October 31, 2009

I think I'm off the hook, baby

Untitled 1
Fresh Fruits, kirja joka maksoi aikoinaan noin 50e ja jonka ostoa ihmettelen yhä syvästi, löysin ihan vain muutaman tyylin joka oli edes hieman siedettävä, ei mitään järkeä.

Mun viimeiset pari viikkoa on kuluneet samalla kaavalla, oon katsonut hirveästi kaikkia sarjoja (Tunteet pelissä ja GG:n toinen tuotantokausi on katsottu läpi) sekä leffoja, oon lakkaillut joka päivä erityyliset kynnet vain siksi että on ollut armottoman tylsää ja tänään sain verta vuotavan haavan mun kieleen koska oon pari päivää ihan innoissani yrittänyt nuolla puhki nuolukivi-nimistä kestokarkkia tuloksetta.

Tän postauksen idea kuitenkin oli lähinnä siinä, että todella pahan inspispulan takia haluaisin kuulla teiltä mahdollisimman paljon kaikkia postausehdotuksia, itselläni ei ole mitään hajua.

44 comments:

 1. Hääh, mikä ihme on kestokarkki? :D En oo koskaan kuullutkaan..

  ReplyDelete
 2. aaaaaa kirjoita 20 asiaa, mitä et ole ikinä tehnyt.

  ReplyDelete
 3. 10 asiaa mitä kadut ja 10 asiaa mitä et kadu

  ReplyDelete
 4. Kerro jotain odottamatonta susta, tee kuvaustoive postaus, koita viikon ajan pukeutua niin, että sulla joka pv esim. sama laukku ja kuvaa asut tänne :D

  ReplyDelete
 5. Mun siskol on sellane karkki se on ällö :'D

  ReplyDelete
 6. Jonkinlainen meikkipostaus ois kiva ja piirtäisit joskus sun päivän asu kuvan. Jaa hmm vaikka viisi rakkainta tavaraa. :)

  ReplyDelete
 7. päiväkuvina!! : )

  ReplyDelete
 8. - Tee kysymyspostaus , johon kaikki saa lähettää kysymyksiä ja sitten vastaat niihi ? :)

  - Esittele kaikki vaatteet, esineet, asiat joka sut tänä syksynä/talvena sytyttää :)

  ReplyDelete
 9. Mullakin tuli joskus sellasia pieniä haavoja kieleen tollasesta nuolukivestä :D Sit se piti heittää pois, kun sen syöminen sattu liikaa eikä se karkki kulunu ollenkaan :(

  ReplyDelete
 10. Seurusteletko vielä?

  ReplyDelete
 11. Riikka - Siis sellanen valkonen painava pallo jossa on jotain punasia ja sinisiä viivoja joka ei maistu oikeen miltään ja toi varmaan kestää monta viikkoa, ei oo koskaan tullut kokeiltua loppuun ku on tullu aina heitettyä roskiin

  Jennifer - Joo toi on aina kananmunamaisen makusta hyi. Ja meikkipostauksia on tullu jo kaks

  Anonymous - Mä yritän nuolla ton loppuun tällä kertaa jos kieli kestää

  Anonymous - Kyllä, tosin en tiedä kuinka kauan enää kun menee miten menee

  ReplyDelete
 12. MIITÖÄÄÄ meneekö sulla huonosti poikkiksen kaa :o voi kultapikkusta, yritä kestää ::) toivotavasti kääntyy hyvin päin!

  ReplyDelete
 13. Anonymous1/11/09 00:05

  Hyi helvetti nuolukivi :'D Mulla on sellanen kaapissa, kun kaveri pakotti joskus ostamaan. Hyi.

  ReplyDelete
 14. Heippa kulti! Tee sellanen postaus, jossa meikkaat ja laitat hiuksesi joidenkin tietyjen julkkisten tyyliseksi. Eli selvemmin sanottuna yrität näyttää mahd. samalta, kuin joku stara.
  Tätähän samaa voi toteuttaa myös vuosikymmentenkin kohdalla, eli laittaa vaikka jotkut kasari tai ysäri tyyliset meikit ja hiukset.
  Olis tosi kiva, jos voisit toteuttaa tämän toiveen!
  Mulla itellänikin on ollut blogi ja mä tein noita teemameikkejä sinne aina joka viikko. Niitä oli tosi hauska tehdä varsinkin, kun oli tylsää ja tekemisen puutetta.

  ReplyDelete
 15. Piirrä päivän asu, videopostaus, sellanen että pukeudut eri tyyleihin esim. pissis, emo yms. vanhoja kuvia (ei mitään parinvuoden takaisia vaan ihan jostain ala-aste ajoista), esittele koulukuvias, sitte kaikki 10 parasta/rakkainta/ruminta/epämieluisinta yms. tavaraa.. :--)

  ReplyDelete
 16. Anonymous1/11/09 00:11

  Mistä sellasia kestokarkkeja saa ja paljonko maksaa? =D

  ReplyDelete
 17. Anonymous1/11/09 01:03

  se on aikapommi, jos tarkotat sellasta valkosta isoa palloa.

  ReplyDelete
 18. Jos haluat niin voisit tekeillä videopostausta, se sun viiminen oli tosi kiva:)
  Voit tietty tehdä jonkun päivä kuvina -jutunkin tai esittelet jotain sun vaatekaapista mitä on jäänyt käyttämättä/miksi.
  Siinä nyt pari ideaa, toivottavasti kelpaa (;

  ReplyDelete
 19. mm kysymyspostaukset on aina kivoja, sitten joku kuvapostaus, johon voisit kuvailla helsingin / espoon kivoimpia paikkoja, rakkaita tavaroita, itseäsi kun olet vihainen, surullinen , iloinen yms eri fiiliksiä : D

  ReplyDelete
 20. Anonymous1/11/09 10:48

  hhmm...asioita jotka tekee sut onnelliseks(: teks+foto

  ReplyDelete
 21. Anonymous1/11/09 11:16

  Tee sellanen postaus mis esittelet sun 'tyylin kautta aikojen' eli ylä- ja ala-aste kuvia please :D Sitten vaik hirveimmät vaatekappaleeet ja ihanimmat ;)
  Jaaa.. Päivä kuvina :D

  ReplyDelete
 22. Anonymous1/11/09 11:17

  kysymyspostaus olis kiva :)

  ReplyDelete
 23. Mäkin oon joskus ostanu semmosen, maistuu pelkältä sokerilta ja mullakaan se ei ikinä kulunu :--( Serkku sano että viimenen kerros on paras, siksi aina innokkaasti söinkin sitä, liekkö sitten itekkään syöny sitä loppuun..

  ReplyDelete
 24. haha keskokarkki :D mäkin haluun sellassen. :)))

  ReplyDelete
 25. Anonymous1/11/09 13:11

  tee semmonen missä kerrot kuvien kera et miten laitat hiuksias :):))::)

  ReplyDelete
 26. tein postauksen blogeista ja mainitsin sut siellä, toivottavasti asia on ok! :>

  ReplyDelete
 27. Anonymous1/11/09 13:50

  mullaki oli kerran sellanen valkonen karkkipallo mutta pääsin vaan puoleen väliin ku kieli oli ihan kuollu lopulta :'''D

  ReplyDelete
 28. Anonymous1/11/09 14:02

  Olet no fashion victimsin kommenttipoksissa. :) Ajattelin vaan että itse ainakin haluaisin tietää jos minusta on mainittu jotain jossain muualla. :)
  Ymmärrän kyllä senkin jos ei kiinnosta pätkääkään mutta no jaa..

  ReplyDelete
 29. Kyselypostaus! Siis että me saatais kysyä kysymyksiä jne:-)
  mä oon muuten saanu varmaan yhessä ja puolessa päivässä nuolukiven nuoltua/syötyä.

  ReplyDelete
 30. "oon pari päivää ihan innoissani yrittänyt nuolla puhki nuolukivi-nimistä kestokarkkia"

  How cute is that? Oot ihana! <3 Postausehdotuksia: 25 faktaa sinusta, 5 lempielokuvaasi ja 5 lempikirjaasi, listaa asioita joita rakastat ja asioita joita vihaat, kirjoita mielipidepostaus, esittele asioita mistä saat inspiraatiota pukeutumiseesi (ne voivat siis olla ihan mitä tahansa:henkilöitä, lehtiä, maisemia, maalauksia yms)

  ReplyDelete
 31. moimoimoimoi!
  tee vaikka ihan peruspostaus sun päivästä, siis että heti aamusta alkaen alotat kuvien räpsimisen jne.., sellasia arkisia juttuja on mun mielestä paljon kivempi lukea. Käytkö keikoilla? Joku bändipostaus olisi kiva, siis vaikka ultimate favorite bändi, hirvein bändi yms.. nyt ei kyllä enää meikäkää keksi :D

  ReplyDelete
 32. Anonymous1/11/09 14:52

  Tee sellanen postaus, missä laitat kuvia ku oot eri ikänen, mistä näkis et millanen tyyli, hiukset sulla on silloin ollu.

  ReplyDelete
 33. Anonymous1/11/09 15:04

  Musta tuntuu et oot pelottavan samanlainen ku minä.

  ReplyDelete
 34. Anonymous1/11/09 15:05

  Kuulet tätä luultavasti niin usein, että se ei pistä mitenkään erityisesti silmään, eikä saa sussa mitään erikoisia reaktioita aikaan, enkä tällä kommentilla siihen pyrikkään ; Mutta jokatapauksessa, pakko sanoa että sun blogi on aivan upea.

  Et yritä olla mitään muuta kuin oot(Ja sellaseen törmää nykyään aika harvoin, varsinkin kun melkeinpä jokaisella omasta mielestään TYYLIKKÄÄLLÄ ihmisellä alkaa olla tylsiä ja tekemällä-tehtyjä blogeja joista ei saa yhtään mitään irti.)

  Ja hox, sinun blogisi ei täytä mitään edellä mainittuja kriteerejä =) Joskus kun luen sun blogia, tulee sellainen olo että sä oot varmaan aika tasapainoinen ja sinut itsesi kanssa oleva ihminen? Ja joskus kun oot kirjoittanut jotain että toivoisit että sulla olisi enemmän kavereita jne, niin siihe voisin sanoa omakohtaisesta kokemuksesta joka kuulostaa ihan tyhmältä; Nyt kun jälkeenpäin miettii, niin mulla oli ennen paljon mielenkiintoisempi elämä, kun niin sanottuja kavereita oli vähemmän ja oikeita ystäviä enemmän. Nykyään mun viikonloput menee puolituttujen kanssa juhliessa kun oikeat ystävät istuu kotona katsomassa leffaa ja pitämässä ihan aidosti hauskaa toistensa kanssa- ilman alkoholia, haha. Ja joskus mä kaipaan tuota elämää, ihan oikeasti. Joten ole tyytyväinen :---) Menipä taas vuodatukseksi, enkä tajua miksi kirjoitin sen just tänne, mutta mun ehdotus olisi, että älä kangistu mihinkään lallatilaa skeidaan, sellaisiin asioihin mistä blogissa jotenkin stereotypian mukaisesti PITÄISI kirjoittaa. Vaan kirjoita sulle tärkeistä asioista ja ota paljon valokuvia ihan arkisistakin asioista. Ja joskus lyhyet postaukset on parempia kuin sellaset missä on tekstiä aivan törkeästi. Monia saattaa kiinnostaa esimerkiksi se, että minkä takia aloitit bloggaamisen ja miksi jossain vaiheessa sen lopetit.

  Haha, on se ihmeellistä miten paljon sanottavaa mulla voi olla ihan täysin tuntemattomalle ihmiselle. :)

  ReplyDelete
 35. Anonymous1/11/09 15:08

  ota ihmeessä kuva siitä kestokarkista kun mä en yhtään tajua mikä se on :)

  ja multa ei nyt oikeen mitään hyviä ehdotuksia satele mutta päivän asu-kuvat miellyttää mun silmää aina. eli niitä kehiin vaan :)

  ReplyDelete
 36. Anonymous1/11/09 16:29

  Ootko SO LONG SISTERSin Emman kaa samal luokal?

  ReplyDelete
 37. ois ihana jos ottaisit kuvia paikoista joista tykkään helsingissä, on se sitten lähikauppa tai kamppi. oot ihana, puss!

  ReplyDelete
 38. Anonymous1/11/09 18:06

  paljonko oot koneella keskimäärin päivässä?
  Mitä kieltä haluaisit oppia ?(jos englantia ja ruotsia EI lasketa)

  ReplyDelete
 39. Anonymous1/11/09 18:55

  hahaa voi ei nuolukivet on ihan kauheita! nuolin joskus oman kieleni ihan verille semmosen kanssa :DD

  ReplyDelete
 40. Oon joskus nähny sellasia karkkeja, hyi. Nimikin kuulostaa joltain hevosen ruualta! : D

  ReplyDelete
 41. Anonymous1/11/09 23:04

  haa mulla oli semmone karkki joskus parivuotta sitte

  ReplyDelete
 42. Hyi ne nuolukivikarkit on ihan karmeita :D heitä pois jos se sun kielenkin tuhosi.

  ReplyDelete
 43. Löysin sun blogin tänään illalla, ja kipeänä kun olen, luin parin tunnin aikana kaikki postauksesi. Sulla on ihan mahtava tyyli ja ihailen sun sietokykyä kaiken maailman anonyymejä vastaan.. Ite aloitin syksyllä pitämään blogia, mutta pelkäsin paskoja kommentteja enkä uskaltanut jatkaa. Vähän harmittaa mutta jätän bloggaamisen mielelläni vahvemmille ihmisille! Kiitos kivasta blogista, aion varmasti seurata jatkossakin :)

  ReplyDelete

I use Canon EOS 1100D
I was born in 1993
I'm from Helsinki, Finland