November 25, 2009

I'm a high school lover and you're my favorite flavor

1. Kolme viimeistä ostostani tilasin mustat farkkuleggingsit, pehmeän leopardikuvioisen baskerin sekä tilasin uudet pidennykset.

2. Isoin julkkis, jonka puhelinnumero löytyy kännykästäni mun kännykkäni nimilista on ehkä surullisin koskaan. En vaan tunne tarvetta säästää kännykässäni yläaste aikaisten kavereiden taikka limukoneen numeroita, jonka takia mulla on muistissa vaan alle 10 numeroa.

3. Viimeksi googlasin maissikanan ohjeet joita en muistaakseni löytänyt. Googletan hyvin harvoin.

4. Kaikkien aikojen huonoin ostokseni on ollut huonoimpia vaaleanpunaiset Reebok freestylet.

5. Käsilaukussani on ihan tajuttoman paljon tavaraa. Meikkipussi, lompakko, rahaa pohjalla, harja, kampausneste, iPod, kirja, avaimet, laastareita yms.

6. Suosikkikatuni koko maailmassa on en tiedä katua, mutta Helsinki.

7. Tyypillisin asuni tällä hetkellä on leggarit, CTRL:n maihari ja saappaat

8. Hienoin/kallein ostokseni on kallein on tää mun kamerani.

9. Olen riippuvainen ruoasta, bloggaamisesta ja nettishoppailusta.

10. Tyylini kuvailtuna kolmella sanalla sekava, tylsähkö, mukava.

11. Jos saisin loppuelämäni shoppailla vain yhdessä putiikissa, se olisi eBay.

12. En ole ikinä ostanut mitään chicy.se.

13. Parhaat outlet-löydöt teen löysin 11-vuotiaana mun ensimmäiset Converseni Warehouse Outletista Ruoholahdesta. En muuten tee löytöjä mistään.

14. Jos saisin periä jonkun koko garderobin, valitsisin Lauren Conradin.

15. Seuraava suuri hankintani on kannettava, jonka hankkimisessa saattaa kestää hyvinkin kauan.

16. Tyyli-ikonini on sanotaan vaikka se Sienna Miller. Mutta ei mulla oikeasti ole.

17. Kenkävalikoimassani on aivan liian vähän matalakorkoisia kenkiä.

18. Unelmieni laukku on kai kaikilla tytöillä pitäis tämmönen olla, mutta mulla ei pahemmin ole. Mutta Chanelin 2.55 punaisena on tosi nätti.

19. Käytän kuukaudessa vaate- yms. shoppailuun noin 100e.

20. Verkossa shoppailen mieluiten eBayssä. Yleensä tiedän tasan tarkkaan mitä haluan, ja harvoin sitä löytyy juuri silloin mistään Asokselta taikka H&M:ltä. eBaystä löydän mitä tahansa.

21. Suosikkimuotiblogini on hyvät ja monipuoliset kuvat omaava blogi. Tärkein kuitenkin kaikista on tiheä postaustahti, en tiedä mitään ärsyttävämpää kuin hyvän blogin josta tulee postauksia kymmenen tai alle kuukaudessa.

22. Olen kauneimmillani kun olen hyvin nukutun yön jälkeen laittautunut ja hiukset ovat vastapestyt.

23. Makutuomarinani toimii peili.

24. Hiukseni ovat hiukan punertavanruskeat 30cm pidennyksillä.

25. Toiveammattini on vielä vähän hakusessa. Jotain kauneuteen ja vaatteisiin liittyvää olisi kiva tehdä, mahdollisesti myös oma yritys kiinnostaisi.

20 comments:

 1. http://www.tastanee.com/images/1112sreds.jpg
  tarkoitatko tätä laukkua?

  ReplyDelete
 2. Ihana =) Koska ajattelit myydä taas kirppiksellää? =)

  ReplyDelete
 3. hey sul on sika kiva blogi ==)
  ps mistä tilaat sun pidennykset?

  ReplyDelete
 4. oletko sä lukiossa vai amiksessa? multa on mennyt ihan ohitse.

  ReplyDelete
 5. Rosa dearest :) May I ask some tiny translation in this post, some day? thanks <3

  ReplyDelete
 6. Pinkit reebokit on just ihania! :D

  ReplyDelete
 7. ..voi kun sais Chanelin. :>

  ReplyDelete
 8. Oon ihan samaa mieltä tosta kännykkänumerojutusta, itelläni just nykyset kaverit ja perhe. Mun kavereilla oli hme kisailujaki vielä yläasteella oli että kellä on eniten numeroita...?
  Sulla on hyvä asenne muutenki.

  ReplyDelete
 9. Haha yhdyn tohon kakkoseen! Musta tuntuu että kaikilla on semmoset vähintään 50 nimeä siellä kännykässään ja tosi moni sellasia joita ei tuu tarvitsemaan ikinä. En ymmärrä sitä, ite pidän aikalailla vaan ne numerot joita tarvitsen. Mutta miten vaan

  ReplyDelete
 10. Eipä oo mullakaan, ku joku 10 - 15 numeroa ännykässä ja asiaakin on vissiin noin 5delle yleensä :D

  ReplyDelete
 11. Puhelimen numerolista on täälläkin vähän surullinen. Kyllä sieltä numeroita löytyy, mutta suurimmalle osalle ei _enään_ ole käyttöä. :p Kerran ei yhteydenpito ole molemmin puolista niin itse pitäisi vaan poistaa nuo turhat numerot puhelimestani :)

  ReplyDelete
 12. Hei jee en oo ainut jolla on noin vähän numeroita puhelimessa :-D Toisaalta voi toki johtua siitä että en omista yhtäkään kaveria...

  Ärsyttää ku ihmisillä on jotai 200 numeroo ja suurin osa niistä ei tyyliin ees oo käytössä mut silti niitä ei voi poistaa.. No kukin tyylillään...

  ReplyDelete
 13. Ei mullakaan oo mitään lempilaukkuja, oonkohan jotenkin tosi outo kun en haaveile mistään satojen eurojen laukuista..?

  ReplyDelete
 14. Mä en haali mitenkään tarkotuksella puhelinnumeroita, mutta silti niitä on kerääntyny vajaat 300. Suurin osa tietenki on turhia, mutta monta kertaakin täysin turhiks ajatellut numerot onki ollu hyödyllisiä. Siks mä en ymmärrä miten joku voi pärjätä jollain 10-15 numerolla

  ReplyDelete
 15. Anonymous - En tolla kuosilla vaan ihan sitä tavallista nahkaista

  Anonymous - En usko että vähään aikaan niin että ilmottaisi täällä, koska mulla ei ole mitään muuta kun omituisia rättejä myynnissä. Turha ajatella että niiden kuitenkin täytyy olla hienoja koska jos ne olis mun makuun niin mä käyttäisin kyllä niitä :-D

  Anonymous - Dreamhairilta

  Pinja - Ihan kympillä

  Anonymous - Joo munkin yläaste aikaiset kaverit hamstras mitä ihmeellisimpiä numeroita :-D Silleen kyseli toisiltaan lisää vaikka ihan oikeasti ne ei niitä mihinkään koskaan tarvinneet. Sit niitä numeroita oli siellä useita satoja kun ne käyttivät niistä just alle kymmentä

  Anonymous - Nah I don't think so cause this is so long

  Anonymous - No joo-o! Se on paljon kätsympää omistaa vain ne numerot joita tarvitsee

  Anonymous - Jep :-D Onhan noita numeroita joskus mullakin ollut vaikka kuinka paljon ja sitten kerran menin poistamaan eikä kertaakaan ole ollut sellaista tilannetta että ois pitänyt ottaa kehenkään niistä poistetuista yhteyttä

  Riikka - Joo se on omituista ku tuntuu että kaikilla ois joku unelmalaukku! Toki mullakin on aina jotain hetkellisiä 30e haaveita jotka unohtaa muutamassa päivässä, mutta ei mitään sellaista selkeää unelmaa

  Ses - Jos osaa edes vähän käyttää järkeä niin niillä kyllä pärjää superhyvin, mulla ei ole tullut ikinä sellaista tilannetta että poistettuun numeroon olisikin pitänyt ottaa yhteyttä. En ymmärrä sitä limukoneiden sun muiden äidin siskon koirankusettajan numeron haalimisia jos on 100% varma ettei numeroa tule koskaan tarvitsemaan (ja tekosyynä ei mun mielestäni käy se että JOSKUS tulevaisuudessa voi ehkä mahdollisesti olla tarvetta, koska 99,9% varmuudella niin ei tule käymään)

  ReplyDelete
 16. Hi, I'm from Poland. I found your blog by chance and I am really impressed. You are inspiring other people! :) It's really great!
  Warmly greets, Kasia(Kate)
  :)

  ReplyDelete
 17. Hi, I'm from Poland. I found your blog by chance and I am really impressed. You are inspiring other people! :) It's really great!
  Warmly greets, Kasia(Kate)
  :)

  ReplyDelete
 18. Vähän sama homma noissa numeroissa, kuin facebookissa. Ihmisillä on outo ajatus, että se kellä on eniten kavereiden numeroita tms niin on jotenkin tosi cool ja sosiaalinen tyyppi. Totuus voi kuitenkin olla ihan toinen.. On tehty tutkimuskin, että keskimäärin ihmiset oikeasti pitää yhteyttä noin kuuteen ihmiseen, vaikka olisikin 500 facebook-kaveria tai satoja numeroita puhelimessa. Näin se varmasti usein onkin. :)

  ReplyDelete
 19. lähden helsinkiin ensi viikolla ja haluaisin ostaa asplundin risti kaulakorun, ja olen nähnyt sellaisen sulla jossain kuvassa, niin paljonko sellainen maksaa?

  ReplyDelete

I use Canon EOS 1100D
I was born in 1993
I'm from Helsinki, Finland