettynä luomiväriin ja hieman rosaa poskiin ja huuliin ...helppo tehdä ihan aloittelijankin!

  +Vaatteiden väreinä vanhaa rosaa, beigeä yms. hempeitä sävyjä+ruskeaa ja mustaa jne. osaat kyllä ;)

  Lopputulos: Näyttäisit ihan posliininukelta <3

  Niin, ja olet todella kaunis tyttö :)!

  ReplyDelete
 151. Anonymous7/6/10 21:32

  JOS OLISIN SINÄ (ja toivoisin että oisin;D) Leikkaisin ja värjäisin mustan polkan! Sillo oisin mailman kaunein ( sinä oisit siis)

  ReplyDelete
 152. Anonymous7/6/10 22:28

  Moi! vaikka tuntuu, että tä vastaus ei miellytä sua, mut mieti tätä tosissaan kuitenkin, nimittäin: vaikka susta tuntuu siltä, että oot tasapaksu, etkä hyvännäköinen, niin muut ihmiset näkee sut aivan erilaisena! Uskon, että tosi monen mielestä oot erittäin kaunis, ja jotku saattaa pitää sua jopa esikuvanaan!
  Se on tietenkin harmi, jos et viihdy itse omassa kehossas. Mutta se asia on myös helppo korjata. Koita syödä terveellisesti ja harrasta liikuntaa!
  Mutta sitten taas tossa sun ulkonäössä mä en itse lähtis muuttaa mitään, mutta sulle vois kyllä sopii sellaset suklaanruskeet hiukset ja ehkä vähän paksummat kulmakarvat! :)
  Meikkaamaan sä opit ihan vaan harjoittelemalla, sillä näkeehän sen itsekin milloin jokin näyttää hyvältä! Harjoittele rohkeasti varjostuksia, ja koita vaikka hiukan aurinkopuuteria, niin saat helposti kasvoille väriä!

  Puss och kram
  Heidi

  ReplyDelete
 153. Anonymous7/6/10 22:41

  Sorry, im not answering to your question but i still have this to say: you DON'T look like every other girl! you look so personal and unique, that's a thing you should cherish and should never change..well if you want to bring brightness or something new to you, then i'd suggest dyeing your hair to that natural red or strawberry blonde color! you'd just rock that kind of hair!

  ReplyDelete
 154. Anonymous7/6/10 22:42

  Kaikilla tulee joskus tuo tunne, usko pois et ole todellakaan ainut! Ja sinulla on niin erikoinen pukeutumistyyli että et ole joka toisen tytön näköinen! Nykyisin meikeissä on juuri muotia helppo ja yksinkertainen eli tämänhetkinen meikkisi on mielestäni hyvä ja luonnollinen. Kesällä sopii että on mahdollisimman vähän meikkiä, ehkä hiukan jotain heleän väristä luomiväriä jos välttämättä haluaa:)
  Hiuksesi ovat niin kauniin malliset että joku uusi kiva väri olisi hauska ja tarpeeksi iso muutos.
  Ja sanoit että haluat olla kunnolla laiha, mutta ei sellaisista kukaan tykkään kun näyttää ihan anorektikolta, mielummin vaikka masussa jotain vaikka sinulta ei sitä kyllä löydy.
  Olet juuri kaunis tuollaisena usko pois! Hassua että meidän täytyy sitä sinulle hokea

  ReplyDelete
 155. Hey,I love your blog :)
  and your pics and you have an amazing style...And you're right,you're not skinny,but with the face you've got ,you can wear anything you want and you just look sooo good :) don't worry too much about your weight!

  ReplyDelete
 156. Anonymous7/6/10 23:12

  I really like your style, but you do look different than before (not in a negative way).

  I think your hair would look really nice if you dyed it darker red - brownish. It's a colour that would fit you.

  Your make-up style is simple, but I like it. You could do so more eyeliner, or some shades of brown.

  There's nothing to worry about your figure. You look gorgeous! Please like who you see in the mirror, you are beautiful as you are.

  ReplyDelete
 157. i think you're so so beautiful. honestly your hair looks good both ways, and the random makeup you wear always looks good since youre so pretty. i understand body insecurities, ive always had them, but you are beautiful the way you are and flaws make people more interesting and unique.

  ReplyDelete
 158. Anonymous8/6/10 06:16

  musta toi hiustyyli on supersoma, älä sitä ainakaan muuta. mut hiusväriksi sopis joku tummempi ruskea tai jopa jotain punaista? ja meikistä vielä et musta sulle sopis ihan älyhyvin jotku paksut kissamaiset rajaukset. =) rohkeesti vaan kokeilemaan kaikkea!

  ReplyDelete
 159. Anonymous8/6/10 19:28

  Kuules nyt hyvä Rosa-Fiona,
  sulla ei oo yhtäänmitään aihetta itsesi aliarvioimiseen ja haukkumiseen,ei siis mitään! Monet on jo näemmä siitä sua muistutellukki, ja toivon että otat nämä tosissasi.Ku luin tota kirjotustas, olin että hey c'mon! Liian monen nuoruus menee hukkaan ku ne alkaa murehtimaan itteään ja ulkonäköään. On se niin väärin. Nauti ku sulla on niin paljon nautittavaa! Oot tosi kiinnostava tyyppi,kaunis,just soppelin kokoinen (ET OLE LÄSKI ETKÄ LIIAN LAIHA, USKO!) sulla on ihanat hiukset, ideoita ja mielikuvitusta vaatteiden suhteen vaikka muille jakaa yms jne yms jne. Keskity hyvä mies niihin hyviin puoliin (huonoja puolia kun ei ulkonäöllisesti ainakaan ole) ja nauti!
  Turha murehtiminen rumentaa :)

  ReplyDelete
 160. ofc, i think you look really fine just as all the others already have commented. you have gorgeous skin and you already have dark eyelashes and eyebrows (i'm naturally blonde and have bright eyelashes and eyebrows, so i have to fill them in).
  if you want to put on more make up i think you should keep the clean makeup thing you have going, but add like eyeliner. you can have a thin line eyeliner and you can have a thick line. that looks good on everyone.
  or, you can think of paige in charmed (rose mcgowan). she has a little bit of mascara and black or brown eyekhol and lots and lots of colour on her lips. it's a clean but not so ordinary look.
  about the hair, i think you should colour it dark brown, just to make your eyes pop and make you more remarkable.
  otherwise, i think your really cute like i said before, and i hope my advice helps you :) xx

  ReplyDelete
 161. Sulle sopii tosi hyvin tuollaiset vähän kissamaiset rajaukset mitä sulla on tuossa uusimmassa videossa, voisit kokeilla sellaisia vähän tummempina ja ehkä paksumpinakin :)

  ReplyDelete
 162. Anonymous10/6/10 21:05

  Sivuotsis ehdottomasti!:) Sopi sulle niin hyvin kun pidit otsatukkaa sivulla. Tukka vaikka ihan tummanruskea.
  Sulla näyttää olevan tosi hyvä iho ja oot luonnonkaunis.Voisit kokeilla alkaa käyttämään eri värisiä luomivärejä, toisi vähän väriä sun lookkiin

  ReplyDelete
 163. Anonymous12/6/10 02:52

  you are beautiful! i think you should dye your hair this colour: http://lookbook.nu/look/736325-PINK-MOON
  as it would flatter your skin tone and eyes.
  as far as make up, it is good how it is, ugly people wear lots of makeup and you are not, so don't. keep your nice flicky eye liner.
  sorted. Don't lose weight.
  but if you want to then do squats each night before bed to tone the thighs. lots of love, pretty girl! xx :)

  ReplyDelete
 164. Hey, baby!
  Your legs look so pretty!
  So, You need: more mascara
  red-haired
  marked lipstick.
  Feel happy, you are reaally nice girl :)
  And please, What is your height?

  ReplyDelete
 165. Anonymous13/6/10 21:54

  tiedän nii ton tunteen vartalon kanssa! Eniten haluaisin olla just sellanen kurvikas eli jolla on tissit ja perse mutta kun tissit ei vaan tarpeeksi kasva kun lihottaa niin mitä sille voi tehdä? :D
  MUTTA mun mielestä sä et tällähetkellä todellakaan ole mitenkään lihonut!

  Ja musta oot kaunis JUST tollasena mut tiedän jälleen niin ton tunteen ja aina on kiva saada ideoita! Hiuksissa sun pitää mun mielestä ainakin pitää tois otsis! koska se on sellanen että se sopii sulle ja vaik onki pitkät hiukset ni et näytä joka toiselta pitkähiuksiselta! sit kun sulla on luonnostaan vaaleanruskeat hiukset(?) niin voisit laittaa jotain sellasta luonnollisen ruskeaa tai vaaleanruskeaa väriä, joka ois sellanen kivan ruskea, mut josta ei tulis hirvee juurikasvu et tarvis kokoajan värjätä (eka voisit vaikka käydä kampaajalla ideoimassa ja sit valita marketista sopivia myöhemmin)
  ja meikkiä en osaa sanoa, mut voisit jotenki korostaa sun huulia koska ne on jotenki tosi kauniin malliset!!! :)

  ReplyDelete
 166. Anonymous14/6/10 00:06

  kuules nainen, oot upee tollasena! :)
  pitkän harkinnan ja kuvien kattelemisen tuloksena "uudistaisin" näin;
  hiustenväri
  - uskoisin että olisit täydellinen punasilla hiuksilla!
  mutta toinen vaihtoehto olis joku pähkinänruskee mustilla tai kuparin värisillä raidoilla :)
  hiustenpituus/malli
  - rikotut hiukset tai normileikkaus. pituus n. 10 cm olkapäistä alas.

  käytä rohkeasti huulipunia kun sulla on sellaset sopivan muhkeet huulet :D harmittaa kun ite en voi käyttää, kun huulet on niin mitättömän kapeet + ylähuuli hädintuskin näkyy:D

  ReplyDelete
 167. Anonymous14/6/10 16:38

  Everybody need a change
  and tbh I think yu should have a side fringe.. because that will be a different.. n layers so ur hair will have like a volume..
  yu have big eyes I would focus on them.. eyeliner? toned down eyeshadows everyday look.. browns maybe...

  ReplyDelete
 168. Mulle tuli ekana mieleen, et olisit todella erikoisen, mutta kauniin näkönen sellaisilla vaaleenruskeen punasilla hiuksilla :)

  ReplyDelete
 169. Tuli heti mieleen, että sulle sopis semmonen Kleopatra-tyylinen hiusmalli. Eli siis graafinen, suora otsis ja "rikottu" polkka. Ja väriksi joku punertavan ruskea.

  Mun mielestä sulle sopii loistavasti ihan luonnollinen, ei niin selkeä meikki, koska sun kasvot on jo itsessään niin upeat!

  ReplyDelete
 170. sulla on ihanat hiukset, pidä ne pitkinä, ja otsatukkakin on ihana! ehkä jotain kerrostusta, tai sitte ihan tasasuora, mutta pitkä. miltäs kuulostaa? väri vois olla sellanen tumman oranssi/ruskee. tai ihan toi tumman ruskee niikun sulla nyt on. :)

  ja sit meikissä ehottomasti natural look, sulla on kauniit ripset, korosta niitä! ja sitte hohtoa kasvojen korkeisiin kohtiin, ja heleää poskipunaa! huulet voisi olla luonnolliset tai sitten pelkkä kirkas tai jopa ihan huulirasvakin riittäisi. pinkistä huulipunasta tulee helposti mummohtavat ja tunkkasen näköinen look :s

  oot mielettömän sievä, ja sulla on tosi söpö herkkä tyttömäinen tyyli, nii sun kyllä kannattaa korostaa sun luonnollista kauneutta sen rinnalla, nii hyvää tulee :)

  ReplyDelete
 171. Why not try dark brown hair and the bottom hair red/plum purple/cherry red or sth like that.

  ReplyDelete
 172. Anonymous23/6/10 21:07

  I think you should grow your bangs out, and dye it a kind of rich dark brown. And as far as makeup I think you should wear cat eye liquid eyeliner with black mascara. And more red lip glosses or lipsticks.

  ReplyDelete
 173. Anonymous23/7/10 13:47

  Oot kivan näköinen, enkä keksi hirveesti mitään muuttamisen aihetta. Jos oot nyt 17v niin kurveja sulle ehtii kehittyä vielä ajan mittaan ihan tarpeeksi. Mä ainakin olin tuon ikäisenä aika lauta, mutta jo 22-vuotiaana oli paljon enemmän rintavarustusta. Yleensä kukaan ei ole tyytyväinen siihen, millainen on nyt, vaikka myöhemmin haikailee helposti vanhoille kuville ja miettii miten nätti oli silloin. Niin se vaan menee ja pitää yrittää tykätä itsestään sellaisena kuin on. Toivottavasti säkin opit sen, koska niin on paljon helpompaa! Täydellisimmänkin huippumallin omasta mielestä löytyy aina jotain korjattavaa, joten turha murehtia.

  ReplyDelete

I use Canon EOS 1100D
I was born in 1993
I'm from Helsinki, Finland