January 12, 2010

Strawberry blonde

STRAWBERRY
Kuten kuvista näette, mä oon koko ajan enemmän ja enemmän viehättynyt punaisiin (tai no tässä tapauksessa ilmeisesti oransseihin/luonnonpunaisiin) hiuksiin. Jopa niin viehättynyt, että oon alkanut harkitsemaan niitä omaan nuppiini. Tokassa kuvassa näkyvä väri olis aika täydellisesti sitä mitä haen, mutta saas nähdä miltä väri tulisi/tulee päässä näyttämään. Joo, mulla on ruskeat silmät ja se ei ole yhtään sama asia kuin jos mulla olisi vaikka vihreät silmät (kirkkaanvihreät silmät + punainen tukka = ♥), mutta katsokaa vaikka Isla Fisheriä, sillä on punertavat hiukset ja tummanruskeat silmät.

Ja nyt kysymykseen, mitä mieltä te olette? Pitäisikö mun värjätä (tulen kyllä miettimään pitkään ja jos haluan, värjään ne vasta kahden kuukauden päästä) vai olla värjäämättä? Ja perusteluita vähän mukaan, pelkät ''värjää'' ja ''älä värjää'' ei välttämättä valaise mua kamalasti.

Translation: So, as you can see, I'm all the time more and more attracted to red (or in this case should I say orange/natural red) hair. Even so attracted that I'm seriously thinking about dye them to red. In second photo you can see the perfect color what I think I want, look at it, it's just beautiful. And yeah I know, it's not as cute as green eyed red head's, but look at Isla Fisher. She also have little bit red hair and she looks still good.

So here's a question for you, should I dye them or not? Cause I'm pretty sure that this is my next haircolor.

Photos from weheartit.com

159 comments:

 1. Anonymous12/1/10 21:03

  värjää.

  ReplyDelete
 2. Anonymous12/1/10 21:07

  noo, please not ): your hair looks so nice like it is!

  ReplyDelete
 3. Hehe katsoin eka nopeasti et sinähän tuossa kuvassa pällistelet, mikä on vasemmassa yläkulmassa.
  Mäkin suosittelen värjäämään. Juuri tuollainen hieman ruskeaan taittuva punainen. Nätti väri :-)

  ReplyDelete
 4. I think, you shouldn't do this. Your colour is great!

  ReplyDelete
 5. Anonymous12/1/10 21:11

  älä värjää

  ReplyDelete
 6. Anonymous12/1/10 21:15

  värjää ehdottomasti! sopisi sulle ( : juuri tollaset punaset hiukset on ihanat!

  ReplyDelete
 7. voisin kuvitella sulle kyllä tollaset, eli värjää ihmees. (: katoin kans eka nopeesti et sä oot tos ekas kuvas.
  tois kivaa vaihtelua, vaikka ei noissa nykysissäkään mitään vikaa oo (:

  ReplyDelete
 8. I think your hair look very good and natural. It's not worth to make another color.

  ReplyDelete
 9. Rosa, please, don't say your colour is boring xD I'm blonde and I'm jus so bored with it, but my hair are unusual and I won't colour it ever xP
  I really like your hair and colour and I think, you shouldn't dye them. Of course that red-hair girl in second photo has good hair, but I like you with your colour ;) I hope, you'll get sure about deciding if you want it...
  Big and warm greetings ;*

  ReplyDelete
 10. i like your hair but if i were you i would colour them red. i think it would fit your face and everything :)

  ReplyDelete
 11. Anonymous12/1/10 21:29

  Värjäät ehdottomasti, noi sopis sulle niiiii hyvin:D Itelläni oli joskus punertavat mut ne oli nii perseestä ettei mitää rajaa ku se punertavuus ''mukavasti'' jämähti päähän, ku olin värjäämäs uusiks, eikä ne sopinu yhtää (vaikka onki vihreet silmät, hah :D) mut sulle todellakin sopis! Ois upeet sulla! Näytti nii kivalta ku viimeks värjäsit ja ne näytti kuvien perusteella punertavilta. :)

  ReplyDelete
 12. Kyllä vois oikeestaan sopiakki! Ja voihan sitä kokeilla, jos ei sitten tunnu omalta ne voi aina värjätä takas! Mut ei sun tän hetkisessä värissäkään mitään vikaa oo ;D

  ReplyDelete
 13. hmmm honestly? lately I've been thinking about the same - dying my hair to red :D But it won't happen I think :P

  But you should do it ;)

  ReplyDelete
 14. Anonymous12/1/10 21:35

  kannattaa ehdottomasti koittaa. itselläni punertava väri on (aivan punapunapunainen tosin) osoittautunut kestosuosikiksi, ja siitä on aika helppo lähteä muuntamaan väriä pikkuhiljaa takaisin ruskeammanksi jos mieli tekee. (laitoin punaisen n. vuosi sitten, ja olen pikkuhiljaa löytänyt tummanpunaisen ja ruskeaan taittavan sävyn, jonka teen kyllä ihan punaisella värillä)
  onnea yritykseen :-----)

  ReplyDelete
 15. Anonymous12/1/10 21:40

  värjää, vaihtelu virkistää:-) ainahan voit värjää takasin ruskeeks jos alkaa kaduttaa

  ReplyDelete
 16. Tosi vaikea sanoa. Tummat hiukset sopivat sulle tosi hyvin ja punaiset hiukset sopivat loppujen lopuksi aika harvalle. Mun mielestä punaiset hiukset ovat enemmän sellaisten ihmisten juttu, joilla on oikeasti vähän punapikmenttiä hiuksissa (plussana kalpea iho ja pisamia).
  En tietysti tiedä, vaikka omistaisitkin punapikmenttiä (?). :-)
  Itselläni sitä on, ja se näkyy aina vähän hiusten väristä läpi, olin sitten brunette tai blondi. Mutta esim. minäkin ihailen toisinaan ihan valkoiseen taittuvia blondeja tai mustia hiuksia, mutta mulle ne eivät sopisi ollenkaan, joten en niitä värjää.

  Äh. Ainahan voi koittaa! Mut kannattaa miettiä tarkkaan. :-)

  ReplyDelete
 17. Anonymous12/1/10 21:46

  Värjää ihmeessä! :) ruskeet sopii sulle mun mielestä ihanasti, mut kannattaahan sun nyt ainaki kokeilla. Ja luulen, että ne saattais jopa näyttää hyvältä sulla. Vaihtelu sitäpaitsi virkistää :> Ja sellaset haaleen punasethan saa helposti värjättyä/kasvatettua pois jos ei oo kivat.

  Mut toisaalta sun oma väri on niin nätti, ettei sellasta kannata välttämättä heittää hukkaan ja pilata hiusten kuntoa turhaan. Jos se ei kuitenkaan oo sulle mikään este, ni eiku värjäämään vaan!

  ReplyDelete
 18. sun nykyinen hiustenväri on aivan upea, mutta musta toi punertava toimii varmasti!

  ReplyDelete
 19. Anonymous12/1/10 21:54

  Värjää. Tai ite oon sitä mieltä, ei siis ehkä ihan kirkkaanpunaista, mutta tosi punertava ois just ihana. Ja sulle sopis hyvin, ja sitä paitsi vaihtelu virkistää, ja toiseksee, jos et ite tykkäis, nii ainakii tiätäisit. Jossain vaiheessa saattaisit kuitenki värjätä ne.. ELI eikun värjäämään jos siihen tulokseen tulet;)

  ReplyDelete
 20. Anonymous12/1/10 21:56

  värjää!

  ReplyDelete
 21. Anonymous12/1/10 21:59

  värjää ehdottomasti! sopis sulle tosi hyvin, osaisin aatella ne hyvin sulla :-)

  ReplyDelete
 22. I think it's a reaaaaally GOOD idea :] but your hair is already perfect!

  ReplyDelete
 23. I would say dye it - but I have the same problem. I want to become a redhead for many years now but I'm too scared that the colour does'nt turn out the way I want it...
  But I think it would match your skincolour - red only looks natural with pale skin and yours is perfect!

  ReplyDelete
 24. aaaaabsolutely!! muakin on jo kauan kutkuttanut kunnon punainen tukka, mut oon ollut lähes 15 vuotta mun elämästä punatukkainen joten en tiedä jaksanko taas.. mutta, JOOOO!! very much yes!

  ReplyDelete
 25. värjää vaan, voithan sä aina värjätä takaisin? se kontrasti vois olla hyvä kun sulla on vielä vaalea ihokin. :) ja jos sulla on pisamia ni sit se punane pysyy varmaan melko hyvin! ite ainakin haluaisin punaiset hiukset, mutta niin kauan kun mulla on lyhyet haluan pitää ruskeena/tummana. :--)

  ReplyDelete
 26. voisin kuvitella sinulle tuollaisen pronssi/kuparin mikä noissa kahdessa ekassa kuvassa on, näyttäisi vielä luonnolliselta :-) alempien kuvien selkeästi punainen tukka saattaisi olla liian suuri askel ja saattaa olla ettei sopisi ihon väriisi. Tuo kastanjanruskea punaisen vivahteella voisi näyttää erittäin hyvältä, eli suosittelen kokeilemaan. aina voi värjätä päälle jos tuntuu siltä :)

  ReplyDelete
 27. VÄRJÄÄ EHDOTTOMASTI ! :-----------)
  itsekin olen kuolannut jo vuosia juuri kyseisen väristä kuontaloa, mutten ole vielä luonnollista puhtaanvaaleaa tukkaan uskaltanut uhrata.

  ReplyDelete
 28. Anonymous12/1/10 22:25

  OI KYLLÄKYLLÄKYLLÄ!! :) sopis sulle upeesti

  ReplyDelete
 29. Anonymous12/1/10 22:26

  Sanoisin, että värjää vaan, koska noi toisen kuvan hiukset varmasti sopis tosi hyvin sulle 8) tosin tykkäsin myös sun mustasta tukasta, että kyllä joku tummempikin kävis.

  ReplyDelete
 30. Anonymous12/1/10 22:28

  Värjää, koska punaset hiukset on ihanan seksikkäitä ja hanki vihreet piilarit :D <3

  ReplyDelete
 31. I also think you shouldn't dye youre hair red! Youre hair colour matches really good with your colour of eyes. ;)
  So, please, stay brown!

  ...hear what I say, I'm a red-dyed-girl, too. ;D

  ReplyDelete
 32. you should do it, if you want...at the worst, you can still dye it back :)

  ReplyDelete
 33. I think you should try it!

  ReplyDelete
 34. I <3 your blog and i think you're a really beautiful girl! i love red hair, but it doesn't fit my skin color.. you should try it! i'm excited to see the result! :)n.

  ReplyDelete
 35. Värjää toki jos haluut, mä ainaki värjään tään postauksen innoittamana! Ja mul on jopa vihreet silmät.

  -A

  ReplyDelete
 36. yes, yes, yes ! i'm absolutely into red hair ! so, do it !

  ReplyDelete
 37. Anna mennä vaa ! tollasiin luonnon punasiin hiuksiin tottuu tosi nopeesti + koska ne on noinkin luonnollisen väriset ni ne sopis sulle aika varmasti ! :)

  ReplyDelete
 38. Värjää toki jos siltä tosiaan tuntuu, mutta mieti tosiaan huolellisesti mitä teet:

  Mulla on nimittäin näitä hiuskatastrofeja käynyt ihan hemmetin monta, eikä ole todellakaan kiva olo jos tukka on totaalisen pilalla. Viimeisin älynväläykseni oli viime keväänä tuhota aivan täydellinen pitkä,tumma tukka, jonka hetken mielijohteesta plöräytin vaaleaksija mikä pahinta- leikkasin takaa lyhyeksi! Kaduin tuota raskaasti puoli vuotta, mutta nyt tukka alkaa olla siedettävän pituinen ja tummanruskean värinkin palautin pari päivää sitten. :)

  Tuo punainen on kyl ihan hiton siistin näköinen, ja sen saa aina helposti pois. Mutta siinä on myös se heikkous,että punainen haalistuu erittäin helposti. Mä kävin kerran punapäänä uimahallissa ja tulin harmaana pois :---D

  ReplyDelete
 39. You've been talking about it for a while now so I think, If YOU really want it, go for it!
  But I do think this colour looks best on you

  X

  ReplyDelete
 40. Anonymous12/1/10 23:33

  kun värjää hiukset punaseks ni se haalistuu tosi nopeesti, eikä sävy pysy hyvänä kauaa vaikka mikä väri olis, sitten kun tarpeeks kauan on punaistanut hiuksia, niin sitä ei saa ikinä pois, vaan kun värjää vaikka ruskeeks ni se punainen alkaa hetken päästä näkyyn sieltä ja sävy on yleensä tosi ruma.

  ReplyDelete
 41. Hello Rosa, umm, in my opinion - your hair colour IS a bit red can say ... or kinda bordeaux. But i would like to see you in real red! Becaouse, honestly - there is NO COLOUR looking bad at you! :)

  ReplyDelete
 42. i would like to see you with a new haircolor soon. i think it will suit you very well and it wont be a huge change to your current haircolor, no one would be shocked to see you again :)

  ReplyDelete
 43. Ihania kuvia oot löytäny!

  Mulla on ollu jo noin vuoden punaset hiukset. Mun päässä se punanen väri ei millään pysy kauaan päässä, ainakaan ilman että se haalistuisi. Omasta takaa mulla on vielä blondin punertavat hiukset, mutta silti ei väri pysy.
  Punaset hiukset on niiiiin ihanat ja tuo aina väria asuihin ja elämään, mutta varauduttava se on siihen, että niitä joutuu värjäämään todella usein.

  Ja asiaan.. värjää ihmeessä :)

  ReplyDelete
 44. mun mielestä sulle sopii tummat ehkä paremmin, ja ite oon värjännyt hiukset joskus alaasteella punaisiksi ja niihin on jäänyt jotenkin se punaisen sävy aina, kun tumma väri kuluu niin tietyssä valossa näkyy punaisen vivahde. Toivottavasti et nyt säikähdä, voihan se olla vaan joku mun hiusten juttu tai sitten vika on ollut värissä. mutta siis mun mielipide on että sun tänhetkiset tummat hiukset on ihanat =)

  ReplyDelete
 45. Anonymous13/1/10 00:25

  looks awesome and is not a big change do it

  ReplyDelete
 46. Tommoset ruskeenpunaset sulle sopis varmasti, mut sit liian kirkkaan punaset saattais kyl näyttää oudolta...et kannattaa olla tarkkana :D Sulla tosiaan sit helppo värjää takas, jos ei inspaakkaan :)

  ReplyDelete
 47. why not,
  the only thing which is tiring with red hair is that it fades so fast...thats why I dyed my platinum blonde to red/ginger and now to brown ;)

  ReplyDelete
 48. ainakin mä tykkään tosi paljon tosta toisen kuvan väristä. En ite ainakaan pidä mitenkään hirveesti ihan punaisista hiuksista (paitsi joillekkin sopii). Mutta kun kerran haet tuommoista punaiseen taipuvaa sävyä niin musta ainakin sun kannattaa värjätä. Ja kyllähän sen värin saa aina pois jos ei oo tyytväinen :)

  ReplyDelete
 49. Anonymous13/1/10 02:24

  emmä jaksa mitää eriksee selitellä mut värjää. sopis sulle kuitenki

  ReplyDelete
 50. megan ward13/1/10 04:54

  u have to do that!!!
  i think u'll gorgeous

  ReplyDelete
 51. Toi on kyllä maailman ihanin väri hiuksissa! Itelläni on vihreät silmät ja vähän punaseen taittava väri päässä, sopii mun mielestä ihan tosi hyvin. :) Mutta ei ole paha ruskeillakaan silmillä, joten kokeile ihmeessä! :)

  ReplyDelete
 52. värjää ruskeaan taittuvalla, ettei väri kilju ihan punaista, vaan näyttää luonnolliselta :--) ps. lemppariblogi, miten voit olla noin ihana !!!

  ReplyDelete
 53. Anonymous13/1/10 08:03

  älä värjää

  mullakin on ruskeat silmät ja samansävyinen iho ja tahdoin juuri tuollaisen tukan - ja värjäsinkin

  ei tullut hyvä =(

  ReplyDelete
 54. i love red hair colored girls. the seems just like pixies. i think it's a good idea and i think that fits to your skin.

  ReplyDelete
 55. Jos siltä tuntuu, niin siitä vaan. Ite oon myös aivan superihastunu punaisiin/oransseihin hiuksiin, mutta luulempa että blondeista oranssiin olis vähän liian turhan suuri muutos mulle just nyt, kun se olis sitten aika vaikee vaihtaa takas blondiin.

  ReplyDelete
 56. Punanen on kiva :), kaikilla se ei vain pysy oikein. :/ Kamalan pelottava kuva tuo missä on nuo sakset leikkaamassa pitkää tukkaa. :DD

  ReplyDelete
 57. You should do what you feel like doing,I think it will look good on you because of your pale skin.I wouldn't coulour it if were you,I like it as it is ;]

  ReplyDelete
 58. Maria - Mä oon aina kelannut että punanen tukka sopii vaan harvoille, mut nyt kun oon alkanut tarkkailemaan, oon huomannut että asia ei ole näin. Kaikesta löytyy poikkeuksia. Ja tosiaan, vihreät silmät + pisamat on paras yhdistelmä punaisen letin kanssa, mutta multa löytyy ainakin se hyvin vaalea iho

  aurora - Jep ja onhan tää tämmönen väri helppo saada takaisin kun tää on niin lähellä mun omaa väriäni

  Anonymous - Tosiaan, vaihtelu virkistää ja onpahan sit tullut kokeiltua

  nora - Yeah, with tanned skin it looks hilarious!

  raakel - Ooh! Hassuu kelata sut punapäänä!

  Iina - Joo se kyllä on, mulla on nytkin ruskea tukka niin jos värjään ruskeaksi takaisin niin eihän se haittaa jos punainen paistaa vähän alta

  Elina - Oon tullu ainakin siihen tulokseen etten kuparin säyistä halua, mulla oli sellainen ala-asteella ja se oli kamala. Mut sellainen vähän oranssi ois jees

  Reetta - Joo uskon, en itsekään uskaltais ihan vaaleasta lähteä välttämättä mihinkään suuntaan. Mulla kuitenkin on jo nyt vähän samansävyinen väri

  Fenia - Hope so!

  Anonymous - Ooh niin on, mut oisinko vähän feikki ku mul ois silmätki iha feikkiä :-D En tykkää ideasta et pitäisin aina värillisiä piilareita

  Coco - Yeah everyone's sayin that but I want :-D

  Alexandra - Yeah that's true

  L∆RI. - Thanks! Hope so it looks good cause if it doesn't I'm maaaaad

  H.N.T. - Aww thank you! And yeah, my skin is so pale so I think it would look good. Or I hope that

  Julia - Ah me too!

  Sonja - Joo luulen kans niin :-) Oon jo kelannut minkä vaatteiden kanssa sopii enkä keksi pahemmin mitään minkä kanssa ei sovi

  Zionnah - Joo on mullakin ollut :-) Kaikkea pinkkiä tukkaa, ala-asteella rumaa kuparinpunaista, poikatukankin leikkasin ja nyt kasvattelen hiuksia takaisin. Mä tosin luulen että toi väri ei ihan uimahallissa lähde (hope so) ku täti värjää jollain kampaamojutuilla jos nyt punaiseen päädyn

  LF - Yeah I love red/orange hair

  Anonymous - Vitsi ku ärsyttää just se, nyyh. Ja miten muka ruskean alta tuleva punainen on ruma, en oo ikinä törmännyt sellaiseen, musta ne on ihan neutraaleja

  Sab - Yeah this is little bit red so it's not a big change. And thanks but think about me being blonde!

  Elisa The Snake - Me too!

  annulidaa - Jep, iteki tykkään noista ja valitsin oikein pitkään :-D Shit, tiiän et haluun tosi paljon sen punasen tukan enkä näe mitään muuta huonoa juttua siinä kun just ton et pitää olla koko ajan värjäämässä takas, en tiiä oonko valmis siihen

  Anna - Tumma on niin pliisu, mä en ainakaan jaksa jäädä tähän koko loppuelämäkseni vaan tiiän että ennemmin tai myöhemmin värjään tän johonkin suuntaan, joten miksen nyt :-) Ja joo tiedän, sama täällä, mustassa tukassa se punapigmentti vitutti mut tiedän kuitenkin etten aio enää mustaksi vetää, joten sitä haittaa ei pitäis olla. Sit jos haluan pois joskus ja punanen ei lähde millään niin vois vissiin heittää jotain vihreää päähän neutralisoimaan sitä

  Lina - Yeah that's true, I'm not gonna dye it blond or anything, just little bit lighter and more red

  Miia - Enää mua ei houkuta ruskeaan taittuvat :-D Taidan vetästä suoraan jonkun vähän kirkkaamman tai vaihtoehtoisesti porkkanan

  cut.the.crap - Yeah it does! And I don't like to dye my hair too often so... But it looks cute!

  ReplyDelete
 59. rosa - Mäkin vielä eilen, nyt janoan ihan selkeää oranssipunaista :-D Oi voi

  Anonymous - Kyl toi oli jo tarpeeks hyvä selitys, enemmänkin tarkoitin vähän näitä pelkkiä ''älä värjää'' ku se ei kerro mitään :-D

  megan ward - Haha yeah I think so!

  M - Me too!

  Tiia - Joo siltä näyttää! Mun mielipiteet jojoilee pahasti ja tällä hetkellä punainen tukka on ehdottomasti kauneinta, etenkin ihmisillä joilla se on luonnostaan oma väri, nam

  C - Pitää kattoa tuunko ihan ahneeksi (en nyt tiedä onko oikea sana tähän tilanteeseen) eikä rusehtava riitä vaan pitää heittää hiuksiin ihan kunnon porkkanaväri. Nyt on vähän sellainen fiilis että haluan selkeämpää enkä ruskeaa. Ja aww kiitos :-)

  Anonymous - Mun ihohan on itse asiassa aika täydellinen tähän väriin, se on niin kalpea että mua monesti luullaan kipeäksi. Ja mulla ei oikeasti ole mitkään suklaanruskeat silmät, ne on suurimmaksi osaksi jotkut ihmeen metsänvihreät mutta näyttää kaukaa ja tummassa valaistuksessa ihan ruskeilta. Ja kaikki on tapauskohtaista, Isla Fisherillä on punertava tukka ja ihan tummanruskeat silmät ja ne sopii sille hyvin

  Madeleine - Yeah love it too, now I really think I should dye them

  ReplyDelete
 60. Anonymous13/1/10 09:44

  Oon miettiny tosi kauan, että sun kantsis värjätä tollaset, oon jopa tainnu kerran ehdottaa sulle sitä! Sun kasvonpiirteisiin ja ihonväriin sopis täydellisesti. Ja sun hiuksissa näyttäis olevan jo vähän punasävyä, tai sitten se on vaan noi kuvat.

  Mutta toisaalta, sun hiukset on kummiskin aika tummat tällä hetkellä, eli jos niihin jonkun värinpoiston/vaalennuspesun joutuis tekemään, niin voi mennä aika huonoon kuntoon.

  Sanoisin silti, että go for it!

  ReplyDelete
 61. Anonymous13/1/10 09:56

  värjää! ne voi sopii tosi hyvin ja uskon et sopiiki

  ReplyDelete
 62. Oi, värjää ihmeessä!
  Tommonen sopis sulle tosi hyvin=)
  Itekin on ruvennut mieli taas värjätä hiukan punertavammaks. Vähän blondimpaan suntaan tosin, heh

  ReplyDelete
 63. gosh i really love red hair! its definately my fave hair color, i i wasnt asian, id like to have red hair :)

  nice blog!

  ReplyDelete
 64. värjää! ois kiva nähä sul joku uus väri päässä, vois sopia tosi hyvin :) ja aina jos ei tykkää ni saahan ne värjättyä pois, sullon otsatukka muistaakseni ja pitkät hiukset ni näyttäis tosi kivalle! :)

  ReplyDelete
 65. You should do what your heart tells you, and after reading your question, I think you want to dye it ;)
  good luck!

  ReplyDelete
 66. I've been a redhead, twice. Oh and it's so hard! At first you can't get the right color and then, after, when you want brown (or smth) back, then red just shines through it. Actually it could be pretty, but depends on what someone likes or wants - in this case I'm talking about the real red, not natural red. Natural red is a really cool color, though. But your hair color is so beautiful! So it's only up to you if you want to change it or not :)

  ReplyDelete
 67. uskon et sopis sulle tosi hyvin!

  ReplyDelete
 68. Mulla oli neljä vuotta punaiset (ensin sellaiset oranssinpunaiset ja sitten punaruskeat) hiukset. Lopulta niihin kyllästyin, ja sanonpa vaan että väristä eroon pääseminen oli yhtä tuskaa! Mulla on sen verran pitkät hiukset, että poiskasvattaminen ei tullut kysymykseen, joten kärsin järkyttävän värjäyskokemuksen, jonka välissä tukkani oli kerran pastellinoranssi ja kerran pissanvärinen. Nyt pehko on onneksi jälleen ruskea, mutta toiste en kyllä punasta tukkaa hommaa. Sen verran huonoon kuntoon on kuitenkin nuo hiukset meni...

  Tiivistettynä: jos uskot, että et kyllästy, värjää vaan. Myös jos voit värjätä mustaksi punaisen jälkeen, niin värjää vaan. Jos taas haluat palata myöhemmin ruskeaan etkä halua tuhlata minun lailla hiustesi kuntoa ja 300 euroa kampaajalle, älä värjää.

  Tulipa sekava kommentti...

  ReplyDelete
 69. uskon, että sulle sopis tosi hyvin! ja vaihtelu virkistää :)

  ReplyDelete
 70. I wouldn´t dye it!

  ReplyDelete
 71. nooh vaikka tykkäänki sun hiuksista sellasina kun ne on nyt, niin mikäs siinä, noi punertavat hiukset sopis sulle ihan varmasti :) eiku vaan värjäämään!

  ReplyDelete
 72. Anonymous13/1/10 13:24

  sullahan on melkein tuon oikean yläkulman väriset hiukset!:D en kyllä osaa sanoa pitäisikö sun värjätä, sulla on hienot hiukset nytkin mutta kyllä nuokin olis.. :) jos et hirveän punaisiksi aio niin sittenhän muutos ei olisi mitenkään radikaali:)

  ReplyDelete
 73. Itseasiassa noi punaset hiukset vois sopiakki sulle :)) !

  ReplyDelete
 74. YES this is the colour :) You can do that! Natural red hair is the best! I love it!!! And I have it, too ;)

  ReplyDelete
 75. Värjää, niistä tulee upeet!!

  ReplyDelete
 76. Anonymous13/1/10 14:39

  jossain vaiheeeessssaaa sä sanoit että et tykkää punasista hiuksista..?
  no mutta ite en sinuna värjäis, oot niin ihanasöpönätti noin :)

  ReplyDelete
 77. hard decision!
  this colour looks good....but i think...your colour looks BETTER!
  anyway...it is your thing...and i am curious to find out how you decided!!!

  ReplyDelete
 78. mun mielestä punertavat sopisi sulle tosi hyvin ! ja saahan ne värjättyä helposti takaisin ruskeaksi jos et pidemmän päälle tykkääkään.

  ReplyDelete
 79. I can imagine this haircolour would suit to you very good. So I think you can try it :)

  ReplyDelete
 80. Anonymous13/1/10 15:25

  Värjää toki! Varsinkin jos ittestäs siltä tuntuu :)Punaista (tai no oranssi/kuparia)harvoin näkee ihmisillä vaikka ei se mikään haarvinainen hiusväri olekkaan. Ehkä jotkut pitää sitä liian radikaalina tai jtn vastaavaa..mut se myös sopis sulle hyvin :)

  ReplyDelete
 81. Anonymous13/1/10 15:32

  sulla näyttäis upeelt myös punasetki hiukset, suosittelen sua kokeilemaa, saahan sen sitten aina takaisin mustaks jos ei onnistu ! =)

  ReplyDelete
 82. värjää ihmeessä :) Mä olen sitä mieltä, että pitää rohkeesti uskaltaa kokeilla uutta, suuriakin muutoksia, vaikka itse usein turvudunkin kampaajalla siihen samaan malliin :D hiuksethan ne joka tapauksessa vain on! Ja mäkin ensimmäisellä vilkaisulla luulin, että esiinnyit ite tuossa ekassa kuvassa ja ajattelin, että sopivatpa hyvin :D Ja varmasti sopivat ruskeisiin silmiisi :)

  ReplyDelete
 83. Anonymous13/1/10 15:40

  Kuules Rosa, oon sitä mieltä että sun EI kannattais värjätä, ei ainakaan koko tukkaa punaseks, koska sulle sopii niin täydelisesti noi ruskeen eri sävyt ! Todennäkösimmin puolet näistä kommentoijista jotka sanoo että 'värjää' haluis ilman sen kummempaa miettimistä vaan tietää miltä punaset hiukset sun päässäs näyttäis tai vaan olettaa näyttävän sun päässä hyvältä (miltä ne varmasti näyttäisikin, sitä en kiellä).
  Itsekin tykkään ihan mielettömästi punasista hiuksista, mutta en silti menis omaa tukkaani värjäämään sillä värillä, tyydyn ihailemaan toisten tukkia (: Mutta päätösvaltahan on aivan kokonaan sun, tässä oli vaan mun mielipiteeni! :)

  Hahhah, näin muuten ihan hämärää unta; näin sut jossain kahvilassa täällä meijän pikkusessa kaupungissa ja tulin jutteleen sulle. Meistä tuli tosi lyhyessä ajassa tosi hyvät kaverit, mutta heti kun kerroin että seuraan ja rakastan sun blogia, niin suutuit ihan järjettömästi etkä enää ikinä puhunu mulle :( :-D

  ReplyDelete
 84. ohh i also wanted to dye my hair into red/orange, i think it looks so great and we have to try it and then we could say if its good or not ;) i also absolutely like your hair colour in this picture, i think its black or a very very dark brown but more black^^..


  http://lookbook.nu/look/146826-Alala-alala

  ReplyDelete
 85. hei toosi hieno väri! ehdottomasti voisin kuvitella sun päähän tollasen : )

  ReplyDelete
 86. Anonymous13/1/10 15:47

  mulla on vihreät silmät kalpea iho ja punaoranssit hiukset, mut voin sanoo että jos aijot värjätä nii värjää kampaajalla koska noi kauppojen värit on täyttä sontaa ja kun väri haalistuu se näyttää helvetin rumalle.

  ReplyDelete
 87. Jos sulle sopii LÄMPIMÄT värien sävyt, mikäs siinä. Muuten en välttämättä menis värjäämään, sopii harvalle. Ja kannattaa tehä tosiaan kampaajalla.

  ReplyDelete
 88. Anonymous13/1/10 16:20

  Mä luulen et sulle sopis vähän punertavat hiukset, eli värjää vaan!

  ReplyDelete
 89. I think a brown-red colour would suit you!:)

  ReplyDelete
 90. EntinenPunapää13/1/10 16:25

  Suosittelen, ettet värjää, koska jos joskus yrität esim vaalentaa hiuksia siitä tulee täyttä tuskaa.(punapigmentti on helvetin hankala saada pois hiuksista)
  Jos kumminkin olet sata prosenttisen varma niin sitten anna mennä vaan, mutta suosittelen miettimään on vaan niin harvoja ihmisiä joille se oikeasti käy.

  ReplyDelete
 91. Mulla itsellä on luonnostaan punaiset hiukset, joten olen vähän jäävi sanomaan tähän. Jotenkin silti tuntuu, että muilla punainen näyttää aina paremmalta :) Mulla onkin vaalentunut oma väri tosi paljon ja haluaisin ehkä laittaa hiukan jotain punaista sävytettä syventämään ja tummentamaan omaa väriä. Ruskeat silmät ja punaiset hiukset voisi olla ihana yhdistelmä, kokeile vain.

  ReplyDelete
 92. Right now you have a such a amazing hair and nice color but still I think you should try, I think this kind of red color match very good with your face and you look surely really beautiful :)

  redcherrye.blogspot.com
  eneliphotos.tumblr.com

  ReplyDelete
 93. Näyttäisi varmaan ihanilta :) Kokeile ihmeessä!
  Luonnon punainen sointuu varmasti kauniisti ruskeiden silmiesi kanssa.

  ReplyDelete
 94. Mun mielestä ruskeat silmät ja punertava tukka kuulostaa just nappiin osuvalta kaksikolta! Ja sitä paitsi, jos et jostain syystä ookaan lopputulokseen tyytyväinen, niin senhän saa aina peitettyä ja eikös se niin ole, että vaihtelu virkistää!:-)

  ReplyDelete
 95. Anonymous13/1/10 16:54

  joo värjää, sopis sulle iha mielettömän hyvin!

  ReplyDelete
 96. Mun mielestä kaikkee uutta pitäis kokeilla ihan piristykses. koita semmosta sävytystä. mulla sävytettiin(taino mun juurikasvu värjättiin ja jotain sellasta) mun ruskeeta reuhkaa joskus kesän alussa ja lopputulos oli punertavan ruskee ja kaikki sanos et vooi ku kiva väri sopii hyvin yms. Uskon että sullekkin voi sopia. Meinasitko kotona värjätä vai ihan kampaajalla?

  ReplyDelete
 97. Anonymous13/1/10 17:38

  Muistan vielä kun joskus sanoit,että yksi asia mitä inhoat on punaisiksi/oranssiksi värjätyt hiukset.. Mutta niin, mielipiteethän muuttuvat :) Mutta miksei sitä koittaisi..?

  ReplyDelete
 98. Yes, i think red would suit you perfectly...

  ReplyDelete
 99. Anonymous13/1/10 17:49

  Värjää vaan! :) Saahan ne sit ihan helposti tummaks takas, kannattaa kokeilla, luulen että olis erittäin passeli sulle=)

  ReplyDelete
 100. Kannattaa värjätä!! Mulla oli sama kuume kesällä ja värjäsin sitten kirkkaan oransseiksi! Eka ei ollu kiva, mut se tuli aina sitä kivemmaksi mitä enemmän se haalistui. Ja kyllä kannatti, mua nimittäin ärsyttäis nyt ihan sikana jos en olisi värjännyt vaikka halusin, ainakin tuli kokeiltua =)

  ReplyDelete
 101. Sopis varmaan tosi nätisti just sellanen tokassa kuvassa oleva sävy!

  ReplyDelete
 102. Finny - Yeah my fav haircolor too, it's so so cute! And red haired asian would look cool, really, but I think it might be hard to get dark brown hair to red

  MERICAE - Joo pois saa kyl värjättyä mut täs on yks ongelma. Mä nimittäin kelasin että tilaan sit kahden kuukauden päästä uudet pidennykset oransseina mut mitäs sit jos se ei ookaan mun väri :-D Noh, enköhän kestä toiset 2-3kk sellasissa hiuksissa

  Dewi - Hell yeah ;-)

  Noora - Mullaki oli jotkut ihme kuparin väriset hiukset ala-asteella sen muutaman vuoden ajan ja se tosiaan oli vituttavaa yrittää saada punainen pois, etenkin ku mun letti oli musta sen jälkeen. Mulla taas on tosi lyhyet hiukset, joten voin ihan hyvin kasvattaa sen värin pois ilman vaikeuksia. Ja en oo koskaan käynyt kampaajalla, mun täti, joka tosin on itse kampaaja, värjää aina mun tukan ilmatteeksi

  Anonymous - No siis en tykkää vieläkään sellasista neonväreistä, eli ihan kirkkaanpunasesta ja kirkkaanoranssista ja niitä tarkotinkin sillon ku sen sanoin. Ja vaikka en oiskaan tarkottanut, niin mielipiteet kuitenkin muuttuu ja se ois ihan ok jos nyt yhtäkkiä tykkäisinkin

  Roosa - Joo niin kyllä pitää, itsekin alkaa kyllästymään jos aina pitää saman värin. Ja nää on kuitenkin hiuksia, uusiutuva juttu

  Anonymous - No en mä kyllä mitään punasia raitoja rupea ainakaan vetämään :-D Ja mun mielestä se on tylsä sanonta, että ihailee jotain juttua mut ei ite kokeile vaan jättää sen muille. Se on totta vaan silloin jos on varma ettei itselleen sovi, mutta mä taas luulen että mulle sopii

  Anonymous - Jep :-) En oo koskaan värjännyt mun lettiä normi kaupan väreillä, mun täti on kampaaja nii se aina värjää mun hiukset kampaamoväreillä joihin tungetaan ihan sitä hapetetta ja kaikkea, joten se ei ainakaan oo ongelma

  EntinenPunapää - Hah ei oo sitä pelkoa et ihan heti lähtisin vaalentamaan :-D Ja jos lähden niin siihen on aikaa pari vuotta, jolloin mun hiukset kuitenkin on selkeästi pidemmät ku nykyinen polkka. Ja makukysymys tosiaan, koska mä taas oon nähnyt harvoja punapäitä joille väri ei sopis. Rehellisesti sanottuna en ole nähnyt yhtään

  Tiiu - Joo se yhdistelmä kyl on aika mielenkiintonen eikä sitä näe oikee kellään

  Anonymous - ''No siis en tykkää vieläkään sellasista neonväreistä, eli ihan kirkkaanpunasesta ja kirkkaanoranssista ja niitä tarkotinkin sillon ku sen sanoin. Ja vaikka en oiskaan tarkottanut, niin mielipiteet kuitenkin muuttuu ja se ois ihan ok jos nyt yhtäkkiä tykkäisinkin''

  ReplyDelete
 103. Anonymous13/1/10 17:56

  Värjää vaan, luulen et sopis, ja vaihtelu virkistää.. Ja jos ei olekkaan hyvät niin saahan ne aina takas :)

  ReplyDelete
 104. Koska mä oon koko elämäni halunnut olla punatukkainen ja ruskeasilmäinen pisamakaunotar, mä melkeinpä suosittelisin... Koska mä en voi olla ruskeasilmäinen punakutri (ellen siis värjää hiuksia ja hanki värillisiä piilareita, vahvasti harkinnassa), musta ois ihanaa jos sä oisit munki puolesta :D

  ReplyDelete
 105. Itselläni on kanssa punaruskeat hiukset ja tummanruskeat silmät :) Värjää toki, saattaa jäädä kaivertamaan pahastikin jollet kokeile. Punertavat hiukset tosin ovat aika hankalat, sillä jos sitä pigmenttiä ei löydy luonnostaan niin väri haalistuu aika nopeasti, ja varsinkaan ensimmäisellä värjäyskerralla se ei tuppaa oikein tarttumaan (itselläni laitettiin päähän kunnon mansikanpunainen väri jotta lopputulokseen saataisiin mahdollisimman paljon punaista, mutta eipä sitä niin kauheasti kuitenkaan tarttunut, koska hiukseni ovat luonnostaan niin tummat).

  ReplyDelete
 106. :DD haahhhaaa. mul on luonnostaan ton väriset ;DD ja en tykkää:D

  ReplyDelete
 107. Värjää vaan!, jotenkin uskon et sulle sopis noi vasemman yläkulman väriset hiukset ;-)

  ReplyDelete
 108. Anonymous13/1/10 18:06

  värjää! sulle sopis hyvin tollaset =)

  ReplyDelete
 109. värjää vaan,mut saattaa olla että hiusväreil ei saa ihan luonnollisenpunasta väriä mut luultavasti melko lähelle ainaki :--).sul sopii varmasti!

  ReplyDelete
 110. thats my hair colour!
  i'd love to see pictures of you having red hair! :)

  ReplyDelete
 111. Anonymous13/1/10 18:16

  Kyllä ne mun mielestä sopis sulle, joten kannattaa värjätä.
  Mäkin oon ihan rakastunu punasiin hiuksiin, ja värjäsinki omani osittain punaseks. kokonaan en oo vielä uskaltanu värjätä, vaikka haaveissa olis.

  ReplyDelete
 112. Anonymous13/1/10 18:24

  Mäkin sanoisin että ET värjää hiuksias. Toi nykyinen ei ihan musta sopii sulle hirmu hyvin, iho ei näytä kalmankalpealta eikä pinkiltä. Punaisten hiusten kanssa ainakin kesäiho olis luultavasti aika punertava, koska hiusten väri loistaa sitä vasten aika kirkkaana :)

  ReplyDelete
 113. Anonymous13/1/10 18:27

  sulle kävis!:)

  ReplyDelete
 114. värjää! :) sulle sopis varmaan vähä kaikenväriset hiukset, tummat kuitenki varmaan parhaiten, mut noihan on aika tummat noi punertavatki, joten kannattaa ehdottomasti kokeilla. musta tuntuu, et näyttäis kivalta!

  ReplyDelete
 115. i have natural red hair. I really dont like it, but i'm used with it and everyone says that i have so beautiful hair color. so, i think its nice, that u want red hair, but your color is so great.

  ReplyDelete
 116. Françoise13/1/10 18:46

  do it (;

  ReplyDelete
 117. Anonymous13/1/10 18:53

  haluisitko vähän tän tapaset?
  http://csos.movieset.com/download/movieset/o/b/2008-12/kristen_stewart.jpg
  mun mielestä nuo sopis sulle aivan sika hyvin =)

  ReplyDelete
 118. Värjää ihmeessä! Luulen että ne sopis sulle, mutta mistäs sit tietää. Punaset(ainakin kirkkaan punaset) tarvii vaan värjätä aika usein, koska se pigmentti haalistuu niin nopeesti. Mutta mun mielestä värjäävärjäävärjää!

  ReplyDelete
 119. you should definatly dye your hair red!! i'm so sure that it'll look awesome.

  ReplyDelete
 120. i think you should dye them red :) that would look nice!

  ReplyDelete
 121. Anonymous13/1/10 19:41

  ihanat noi hiukset tos kuvas! mun äidil on luonnostaan tosi punaset hiukset ja ruskeet silmät, ei näytä epäluonnolliselta elä huoli :DD

  ReplyDelete
 122. Anonymous13/1/10 19:43

  ihanat noi hiukset tos kuvas! mun äidil on luonnostaan tosi punaset hiukset ja ruskeet silmät, ei näytä epäluonnolliselta elä huoli :DD

  ReplyDelete
 123. Anonymous13/1/10 20:06

  jos et ole ihan tosivarma mä en suosittele, koska hiukset punapigmentöityy (tai jotain silleen?) ja sen jälkeen jos laitat ruskean tai haluat ihan perus ruskean missä ei ole punaista se on täysin mahdotonta.

  ReplyDelete
 124. these are awesome redheads.

  ReplyDelete
 125. Anonymous13/1/10 20:11

  älä värjää, noi nykyset on just kivat !=)=)

  ReplyDelete
 126. Anonymous13/1/10 20:25

  sä ku asut helsingis, niin ajattelin sulta kysästä, että onko sulla tiedossa jotain hyviä kirppareita suht. keskustassa? (--:

  olis kiva jos vastaisit. jos löytyy googlesta osotetta ym, niin oke mut muussa tapauksessa osotekkin vois olla jees.

  ReplyDelete
 127. Mietin heti kun näin ekan kuvan että sulle sopis oranssinpunertavt tai semmoset, joten värjää ihmeessä :--) ois ihana muutos ja sopis sulle täydellisesti, vaikka nykyinenki on kiva, mut muutos on aina jees ja toi ois mahtava muutos :--)

  ReplyDelete
 128. Anonymous13/1/10 20:32

  mä en henkilökohtasesti pidä punasesta värist hiuksissa, mut noille kuvan tyypeille sopii, samoin ku Isla Fisherille =)

  Värjää ihmees, ainahan sä saat mustat takasin!

  ReplyDelete
 129. Anonymous13/1/10 20:34

  do it! life's too short anyways.

  ReplyDelete
 130. Anonymous13/1/10 20:44

  Hm do it if you want to.
  But If I were you, I would colour them in a BEAUTIFUL BLONDE :)

  i think that would be perfect for you.

  what's your natural hair colour?

  ReplyDelete
 131. go for it! tommonen punaruskea on musta tosi kaunis väri ja uskoisin kyllä et sopis sulle, miksei vähän vaaleampikin luonnopunainenkin kyllä ;) ja helpostihan sen värjää takasin ruskeaks jos ei ookaan sun juttu. (tosin voin sanoa että punasesta jää usein vähän sitä punasävyä hiuksiin kun värjää ruskeaksi, mut musta sekin on ihan jees. terv. ensin 2 vuotta tulipunaset hiukset ja nyt ruskeat :D)

  ReplyDelete
 132. Anonymous13/1/10 21:12

  värjää :) hyvä kampaaja saa kyllä sit sulle takas ruskeenki jos haluut :)ihanan näkönen ois sulla kun oot muutenki niin persoonallinen! just do it ;)

  ReplyDelete
 133. Anonymous13/1/10 21:14

  värjää, ksoka punaset sopis sulle tosi hyvin. :)

  ReplyDelete
 134. KANNATTAA, pidän ite tosi paljon punertavista hiuksista ja oon itse varmaan jo 1½ vuotta kans harkinny semmosia mahongin punertavia hiuksia mutta oli mustat yhessä kohtaan niin väri ei ois tarttunu ilman värinpoistoa enkä uskaltanu sitten tehä sitä mut nyt oon ite värjäämässä semmosia punertavia ''MAYBE'' eli ne olis kyl varmaan ihan loistavat sulla ja ainahan ne saa takaisin ruskeiksi. :)

  ReplyDelete
 135. kyllä kannattaa itse on pitäny tjo puolitoista vuotta värjätä mahongin punertavia hiuksia mutt aoli mustat yhessä kohtaan niin väri ei ois tarttunut niihin ilman värinpoistoa enkä uskaltanut tehä sitä joten asia taas vähän jäi mutta nyt oon taas ehkä värjäämässä kun väri ottais hiuksiin paremmin niin ehdottomasti kannattaa värjätä ja ainahan ne saa takaisin ruskeiksi :)

  ReplyDelete
 136. Sori tällänen kysymys, mutta jos viitsit mitenkään katsoa niin ovatko blogini kuvat mielestäsi hyvän kokoisia? :o

  ReplyDelete
 137. Anonymous13/1/10 22:44

  doooooooooooooooooooooo it!!!!

  ReplyDelete
 138. värjää ihmeeessä! voithan sä aina värjätä sit takas tummiksi : ) oot ihana

  ReplyDelete
 139. aaa minä ainakin rakastan mun punasta tukkaa! siitä vaan! kaikille ihonväreille ei sovi punanen, mä oon ainakin aika kalpee ja sopii. mut sit on myös jotain tekemistä sillä et onks iho enemmän vaaleenpunanen vai enemmän keltanen. mutta enpä tiedä.

  ReplyDelete
 140. Anonymous13/1/10 23:21

  Tein ite kans noin, mulla oli melkee mustat hiukset ja aloin vaalentaa ja nyt ne on semmoset punaruskeet, tai vähän oranssin. Tykkään todella paljon, mutta ehdottaisin että vaalentaisit kesän ajan ja syksyllä vast värjäisit oranssiks, koska kesäl haalistuu muuten tosi nopeesti punasen sävynen. :p Kanttii koittaa, ainahan ne saa värjättyy takasin!
  T. Shouffi

  ReplyDelete
 141. Anonymous13/1/10 23:33

  Red color? YES!:))
  NOT orange!!
  I'm have orange color and I'm look very bad! :(

  ReplyDelete
 142. i think that would be a great color for your type! i love these pictures and most of the time (not always) , the women are looking very beautiful with red hair! do that! :]

  ReplyDelete
 143. Anonymous14/1/10 14:12

  jos värjäät punasiksi ja sua silti epäilyttää värin kuluminen nopeasti pois niin niitähän on sellasia shampoita tarkoitettu just punasille hiuksille jotka ylläpitää sitä väriä pidempään ja pitää sen kirkkaana. kaverilla oli kirkuvan punaiset hiukset joskus ja käytti sitä, ja väri pysy tosi hyvin nättinä ennen kun piti värjätä uudelleen (oli jo juurikasvuakin vähän sillon)

  ReplyDelete
 144. Värjää ehdottomasti, vähän vaihtelua elämään! Kunhan vaan valitset sävyn huolella ettei rupea kaduttamaan :)

  ReplyDelete
 145. Anonymous14/1/10 15:06

  musta sun ei kannattais värjätä, koska
  a) sun tukka on nykyisellään aivan kadehdittavan upea ja sopii sulle kauniisti (:
  b) vaikka ootkin aika vaalea, on sun iho kuitenkin enemmän oliivinsävyinen, mikä ei toimi niin hyvin punaisen tukan kanssa
  c) jos haluat kunnon luonnonpunaisen, niin se vaatii ensin vaalennuksen

  ReplyDelete
 146. Anonymous14/1/10 15:45

  ainahan sen värin saa pois jos ei miellytä. kannattakkaa kokeilla siis. Kuulostaa ainakin ihanalta ja vaihtelua vähän :)

  ReplyDelete
 147. oikeesti noi oikeen yläkulman hiukset on ihan mielettömät! ja tollasta väriä mä oon halunnu syksystä asti, mutta punertava ei pysy mulla yhtään päässä. itken, koska noi kaikki kuvat on noin hienoja:( mut mun mielestä kokeile ihmeessä värjää, koska musta just ruskeasilmäisille punertavat hiukset on tosi nätit. ja ku katoin tota isla fisheriä niin vaaaau. voithan aina värjää takas ruskeeks. mut tietty pitää vaan toivoo et löytää oikean värin ja että tarttuuko hiuksiin oikein.

  ReplyDelete
 148. khyl khyl khyl! Mulla on jotenkin tosi vahva fiilis että näytät varmasti ihan upeelta! :> ja saahan sen sitten aika helposti esim. tummanruskeeksi/mustaksi jos ei miellytäkään. <:

  ReplyDelete
 149. Anonymous14/1/10 20:41

  Vois sopii sulle tosi hyvin noi punaiset hiukset! (-----:

  ReplyDelete
 150. Värjää, elämässä pitää irrotella ja oot niin vaaleeihonen että varmana sopis :)

  ReplyDelete
 151. Dye ! For sure ! It'll look so good on you ! For me your hair already looks a bit redish, maybe it's my computer, i don't know. And the time when you are young is the right time to do crazy thing. I for example made a hair tatto a week ago, a sweet star is now on the back of my head. and i'm planning to make my blond normal lenght hair look a bit like halw mohawk ? :D Drom one side of my head i'm prolly gonna cut about 4 cm totally short, like a few mm maybe . So i think you should dye it, if you don't like it, then you can dye it back again :)

  liisu.

  ReplyDelete
 152. Värjää todellakin! Sulle sopis se niin hyvin. Eikä ruskeet silmät haittaa yhtään. Saat vähän vaihtelua tavalliseen ruskeaasi ja sun kasvoihin/tyyliin sopisi todella hyvin hieman punertavat hiukset!

  ReplyDelete
 153. I uploaded photos of my hair to my blog, if you're interested. You can see different kind of red hairs there and how they seem in a non-natural-redhead :)

  ReplyDelete
 154. Anonymous16/1/10 14:50

  ihana väri ! värjää :)

  ReplyDelete
 155. Anonymous17/1/10 10:33

  Värjää, vaihtelu virkistää !

  ReplyDelete
 156. Anonymous17/1/10 13:19

  No värjää. Mitäpä siinä hirveesti menettäisit jos kuitenkin mieli tekee värjätä?

  ReplyDelete
 157. Sopis luultavasti hyvin, mutta varoituksen sana: punainen väri joko ei jää lainkaan kiinni tai tarttuu niin pahasti että sitä ei saa millään muulla peitettyä/poistettua kuin värinpoistolla. Itsellä ollut juuri ton ekan kuvan väriset hiukset kohta 2 vee, ja nyt yritän päästä niistä eroon.

  ReplyDelete

I use Canon EOS 1100D
I was born in 1993
I'm from Helsinki, Finland