April 8, 2010

I hate your negative shit

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Mun viimeisimpiä ostoksia, siistit bambukorvikset jotka on ilmeisesti kultaa ja painaa aivan järjettömästi sekä See by Chloén paita.

[1.] Mä oon tosi ihastunut blondin tukan ja ruskeiden silmien yhdistelmään, joten oon alkanut itsekin siitä haaveilemaan. Haaveeksi se saa luvan jäädäkin.
[2.] Mulla oli noin 11-vuotiaana taistelukala nimeltä Figaro. Joko mun äiti veti sen vessanpöntöstä alas tai mun kissa söi sen, kukaan ei myönnä.
[3.] Otan kaikki asiat vähän turhan rennosti enkä osaa enää miettiä seurauksia. Elän fiiliksen mukana ja joskus se menee täysin yli.
[4.] En ole sellainen ihminen joka vihaa asioita vaikka ei ole koskaan kokenut/kuullut/nähnyt niitä. En muutenkaan ole kamalan vihamielinen enkä tahdo ihmisille turhaan mitään pahaa.
[5.] En tykkää yhtään kahvista enkä aio opetellakaan juomaan sitä.
[6.] Mun lempibändit vaihtelee viikottain ja tällä hetkellä siihen sisältyy Nada Surf ja The Streets.
[7.] En osaa ottaa muiden sanomia asioita henkilökohtaisesti vaikka joskus varmaan pitäisi.
[8.] Rakastan Arabian paratiisi-astioita.
[9.] Mun tän hetken ehdoton lempihajuvesi on Nina Riccin Nina.
[10.] Oon tosi vaikeasti lähestyttävä enkä tutustu helposti ihmisiin oman ujoutenki takia.
[11.] Arvostelen itseäni ihan kamalan paljon ja mulla on aika vääristynyt kuva itsestäni. Mutta mulla on kuitenkin tosi hyvä itsetunto.
[12.] Mä en osaa hallita mun vihaa millään tavalla ja olen joskus sen takia vahingoittanut itseänikin. Kerran myös purin kännykän näytön rikki ja purskahdin heti sen jälkeen itkuun.
[13.] En tanssi. Ikinä, en edes kännissä. En osaa ja mulla on todella typerä olo tanssiessa.
[14.] Uskon suunnilleen kaiken mitä mulle sanotaan, jopa kaikki typerät asiat ja sellaiset jotka ei vaan millään voi olla totta.
[15.] Osaan tosi hyvin riidellä, keksin kaikkeen asiaan perustelut ja osaan sanoa hyvin vastaan. En kuitenkaan pidä yhtään riitelystä ja annan hyvin pian periksi.
[16.] Vaikka mulle aina sanotaan että mun mieli varmasti muuttuu, uskon etten koskaan tule hankkimaan lapsia. Kyllä, olen vielä näin nuori, mutta keksin sata syytä miksen halua lasta ja miksi sellainen ei mulle sovi, mutta en keksi yhtäkään syytä mitä siitä hyötyisin.
[17.] Josta tulikin mieleen, etten ymmärrä minkä takia tuon asian yhteydessä sanotaan ''kyllä sun mieli muuttuu''. Miksei samaa sanota ihmisille joka haluaa lapsen tai aikoo muuttaa ulkomaille tai mitä tahansa. En ymmärrä.
[18.] Oon tosi huono koulussa, keskiarvo kutosen luokkaa, enkä edes ole tyhmä. Keskittyminen vaan on mulle tosi vaikeaa ja enää ei satu kiinnostamaan.
[19.] Musta saa kuvien perusteella täysin erilaisen kuvan mitä mä oikeasti olen. Erästä anonyymiä lainaten, mä näytän kuvissa ''hiljaiselta runotytöltä'', mutta todellisuudessa mun eleet, ilmeet ja ääni on toista luokkaa.
[20.] Mä rakastan Megan Foxia.
[21.] Mun lempileffa on Where The Wild Things are. Pentuna näin samaisen elokuvan sellaisena kämäsenä piirrettynä ja olin aivan innoissani kun kuulin tosta ilmestyvän leffan.
[22.] Ja aion vuoden päästä hankkia kyseiseen leffaan liittyvän tatuoinnin (se tulee näkyvälle paikalle käteen ja isä ei yhtään tykkää) ja mulle on tulossa Where The Wild Things Are-paita postissa.
[23.] Mulla on kännykässä 6 ihmisen numerot.
[24.] Mä inhoan romantiikkaa enkä oo yhtään seurustelevaa tyyppiä.
[25.] Mulla on aika huono näkö, mut en käytä about ikinä laseja enkä omista piilareita.

Sorry guys, I'm not gonna write this in English cause it is too long.

53 comments:

 1. ailawjuu8/4/10 14:52

  sun blogi on bästa ever.luin täysin ahmauksin noita faktoja ja sain aika uuden kuvan susta,mutta hyvän sellaisen,tietysti :)

  ReplyDelete
 2. oh I very like these earrings <3

  ReplyDelete
 3. Anonymous8/4/10 15:54

  seurusteletko vielä sen poikaystäväs kanssa? : )

  ps. ja eihän lapsesta ole tarkoituskaam hyötyä

  ReplyDelete
 4. Mäkin rakastan niitä paratiisi astioita ! Yritän lahjoa iskää luovuttamaan oman astiastonsa meikälle rippilahjaksi :)

  ReplyDelete
 5. noi korvikset on tosi ihanat:) munki pitäs tommoset jostain löytää, mut mieluiten mahd. kevyet:D

  ReplyDelete
 6. Anonymous8/4/10 16:40

  On ainaki sitte joku joka vie sut vanhainkotii ku oot vanhus, sillee hyödyt lapsesta :):):)

  terveisin ihminen joka ei voi sietää lapsia

  ReplyDelete
 7. noi korvikset on ihanat :)

  ReplyDelete
 8. Tykkäsin tosi paljon tästä merkinnästä. Tosiaan syvens kuvaa susta :)

  Ja hei tässä kommentointikohdassa (huomasin vasta äsken) lukee vielä, että olet 16-year-old.

  Halusitko tehdä muuten videopostausta taas joskus? Muistan, kun sulla oli se lyhyt tukka ja teit siitä postauksen.

  ReplyDelete
 9. ihana postaus!:)) mut haluisin kysyyy ku oon kans miettiny tollasii pidennyksii just hairtradelt, nii et riittääks ne paksuille hiuksille siis yks sellane hiuspaketti?(:

  ReplyDelete
 10. Ohhhhhhhhhhhhh my God! lovely!


  xx

  ReplyDelete
 11. Anonymous8/4/10 17:29

  [19.] Musta saa kuvien perusteella täysin erilaisen kuvan mitä mä oikeasti olen. Erästä anonyymiä lainaten, mä näytän kuvissa ''hiljaiselta runotytöltä'', mutta todellisuudessa mun eleet, ilmeet ja ääni on toista luokkaa.
  ^^ yhes kohas sanoit et oot tosi hiljanen eikä sulla muutenkaan oo yhtään paljon kavereita niin en oikeen usko tota kohtaa rosa.

  ReplyDelete
 12. Anonymous8/4/10 17:31

  eikös toi Where The Wild Things are oo suomenkielinen elokuvan se hassut hurjat hirviöt vai oonko sekottanu johonki toiseen ?

  ReplyDelete
 13. ailawjuu - Aww kiitos :-) Ja on aina ihan outoa ku ihmiset tulee just tällasiin postauksiin sanomaan että on saanut ihan eri kuvan, minkälaisen kuvan te sit saatte?

  Laura - Yeah they are the cutest!

  Anonymous - En oo seurustellut about puoleen vuoteen :-D Ja en ymmärrä mitä meinaat, itse ainakin tarkoitin hyödyllä sitä, että mun elämäntilanteessani ja muutenkin elämässäni ei olis yksinkertaisesti tilaa yhtään millekään lapsille

  lotta - Mä saan paratiisi-astioita kun muutan pois kotoa :-) Meillä on niitä jemmassa

  Irina - Hihii jep :-)

  Anonymous - No ei mut mä ystävystyn mun naapureiden kanssa niin hyvin että ne osaa oikein ajan tullen viedä mut vanhainkotiin ;)

  behindblueeys - Yeah they are!

  Emmi - Jep :-)

  Katriina - Kiitti :-) Ja ei oo mahdollista videopostaukset, koska mun kamerassani ei ole videokuvausta

  baba - Kiitti :-) Ja en usko, munkin hiukset paistaa tuolta läpi välillä ja mun hiukset on tosi ohuet. Mutta sit taas toisaalta multa jää pari osiota pistämättä koska kaikki ei yksinkertaisesti mahdu päähän. Eli en osaa pahemmin auttaa

  style baro - Thanks sweetheart:-)

  Anonymous - Ahahha:-DD Me näköjään ollaan luettu eri tekstiä kun en kumpaakaan kohtaa muista kirjoittaneeni. Ja jos olisin kirjoittanut, olisin valehdellut

  Anonymous - Joo suomenkielinen (kehno) nimi on se

  ReplyDelete
 14. Anonymous8/4/10 17:59

  :)) tätähän se on Rosa ja kaikki muut. Yritäppä selittää yksiselitteisesti luonteesi. Esim. itse olen muiden mielestä "hiljainen ja syvällinen runo poika" ja ystävien mielestä aina rääväsuinen ja äänekäs sekoilija....siis luonteeni on ööö juu, empä selitä. Iam what Iam. :)

  Pidän blogistas Rosa, oletpa sit oikeesti millanen tahansa.

  ReplyDelete
 15. Anonymous8/4/10 18:01

  Hei mua alko kiinnostaa et millane toi tatuointi siis ois tarkemmin kuvailtuna?

  ReplyDelete
 16. Noi korvikset sopii sulle tosi hyvin! :)

  ReplyDelete
 17. 14. ja 16. MATCHHH en kestä ku mullekki sanotaan koko ajan, et mun mieli muuttuu mut ei, miks mä haluaisin lapsia? hyi eilenki yks huus mun korvassa bussissa ja mun teki vaan mieli huutaa takasin.

  ReplyDelete
 18. Ymmärrän täysin mikset haluu lapsia. En itekkään pysty kuvitella yhtäkään lasta omassa tulevaisuudessani. En näe niissä mitään hyviä puolia. Tai onhan niitä jotain, mut huonoja puolia paljon enemmän. Vihaan sitä kun jossain bussissa tai kaupassa joku pikku lapsi saa raivokohtauksen. Siinä vaiheessa käy sääliksi sitä vanhempaa... Ihanat korvikset!:)

  ReplyDelete
 19. Anonymous8/4/10 19:04

  Ekaksikin, sun blogi on aivan ihana! Sulla on ihana tyyli, kuvat on hienoja ja kirjotat hyvin. Toiseks, löysin tosi monta juttua tästä faktahommasta, jotka täsmää itsenikin kohdalla. Esim. toi seurustelu. Mua ärsyttää semmone kyöhnääminen ja vihaan sitä et täytyy kävellä kylkikyljessä, ei yhtään omaa tilaa! Ja toi vauvajuttu: oon just samaa mieltä! Mäki keksisin varmana yhden kirjan verran syitä, miksi en :D ja mullekkin sanotaan "kyllä sun mieli muuttuu", joka on todella ärsyttävää! Mut btw, oot kaunis ja fiksun oloinen tyttö ja tää sun blogis rokkaa :) tyksin paljon!

  ReplyDelete
 20. Anonymous8/4/10 19:52

  jee kerrankin joku kertoo jotain kiinnostavaa itsestään,kun yleensä ne on niitä "Mun kengännumero blaaablaa lempiruokablaablaa"juttuja eikä niitä jaksa lukea 100kertaa :---D
  tuli sellainen olo että pakko kommentoida jotain näistä,koita kestää:
  2: anteeksi,naurahdin tuolle vaikka ei ollut kiva juttu mutta kirjoitit sen jotenkin niin hauskasti :D :<
  7:toihan on vaan hyvä,mä otan henkilökohtaisesti liian usein sellaisetkin asiat mitä ei pitäisi.
  10:ei uskoisi että olet ujo!
  mä tykkään kauheesti uusiin ihmisiin tutustumisesta mutta useimmiten se on tosi vaikeeta just sen takia että pelkään ihmisiä paljon.
  16ja17:mäkin sanoin aina nuorempana,että en halua lapsia,nyt on alkanut tuntua siltä,että EHKÄ joskus,mutta ei todellakaan viellä(oon 19)mutta vihasin myös tota että"kyllä sun mieli muuttuu".miksi nuoretkin ihmiset ei voisi jo tietää mitä haluaa ja mitä ei?ja miksi kaikkien täytyisi haluta lapsia.
  23:oho,voisinpa mäkin pitää siellä vain ne mitä oikeasti tarvitsen,nyt siellä on kauheasti turhia,en tajua miksi en vaan voi poistaa niitä.

  ja pakko vielä sanoa,että kun ekan kerran löysin sun blogin,niin mulla oli ihan vääränlainen käsitys siitä millainen olet.ajattelin esim että oot jotenkin sellanen kauheen pinnallinen,vähän ilkeäkin yms,mutta anteeksi,olin väärässä.vaikutat tosi mukavalta nyt kun oon vähän seurannut sun blogia ja lukenut näitä juttuja.
  ei pitäisi liikaa luoda mitään ennakkokäsityksiä ihmisistä joita ei tunne :)
  kiitos tästä blogista,tykkään siitä paljon.

  ReplyDelete
 21. Anonymous8/4/10 20:20

  Mistä on toi ihana paita? ebay? ja paljonko maksoi :) Mielenkiintoinen postaus, muutes

  ReplyDelete
 22. plusmiinusnolla8/4/10 20:26

  hei nyt mun on pakko vähän vanhempana ja kokeneena sanoa sulle suoraan tosta tatuoinnista.
  otin juuri about 17-18veenä tatuoinnin jota olin miettinyt jo tosi pitkään ja olin ihan varma että sellaisen haluan ja otan.
  MUTTA, en miettinyt niiiin paljon kumminkaan sitä että mihin sen otan. kelasin että musta tulee "isona" joku sellanen missä ei haittaa että on näkyvä tatuointi. ja vaikka otinkin jalkaan jossa sen voi peittää esim kengillä, niin kaduttaa aika paljon että otin kumminkaan aika näkyvälle paikalle. työjutut ja halut sen kannalta voi muuttua (joo huomasin ton ettet tykkää tost et mieli muuttuu jutust...)
  ja esim nyttenkin olen tosi varma että musta tulee vaikkapa lentoemäntä, jossa EI saa olla mitään näkyviä tatuointeja.

  ja hirvee saarna mutta pliiiis mieti T-O-D-E-L-L-A tarkasti mihin sen otat. pyydän hartaasti ihan sun tulevaisuutta ajatellen.

  en kadu ollenkaan tatuointejani, mutta olen niin helskutin tyytyväinen että otin ne paikkoihin missä esim tavalliset vaatteet peittävät ne.

  ei käsiin, jalkoihin, naamaan, kaulaan... pliis mieti vaikka olisit jo varma tosta käden paikasta.

  tee ihan huvikses plus ja miinus lista siitä mitä hyötyjä ja haittoja tatskasta NÄKYVÄLLÄ PAIKALLA on. keksin viiskytkolme haittaa ja yhden hyödyn.

  lopulta päätös on sun, mutta aikuisena huomaat että ei ne aikuiset turhaan varotellu asioista.

  toivottavasti et ottanu palautettani mitenkään negatiivisena tai kaikkitietävänä, koitan ajatella nyt vaan sun omaa parasta.

  hyvää kevättä ja ainaki kesän odottelua! :)

  ReplyDelete
 23. Anonymous8/4/10 20:41

  en oikeen tajua tota et et oo seurustelevaa yyppiä.. sähän seurustelit sun pikkiksen kanssa aika pitkään? (: Mut eniveis, love ur blog ! ((:

  ReplyDelete
 24. Anonymous8/4/10 21:11

  Kiitti hyväst postauksesta. Ja kiitos jälleen kerran suoruudesta sanoissas. Itsekkin alkuun otin sanas "ilkeytenä" kunnes tajusin, et bloggari rintamal olet harvoja, joka sylkee sanat blogiin sellaisena kuin ne on kaunistelematta ja suorina. Tavallaan blogis onkin päiväkirjamainen. Pitää vaan lukea ajatuksella, et pääsee sisälle maailmaas.

  Niin ja tohon tatskaas. Eikö isäs ole tai opiskelee tatuoijaksi? Muistelisin et joskus niin kerroit. Siksi en pelkää puolestas tulevista kuvista. Luulis et ammattilainen (isäsi) osaa katsoo mitä tekee ja mitä ei.

  ReplyDelete
 25. Anonymous8/4/10 21:14

  Mulle tulee vaan semmonen olo et sä et tunne ittees kovinkaan hyvin.

  "^^ yhes kohas sanoit et oot tosi hiljanen eikä sulla muutenkaan oo yhtään paljon kavereita niin en oikeen usko tota kohtaa rosa."

  niin siis tarkentaen: sä et sanonu tässä postauksessa että oot hiljanen eikä sulla oo paljon yhtään kavereita, mutta oot aikasemmin toitottanu sitä tosi paljon.

  "Ja jos olisin kirjoittanut, olisin valehdellut"

  ai oliks se vaan huijausta että oot hiljanen eikä sulla oo kavereita? särjit mun sydämen rosa =(

  ReplyDelete
 26. Anonymous - Kyseisestä kirjasta eräs kuva, ei siis mitään erikoisempaa. Mahdollisesti myös leffasta jotain repliikkiä siihen alapuolelle tmv

  ctrl - Hih kiitti!

  Anonymous - Aww kiitti :-)

  Anonymous - Kiva kuulla kun siihen kuitenkin pyrin :-) Ei tässä mun mielestä kamalasti ole ideaa jos kaikki on tylsää tietoa. Ja siis mulla ei ole pelkästään se halu kyseessä, en vaan pidä itseäni sopivana äitinä ja mun mielenterveys ei muutenkaan ole mikään kovin vahva ja ailahtelen hyvin paljon, en tiedä korjaantuuko se koskaan. Ja no, en nyt tiedä onko fiksua sanoa, mutta kyllä mussa on sekin puoli milloin olen hyvin ilkeä, en esimerkiksi osaa välttämättä huomioida toisten tunteita ja lauon aika paljon rajuja juttuja, mutta en koskaan hauku. Kai se liittyy jotenkin siihen, että haluan suojella itseäni

  Anonymous - Huuto.netistä ja vain kympillä sain :-) Ja nyt joku epäilee aitoutta, mutta kyllä se on

  plusmiinusnolla - Ää siis en tiedä mitä käsitit, mutta en mä missään vaiheessa tai missään nimessä ollut sormiin ottamassa, kädet kun käsittää muunkin alueen kuin ne :-) Aion hankkia tohon käden ''sileälle'' puolelle suht korkealle jonka saa peitettyä ihan melkein 3/4-hihaisilla tai ainakin pitkähihaisilla. Ja hyvää kevättä sinnekin :-)

  Anonymous - Mitä ei-tajuttavaa siinä on? Eikö yleensä seurustelemalla tajua onko se sit oma juttu vai ei, en mä nyt ihan läpälläkään sitä heittänyt :-D Kiitti!

  Anonymous - Kiitos että kiinnostaa :-) Ja siis joo, mä en tarkoita mitään pahalla, musta vaan on aina sanottu että sanon kaiken tosi rehellisesti, en pidä kaunistelua tarpeellisena koska pidän sitä melkein valehteluna, joten en myöskään sitä tee vaikka joskus voisi olla tarpeen. Eli mun ''hyökkäykset'' eivät melkein koskaan ole sitä miltä kuulostaa, suutun hyvin harvoin muutenkin kommenteista. Ja siis joo, isä tatuoi ja nyt se pääsi sellaiseen johonkin tatska''kouluun'' jossa se oppii vielä lisää

  Anonymous - Nyt meni vähän ohi. Enköhän mä tunne itseni paremmin kuin tuntemattomat ihmiset :-) En ole ikinä sanonut olevani hiljainen koska en todellakaan sitä ole, en ymmärrä minkä takia sulla on joku halu todistella ja veistellä kun varmasti itsekin tiedät mitä olen ja mitä en ole sanonut. Kavereita mulle ei ole paljoa, sitä en olekaan kieltänyt

  ReplyDelete
 27. Anonymous8/4/10 21:35

  Hyvä postaus. Mua ainakin kiinnostaa tommoset erikoiset asiat enemmän kun sun kengännumero.

  ReplyDelete
 28. Huooh, musta tuntuu että nää anonyymit ei ihan tajuu, että asiat ei oo niin mustavalkoisia. Se että on ujo ei tarkota että on hiljainen, eikä se että on vaan muutama kaveri tarkoita että on kamalan yksinäinen ja syrjäänvetäytyvä :-D Ei se oo ihan niin yksinkertaista. Musta tuntuu että sä tunnet itsesi oikeestaan aika hyvinkin, mä en todellakaan osais kuvailla omaa luonnettani noin. Ja ihanaa kun et esitä olevasi mitää muuta kuin oikeesti oot vaan sanot asiat niin kuin ne on :-) Oot sulonen!

  ReplyDelete
 29. ..and i like your style so much!
  you look lovely lovely lovely!

  xx, kimhaspot.com

  ReplyDelete
 30. Anonymous8/4/10 23:35

  hei sun täällä aikaisemmin väitettiin kuvailleen itseäs hiljaiseksi. mä luulen, että nää muutamat anot on saattaneet yhdistää sen siihen, että sä mainitsit olevasi ujo. ujot kun helposti mielletään hiljaisiksi, mitä en väitä, että olis joku yleinen totuus

  sä kerrot, että arvostelet itseäsi paljon, mutta sulla on kuitenkin tosi hyvä itsetunto. mulla on just se, että arvostelen kans itseäni taukoamatta, ja se vaikuttaa suoraan mun itsetuntoon, eli mulla on se siltä väliltä -itsetunto. siks mua just kiinnostais, kuinka sulla on kaikesta huolimatta hyvä itsetunto, koska mä niin tahtoisin pyrkiä siihen samaan

  ReplyDelete
 31. mulla on samat fiilikset tuosta kahvinjuonnista! Se vaan vaikuttaa ihan turhalta... otan aina kaakaota kun muut juo kahvia :-----)

  ReplyDelete
 32. Anonymous9/4/10 11:40

  ihana postaus rosa! tosi kivoja noi paljastukset ittestäs ja ihanaa et kerranki on joku samanlainen ihminen mun kanssa tässä asiassa. Mäki vihaan tanssimista!! en vaan voi tanssia missää bileissä esim ja se o tosi ärsyttävää ku jengi tulee sillee et no tuu nyt tanssimaaa.

  ReplyDelete
 33. Anonymous9/4/10 11:52

  musta ois kiva tuntee sut :(

  ReplyDelete
 34. Anonymous9/4/10 13:00

  Megan Fox on ihana =)

  ReplyDelete
 35. Anonymous9/4/10 15:20

  paljon chloen paita makso? mietin vaan kun ne on yleensä tosi kalliita mutta näin kerran tommosen net-a-porterissa alennuksessa jotain 35€. paljonko ite pulitit :)

  ReplyDelete
 36. Anonymous9/4/10 15:23

  olet ihana:))

  ReplyDelete
 37. Anonymous9/4/10 17:04

  kiva postaus hei :)
  muuten, jotenki oot aina mun mielestä muistuttanu tosi paljon helena boham carteria! silleen kivalla tavalla :)

  ReplyDelete
 38. BabyDoll9/4/10 19:01

  Vitsit et oon sun kanssa samaa mieltä kohdista 16 ja 17. Oon ite 24-vuotias ja tienny varmaan 14-vuotiaasta lähtien, etten halua lapsia. Siitä lähtien oon myös saannu kuulla, kuinka mieleni muka tulee muuttumaan ihan pian ja että olen kylmä ja itsekäs ihminen. En tajua varsinkaan tuota itsekkyyteen vetoamista. Eivätkö biologista lasta tahtovat vasta itsekkäitä olekin :D AARGH! Tää aihe saa mut vaa kiihtymään nollasta sataan x) oot about eka joka on mun kaa samoilla linjoilla tässä.

  P.S. tykkään sun blogista tosi paljon ja oon aina ihan innoissani, ku sult on tullu uus postaus :)

  ReplyDelete
 39. Oot harvinaisen mielenkiintoinen persoona, olisi tosi siistiä tutustua sunkaltaiseen ihmiseen. Muutenkin sun blogi on jotenkin erilainen kuin monen monen muun, siis hyvällä tavalla. Toivottavasti saan lukea sun blogia vielä pitkään!

  ReplyDelete
 40. Heippa! En tiiä ootko huomannut tän, mutta http://www.ita-savo.fi/Etusivu/oman_el%C3%A4m%C3%A4ns%C3%A4_muotitoimittaja_9293131.html on sunkin blogia kehuttu :)aika vanha juttu toi on, mutta kuitenkin!

  ReplyDelete
 41. Anonymous - Kiva juttu, siihen pyrinkin :-)

  emmiee - No aivan. Mä oon nimittäin ihan mielettömän ujo uusissa tilanteissa, kaupassa käyminen tuottaa turhan usein tuskaa ja panikoin niin helkkaristi tulevia työhaastatteluja ettei mitään rajaa. Normaalissa elämässäni olen kaikkea muuta ja vähän päälle. Ja en usko että osaisinkaan esittää mitään, eiköhän se olisi tullut jo esille näin pitkän ajan jälkeen :-) Kiitos!

  kimha - Thanks sweetie!

  Anonymous - Aa tosiaan joo, ei edes käynyt mun mielessäni. Ja uskon että hyvä itsetunto johtuu siitä, että se itsetunto riippuu vain musta itsestäni. Ihminen, joka kuuntelee muiden mielipiteitä, masentuu myös varmasti tuhat kertaa helpommin negatiivisesta kommentista. Jos olen itse tyytyväinen, mä myös loistan tosi kirkkaasti, koska se ei yksinkertaisesti ole kenestäkään muusta kuin musta kiinni :-)

  karo - Mä otan aina jotain limua tmv ja tulee niin kersa fiilis mut ei voi mitään :-D

  Anonymous - Helpottavaa kuulla samasta ongelmasta kärsiviä, tää on sellainen juttu josta oon melkein varma ettei kovin monilla muilla oo samaa ongelmaa. Ja siks pelkäänkin hitosti sitä aikaa kun olen 18v ja baarit kutsuu, mä en todellakaan tanssi :-D

  Anonymous - Oispa ihmiset mun elämässä samaa mieltä!

  Anonymous - Makso vaan 10e

  Anonymous - Ennen otin ton loukkauksena koska musta Helena oli ruma, mut ei se sit lopulta ollutkaan :-D Eli kiitti!

  BabyDoll - Joo saas nähdä miten itsellä käy, nyt vain ahdistaa se että mulla tulisi ikinä koskaan olemaan lapsi!

  Coda - Kiitos paljon :-)

  Seini - Kiitos tiedosta, en tiennytkään tosta :-)

  ReplyDelete
 42. plusmiinusnolla10/4/10 12:36

  joo emmä siis sormiin tarkottanutkaan, mutta just esim ranteet jotka on suosittuja, ja varsinki alue kyynärpäätä alempana.. mutta hyvä jos oot miettiny miten peittää. :)

  ReplyDelete
 43. Sun elämässäskö ei ole tilaa lapsille? Rosa olet 17? Ei sulla tietenkää oo vielä tilaa :-D Mutta mitä sitten ku oot 40v, ootko sillonki eristäytyny muusta maailmasta ja syöt vaan herkkuruokia ja dataat salapaikassasi? Mitä sä aijot silloin tehdä, jos sulla ei ole ketään kenen kanssa voit jakaa arkeasi? Oot ilmeisesti tavallaan aika itsekäs ihminen (en siis todellakaan tarkoita mitenkään negatiivisesti itsekäs) ja haluat vain olla itseksesi..

  ReplyDelete
 44. plusmiinusnolla - Totta kai, en usko että kukaan jolla on edes vähän älliä päässä, ei miettisi edes hiukan aikaa pystyykö tatuoinnin peittämään :-)

  Ella - En halua huolehtia yhtään kenestäkään, en pidä vakiintuneesta elämästä, haluan matkustella niin pitkään kun vaan kykenen, haluan tuhlata rahani täysin itseeni ja haluan pystyä käyttäytymään niin huonosti kuin itse haluan ilman että tuntuu etten ole hyvä esimerkki, en halua olla esimerkki yhtään kenellekään. Lapsen hankkiminen tuntuu olevan niin monelle se ainoa oikea ratkaisu ja totuus, mutta kun se ei ole. En osaa kirjoittaa tuntemuksiani kyseistä asiaa kohtaan tarpeeksi selkeästi, mutta usko(kaa) pois, en ole kenenkään muunkaan mielestä äiti-matskua. Ja haluan todellakin olla yksin, en kykene kyseisen ongelman kanssa mm. seurustelemaan. Ehkä se tulee muuttumaan, ehkä ei, mutta aina pitäisi yrittää ymmärtää myös toisia näkökulmia

  ReplyDelete
 45. Anonymous10/4/10 22:18

  Baareis on oikeesti paljon helpompi tanssii!Ku kaikki muutki ja on aika pimeetäki eikä kukaa kato sillee omg ``toi ei osaa tanssii`` ;DD

  ReplyDelete
 46. mäkään en tanssinut aiemmin, koska en muka osannut ja oli hölmöä. mutta se johtui vaan siitä, että oikeesti mulla oli niin huono itsetunto että ajattelin heti etten muka osais. eihän sitä edes voi osata ja nykyäänkin mulle varmaan aina nauretaan, mutta who cares haha en ainakaan minä koska se on musta hauskaa tanssia hölmösti ja hyppiä yms. eli nohh miten tän sanois, kandee tanssii, ketään ei kiinnosta miltä näytät ja jos kiinnostaa niin sua ei tarvi kiinnostaa se että sitä kiinnostaa :----) hehe

  ReplyDelete
 47. Ihana postaus ku kirjotit tollasia oikeesti mielenkiintosia asioita :)

  ReplyDelete
 48. Oon niin samaa mieltä tuosta kohasta 16 :D

  ReplyDelete
 49. ihanat korvakorut <3

  ReplyDelete
 50. Siis toi lapsijuttu on niiin ärsyttävää! Ite kyllä varmaan joskus haluankin lapsia, mutta mua ärsyttää silti ihan suunnattomasti ihmisten asenne siitä, että lasten tekeminen ois jotenkin ainut oikea tapa elää! Mä kyllä haluan tehdä paljon muitakin asioita elämässäni, ja ymmärrän täysin jos joku haluaa tehdä niitä muita asioita koko loppuelämänsä, ilman mitään lapsiesteitä.
  Ja mulla on myös vähän sama juttu ton yksin olemisen kanssa. Mä kyllä seurustelen, mutta onneks oon löytäny semmosen kumppanin jonka kanssa tuntuu niin kivalta olla, että se on melkein kun ois yksin, mutta vähän vielä kivempaa. En vois koskaan olla semmosen ihmisen kanssa jolla ois koko ajan tarve olla äänessä tai muutenkaan olla kovin seurallinen, koska mä en vaan oo sellanen, ja kaipaan omaa rauhaa.

  ReplyDelete
 51. Anonymous15/4/10 18:55

  miten huono näkö sulla on? mulla on jotain -2,5 suunnilleen eli tarttisin oikeestaan laseja ihan arkikäytössä kun en näe näkötarkastuksessa siihen ekalle rivillekään. vihaan vaan laseja niiiin paljon kun ne ei vaan sovi mun kasvoihin ja ärsyttää kun niitä pitäis puhistaa jatkuvasti. ja piilareitakaan en käytä koska mulla on tosi herkät silmät ja mua pelottaa ajatuskin et joutusin tökkimään piilareita niihin ja repimään pois.

  ReplyDelete
 52. Anonymous2/8/10 09:29

  mun kissan nimi on figaro :-D

  ReplyDelete

I use Canon EOS 1100D
I was born in 1993
I'm from Helsinki, Finland