May 2, 2010

The person I knew, I didn't really know at all

[1.] Mulla oli mun ekan luokan luokkakuvassa lelukissa päässä. Siis ihan selkeän kokoinen pehmokissa pään päällä.
[2.] Muhun on ehkä vaikeinta ikinä saada yhteyttä. En vastaa puheluihin ja sitäkin harvemmin tekstiviesteihin, yleensä tarkoituksella. Unohdan myös aina vastata Facebookissa/sähköpostiin/mesessä, koska ajattelen aina ''en jaksa nyt, vastaan kohta'' ja siihen se vastaaminen sitten jääkin. Tän takia etenkin mua vähemmän tuntevat ei oikein pidä tästä ja niillä on aina sellaiset fiilikset, etten jaksa niitä ollenkaan.
[3.] Mä pelkään ilmapalloja. Jotenkin heti siitä ilmapallojen hajusta tulee kamalan ahdistunut fiilis ja niiden lähellä oleminen saa mut hermostuneeksi, kaikkein pahimpia on ne esim. koiriksi väännetyt pitkät pallot. Kaikki tämä luultavasti siksi, että inhoan sitä kun ilmapallo räjähtää.
[4.] Pelkään sen lisäksi ihan mielettömän paljon oravia. Jos näen tiellä oravan, annan sen ihan suosiolla ohittaa mut muutamalla metrillä ennen kuin uskaltaudun itse liikkumaan.
[5.] Mä tykkään ihan erityisen paljon sarjasta One Tree Hill. Koko sarjassa, sen hahmoissa, tapahtumissa ja tapahtumapaikassa on jotain omituisen lohduttavaa ja hyvää fiilistä jota en välttämättä itsekään ihan ymmärrä.
[6.] Mun ruokavalio kotona on mielettömän terveellinen, en oikeastaan syö yhtikäs mitään epäterveellistä ja rakastan salaattia, ituja sekä papuja, tummaa leipää sun muuta. Vastapainoksi rakastan pikaruokaa.
[7.] Jos en olisi näin laiska, aloittaisin baletin uudestaan. Harrastin sitä pienempänä 6 vuoden ajan kunnes lopetin.
[8.] Mä en tiedä miten mä tulen kestämään kun mun kissa kuolee, ikää siltä kuitenkin löytyy 18v. Oon kamalan herkkä ja tähän vielä lisätään se, että kyseinen kissa nukkuu aina mun vieressäni ja se on ollut meillä jo ennen mun syntymää. Tyhjä olo olla ilman tota karvakasaa.
[9.] Mä muistan melkein kaikki ihmiset tosi helposti vaikka olisin nähnyt ne vain kaksi kertaa. Kasvomuisti on siis todella hyvä.
[10.] En uskalla kiintyä kehenkään täysin, koska pelkään aina että jotain pahaa käy. Seurustelu siis tuottaa mulle kamalia vaikeuksia, kun olen toisesta jatkuvasti älyttömän huolissani.
[11.] Vaikka mä en todellakaan ole mikään suohirviö, mä haluan aina sitä mitä multa ei itseltäni löydy. Haluan kiharan tukan, punaisen tukan, mustan tukan, korkeat poskipäät, täydellisen otsatukan, jäänsiniset silmät, pisamoita, paksut huulet, söpön nenän. Mikään ei tunnu riittävän.
[12.] Mä haluan mun häissäni soivan Carla Brunin biisin Quelqu'un M'a Dit ja hautajaisissani The Smithsin biisin Asleep.
[13.] Mun mielestäni Kim Kardashian, Miley Cyrus, Zoe Saldana ja Evan Rachel Wood on ihania.
[14.] Tilaan blogilistan kautta n. 123 blogia ja siihen päälle vielä kaikki ulkomaalaiset blogit ja muutama muu jota ei blogilistalta löydy. Eli luen aivan hävettävän paljon blogeja.
[15.] Näytin tänään aivan hävettävän kamalalta sukkahousujeni kanssa joissa oli ainakin kahden nyrkin kokoiset reiät haaroissa ja polviin asti ulottuvat silmäpaot, aivan kun olisi edellisenä iltana mennyt aivan liian lujaa. Todellisuudessa shortsieni paljetit olivat hanganneet reidet auki, mutta eihän kukaan sitä tiennyt. Hävetti.
[16.] Mä en syö lähes koskaan aamupalaa, mutta jos syön, äiti paistaa mulle pannulla paahtoleipää ja kananmunaa. Aina.
[17.] Ja kello on nyt 2:57 eli tämän tekemiseen hujahti muutama hetki liikaa. Eikä se vielä riitä, aion ennen nukkumaan menoa katsoa yhden jakson Greyn Anatomiaa.

Tähän väliin taas tällainen. Mun vastauksista tuppaa tulemaan niin pitkiä, etten osaa keksi enempää.

24 comments:

  1. Anonymous2/5/10 09:15

    nää oli kivoja nää! :-)

    ReplyDelete
  2. Anonymous2/5/10 10:29

    Kivoja vastauksia. Mutta outo valinta häihin toi Carla Bruni, ei oo kauheen romanttiset sanat häihin :DDD

    ReplyDelete
  3. miten sä jaksat valvoo noin myöhään... :--D

    ReplyDelete
  4. Anonymous2/5/10 11:30

    ahhh, greyn anatomi! nam <3 sä seuraat kyllä ihan parhaita sarjoja! :D

    ReplyDelete
  5. Anonymous2/5/10 11:34

    tää oli kiva :)

    ReplyDelete
  6. kiva postaus ♥ :)

    musta sä oot kivan erilainen, siis hyvällä tavalla. tuun hyvälle tuulelle aina ku postaat. :)

    ReplyDelete
  7. Kiva postaus :-) Mulla on ihan sama juttu ton kissa-asian kanssa, tää mun kissa on ollut about 6 vuotta ja se on mulle ihan tosi rakas.
    Ja haluisin myöskin kaikkee mitä tiedän etten voi saada, kivan nenän ja huulet sekä ihanat hiukset

    ReplyDelete
  8. Jos tykkäät Miley Cyrusista suosittelen käymään kattomassa The Last Songin, aivan ihana elokuva!<3

    ReplyDelete
  9. Anonymous2/5/10 12:40

    mul on sama "ongelma" ton puhelimee vastaamisen kans:D kaverit ei oikee tykkää!(:

    kiva postaus, vaikutat aika ihanalt persoonalt, erilaiselt;)

    ReplyDelete
  10. Rakastan sun postauksii. Oot aivan ihana! Oikeesti. Musta ois kiva jos tekisit postauksen jossa olisi kuvia sun entisistä tyyleistä. Olen lukenut aina sun blogeja ja muistan hyvin sun pari vuotta vanhat tyylit, kaipaan niitä. Uudessa ei ole mitään vikaa, mutta vilkaus menneisyyteen ei kuitenkaan olisi pahaksi :-)

    ReplyDelete
  11. Mä korkkasin vappuna Lindexin pilkkusukkikset, ja voi luoja sitä laatua...jo siinä vaiheessa, kun ei edes vielä mennyt kovin lujaa, silmäpaot juoksi jo puolisääressä. Ei hävettänyt, en ollut ainoa.

    ReplyDelete
  12. [2.] Muhun on ehkä vaikeinta ikinä saada yhteyttä. En vastaa puheluihin ja sitäkin harvemmin tekstiviesteihin, yleensä tarkoituksella. Unohdan myös aina vastata Facebookissa/sähköpostiin/mesessä, koska ajattelen aina ''en jaksa nyt, vastaan kohta'' ja siihen se vastaaminen sitten jääkin. Tän takia etenkin mua vähemmän tuntevat ei oikein pidä tästä ja niillä on aina sellaiset fiilikset, etten jaksa niitä ollenkaan.

    ^haha et muuten koskaan vastannu mulle siihen cheap monday-kassi hommaan liittyen :-D

    ReplyDelete
  13. Anonymous2/5/10 15:20

    hmm en sano tätä millään pahalla, mutta kun sulla ei paljoa niitä kavereita muistaakseni ollut/olet aina kotona, niin eikö kannattaisi vähän skarpata tossa 2. kohdassa? :o jos ihminen vaikuttaa ulospäin epäystävälliseltä niin ei kukaan halua tutustua paremmin. itekin oon kuitenkin lukenut sun blogia jo todella kauan, seurannut galleriassa joskus jne, enkä usko että oot inhottava ihminen.

    ReplyDelete
  14. Anonymous2/5/10 16:11

    Voitko tehdä postauksen missä on sun tän hetken lemppariblogeja? Olis kiva nähdä mitä sä seuraat ja ehkä myös miksi :)

    ReplyDelete
  15. Anonymous2/5/10 16:49

    hmm ymmärrätköhän ton carla brunin biisin sanotuksia..?

    ReplyDelete
  16. Anonymous - Mä vähän arvelin että tästä kysytään :-D Ja emmä tiedä, kyllä noi sanoitukset on musta hyvinkin romanttiset, mutta ei tosiaan häämatskua :-D Itse vaan satun pitämään ja sillä on henk.koht. arvoa

    KK - Hah en mä oikeasti jaksa, vahingossa aina vaan valvon :-D Monesti on mennyt sinne viiteenkin saakka

    Molly - Joo mä oon tosi kiinnostunut siitä ja pitäisi mennä katsomaan vaikka ei mun leffamakuuni yleisesti sovikaan :-D

    Ariel - Kiitos paljon :-) Ja noita postauksia on tullut näin äkkiseltä heitettynä ainakin sen 3-5 kappaletta ja voin sanoa, että enempää ei ole tulossa

    Lotta - Mulla vaan oli niin noloissa kohdissa kun haaroväleissä, vielä kummallakin puolella :-D Inhoan sukkiksia

    JK - Hah tätä mä just meinasin :-D Katsotaan milloin muistan vastata, hah

    Anonymous - Joo ei mitään, tää oli esitetty asiallisesti ja kyllähän toi monia muitakin ihmetyttää :-) Toi tapa sattuu olemaan myös sen takia, koska mua hyvin helposti alkaa ahdistamaan jos pidän yhteyttä liikaa ihmisiin. Ja tällä hetkellä en jostain syystä etsi pahemmin kavereita, onneksi mun nykyiset kaverit kuitenkin ymmärtää jos en muista vastata. Paha tapa

    Anonymous - Aa oon tosi huono tämmösissä koska en osaa yhtään perustella miks jotain blogia luen, mutta eiköhän tällainen postaus joskus ole tulossa :-)

    Anonymous - Onko tää tosissaan kysytty? Joo, ei ehkä todellakaan sovi sanoituksien mukaan minnekään häihin, mutta ei kai nyt kukaan ihan oikeasti sano laittavansa jonkin biisin soimaan häihinsä vaikka ei ymmärrä sanoja :-DD

    ReplyDelete
  17. Anonymous2/5/10 17:54

    Apua mulla oli tosi monta samaa esim just toi viesteihin vastailu ja muaki pelottaa hirveesti et miten selviin ku mun koira kuolee :( se on aika vanha ja ollu niin kauan :( ja tunteet pelissä on ihana!

    ReplyDelete
  18. moi näitä oli kiva lukea ja lainasin sun blogista yhen kuvan omaani ja linkitin sun blogin myös että tuu heittää kommentilla jos et tykkää :)

    ReplyDelete
  19. Anonymous2/5/10 19:14

    heii hyvä et joku muuki pelkää oravia, oon aina luulle et oon tyylii joku hullu haha :D mut joskus mun piti jopa vaihtaa reittiä ku siinä oli orava hehe

    ReplyDelete
  20. Anonymous2/5/10 20:43

    en kyllä kovin montaa tiedä, kenen mielestä miley cyrus on ihana, mutta oon sun kanssa niin samaa mieltä :-D kaikki vaan vihaa sitä, mutta jokin siinä vaan viehättää, ei ehkä tää hannah montana juttu oo mulle, mutta ite miley on tosi ihana<3

    ReplyDelete
  21. Anonymous2/5/10 22:44

    Pidätkö myös Mileyn musiikista vai vaan ihan henkilöstä itsestään?

    ReplyDelete
  22. Mua ärsyttää Miley Cyrus, mut silti katon aina Hannah Montanaa ja googlailen tota naikkosta... En tajuu. :D

    ReplyDelete
  23. Thanks for mind blowing... once i saw a flying squirrel in the forest, first it slapped on the tree trunk just before my eyes, then rocketed up to the top, lingered there for a moment, then flew to another tree. I was walking in the fitness path and FEARED if it plunges into my neck. Well luckily it didnt.

    ReplyDelete
  24. loving these outfit!!!

    ReplyDelete

I use Canon EOS 1100D
I was born in 1993
I'm from Helsinki, Finland