October 17, 2009

Matkalla kirjoitan nimikirjaimesi taksin ikkunaan

Image and video hosting by TinyPic
Päätin tehdä mun seinälle tällaisen valokuvakasan, koska en ole kuitenkaan vielä vähään aikaan mitään tapetteja tänne hankkimassa ja seinät on ilkeän tyhjät. Ja kuvat ovat oikeastikin mustavalkoisia. Ja ihan liikuttavaa, suurin osa kuvista on mun naamasta :-D Minkä mä sille voin ettei kukaan muu poseeraa mulle.
Image and video hosting by TinyPic
Viron reissulta lähti mukaan uusi puuteri sekä meikkivoide ja taas kerran kohdalleni osui pelkkiä pettymyksiä, oon siis edelleen etsimässä niitä täydellisiä, onko kellään vinkkejä?
Meikkivoide oli ihan ok, mutta näyttää siltä että naamaan laittaisi pelkästään kosteusvoidetta, tosta ei ihan tosi irtoa yhtikäs mitään väriä, ja se ei riitä mun punaiselle naamalleni (suvussa on couperosaa). Puuteri taas oli huonoin mihin olen varmaan eläissäni törmännyt, värin pitäisi olla vaalein, mutta naamalle mennessä se muuttuu oranssiksi vaikka pistäisin sitä kuinka vähän.
Surettaa, kun noi eivät kuitenkaan olleet mitään halvimpia koko kaupassa.
Image and video hosting by TinyPic
Jes, äiti kävi ostamassa tän tänään mulle ilman että mä tiesin koko asiasta mitään, tällaiset pienet yllärit on tosi kivoja. Nyt tiedän miten tulenkin viettämään tän iltani.
Image and video hosting by TinyPic
Ja valitan, tää on ainoa kuva niistä vaateostoksista joita mä tein Virossa, syynä taas ne äidin kuvaus''lahjat'', mutta ei siitä sen enempää. Kiva pitkä karvaliivi New Yorkerista, hintaa sille tuli vain 20e. Liivissä on tuota karvaa muuten pelkästään reunoissa, takaa se on tavallinen. Ja päällä oleva huonosti näkyvä Vero Modan ihana tunika Stockan outletista.
Ja noiden lisäksi ostin ruskean lyhyen turkisliivin Stradivariuksesta, niitä kivoja Konad-kynsilaattoja, lilansiniset nahkakäsineet Rimistä (ihan jonkun Prisman tyyppinen tavaratalo) sekä harmaa fedora Terranovasta. Ostokset oli kuitenkin niin simppeleitä, ettei niille ole mitään tarvetta esitellä näin erikseen. Lisää tulette siis näkemään muissa postauksissa ja asuissa.

Tänään on noin muuten ollu ihan hauskaa, söin aamupalaksi pizzapalan ja Skittles-karkkeja ja tilasin Cdon:ilta Virgin Suicides-leffan sekä varasin GG:n toisen tuottiksen joka ilmestyy tän kuun lopussa.

43 comments:

  1. ihana toi liivi! Mäki ootan sitä gg:n tuotantokautta jo ihan malttamattomana :--)

    ReplyDelete
  2. Oot niin nätti tossa kuvassa!:)

    ReplyDelete
  3. virgin suicides on yks parhaimmista leffoista! ahh niin ihana!

    ReplyDelete
  4. Ihana kuvat, Miehet jotka vihaavat naiset on aika hyvä ;)

    ReplyDelete
  5. Skitlessit on niin parhautta!!! Hyvä puuteri ja edullinen on ainaskin L’Oréalin True Match, ei muutu oranssiks ja tekee hyvän lopputuloksen. Meikkivoiteista mulla on nyt käytössä Lumenen mineraalimeikkivoide ja sekin on musta suhteellisen hyvä. Mulla on itellä atooppinen iho ja punanen, joten peittävyys on hyvä!

    ReplyDelete
  6. wonderful pictures!

    ReplyDelete
  7. testaappa helena rubinsteinin meikkivoidetta. melko hinatavaa, mutta kestää kauan ja ainakin mun iholleni se on aivan täydellinen!

    ReplyDelete
  8. vau kun oot kaunis vikassa kuvassa :)

    onks sulle muuten tultu ikin sanoo sillee ''hei etkös sä pidäkki sitä blogia...'' ? mielenkiinnosta kyselen :D

    ReplyDelete
  9. toi karvaliivi on niin 70-lukuu, love it. Mä tykkään ihan lumenen perus meikkivoiteista (Lumene natural code, matt makeup) ja oon ollu aina niihin tosi tyytyväinen. Ihanan ohuita, mutta peittää punasuuden just sopivasti:)

    ReplyDelete
  10. mikset osta väritöntä puuteria?

    ReplyDelete
  11. Söpö olet ja ihana idea tuo valokuvakasa! Oisko muuten mahdollista, että laittaisit tuon kasan alimman kuvan, jossa seisot tänne isona, kun näytti niin nätiltä niin ois kiva nähdä se kokonaan :) ?

    ReplyDelete
  12. sun blogi on kyllä ehdottomasti paras jonka tiedän ! :--) ajattelin vaan nyt jakaa ajatukseni.................

    ReplyDelete
  13. Sun hiusten latvat näyttää aika blondeilta tos! Vois sopii sulle ihan tosi :D

    ReplyDelete
  14. Mulla on todella punertava iho, ja käytän juurikin tuota meikkivoidetta, olen käyttänyt jo yli kolme vuotta. en tajuu miten se ei sulle sovi?
    siis ei vittuiluna ollenkaan nyt:)
    mutta siis mikä sävy sulla on? ja onko toi matta vai öljy?
    matta peittää ainakin todella hyvin, itselläni kyllä molemmat toimii, mutta voi olla hyvä, jos ens kerralla valitset sen matan...koska toi meikkivoide TOIMII.
    puuterista en tiiä, mutta makeupstoren irtopuuteri on kyllä tosi hyvää :)
    ja kerro sitten oliko hyvä leffa!
    Iltoja <: <3

    ReplyDelete
  15. JK - On ihana!

    Jennifer - Kiitos :-)

    Anonymous - Siis mun on niin hiton pitkään pitänyt nähdä toi, oon joku vuoden joka ikinen kerta kattonut tosta meidän Makuunista jos se olis vaikka siellä hyllyssä ja nyt kun menin varaamaan tota GG:tä niin päätin sit ostaa ton samalla. Vaikuttaa ainakin lupaavalta

    Sara - Kiitos! Ja joo mulla oli aika suuret odotukset sitä kohtaan, mutta kirjan jälkeen vähän harmitti kun kaikki oli niin eri tavalla siinä

    aana - Oh niin on! Joo ja täytyy varmaan katsella kaupassa sit noita seuraavaksi

    Sandra. - Thanks!

    JadoreVogue - Yeah it is :-)

    Anonymous - Täytyy sitäkin katsella seuraavan kerran

    A - Voi kiitos! No siis ihan pari vaan on tullut :-D

    Irina - Joo se kyl on ihanaaa. Ja hmm täytyy sitäkin katsella kun hintakaan ei oo paha

    Anonymous - Eli? :-D En oo kato oikein perillä näistä meikeistä

    Fenia - Kiitos :-) Ja kuva tässä isona: http://i34.tinypic.com/2jilqd.jpg

    lotta - Vooi kiitos :-)

    Anonymous - Hah oispa siistii, mut valitettavasti nää on pidennykset enkä ihan heti menis blondaa latvoja näistä :-D Vois meinaa mennä vähän huonoon kuntoon

    claudia - Siis hmm en tiedä mitä toi on, vissiin öljy ja sävyn nimeä en löydä mistään vaikka kuinka kääntelen ja vääntelen pakettia, mut toi on tokaks vaalein (tolla ja vaaleimmalla ei ollut ku hyyyyvin pieni väriero). Ja siis oikeesti, tästä ei mun mielestäni tule lähes mitään väriä naamaan ja jos tulee, niin punaista naamaa se ei kyllä sitten millään peitä, en tajua missä on vika!

    ReplyDelete
  16. Hienoja nuo mustavalkoiset kuvat, jotenkin ne on aina paljon kivempia, kuin värilliset. :)

    ReplyDelete
  17. Ihana tuo kuvakasa, olet onnistunut hyvin! :)

    ReplyDelete
  18. kiva toi kuvajuttu seinällä.: )

    ReplyDelete
  19. hei yks tosihyvä puuteri on tuo cliniquen tavallinen kivipuuteri, vaalein sävy toimii mulla (kalpealla&punanaamaisella) upeesti ! tää tuote on maissa aika hintavaa 25-30€ mut esim ruotsinlaivalta löytyy alle kahtakymppiä :)

    ReplyDelete
  20. Karvaliivi näyttää kivalta!

    ReplyDelete
  21. ihanan itserakasta :D

    ReplyDelete
  22. Jos sit tykkäät siitä Virgin Suicides-leffasta, kannattaa ehdottomasti lukea se kirja! Ihan mahtava<3

    ReplyDelete
  23. ihana karvaliivi! haluaisin ite kans sellasen jossa ei ois selkäpuoellla karvaa <;

    ReplyDelete
  24. hei oikeesti sun pitäs niiiin tehä sun postaukset myös englanniksi, sun blogi on parhaimpia mitä tiedän ja kuvat _on_ paraslaatusia mitä tiedän nyt näistä suomalaisblogeista :> ja kun näköjään tää sun blogi saanu lukijoita jo paljon ulkomailtaki, suosittelen sitä kääntämistä, tästä voi tulla vaikka kuinka suosittu maailmalla :---D hanki joku kääntämään sun puolesta, joku joka on hyvä enkussa tai niin! jos et siis ite ole 8)

    ReplyDelete
  25. Itsellänikin on hyvinkin punoittava iho, ja olen iät ja ajat etsinyt meikkivoidetta joka peittää punaisuuden ilman että naamaan täytyy tunkea sentin paksuista kerrosta sitä, mutta silti pysyy hyvin päivän mittaan eikä kaipaa loputonta korjailua.

    Ja voin suositella sulle Grimasin rasvavärejä. Niitä voi verrata jopa Joe Blascon tuotteisiin, siis oikeasti. Siis Grimasin tuotteita käyttää ammattimaskeeraajatkin, mutta sen tuotteet käy yhtä hyvin tavalliseenkin käyttöön. En enää ikinä voisi kuvitella ostavani mitään muuta meikkivoidetta kuin Grimasin cremeä. Hinta 5,85e, HYVIN riittoisaa, siis normaalissa käytössä voi kestää jopa vuoden. Peittävyys aivan loistava, ja sitä kuluu yhdellä kertaa niin naurettava määrä, että ihan huvittaa. Eli siis näissä tuotteissa on runsaasti pigmenttiä ja ne todella peittävät ja hyvin pieni määrä riittää. Grimasin tuotteita myy vissiinkin vain jotkin naamiaiskaupat, esimerkiksi Punanaamio. Sehän löytyy Helsingistäkin.

    Mulla on myös Grimasin transparent-puuteri, silläkin hintaa naurettavat 6.15e. Sekin kestää peruskäytössä vähintään sen vuoden, helposti kauemminkin. Se ei siis muuta meikin väriä, mutta kiinnittää meikin niin älyttömän hyvin, ettet tule enää muita puutereita kaipaamaan. Koskaan!

    Esimerkkinä: Kerran sipulia kuoriessani silmäni alkoivat luonnolisesti vuotaa hurjana, ja meikkini pysyi paikallaan vaikka kuinka vimmatusti niitä kyyneliä kädellä poskiltani pyyhinkin. Eli siis suosittelen lämpimästi :) Hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdallaan.

    Omistan (tietenkin) myös Grimasin Camouflage-peitevoiteen, siis todella jytyä tavaraa. Peittää tarvittaessa vaikka tatuointeja, mutta käytän itse meikkivoiteen alle varmuuden vuoksi peittämään punoitusta. Eli siis voi kasvoihinkin käyttää, ei ole mitään aivan järkyttävää tahnaa, niinkuin voisi luulla peittokykynsä vuoksi. Jälleen kerran uskomattoman riittoisaa, hinta vain 7.70e.

    Grimasin muutkin tuotteet ovat aivan loistavia, esim. Anti-shine joka poistaa kiiltoa ja cake make up, jossa on meikkivoide ja puuteri samassa. Toimii!

    Lupaan että näihin tuotteisiin et tule pettymään :)

    Vilkaiseppa täältä Punanaamion sivuilta http://www.punanaamio.fi/product_catalog.php?c=144

    ReplyDelete
  26. Liityn edellä mainittuun kommenttiin.Grimas-meikit ovat laadukkaita eikä ollenkaan kalliita. Varsinkin väri J1 on sopiva punoittavalle iholle ja värinä hyvin vaalea.Sopii ainakin omalle punoittavalle iholle täydellisesti. Suosittelen lämpimästi!

    ReplyDelete
  27. Cliniquen superpowder on mahtavaa. Se peittaa eika meikkivoidetta tartte sen alle valttamatta ollenkaan. Sopii aamu-uniselle. ;) Oon kayttanyt jo varmaan 10 vuotta samaa merkkia ja savya (02).

    ReplyDelete
  28. Ihana toi karvaliivi ! :)

    ReplyDelete
  29. Mä tein kans tollasen valokuva kokoelman seinälle, mut ne tippu yksitellen pois päivän mittaan. Pitää keksiä parempaa teippiä taakse. Millä sä noi kiinnitit?

    ReplyDelete
  30. mulla on toi sama meikkivoide ja kannattaa taputella se paikalleen sit se oikeesti ihan peittääkin jotain

    ReplyDelete
  31. mun mielestä Nivean Ideal Finish meikkivoide on hyvä, kunhan ensin löytää sen sopivan sävyn (ite ostin eka vahingossa liian vaalean.)
    se on muuten ihan hullun ärsyttävää, kun kauppojen meikkiosastoilla on kauheen usein niin huono valaistus, että on tosi vaikeaa löytää esim. oikean väristä meikkivoidetta :<

    ReplyDelete
  32. Oi ihania juttui oot löytäny! Mäki kävin kuolaamassa ebayssa noita konad-juttuja ja kelasin, et olis voinu hankkii sittte ku saan nää mun kynnet kasvatettuu pidemmiks :-D:-D

    /Emma

    ReplyDelete
  33. Tuli vaan mieleen, että kannattaa levittää ennen meikkivoidetta sitä wet and wildin peitepaletin vihreätä osaa. Mulla ainakin toimii tosi hyvin eli se vie siis punaisuuden pois.

    ReplyDelete
  34. oot tosi kaunis tossa vikassa kuvassa :)

    ReplyDelete
  35. sullahan on toi cover all peitevoidejuttu, siinä on se vihree peiteaine niin sitä kannattaa laittaa meikkivoiteen alle punasiin kohtiin :)

    ja meikkivoiteista suosittelisin ainakin lancomen color idealia ja Biotherm Aquaradiance Compact Moisturizing Radiance Oligo-Thermal Foundation SPF 15 (löysin netistä sille vaan ton nimen:D) joista jälkimmäinen on mun mielestä ainakin parempi ja halvempikin.

    ReplyDelete
  36. Oo sul on ihan sika hieno blogi. Rakastan ja kadehdin sun tyyliä! Mikä se levy on jossa on kaks salamaa ja joku kolmas kuvio? Sul oli siitä kuva jossain postauksessa. Oot tosi nätti :)

    ReplyDelete
  37. Toinen kysymys vielä :) Et onks se sun ginan musta laukku ketjuolkahihnalla se joku on ginatricotin sivuilla nimellä cindy bag? Pliis voitko kattoo jos et tiedä?

    ReplyDelete
  38. emmisusanna - Kiitti :) Muhun ei oo koskaan oikeen iskeny mustavalkokuvat mut tohon seinälle ne sopi paremmin

    Anette - Kiitti!

    ctrl - Kiitos :-)

    Anonymous - Hmm joo pitää katsoa sit kun oon saanut ton vanhan jotenkin käytettyä loppuun

    salla - Kiitti!

    Anonymous - Heh heh

    Anonymous - Joo sekin on täytynyt lukea joten enköhän lue

    linda sofia - Kiitti :-)

    Anonymous - Englanti on huono eikä kukaan mun perheestäkään sitä osaa :-D Sit jos joskus asun poikaystävän kanssa yhdessä niin pakotan sen sit

    Anonymous - Oo Grimasin luomivärejä ja yhden huulipunan omistankin, mutta en oo kertaakaan edes harkinnut meikkivoiteen tai puuterin ostoa vaikka näköjään se kannattaa! Oonkin ihaillut yhden naamiaisliikkeen seinää kun se on täynnä noita meikkejä, joten sieltä nyt ainakin löytäisi. Kiitos paljon!

    Anonymous - Kiva kuulla muidenkin kokemuksia, tää nyt taitaa sit olla se mitä meen seuraavaks kokeilemaan

    Hanna - Täytyy katsella

    tiina - Kiitos :-)

    Sara - Ihan sinitarralla kiinnitin :-D

    Anonymous - Joo oon huomannut että taputtelemalla siitä tuli vähän peittävämpi, mut oon aina niin kiireinen et levittäminen ja hinkkaaminen on nopeempaa :-D

    Anonymous - No joo niin on, noi meikit nimittäin oli oikeesti kädessä just hyviä siellä, mutta hotellihuoneessa ei enää

    Emma - Oooh ne on ihania, väsättiin mulle just sellaset valkoset pitsijutut sormenpäihin vaaleenpunaselle pohjalle. Ja kasvata kasvata ;)

    Anonymous - Totta kai käytän sitä alla, mutta heti kun levitin ton meikkivoiteen päälle, se jotenkin pyyhki vissiin sen vihreän pois

    noora - Hih kiitti :)

    Anonymous - Jep jep kyllä mä sitä käytän. Ja täytyy katsella noitakin

    Anni - Ooh kiitos :-) Ja siinää levyn kannessa luki CSS (Cansei de Ser Sexy) joka on sen bändin nimi :-D Ja toi sivulla ollut laukku ei ole sama ku mitä mä omistan, tossa materiaali ja lukko on ihan erilaiset (kaverilla nimittäin on toi sivulla oleva)

    ReplyDelete
  39. Suosittelen ite Macin tuotteita ja se on hyvä kun ne kokeilee siellä ensin sun naamalle niitä värejä, joten ei tarvi yllättyä ja pettyä. :)

    ReplyDelete
  40. Oliko ostamasti meikkivoide nimeltään liquid foundation vai matt foundation? Liquidi on paljon kevyempää kuin matt joten en ollenkaan ihmettele jos se ei ole tarpeeksi peittävä. tarkoituksenaan tuolla liquidilla on mahdollisimman luonnollinen ja kevyt tulos. Matt foundation on taas paljon peittävämpi. Sävynäsi varmaan on Milk?

    ReplyDelete
  41. i wish i could understand finnish. i like your blog. best wishes,
    L.

    ReplyDelete
  42. Mulla on käytössä Lumenen Natural Code mineraalipuuteri, ja mun naamaan ollut ainakin tosi hyvä. :o

    ReplyDelete

I use Canon EOS 1100D
I was born in 1993
I'm from Helsinki, Finland