October 7, 2009

I'm off

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Mun tän hetken lempparikengät, niittinilkkurit Topshop ja hapsumokkasiinit Zara.

Mulla on nyt vähän sellainen tilanne, että tällä hetkellä ei oikein tää bloggaaminen maistu. Mun kaikki mielikuvitus valokuvaamisen suhteen on täysin poissa, en keksi yhtikäs mitään kuvattavaa ja jos keksin, lopputulos on surkea. Mä en ostele enää mitään enkä jaksa panostaa pukeutumiseen, sekin on huono juttu. Mua masentaa kaikki ihan kamalasti, oon pettynyt itseeni ja siihen miten mä toimin. Mä satutan ihmisiä joista välitän enkä tunnu ymmärtävän sitä että ehkä ne ihmiset ei jonain päivänä ole tässä vierellä mun perseilyni takia. Koulu menee edelleenkin päin veetä, en jaksa panostaa mihinkään ja kaikki tuntuu niin ylitsepääsemättömän vaikealta. En ole lopettamassa bloggailua tai mitään, mutta pientä taukoilua saattaa olla luvassa. Ja ettei tää mene mikskään elämä on paskaa-angstiksi, niin olisi mukavaa jos teillä olisi joitakin postausideoita.Eli niitä kehiin.

50 comments:

  1. Kuvaa sun lempipaikkoja Helsingissä?
    Kerro siitä, kun olet siellä
    kauneudenhoito-oppilaitoksessa nyt pari viikkoa, ota kuvia jne?
    Luottovaatteitasi?
    Ostoslistaa, mitkä kuteet himottavat?
    Päivä kuvina-postaus?

    ReplyDelete
  2. Paljon haleja ja jaksamista!:) välillä elämä potkii päähän mut kyl se siitä:)

    ReplyDelete
  3. Anonymous7/10/09 21:49

    voi sinua koita pärjäillä olen uusi lukia blogissasi ja pidän tästä hyvin paljon=) kaikilla on varmasti välillä huonoja tunteja/päiviä/viikkoja/kuukausia/vuosia ihan mitä vaan mutta koita silti pärjäillä=) ja ois ihan kiva jos keroisit vaikka sun lpsuudesta tai siis jostain tällässestä tai laittaisit jotain esim parin vuoden takaisia kivoja kuvia:D en tietenkään tiedä mitä aikasemmin olet kirjoittanut niin en osaa sanoa =)<3

    ReplyDelete
  4. Anonymous7/10/09 21:53

    Tee postaus vaatekaappisi outouksista tai häpeäpilkuista, mikäli sulla sellasia on (: olis kiva nähä, onko muillakin tullut menneisyydessä yhtä pahoja shoppailumokia ku mulla :D Jaksamisia vaan, kyl se elämä viel hymyilee (:

    ReplyDelete
  5. voi sua rosa-fiona! yritä pärjätä! mulla on itselläni usein samankaltaisia fiiliksiä, jonka vuoksi myös lopetin oman blogini. pakko myöntää, että vaikutat jotenkin niin ihanalta ihmiseltä (vaikka sanotkin aina olevasi ilkeä ja kurja kavereillesi), että haluaisin tutustua suhun :)

    ReplyDelete
  6. päivä kuvina postaus ois tosi kiva :) tsemppiä peliin, kaikki viel kirkastuu!

    ReplyDelete
  7. Anonymous7/10/09 21:55

    Sun vanhoja vauva kuvia ois ihana nähdä.

    ReplyDelete
  8. hei, oliko sulla postaus tämän camouflage takkin kanssa, mitä tilasit netista???
    missä se on?:(

    ReplyDelete
  9. Anonymous7/10/09 21:56

    Hei älä Rosa murehdi! Kaikilla on nyt syysmasennusta ja se on ihan okei jos blogi jää hetkeksi tuuliajolle! Sun on/off-kausista (joille moni muu anonyymi on varmaan tulossa kohta ilkkumaan, älä välitä) oot varmaan oppinu sen että vaikka ei heti inspaa niin vähän ajan päästä on kuitenkin himo päästä takaisin bloggaamaan. Sun blogi on tajuttoman kypsä ja laadukas sun ikään verrattuna mutta tää ei oo sun ammatti eikä kukaan muu kuin sinä voi sanella sitä miten jaksat kirjoitella.

    Ideoita mulla on aika vähän, mutta mitä jos menisit ulos kattelee syksyn värejä ja vähän tunnelmailee kameran kanssa? Sun ihan perus päivän asu-kuviakin on kiva katsoa, ja tietysti uusia ostoksia! Kerää inspiraatiotalu vaikka ensi kevään innostavista trendeistä? Musta on myös ihanaa kun avaudut ja kerrot tunnelmistas, ei haittaa vaikka ei ois mitään kunnon kuvaa tai mitään mutta jos vaikka kirjoittelet miten menee muuten elämässä ja koulussa.

    Mites sulla oli sen kilpirauhasjutun kanssa? Sun masentelut voisi kanssa helpottua jos hakisit luontaistuotekaupasta D-vitamiinilisää, monilla on siitä vajausta. Muista ottaa geelipäällysteisiä niin ne vaikuttaa oikeasti.

    Oot vielä nuori ja en halua masentaa mutta niin se menee että ystväyyssuhteet muuttuu ja ihmiset ajautuu erilleen :< Itelläki on vähän ongelmia sillä saralla ja sun ikäisenä kaveripiiri veti ihan häränpyllyä niin muistan miltä tuntuu. Yritä heittäytyä ja olla avoin kaikelle vaikka sattuiski!

    Nyt tuli pitkä postaus mutta toivottavasti tää vähän kertoo omaa kieltään siitä miten paljon tykkään sun blogista ja toivon että jatkat! Jos joku päivä sua nään ni tuun takuulla moikkaamaan :)

    ReplyDelete
  10. Anonymous7/10/09 21:58

    päivä kuvina postaus ehottomasti tai sellasta pieni muotoista seurailua viikon ajalta että mitä teet päivinsin ja siitä kauneushoitola tetistä ehottomasti jotain postauusta tsemppiää! :)

    ReplyDelete
  11. No just tää syysmasennus. Himo vaikeeta nousta ylös aamusin sängystä, eikä mikää tunnu menevä hyvin. :// Onneks pääsee syyslomalle huhhuh.

    ReplyDelete
  12. Anonymous7/10/09 22:11

    Voi sua. :( *Haleja*

    Kyl kaikki kääntyy viel parhain päin.

    ReplyDelete
  13. oo rosa, pusuja sinne! tsemppii, kaikilla tulee varmast samanlaisia fiiliksiä, harmi et sul on nyt :-( toivon mukaan nähään huomenna koulussa, ehkä se tukussa vierailu piristää! :-)

    /Emma

    ReplyDelete
  14. Anonymous7/10/09 22:15

    Rakkain tavarasi

    ReplyDelete
  15. Anonymous7/10/09 22:15

    Kuvaa siis*

    ReplyDelete
  16. Ansku - Kiitos paljon ideoista, pistänkin talteen noita :-)

    emmi - Joo toivotaan että kaikki kääntyy nyt parhain päin ja enköhän mä oo kohta taas ihan kunnossa

    Anonymous - Kiitos paljon :)

    Anonymous - Höh oliski sellasia olemassa :< Mä nimittäin oon myynyt ihan joka ikisen mun vähemmän kivan vaatteen

    trix - Enköhän pärjää :) Ja kiitos!

    A - Aa joo mun pitääkin joskus tehä sellanen, oon joku miljoona kertaa meinannut mut en sit kuitenkaan oo muistanut

    Anonymous - Hah joo pitää joku päivä, se mun valokuvakansio on nimittäin poikaystävän luona

    Girl With The Green Scarf - Ei se oo viel saapunut

    Anonymous - Kiitos kivasta kommentista :) Ja oon unohtanutkin sanoa, että mulla ei nyt sitten ollutkaan sitä kilpirauhasen vajaatoimintaa, huolestuttaa sekin kun ei ole mitään tietoa että mitä tää on. Varmaan seuraavaksi kokeilen jotain masennuslääkkeitä tai muita. Ja tällä mun perseilyllä tärkeitä ihmisiä kohtaan tarkoitin lähinnä poikaystävää ja äitiä ja kummatkin on mulle korvaamattomia. En vaan tiedä mikä muhun menee kun tiuskin ja oon ihan hirveä niitä kohtaan

    Anonymous - Kiitti joo pitää toteuttaakin se!

    karoliina - Mä oon muutenkin aina vähän allapäin, mutta paska sää ja syksy lisättynä siihen on ihan kamala yhdistelmä

    Anonymous - Joo hope so

    Emma - Aa voi ei, no saan kyl rahaa sinne mutta olin ihan unohtanu. Ja kiitos pus <3

    ReplyDelete
  17. joo tuo luottovaattet juttu olis kiva ja tuo virheostos juttu myös

    voisit piirtää päivän asusi :))

    ReplyDelete
  18. Anonymous7/10/09 23:01

    munkin mielestä toi Helsingin lempipaikkojesi kuvaaminen ois kiva =)

    ReplyDelete
  19. Anonymous7/10/09 23:58

    Tsemppiä sulle Rosa! Yhdyn erääseen edelliseen kommentoijaan, että sulla on todella kypsä blogi ja sitä on ilo lukea! :) Saan siitä kovasti intoa aloittaa oma blogi mutta vielä ei ole kanttia ollut aloittaa;(

    Olen todella utelias persoona ja minusta on ihaninta lukea postauksia esimerkiksi päivittäisistä kauneudenhoito tuotteista ja oletko tyytyväinen niihin sekä millaisia vaatteita haluaisit yms. Toivottavasti tajusit mitä ajoin takaa :)

    Voimia sinulle !:)

    ReplyDelete
  20. Anonymous8/10/09 00:07

    Myös uusi lukija tahtoisi kommentoida, että ihanaa kun oot noin rehellinen jos kaikki tuntuu menevän päin peetä... Hienoa että voit myöntää sen täällä, etkä yritä esittää mitään muuta ;)

    Mun masennusvinkki: listaa asiat joista voit oikeasti olla onnellinen, ja huomaat että ei se nyt niin harmaata elämä ookaan. Listaa lisäksi asiat jotka todella risoo ja etsi niistäkin positiivisia puolia. Esim. bloggaaminen ei innosta - pitkän blogihistorian jälkeen ei ihme jos välillä väsyttää, toisaalta voit onnitella itseäsi siitä kuinka paljon oot saanut aikaan blogissasi. Tai ettet enää shoppaile paljon mitään - toisaalta sulla on vaatetta jo joka lähtöön, ihana tilanne, mitä vaan tarttet niin pienellä fiksauksella oot valmis arkeen kuin juhlaan... sun ei tartte mennä ostamaan koko asukokonaisuutta a:sta ö:hön. Jne.

    Toivottavasti olo helpottaa pian ja noihin itsesyytösfiiliksiin sanoisin että hyvä juttu sekin, jos aina ei toimi fiksusti on se hyvä huomata... siitä voi vaan tilannetta parantaa. Oppia ikä kaikki. Ja sekin on hyvä muistaa että onnellinen ei voi olla koko ajan. Onnen voi tunnistaa ja onnea voi tuntea vain jos tuntee myös onnen vastakohdan ;)

    Ja mistä uusi lukija tahtoisi lukea (en ole varma ootko postaillut aiemmin kun en olo koko blogiasi lukenut): Lempipaikkasi? Unelmamatkakohteesi ja minkä asukokonaisuuden valitsisit jos matkalla / matkoille pääsisit? Lempikirjasi, ja mitä kirjan päähenkilöllä olisi ehkä päällään tänä päivänä? Nykymuoti ja persoonallisuustyypit - millaisia vaatteita, asusteita, koruja ja hajuvesiä suosittelisit tietynlaisille persoonille...

    Onnea matkaan jatkossa ja koita jaksaa, syksy ei ole helpoin vuodenaika mutta aika juoksee... ja kohta on taas seuraava kesä :D

    ReplyDelete
  21. Saattaa kuullostaa kornilta, mutta mun elämästä se on ainakin tehnyt positiivisemman: kirjoita joka viikkoinen lista asioista, jotka tekevät sinut iloiseksi. Pieniä, isoja - mitä vaan!

    Kirjoitin itse juuri tämän viikon listan, ja olo on mahtava. Sen voi lukaista blogistani.

    Oon myös huomannut, että koska haluan kirjoittaa tosi monipuolisesti blogiini (en pelkästään muodista, vaikka sillä onkin suuri rooli), alan myös kehitellä itselleni paljon tekemistä. Kierrän näytteyitä, käyn eri tapahtumissa, otan selvää ja opin itseäni kiinnostavia asioita, ja vaihdan mielipiteitä ihmisten kanssa eri aiheista (esim jos haluan kijoittaa öömmm sanotaan ihmisoikeuksista ugandassa (no, ehkä jotain vähän kevyempää...) niin käyn siitä ensin kiivaan keskustelun jonkun kanssa oikeassa elämässä. Sitten kirjoitan siitä ihan täpinöissäni jonkun jutun.

    Hyviä ideoita kannattaa myös kirjoittaa muistiin, muuten ne unohtuvat. Mun kalenteri PURSUAA pieniä muistiinpanoja blogi-ideoista!

    Toivottavasti tää auttaa ja mieliala nousee! Tsemppiä vaan!

    ReplyDelete
  22. Anonymous8/10/09 01:27

    Kysymyspostaukset on aina kivoja.
    Tosiaan, kuten aiempi anonyymikin ehdotti, niin lapsuudesta kertominen vois olla hyvä idea.

    ReplyDelete
  23. Hei oonko mä ihan sekasin vai ootko poistanu tosta jotain postauksia :o

    ReplyDelete
  24. Anonymous8/10/09 09:39

    Mä oisin kiinnostunut sun harjotteluviikoista, minkälaisia juttuja teette siellä jne?

    ReplyDelete
  25. Anonymous8/10/09 09:57

    Asioilla on tapana järjestyä ;) Aika kuvottava klisee,mutta oon huomannut sen olevan totta. Vaikken itse koskaan tajuakaan tuota kun angstatuttaa niin asioiden selvittyä huomaa että joo,kaikkihan on taas ihan hyvin.

    Mutta mutta,tässä vaikka jotain postaus/kuvausehdotuksia:
    -lempiasu
    -julkkikset tai ihan tavalliset tallaajat joilla on susta kiva tyyli
    -kauheimmat jutut sun vaatekaapissa
    -tyylihistoriikki vauvasta tähän päivään
    -unelmat ja haaveet
    -sun tyyliaakkoset
    -muotijutut joihin olet joskus haksahtanut
    -kauheimmat ja ihanimmat syksyn trendit
    -onnistuneimmat kirppislöydöt
    -perusmeikki
    -kampausviikko jonka aikana sulla on joka päivä eri kampaus ja kerrot täällä miten se tehdään
    -sun kaikki sukkikset,trikoot ja legginsit
    -päivä kuvina
    -viikko,jonka aikana kuvaat joka päivä eri värisiä asioita 7 kappaletta (esim.maanantai,sininen,7 sinistä juttua. tiistai,keltainen,7 keltaista juttua)
    -kauneushoitola tet
    -minkä aikakausien tyyleistä tykkäät ja pukeudut lempparikautesi mukaan

    Siinä vino pino kaikkea mistä olisi kiva lukea ja nähdä kuvia blogissasi,toivottavasti oli apua :) Nyt vaan tsemppiä sulle,syysmasennukseen auttaa ainakin kivoimmat ihmiset elämässäsi,lehtikasoissa riehuminen,kaakao ja hyvät leffat,lehdet ja sarjat!

    ReplyDelete
  26. Anonymous8/10/09 10:13

    mäkin mietin että kilppiari vajaavaisuushan aiheuttaa masennusta. Vaikka sun arvot olisi viitteissä, voi sulla silti olla vajaavaisuus, "tavalliset" lääkärit ei sitä vaan usko. Jos on viitettääkään että tsh on esi yli 2, 5 ja t4v alle 15 ei kannata masennuslääkkeitä alkaa syömään ,..
    tietty parempi jos olet jo saanut selville ettei sulla sitä ole. Mutta ihana blogi ja muista että asioilla on aina tapana järjestyä vaikka siltä ei tunnukkaan :)

    ReplyDelete
  27. Tee postauksia (sitten kun jaksat, tauko tekee aina hyvää) syksyn lempivaatteistas, lempiruuista, jos kokkailet, kerro siitä kauneudenhoito-oppilaitoksesta (olen menossa ensi viikolla kosmetologikoulun haastatteluun, niin jotain vinkkejä alasta??)

    Jaksamisia <3

    Lotta

    ReplyDelete
  28. Anonymous8/10/09 12:24

    Bloggausidea: miten rentoudut?

    ReplyDelete
  29. Harvinaisen tuttu fiilis..

    ReplyDelete
  30. Anonymous8/10/09 16:01

    voisit oottaa kuvia, ku sulla on eri asukokonaisuuksia päällä, koska sulla on ihana tyyli! ja sit sun vanhoja kuvia! niitä olis tosi kiva nähdä!

    ReplyDelete
  31. Anonymous8/10/09 16:42

    koita jaksella siellä, tykkään sun blogista tosi paljon ! voisit kuvata lempparivaattees :)

    ReplyDelete
  32. Anonymous8/10/09 16:49

    jos sulla on vaan tallessa, niin kuvaa kaikki koulukuvas ekaluokalta alkaen:D

    ReplyDelete
  33. kuvaile mitä syöt välipalaksi tai ruuaksi :)

    ReplyDelete
  34. No höh kuulostaa paskalta :-( Pärjäile ja toivottavasti pian taas kaikki näyttää paremmalta! Ja jos et jaksa tätä postailuu ni pidä ihmeessä paussii kyllä mä ainaki jaksan odotella :-)

    ReplyDelete
  35. sun huoneen inhokit, mistä asioista et tykkää siellä. myös vaatteista voisit tehdä tällaisen.. jos nyt kummassakaan voi olla mitään negatiivista, sillä sun huone on sikakiva ja vaatteet myös!

    ReplyDelete
  36. Anonymous8/10/09 17:02

    tsemppiä sulle<3
    mul on joskus samanlaist, tiuskin lähimmille ihmisille kaikist helpoiten, ja iha viel turhasta. huomasin myöhemmi et purkasin mun pahaa oloo just niille parille lähimmälle henkilölle koska niille on jotenki helppo sitä purkaa.Sit huomasin et sil mun käyttäytymisel vaa etäännytin niit musta ja korjasinki sen tilanteen sitte. Suosittelen et meet puhuu jollekki joka vois auttaa jos sul on usein huono olla. Se on vaa tervettä ottaa apuu siihe :) pusuja xo

    ReplyDelete
  37. Anonymous8/10/09 17:54

    tässä tuntuu olevan itsekullakin joku syysmasennus kun ei mikään kiinnosta.. itseänikään ei koulu voisi vähempää tällä hetkellä kiinnostaa. stressaa aivan hirveästi. :I
    mutta sullahan on kissa ? tekisit siitä postauksen =) kisut on ihania

    ReplyDelete
  38. Anonymous8/10/09 18:04

    ei postauksien tarvi olla mitään erikoisia. mä oon tyytyväinen ko nään edes päivän asu kuvia blogissas lähes joka päivä:) eli suosittelen että pidät blogis elossa kuvaamalla joka päivä asus vaikka siinä ei mitää erikoista oliskaan. lukijat tykkää voin luvata:)

    ReplyDelete
  39. Voimia ja iso hali <3 Tiiän miltä siusta tuntuu, tai no ei niin voi sanoa, koska tunteet on kuitenkin yksilöllisiä. Oon huomannu ittestäni tässä jonkin aikaa ihan saman jutun, masennun hirveen herkästi ja tiuskin muille (etenkin sille rakkaimmalle eli poikaystävälle) iha liian helposti ja turhasta > se suututtaa myös. Stressaan ihan kaikesta > sekin lisää tiuskimista. En nuku tarpeeksi > oon väsynyt ja kiukkunen. Kamala oravanpyörä. Ehkä tää loppuu joskus.

    ReplyDelete
  40. Anonymous8/10/09 18:32

    Sun koulu kiinnostais kovasti :)

    ReplyDelete
  41. Anonymous8/10/09 18:33

    sun päivän asut on just kivoi :)

    ReplyDelete
  42. Miksköhän lähimpiä ihmisiä on joskus vaikein rakastaa?

    ReplyDelete
  43. Vooih, jaksamisia sinne!

    ReplyDelete
  44. Anonymous8/10/09 22:48

    Kiva huomata, että kerrankin saat positiivista ja kannustavaa palautetta "angstiisi". Mutta tsemppiä täältäkin :)

    ReplyDelete
  45. Anonymous9/10/09 19:40

    Vinkki syysmasikseen: kattele netistä kaikkii ihanii palmurantakuvia auringonlaskuineen ja -nousuineen! Kirjoittele googlen kuvahakuun kaikenlaista mitä mieleen sattuu: karkit, kynsilakat, karamellit, joulu, korut, leivokset, korkkarit yms mitä ihanuuksia vain keksit! Kokeile vaikka kirjoittaa ihan vaan värejä kuvahakuun? Kirkkaat värit ja selkeet kuvat piristää ;)

    ReplyDelete
  46. Anonymous9/10/09 23:50

    Toivoisin pian kuvaa hapsumokkasiineista sun jalassa yhdistettynä johonkin asuun. ;--) ♥

    ReplyDelete
  47. Joskus elämä on persiistä, tiedän kokemuksesta, mut juur ennen aamunkoittoa on pimeintä kuten ne sanoo, et kun kaikki tuntuu menevän perseelleen,pitää vaan jaksaa aatella, et kyl se tästä vielä. Olis kiva nähän, mimmonen sun tyyli on ollu joskus lapsena ja miten se on kehittyny siitä. Sit jotain lempivaatteita, värejä, ja muuten vaan hömppää.

    ReplyDelete
  48. oikeesti kaikki kääntyy parhain päin ! koita nyt vaa jaksella siellä <3

    ReplyDelete

I use Canon EOS 1100D
I was born in 1993
I'm from Helsinki, Finland