December 17, 2009

I'm so tired of being tired

IMG_4926
IMG_4949
Yritin noin puolen tunnin ajan muotoilla oikeita sanoja, mutta en vain keksi niitä. Eli tää koko blogi on alkanut olemaan hyvin stressaavaa eikä enää yhtään mukavaa taikka sellaista jota jaksaisin hyvällä mielellä väsätä. Koko ulkoasu ja kuvat kuvottavat mua. Tässä ei nyt siis ole yhtään kyse siitä, että stressaisin sitä, etteivätkö nämä kelpaisi teille, vaan sitä, etteivät nämä kelpaa minulle. Tää ei vaan ole enää yhtään mua eikä mun näköistäni, en mä ole tällainen eikä tää blogi ole sellainen jota itse lähtisin lukemaan. En tykkää kuvata uusia rättejäni valkoista seinää vasten, haluan jotain erikoista ja siistiä, mutta mun helvetin pääni lyö pelkkää tyhjää. Ei mitään ideaa mistään, en keksi. En tiedä. Ärsyttää vaan.

Mua siis kuvottaa vaan katsoa tätä blogia, en mä halua ottaa ja postata näin rumia kuvia mutta enempään mä en pysty. En tee mitään, eikä sekään auta jos sanotte että voisin kuvata vaan tavallista päivääni. Kuukausi tolkulla samaa kouluun heräämistä, bussiin nousemista, bussista lähtemistä, kouluun kävelemistä, koulussa olemista ja sieltä tulemista. Tämän tyylisiin postauksiin kyllästyisi jo päivässä eikä mun halut sellaiseen riitä.

En ole lopettamassa, mutta taukoa tulee nyt jonkin verran olemaan. On vaan niin tyhjä ja turha olo tän kanssa, ellen kohta saa jotain inspiraatiopiikkiä tai ellei kesä tule kohta, en tiedä miten käy.

Pointtina koko jutussa nyt oli vain se, että en pidä valokuvaamistani kuvista, ne ovat rumia, mutta enempään en pysty ja se ottaa vahvasti hermoille. Mutta luulen että tässä tulee nyt käymään niin, että alkuun postaustahti hidastuu ja koetan panostaa siihen laatuun.

Translation: Later

98 comments:

  1. voooi =( ehkä hyvä että pidät vähän taukoa, niin jospa se inspis palais taas joskus. voimia!

    ReplyDelete
  2. tsemppiä sulle :--) palaile sitten kun tuntuu oikealta, täällä kyllä odotellaan!<3

    ReplyDelete
  3. voij, tiedän ton tunteen. :( toivottavasti saat inspistä jostain!

    ReplyDelete
  4. Rumuus on aika kaukaa haettua kun katsoo noita kuvia, mutta ymmärrän sua kyllä ihan täysin, usko pois..

    ReplyDelete
  5. voi :< tee ihan niinkun parhaalta itselles tuntuu, jos ei inspaa niin sit ei vaan inspaa!

    musta sun kuvissa on ihan huikeen upee tunnelma ja kaikki, mutta.. tiedän ettei se auta vaikka koko maailma ihailis sun blogia tällasena, jos se ei susta tunnu omalta. älä kuitenkaan oo liian perfektionisti ittees kohtaan koska se syö lopulta ilon kaikesta, voin kertoo!

    mut oot ihana ;>

    ReplyDelete
  6. ihan sama juttu oman blogin kohdalla. blogista on tullu niin vahva osa elämää, ettei sitä raaski itsensä, eikä lukijoiden takia lopettaakkaan. Mutta juu, inspiraatiopiikkiä mäkin kaipailisin, ja äkkiä. mutta jaksellaan nyt kaikki tän harmaan talven yli... :)

    ReplyDelete
  7. Jotenkin tuttu toi tunne, ettei vaan innosta. Tauko on todellakin varmasti oikea ratkaisu. Vinkki; Kannattaa hetki pitää taukoa ajattelematta _ollenkaan_ koko blogia ja siirtää kaikki ajatukset siitä syrjään, kokonaan pois mielestä. Vähän ajan päästä, kun oot hyvällä tuulella ja innokas taas jatkamaan, mieti. Mieti ensin päässäsi, millaisen ulkoasun haluat ja miten haluat lähteä toteuttamaan kaikkea uudelleen. Minkälaisen halua tästä tehdä, jotta saisit tästä oman näköisesi? Kunnon inspiraatiopuuskan kasvaessa sun pitäisi olla täynnä intoa ja uusia ideoita!

    Tsemppiä ja toivon, että sait jotain tolkkua tosta mun selityksestä :D

    Hyvää joulunodotusta!

    ReplyDelete
  8. you look so cute as always!!
    Love your hair!

    X

    ReplyDelete
  9. miten tollasta voi nyt noin paljon olla liikkeellä.....

    mutta siis tee ihan miten susta parhaalta tuntuu:)

    ReplyDelete
  10. täytyy sanoo, että sun blogis on koko mun bloggailuhistorian ajan ollut ykkössuosikkini. tänäänkin, aivan hirveenä päivänä, nousi hymy huulille ku sulta oli tämä uus postaus :-D mun mielestä oot todella taitava kuvaaja - saat tavallisetkin asiat näyttämään siisteiltä. tätä listaa voisi jatkaa..

    mutta tosiaan, kaikista tärkeintä on sun, bloggaajan, mielipide. vain lukijoita ei voi miettiä. toivottavasti löydät inspistä ja stressin määrä pienenee. ja ihanaa jouluu !

    ReplyDelete
  11. tohon yhteen anonyymiin viitaten:

    tällasta on nyt talviaikaan aika paljon liikkeellä, koska talvella tota inspiraatiota saa hakee aika paljon enemmän kun esimerkiks kesällä.. ja tiedän ton tyytymättömyyden tunteen, ei tosiaan oo kiva postata sellasta, mitä ei ite lukis tai mihin ei olis tyytyväinen.

    ReplyDelete
  12. musta sun kuvat on hienoja ja omalla tavalla ihan erilaisia mitä muissa blogeissa, sulla on tosi kivan tarkkoja ja huolellisia. mut tiiän ton, kun ne riittää toisille, mutta ei just itellee. koska aina haluis vaan olla parempi. mut hei tsemppiä tyttö! mää tiedän ton myös, että päivät on vaan samaa kaavaa ja ikinä ei poikkea mistään. ja sit ei vaan jaksa tarttua kameraan ja yrittää kunnolla. mä en jaksa ottaa enää ees huonoja kuvia tai siis mitään - yhtään mitään vaik on hyvä kamera. toivottavast sää löydät inspiraatiota!

    ReplyDelete
  13. voi :< tiedän ton tunteen kans, et mikään ei tavallaan vaan riitä. mut tsemppii sulle ja inspistä odotellessa! :)

    ota ihan niin paljon aikaa kun tarviit, me kyllä ootetaan ja entistä suuremmalla innolla luetaan sit postauksia kun niitä joskus sitten tulee :) take your time, oot ihana

    ReplyDelete
  14. why are you so beautiful? :o

    ReplyDelete
  15. ei mitään kiirettä, postaile sillon kun tuntuu oikeelta ja hyvältä ==)

    ReplyDelete
  16. Samat fiilikset on täällä päin! Taitaa muuten bloggaajilla olla nyt jokin inspiraatio/idea masennus.
    Koita jaksaa, täysin ymmärrän pointtisi.

    Hyvää joulua, ja stressitöntä lomailua! =)

    ReplyDelete
  17. harmi et sä aattelet noin :< sun blogi on aina ollu mulle se suurin inspiraation lähde ja kyttään aina uusia postauksia, koska oot ainut bloggaaja jonka kuvausjutut/kuvaustyyli on lähellä omaani (oot tietysti parempi!) ja sun jutut 99% varmuudella on sellasia mistä mä tykkään :--) mut pidä tosiaan taukoa jos siltä tuntuu, mut älä oo liian itsekriittinen itseäs kohtaan ! see you later :)

    ReplyDelete
  18. Yhdyn otsikkoon...
    Tää blogi on aivan ultimate-lemppari, tykkään aina lukea uuden postauksen vaikkei siinä olisi yhtään mitään asiaa. Mutta pidä nyt sitä taukoa, jos se mitään auttaisi! =)

    ReplyDelete
  19. tosi harmi että susta tuntuu tolta. ei sillä että tylsää kun et postaile, tärkeintähä siinä on että sä ite nautit tästä! mut toivottavasti tauko auttais löytämään taas ilon tästä:)

    ReplyDelete
  20. No tauko on ihan hyvä ja kiva kun et sentään lopeta :) Ja mä voin oikeestikkin tulla joskus sua auttamaan kuvailussa!

    ReplyDelete
  21. Heippa ! Mä ymmärrän sua, mutta jos nyt sanon sun kuvat on aina tosi kivoja, mutta joo ymmärrän. Vietä nyt vaan rauhassa hyvä joulu ja uusvuos, kuvaile rauhassa ja sitten keräät voimas ja tuut tänne ihan uutena ihmisenä ! :) Uusi vuosi, uudet kujeet ;) Jaksamisia ! <3

    ReplyDelete
  22. jos et keksi mitään kuvausideoita, niin kysy jotain tyyppiä, joka ei yleensä ota susta valokuvia ja menkää jonnekkin kaupungille tai ihan minne vaan seilaamaan ja sit vaan räpsimään kuvia!! varmasti tulee vähän uusia ja erilaisia!! voimia sulle ja hyvää joulua, oot niin nätti et se valasee aina mun päivää kun sulta tulee postaus :)

    ReplyDelete
  23. Älä vaan jätä meitä!

    ReplyDelete
  24. täytyy sanoa, että oon aina odottanut sun postauksia ihan tosi kovasti ja toivon ettet ainkaan lopeta. Toisaalta on hyvä kuulla välillä normaalia elämää eikä aina sitä että hyvin menee ja on ihanaa jnejne.

    Monet tykkäävät sun blogista ja ei missään nimessä lopettais sitä, koita jaksella =) älä anna periks

    ReplyDelete
  25. Hetken jo ajattelin, että vastaan pomppaa viesti, että "Se on moro" muttei sentään!

    Voimia ja pusuja!

    ReplyDelete
  26. Sun taukoilua on odoteltu ennenkin joten no worrys! :)

    ReplyDelete
  27. Tauko on okei, sun blogihan tämä on eikä kenenkään muun.

    mut toivottavasti palaiset pian :-)

    ReplyDelete
  28. :( No, toivoittavasti palailet pian :) Voimia!

    ReplyDelete
  29. Voi, ymmärrän et, jos itestä tuntuu tolta niin on hyvä pitää taukoa, kun itseäs vartenhan sä tätä teet. Niinkuin harrastuksena ja harrastuksesta pitää nauttia :) Mun mielestä sun kuvat on kyllä jotenkin aina tunnelmallisia ja mallimaisia, vaikka ne ois otettu vaan sisällä valkoista seinää vasten.

    Mutta niin, toivottavasti palailet sitten kun tuntuu siltä ja kaikkea hyvää sinne! (:

    ReplyDelete
  30. hööh =( mut on hyvä välil pitää vähän taukoo, nii pääsee kokoo ajatuksii ja saa taas homman toimimaa! tsempppii :--)

    ReplyDelete
  31. Oot ihan tyhmä kun puhut tuollaisia. Luen noin 30 blogia joka päivä ja tässä blogissa on parhaimmat kuvat ja muutenkin mun mielestä kiinnostavimmat asiat!

    ReplyDelete
  32. Pidä tauko, ei se kiellettyä ole! Parempi ehkä välillä ottaa etäisyyttä blogiin, voi tehdä hyvää :)

    ReplyDelete
  33. Ainakin mullekin tuli sellanen fiilis viime aikoina, että sun postaukset toistaa vähän itteään. en siis millään pahalla halua sanoa, mutta ehkä tauko on sit paikallaan :) Kaippa se on tää pimeys ja elämän yleinen ankeustila, mikä laskee lähes kaikkien inspistä... No mut ei me lukijat täältä mihinkään lähdetä. Ihanaa joulun odotusta ihanalla Rosalle!! :) <3

    ReplyDelete
  34. pidä vaan taukoa jos siltä tuntuu :)

    hyvää joulua rosa! toivottavasti saat sitten jotain uutta inspistä blogin suhteen =)

    ReplyDelete
  35. tiedän ton tunteen niin hyvin -.-
    kyllä mä luulen että se inspiraatio sitten tulee kun on tullakseen.
    tai jotain sinnepäin......:D

    ReplyDelete
  36. No voi! :( Ymmärrän sun tilanteen täysin, kun tuntuu että ei millään oikeen onnistu. Pidä ihmeessä taukoa jos siltä tuntuu, itsesi takiahan tätä teet! Sun blogi on mun yks ehdoton kestosuosikki ollut jo jonkun aikaa, rakastan tätä. Toivotaan että pian inspiskärpänen ilmaantuisi sinnekki päin! =)Hyvää Joulua ja palaillaan taas kun sinusta siltä tuntuu :)

    ReplyDelete
  37. Äh, tiedän niin ton tunteen, visioi päässään sen miltä tahtoo kuvan näyttävän, muttei se kuitenkaan näytäkään yhtään siltä miltä pitää, eikä vaan osaa enempää. Tsemppiä, ihanaa joulua ja toivottavasti inspiraatiosi palaa uuden vuoden myötä :)

    ReplyDelete
  38. As an artist you sometimes need to take a break and just fill yourself up with all sort of influences in order to be able to ignite your inspiration. I mean like looking into talented photographers' books, inspiring movies, beautiful city areas, talking with fascinating and funny people etc. The world is wide open to you. But for now, merry xmas and happy chocolate eating! Ps. Thanks for inspiring me with your powerful pictures!

    ReplyDelete
  39. No hyvinhän sä asiasi sanoit. Ja mä ymmärrän sua ihan todella hyvin, koita tässä ylläpitää päivittäistä postaustahtia kuin pihalla on säkkipimeää lähes vuorokauden ympäri ja se yhdistettynä yleiseen inspispulaan...

    Mahdollisimman kivaa talvee ja paljon kivoja joulupaketteja. Ehkä yhdessä niistä on sun bloggausinspis.

    ReplyDelete
  40. Mä kun aina ihailen näitä sun kuvia ja oon niin kateellinen! Mutta tietenkin sun täytyy tehä niin kun susta itestä tuntuu (kunhan et ikinäikinäikinä lopeta bloggaamista kokonaan!). :)

    ReplyDelete
  41. Toivottavisti joulupukki antais sulle taksin sun inspiraation :) Sellaista pakettia odotellaan myös täällä avattavaksi :) Tsemppiä!

    ReplyDelete
  42. you are gorgeous!

    ReplyDelete
  43. todella moni bloggaaja sanoo samaa :o no mutta, toivotaan et innostus blogia kohtaan palaa taas !

    sun käännös oli muuten tässä postauksessa aika huippu :DDD

    ReplyDelete
  44. Ootko lukenut The Stylish Wandereria? Jos et, tsekkaa ihmeessä, se on ihanuus<3

    ReplyDelete
  45. voii :< toivottavasti saat inspikses takaisin pian! blogis on ihana♥

    ReplyDelete
  46. Voi että, musta sun kuvat on niin taidokkaita! Aina vaan tänne tullessa mietin miten osaat ottaa noin upeita kuvia, kun omat söhräykset ei onnistu vaikka miten yrittäis! Mutta käsitän kyllä tunteesi! Tsemppiä, kyllä se siitä taas lähtee kun on oikea hetki. Älä ota turhaa stressiä, vaan pidä hyvällä omallatunnolla taukoa ja kehittele ideoita. Kyllä me lukijat täällä sua odotetaan vaikka maailman ääreen, oot ainakin mun ehdottomia suosikkeja! <33

    ReplyDelete
  47. voiii eiiii :( oot nii hiton kaunis et haluisin kuvata sua ku oot nii ihanan kuvaukselline :(

    ReplyDelete
  48. voiii! :( tykkään tosi kovasti lukee sun postauksii! mut älä kuitenakaan poista tätä!!

    ReplyDelete
  49. voih;/ harmi koska mun mielestä sun kuvat on aina jotenki tosi kivoja, kuvaisit sä vaa vaikka rättejä valkosta seinää vasten tai jtn, ne vaan on niin hienoja. mut mä odotan!

    ReplyDelete
  50. tiedän että juttu on se että et itse tykkää kuvistasi, mutta haluun kuitenkin sanoa että oon aina ajatellu että sun kuvat on parhaita ja ihanimpia kaikista lukemistani blogeista, ja niitä on PALJON. ne on vaan niin ihania mutta tiedän ton tunteen kun ei itse oo tyytyväinen. toivottavasti palaat pian !

    ReplyDelete
  51. höh, MINUSTA tämä on just sellanen blogi missä on kaikki tarvittava ja tää on ihana<3 mut ehkä se tauko tekee sit hyvää ;)

    ReplyDelete
  52. No voisit ainakin sitten joulun jälkeen postailla lahjoistas.. :)

    ReplyDelete
  53. I LOVELOVELOVE YOUR BLOG

    ReplyDelete
  54. Hei! Entä jos vähän aikaan vain kirjoittelisit? Jotain mielipidejuttuja tai ihan muuten vain mitä ajatuksia päässäs liikkuu :) Pidä taukoa vähän kuvista. :)

    ReplyDelete
  55. Tee joskus jotain repäisevää! Sun blogis on ollu jo tosi kauan aikaa tosi tylsä."lakkasin tänään kynnet" "tässä on sotkuinen huoneeni" "tässä minun pärstäni!" miks pitää olla noin tylsä?! hommaa joku kaveri, ja lähde kuvailemaan mitä hulluimpia kuvia! ja tee useammin postauksia jostain vanhoista kuvista / reissuista / matkoista yms. koska ne ovat mielenkiintoiia , ja piristävät huomattavasti blogiasi! =)

    ReplyDelete
  56. Toivottavasti tykästyisit kuvailujesi tuloksiin ja blogiisi uudelleen ja saisit inspistä.! Pakko sanoa, että joskus päivän mittaan oikein odotan että pääsen lukemaan Rosan blogia. Ja kun pääsen se on ihanaaaaa :--)

    ReplyDelete
  57. vvooi, tsemppii sulle :-) kirjottele sit ku tuntuu hyvält ! odottelen ja muutki varmasti =)<3

    ReplyDelete
  58. tsemppiä sulle ! Ite tykkään sun kuvista älyttömästi, näyttää niin tosi kivalta ku oon tarkentanu niit niin paljon ja ne on muutenki tosi mageita! Saat niin yksinkertaiset jutut näyttämään hyvältä! Toivottavasti saat jostain inspistä ja palaat meidän ihailijoiden pariin :--) !

    Hyvää joulua :-)

    ReplyDelete
  59. Laita se google käännös "pikakuvake" tähä ´sun sivun laitaa, ni ei tarvis kääntää...
    Pidä vaa tauko, keksit ja keräät ideoita ja teet oman näköses sitte. Veikkaan et tää on nykystäki parempi sit. Vaik nykystä on kyllä vaikee voittaa..
    Postaus ideoita: Koulu, perhe, poikaystävä, (urheilu), TV ohjelmat, näytät vaa sun vaatteitas..
    Saitko koskaa myytyy muuten niitä vaaleenpunasia maihareit?
    TSEMPPIÄ!!
    Oo ylpee ittestäs, oot todella suosittu, mut tosiasia on et sun pitää eka olla ite tyytyväinen, ni sit voi tyydyttää vast muitakii. Niinku monessa muussakii asiassa!! ((:

    ReplyDelete
  60. I love your blog like it is! ;)

    ReplyDelete
  61. Anteeks, että tuun nyt vaivaa tälläsella, mutta mulla on ihan kauhee pakkomielle saada tietää sun sukunimi. Millanenhan se sitte on jos nimi on jo noin kaunis ?

    ReplyDelete
  62. yhyy=( mut ymmärrän, ittelläni välillä vähän sama fiilis. Pidä taukoo, meitä (ainakaan mua) et tuu täältä silti menettään((=

    ReplyDelete
  63. pimeys masentaa :< ku on nii hetki aikaa ulkona kuvata muutenki ennen ku on jo ihan pimeää!

    ReplyDelete
  64. Sulla on aivan tajuttoman ihanat hiukset, näin btw! :D
    Ja muutenkin sun blogi ja tyyli on todella ihania. Toivottavasti saat inspistä jossain vaiheessa takaisin. :)
    Ja totta, mielumin luen blogia jossa on jotain 'järkevää' sisältöä, vaikka vähän harvemmin tekstiä/kuvia tulisikin, kuin sellaista tekemällä väännettyä tylsää. :) Tsemppiä ja hyvää joulun odotusta!

    ReplyDelete
  65. Kannattaakin siinä vaiheessa kuunnella omaa päätä jos siltä tuntuu että homma on ihan pakkopullaa! Olet ihana ja toivon koko sydämestäni että jatkan pian!
    Voimia!

    ReplyDelete
  66. Nuku, sillä väsymys tappaa luovuuden.

    ReplyDelete
  67. Pidä rauhassa taukoa. Postaa vaikka kerran viikossa tms. Mikään ei luonnistu, jos se on pakkopullaa. Ja kyllähän toi muutaman tunnin valoinen aika tappaa inspiksen. Ja kuka nyt on sanonut, että pitäis postata joka pvä, itse sen määräät.

    ReplyDelete
  68. Oot tosi sulonen tyttö (:
    Jos susta tosiaan tuntuu siltä ettet keksi mitään kirjotettavaa, nii älä kirjota.
    Anna itelles aikaa ja muista et tosi monet lukee tätä sun blogii.
    <3
    Itekin aina kaveriporukan kaa puhutaan sun blogista. :D

    ReplyDelete
  69. Vooih. :<
    No mutta toivottavasti saat insipksen takaisin!

    ReplyDelete
  70. käytätkö ollenkaan photoshopia tai muita muokkausohjelmia?

    ReplyDelete
  71. I love your blog, very nice!

    Rina

    http://notizblog-rina.blogspot.com/

    ReplyDelete
  72. it does not matter19/12/09 21:41

    aloin melkein itkeä (herkkis ku olen) kun eräässä vanhassa postauksessaa sanoit, että sinulla ei ole melkein yhtään kavereita. oli pakko kertoa, tuli vain sellainen olo.

    voimia kaikkeen :)

    ReplyDelete
  73. Huh, tuttua toi, tuntuu että päivät vaan valuu. En edes osais kuvitella, että pitäisin omaa blogia vielä sen lisäksi.

    Puoli vuotta tullut junnailtua taas paikoillaan, mutta mä toivon että joku päivä joku iloinen yllätys tupsahtaa mun eteen. Pakkohan on, eikö kaikille niin käy? En tiedä, enkä sanoisi että uskon niin varmasti käyvän, mutta kai toivossa on hyvä elää.

    Joten voimia neiti ja kaikkea hyvää sinulle. :)

    ReplyDelete
  74. siis mä vasta löysin blogisi ja oon ihan rakastunut tähän. DAMN YOU ROSA-FIONA!!1 noei, tee miten parhaaks näät. :-)

    ReplyDelete
  75. Ooooh, oot saanu _pikkasen_ uusia lukijoita

    ReplyDelete
  76. Se on tää hiton talvi mikä saa meidät kaikki bloggaajat masentumaan, kun ei oo edes kunnolla valoa siihen aikaan kun koulusta pääsee saatika sitten jaksamusta kuvailla päivän outfitteja tai miettiä uusia tyylikikkoja kun tuolla on noin kylmä. Mä ainakin oon yrittänyt vaan pukeutua lämpimästi välittämättä siitä miltä mä näytän.

    Hyvää joulua kuitenkin ja jaksamusta!

    ReplyDelete
  77. Tuu pian takas!! runsain ideoin :) Ja paremmalla blogilla vaikka vanhassa ei ole mitään vikaa !! Ooot paras

    ReplyDelete
  78. Se on tää hiton talvi mikä saa meidät kaikki bloggaajat masentumaan, kun ei oo edes kunnolla valoa siihen aikaan kun koulusta pääsee saatika sitten jaksamusta kuvailla päivän outfitteja tai miettiä uusia tyylikikkoja kun tuolla on noin kylmä. Mä ainakin oon yrittänyt vaan pukeutua lämpimästi välittämättä siitä miltä mä näytän.

    Hyvää joulua kuitenkin ja jaksamusta!

    ReplyDelete
  79. Duuude, I love your blog, I hope you're not quitting :(

    Maybe you'll take some nice pictures from the trip you said you were making to Stockholm!

    ReplyDelete
  80. tajusin vasta, et sunhan vanhemmat on eronnu niin että sullahan on sit kaks huonetta. kumman luona on se söpö kitara? hei laita kuvia kummastakin huoneesta! :)

    ReplyDelete
  81. Mitä mietin, kun saat positiivista kommenttia ulkonäöstäsi?

    tyylii näin? (ihanat esimerkit :D )
    - ah, kiva!
    - taaas?
    - oikeesti?!

    vai mitä, kiinnostaa tietää :--)

    ReplyDelete
  82. hehe, käyn n. puolen tunnin (tai useemminki) kattoo onks sul tapahtunu jotai uutta, joo oon koukus sun blogiis :D

    ReplyDelete
  83. voiei.. löysin sun blogin just tänään ja oon lukenu melkein koko päivän vaan tätä. toivottavsti löydät vielä inspistä jostain joskus<3 hyvää joulua ja uutta vuotta ja kaikkea!

    ReplyDelete
  84. Voi tyttö pieni, älä stressaa. Kyseessä on pelkkä blogi. Ei mikään elämää tärkeämpi velvollisuus.
    Pidä taukoa ihan niin paljon kun itse haluat. Kyllä lukijat sinua odottavat. Et ole tilivelvollinen omista asioitstasi joten nauti joulusta ja katso vaikka miltä joulunjälkeen/ensivuonna tuntuu :)

    Hyvää joulua :)

    ReplyDelete
  85. HAA ARVAA MITÄ
    MÄ NÄIN SUT ÖÖ LAUANTAINA FOORUMIN RULLA PORTAISSA !!<3oon se sama joka näki sut sillon tallinaasssaaa! muistaatkoos ? (:: khih tshih

    ReplyDelete
  86. sun blogi on aivan paras ja ihan tajuttoman inspiroiva! : )
    hyvää joulua sulle:--)

    ReplyDelete
  87. ääh, sun blogis on mun lemppari! jos kaipailet postausideoita, niin mä olen ainakin miettinyt että voisit tehdä merkinnän sulle tärkeistä ihmisistä/muista jutuista.. ja perus "tylsät" asupostauksetkin on aina kivoja!

    ReplyDelete
  88. ihania kuvia, olin just tulossa sanomaan. :D rakastan sun hiuksias. mutta hauskaa taukoa vaan sitte! :'D

    http://raita2.blogspot.com/

    ReplyDelete
  89. voi jumalauta toi idiootti, "tee jotain repäisevää".

    Kiitos, kerro mullekkin miten mä revin tuntematonta hihasta ja käsken sen tulla ottamaan kivoja kuvia, ILMAN hulluksi/ahdistelijaksi leimautumista. :--D

    ReplyDelete
  90. heii hyvii joului ja postaa sitten kun jaksat! (:

    ReplyDelete
  91. Tuon bannerin teksti pitäis olla vähän vasemmalla. Näyttää hassulta kun se on tuossa kohdassa

    ReplyDelete
  92. Ihanaa joulua sulle Rosa ja toivottavasti löydät pian uuden innon tähän blogin kirjoittamiseen. Toivon sulle kaikkea hyvää jatkoon :)

    ReplyDelete
  93. Hyvää joulua Rosa! =)

    ReplyDelete
  94. hei pikkunen:) ihan turha stressata siitä että taso olis liian alhaalla, sun blogi on pitkään kelvannu just sellasenaan niin niiiin monille. Tän kaiken pitäis mennä sun ehdoillas, et välittäis niistä vikisijöistä jotka pyytää "tekemään jotain repäisevää" tai erilaista (haluaisin nähdä mihin ne pystyy...). Talvi on paskaa mut inspiraatio tulee sit kun tulee ;>

    ReplyDelete
  95. Anonymous10/1/10 01:10

    eksyin nyt ekaa kertaa sun blogiin, iha ok mielenkiintoselta vaikutti ja kivoja kuvia ym. tää postaus vaan iski siinä mielessä silmään, että en iha hiffannu sua just ny.

    siis, vaikka et oo tyytyväinen sun ottamii kuvii ja et jaksa kertoo normipäivästä tai inspis nollassa, nii sitte suosittelisin kehittään jotai! mee leffaan, hengaa kavereiden kaa, tee jotai tyhmää. monet bloginpitäjät sanoo et pitää blogia itteään varten, mutta mun mielestä asia ei tod oo näin! joku into täytyy olla kuulla muitten kommentteja ja kertoo omia juttujaa suurelle yleisölle.

    eli kehittele jotai uutta josta voit sit kirjottaa. jos omat kuvat ei tunnu hyviltä nii ota vaan kuvia 1000+ tuhatta päivässä, se on just yks blogin hyvistä puolista et voit kattoo sun omaaki kehittymistä pitäjänä.

    joo. en tiiä miks ees vaivaudun kertoon tän, tiiät varmaan itekki kaiken mist puhuin! mutta ku musta on nii huvittavaa et kaikki vaa "voi voi tiiän tunteen koita kestää". toivottavasti tää inspirois sua ees jotenki kirjottaa, ei koskaa kannata pitää suurempii taukoja jos on jo alottanu tai joskus tykänny hommasta, siinä menee vaa tuntuma. hyvää jatkoo!

    (ja tän ei siis ollu tarkotus olla mitenkää loukkaava kommentti vaan iha vaa palautetta :-)

    ReplyDelete

I use Canon EOS 1100D
I was born in 1993
I'm from Helsinki, Finland