September 24, 2009

Aussie

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Sain kokeiltavaksi Aussien real volume-hiustenhoitotuotteita ja oon innoissani, sillä olen kuullut näistä vaikka mitä hyvää. Onko kellään teistä kokemuksia juuri näistä tapauksista?

57 comments:

 1. En ostaisi ikinä kys. tuotetta, koska ne on testattu eläinkokeilla. Ei siis löydy kokemuksia.

  ReplyDelete
 2. Anonymous24/9/09 17:34

  Mistä/miten sait noi ilmaisnäytteet? :)

  ReplyDelete
 3. Anonymous24/9/09 17:48

  Testattu eläinkokeilla.. :) En ostais

  ReplyDelete
 4. Superlatiivi - Pakko myöntää että vaikka mä en mitään eläinkokeita kannatakaan, niin en jaksa olla mikään ''en osta yhtä shampoota, joten pelastan eläimiä''-asenteella tai mitään muutakaan, plus ilmaiseksi sain

  Anonymous - Sähköpostilla kysyttiin haluanko kokeilla

  Anonymous - En valitettavasti kysynyt mielipidettä jos kyseistä merkkiä ei ole kokeillut :)

  ReplyDelete
 5. Anonymous24/9/09 18:06

  taidan tulla varastaa noi sun yhet maailman ihanimmat korkkarit

  ReplyDelete
 6. Pieni ristiriita sulla tuossa; et kannata eläinkokeita, mutta silti tuet eläinkokeilla tesattuja tuotteita? Nojoo, kukin taplaa tyylillään.

  ReplyDelete
 7. Anonymous24/9/09 18:14

  Kai nyt mielipiteensä kyseisistä tuotteista saa kertoa kun ne olivat postauksesi aiheena.
  Ja oudosti vastasit: "niin en jaksa olla mikään ''en osta yhtä shampoota, joten pelastan eläimiä''".
  Ehkäpä kyseiset henkilöt eivät osta mitään eläinkokeilla testattuja tuotteita. Tuo vastauksesi kuulosti ärsyttävän lapselliselta.

  ReplyDelete
 8. justlovefrank24/9/09 18:19

  En tykännyt tuoksusta, eikä laadultaan ollut mikään supertuote. Perusmarkettikamaa. Ei hintansa arvoinen !

  ReplyDelete
 9. Anonymous - Saas nähdä onnistutko ;)

  Superlatiivi - Hah, nussitaanpas sitä pilkkua nyt :D En koe olevani mikään eläinkokeiden kannattaja, jos on mahdollisuus ostaa joko eläinkokeilla testaamaton tai testattu tuote, niin otan kyllä sen testaamattoman, mutta en rupea tällaisissa tilanteissa olemaan mikään pikku neiti maailman pelastaja

  Anonymous - Kukaan ei sanonut mielipidettään kyseisestä tuotteesta vaan siitä, mitä mieltä eläinkokeista ovat ja sitähän mä en tässä kysynyt. Ja kuten myös, lapsellista tulla inisemään jostain tuollaisesta kun loppujen lopuksi tää on kyllä ihan mun blogini ja samalla kuin muutkin mä saan mielipiteeni ilmaista, ja tuota mieltä mä asiasta olin. That's it.

  justlovefrank - Hassua ku must just haju oli aivan ihana :D Ja pitääpi itse tänään kokeilla mitä mieltä olen, jos on huonoa niin onneksi en itse maksanut

  ReplyDelete
 10. Anonymous24/9/09 18:21

  'Pieni ristiriita sulla tuossa; et kannata eläinkokeita, mutta silti tuet eläinkokeilla tesattuja tuotteita? Nojoo, kukin taplaa tyylillään.'

  Noi eläinkoe höpinät vois painua perseeseen, sillä melkeimpä kaikki mönjät on testattu elukoilla. Et vissiin meikkaa tai pese astioita/vaatteita, sillä fairit sun muut pesuaineet on myös testattu eläimillä, ainakin raaka-aineet. Rosa ehkä myös tarkoitti tuolla lauseella 'mä en mitään eläinkokeita kannatakkaan', että hän ei kannata niitä? Jos Rosa saisi päättää, hän ei testauttaisi eläimillä mitään. Tajuat kai? Ja kai sitä voi shampoota kokeilla jos ilmaiseksi saa. Tällä asialla on kuitenkin jokaisella omat mielipiteensä enkä mä niihin ala vaikuttaa. Mun mielestä tollaset höpinät on vaan niin turhia.

  ReplyDelete
 11. is it good?
  my hair's really flat and limp these days, it needs volume!

  love-decoded.blogspot.com

  ReplyDelete
 12. Ei kyseessä oo pilkunviilaamista, kunhan ihmettelin miten et ymmärrä aatemaailmasi ja tekojesi ristiriitaisuutta. :)

  niin ja kun esität kysymyksesi muodossa "onko kellään teistä kokemuksia" niin siihen voi aivan hyvin vastata "minulla ei ole kokemuksia, koska....." jos et tahdo turhia kommentteja, kannattais muotoilla lause uudelleen esimerkiksi näin: "kertokaa kokemuksianne". JOO, tämä menee pilkunviilaukseksi, mutta kunhan sanon. :D

  Ja jep, ensimmäistä kertaa (tää on kyllä siis positiivista että vasta nyt ensimmäistä kertaa) sun ikä paistaa esiin näistä kommenteista. Mutta tietenkin 16 vuotias saa käyttäytyä kuin 16 vuotias, ja aion ehdottomasti jatkaa sun blogin lukemista.

  Eipä mulla kai muuta.

  ReplyDelete
 13. Anonymous24/9/09 18:30

  Ei hitto mitä vammailua : D Joo jos tarjolla olis sekä eläin kokeilla testaamaton että niillä testattu shampoo ni kyllä mä mieluummin ostaisin sen minkä eteen ei ole eläimiä rääkätty. Mut toisaalta, yks shampoo ei paljoo vaikuta suuntaan eikä toiseen, ja mikäs siinä jos ilmatteeksi saa? Superlatiivi ja anonyymit ostakoon omatuntonsa eläinkokeettomilla tuotteilla, mutta tarvitseeko mielipiteitään tulla tuputtamaan jos niitä ei edes pyydetä kertomaan... :--)

  Sulla on aivan ihana blogi! oon vasta hetken aikaa seurannut ja aion kyllä jatkossakin stalkata.

  ReplyDelete
 14. Anonymous, eiköhän Rosa voi ihan itse puolustaa näkemyksiään, sinun ei tarvitse sitä hänen puolestaan tehdä. :)

  ReplyDelete
 15. Anonymous24/9/09 18:35

  Ahahaha hajosin tolle Superlatiivin "sun ikä paistaa esiin näistä kommenteista" :----D nythän se vasta todistikin oman viisautensa, ei keksi mihin muuhunkaan vedota ni aletaan sönkkää iästä. Niinku sitä pitäs hävetä että on 16 ja tää isopahavanhempi superlatiivi on vähä vanhempi, noh henkinen ikä onki sit toinen asia : (

  oon kokeillu noit aussie-juttuja ja ite tykkään! vaikka tuoksu eiiii ehkä ihan parhaimmistoa ole mut silti hyvii ne on :p

  ReplyDelete
 16. Anonymous - JOKU edes tajusin mun pointit! Pilkunnussiminen on jotain niin ärsyttävää, kaikkea ei tarvitse ottaa tasan niin kuin haluaa vaan voi myös ajatella. Ja ihan oikeasti tyyliin kaikissa aineissa on jotain eläintestattua

  KLEE - I haven't tried them yet :)

  Superlatiivi - Valitettavasti mun korvaani ''Onko kellään kokemuksia?'' on sama asia kun ''Kertokaa kokemuksianne'', en näe noissa mitään eroa. En kysynyt keneltäkään mielipidettä siitä jos joku ei ole testannut tai vastustaa jotain asiaa noissa, joten ne voi ihan hyvin jättää pois tai olla ainakaan jankkaamatta niistä miljoonaa viestiä. Ja yllärinä kuuluisa ikä-kortti vedettynä mukaan

  Anonymous - Jep. Ilmeisesti jonkun persettä rapsuttaa niin paljon se ja pitää tulla ihan erikseen sanomaan siitä mulle :) Kun mä en tosiaan noista eläinkokeista kysynyt keneltäkään yhtikäs mitään joten niistä on kovin turha jankata. Ja kiitos paljon :)

  Anonymous - Ikä-kortti on kyl niin kuuluisa :D Pitihän sekin tähän vetää mukaan vaikka asia ei mitenkään siihen liittynyt. Ja hah yleensä mä inhoan kirsikan tuoksua mut tossa se oli just siisti. Ja kohta kokeilemaan miten toimii omissa hiuksissa!

  ReplyDelete
 17. voi luoja mikä soppa tästä on saatu aikaan :D:D

  "Mut toisaalta, yks shampoo ei paljoo vaikuta suuntaan eikä toiseen, ja mikäs siinä jos ilmatteeksi saa?"
  Yks shampoo ei vaikuta ehkä joo, mutta kun edes tuhat ihmistä jättäis sen shampoon ostamatta ni se alkais näkyä jo valmistajan myynneissä. Sama se onko se ilmainen vai ei.

  "nythän se vasta todistikin oman viisautensa, ei keksi mihin muuhunkaan vedota ni aletaan sönkkää iästä. Niinku sitä pitäs hävetä että on 16"
  Ei tässä oo iästä mitään sönkätty, ylempänä joku anonyymi kommentoi Rosan ikää ja otin itse kantaa samaan kommenttiin. Kyllä miä keksisin eläinkokeista vaikka kuinka paljon vedottavaa, mutta ymmärsin niin, ettei Rosa jaksa asiaa enempää käsitellä. Sitäpaitsi ilmaisin vielä kommentissani, että 16 vuotias saa aivan vapaasi käyttäytyä kuin 16 vuotias, sen ikäisenä näitä asioita vaan harvemmin hahmottaa monelta kannalta.

  Ensimmäisen kommenttini pelkkä tarkoitus oli informoida niitä jotka mun kommentin saattas mahdollisesti lukea, että kyseessä on eläinkokein testattu tuote. Rosa itse toi oman aatemaailmansa mukaan keskusteluun, joten miksei sillon saisi hänen ajatuksiaan kommentoida? Huoh.

  ReplyDelete
 18. Jankuti jankuti vaihtakaa aihetta :D

  ReplyDelete
 19. Anonymous24/9/09 19:00

  voi elämä mitä pilkun nussimista täällä. kysymys kai oli että onko kokemuksia shamppoosta ei että kannatatteko eläinkokeita?

  ReplyDelete
 20. miumiiuiu24/9/09 19:08

  mä en tajua miks tosta eläinkokeilla testattuiden tuotteiden käytöstä on tehty niin huge, koska niin monet tuotteet on testattu eläimillä vaikkei se yleisessä tiedossa olisikaan. Ja ne tuotteet on joka tapauksessa jo testattu, joten jos saa mahdollisuuden kokeilla ilmaiseksi shampoota, niin mitä järkeä sitä on jättää kokeilematta, vaikka se eläinkokeilla testattu onkin? ei se enää paljon niitä eläimiäkään auta, jos tuote on jo pullossa. en itsekään kannata eläinkokeita, mutta koska niin monet merkit testaavat tuotteensa eläimillä, mulla, ja varmasti monella muullakin on aika mahdotonta ostaa esim. eläinkokeilla testaamattomia meikkejä, ei nimittäin ole varaa ostaa jokaista tarvitsemaani juttua body shopista tms.

  mun aika hankalasti selitetty pointti tuli aika vahvasti esiin noissa aiemmissakin kommenteissa, mutta oli pakko tulla itsellänikin sanomaan :-D love ur blog!

  ReplyDelete
 21. Anonymous24/9/09 19:09

  puutun nyt kanssa tähän eläinkoejuttuun : D

  en itekään eläinkokeista tykkää yms, mut täytyyhän ne ihmisten käyttämät jutut joillain testata ja mielummi sit niiden eläinten kanssa ku ihmisten =)

  en jaksa ite ainakaa tutkii kaikkien pakittien etikettejä et onko tutkittu eläinkokeilla vaiko ei oo. ei se asia paljoa häiritse jos siihen ei huomiota kiinnitä.

  onhan lääkkeetkin testattu eläinkokeilla : DDd

  ReplyDelete
 22. Anonymous24/9/09 19:11

  Ite en oo tota aussien shampoota/hoitoainetta kokeillu mut se mitä oon kokeillu on ollu tosi jees : )

  ReplyDelete
 23. Mä oon kokeillut jotain Aussien tuotteita, mutta en noita, mut noi on nyt mullekin tulossa :) Tai no odottelee postissa että jaksaisin hakea :D

  ReplyDelete
 24. On kokemusta! Parhaat hiusmömmöt mitä oon ikinä blogin kautta saanut :)

  ReplyDelete
 25. ..paitsi et noi taitaa sittenki olla eri tuotteet. No mut Aussie on hyvää kuitenkin!

  ReplyDelete
 26. Noh, pikkuisen jos kommentoin tuota eläinkoejuttuja, niin tajuathan Rosa että otat asiaan kantaa jo sillä että esittelet tuotetta blogissasi. EI ole sama jos saat ilmaisnäytteen kotiisi ja käyttelet sitä kaikessa hiljaisuudessa, kuin että esittelet sitä nuorten suosimassa blogissa. Joten ei yhtään yllätä että tästä nousee keskustelua.

  ReplyDelete
 27. Anonymous24/9/09 19:27

  et taida tykätä sun dr.martinseista kun ei oo vieläkään kuvaa niistä sun päälläsi tullut. yleensä esittelet kaikki ihanat jutut heti. :O

  ReplyDelete
 28. voi kyllä, sain samat tuotteet testailtavaksi ja rakastuin ihan täysin! tuntui hiukset jotenkin ihan superpuhtailta noiden kanssa pesun jälkeen :)

  ReplyDelete
 29. miumiiuiu - No aivan. Ilmeisesti keuhkoilijat ei sit käytä mitään tollasia saatika H&M:n tai minkä tahansa vaatteita, nehän on hei sentään tehty lapsityövoimalla :o

  Sara - Noi vaikutti oikeesti kivoilta!

  Salla - Siisti kuulla! Äsken pesinkin noilla ja vaikutti laadukkailta

  Sonja - Eläinkoe-kitinät on tietyissä määrin ihan ok, mutta viiden viestin jankkaaminen ei

  Anonymous - Kröhöm oon tosiaan ollu himassa kipeenä kaks päivää. Ja kyllä mä ne ihan esitellyt olen, en muista mitään ''ihanaa'' mitä olisin heti asussa esitellyt

  Anna - Joo vaikutti ihan superilta, ootan innolla millaset nää on kuivina

  ReplyDelete
 30. Anonymous24/9/09 19:42

  Kipeänä kaksi päivää ja silti käppäilit eilen Kampissa. :) Ja kyseiset Dr. Martenset vilkkuivat jalassa. BUSTED. :D Sopii sulle kyllä kuin nakutettu, itse en ikinä pistäisi jalkaan, mutta en valita!

  ReplyDelete
 31. Anonymous - Pääosin olin himassa, oli vaan pakko käydä keskustassa kuten edellisessä postauksessa mainitsin. Ja kaveri ei jaksanut niitä kuvata

  ReplyDelete
 32. Anonymous24/9/09 19:46

  Voi helvetti, jos Rosa sai tuotteen _ilmaiseksi_ ei ole paskan väliäkään onko tuote eläintestattu vaiko ei. Hän ei ole maksanut tuosta senttiäkään, joten hän ei edes ole mitenkään tukenut eläinkokeiden toimintaa.

  ReplyDelete
 33. Anonymous24/9/09 19:50

  Mulla on kokemusta, ihan parasta shampoota. :---) Kampaajanikin suositteli minulle, sitä kautta löysin.

  ReplyDelete
 34. Anonymous24/9/09 20:04

  Oon muutaman kerran kokeillut noita mömmöjä, ihan ok kamaa. Ei mitään mieletöntä, mutta eipä hirveästi valittamistakaan. tuoksu ei ollut paras mahdollinen! :-D

  ReplyDelete
 35. kylläpä tuli kauhee puheen aihe yhestä eläin kokeesta :D

  ReplyDelete
 36. Vosi kokeilla, mutta tuo eläinkokeet kyllä mietityttävät. Käyttäisin kuitenkin jos ilmaiseksi saisin :)

  ReplyDelete
 37. noista en tiiä, mutta muuten noi aussiet on ihan superhuippuja!

  ReplyDelete
 38. Anonymous24/9/09 21:53

  Sain joskus ilmaiseksi sellaisen pienen näytepussin aussien hoitoainetta. Siitä riitti kolmeen käyttökertaan ja siinä ajassa se ehti tehdä jo ihmeitä mun hiuksille, suosittelen. Eläinkokeista en kyllä silloin tiennyt.

  ReplyDelete
 39. Todellatodella hyvää shampoota ja hoitoainetta, mutta vähän häiritsevät ne eläinkokeet kun niistä kuulin.

  ReplyDelete
 40. Anonymous - Ai että toi olikin hyvää, taidan ostella jatkossakin Aussieta

  peepu - Mä taas tykkäsin ihan kamalasti tosta, etenkin tuoksusta :D

  C - Huomasin!

  ReplyDelete
 41. aivan ihana blogi sulla ! kaveri mainosti mulle tätä ja tästä tuli mun ykköslemppari blogi joka on pakko käydä joka päivä kattomassa ja jota odottaa aina koko päivän ! ja innostuin tosi paljon ku oot saman ikänen ku mää ni sit on kiva lukee. :] :) :]

  ReplyDelete
 42. Mä ostin Lontoosta sen 3 minutes miracle hoitoaineen, tykkäsin tosi kovin. Ja en edes tiennyt että niitä on testattu eläimillä! Mutta tuskin on ainut tuote, jota käytän ja jota on testattu eläimillä, en ole perehtynyt.

  Rakastan eläimiä ja itsellänikin on koira, mutta jotenkin en vaan jaksa kiinnostua onko jokin tuote testattu eläimillä. Oon varmaan aika paha ihminen jonkun mielestä.. Onhan se väärin että eläin kärsii, mutta ei sekään olisi kiva että ihminen joutuisi kärsimään. Aina ei voi voittaa.

  ReplyDelete
 43. Onko näin :--)24/9/09 23:30

  Superlatiivi jankuttaa eläinkokeista ja plaaplaa. Entä sitten luonto? Ostetaan koko ajan vaatteita, miten on kierrätyksen laita? Miten on lapsityövoiman laita? Miten hyvin sinä kierrätät? Eritteletkö biot, muovit jne? Onko oikein että sinä nautit monista vaatteista kun joillain ihmisillä ei niitä ole.

  En itse pidä eläinkokeista, silti varmasti munkin kaapista löytyy jokin tuote jota on testattu eläimillä. Siksikö heittäisin sen pois? Jättäisin kertomatta mitä käytän/testaan? Pitäisikö sitten vaieta asiasta, muuttaisiko se mitään? Silti esim. Rosa olisi testannut kyseistä tuotetta, kertoipa hän meille siitä tai ei. :--D Joten Buuyouwhores.

  Ja jos Rosa-Fiona pitää blogia OMAKSI ILOKSI, täytyykö hänen leikkiä jotain nuorten "esikuva", mitä hän ei ole ilmoittanut olevansa. Jätetään ne leikit muille.

  Syökää päänne, kun ei siellä tunnu löytyvän mitään järkevääkään :--))

  Pakko avautua, suoraan sanoen vituttaa tiettyjen ihmisten jeesustelu :D

  ReplyDelete
 44. moi, mulla on just toi shampoo ja sitten se kolmen minutin tehohoito ja molemmista tykkään tooosi paljon! mä oon lukenu kaikkee että "julkkisten täydellisten hiusten salaisuus on Aussiet" ymym ja musta ne kyllä todellakin toimii. Mutta vielä enemmän suosittelen TRESemme sarjaa. P.s blogisi on niin mun lemppari! :)

  ReplyDelete
 45. Olen itse ihan rakastunut noihin Aussie-tuotteisiin. Ne jättää hiukset hyvänhajusiksi ja pehmeiksi. Suosittelisin muuten lämpimästi, mutta tuo eläinkoeasia kyllä vaivaa...

  Kootut ympäristöuutiset: http://kookas.fi/news/150

  ReplyDelete
 46. Toimii ainakin meikäläisen hiuksiin aivan loistavasti ! HIukset pysyvät puhtaampina pidempään :)

  -Piret

  ReplyDelete
 47. sain ite kans näitä kokeiltaviksi ja tykkäsin tosi paljon! hiukset tuntu tosi ilmavilta ja puhtailta.

  sain kans näytepussin sitä 3 minute miracle maskia, josta oon kuullu kauheesti hyvää. vois testata sitä tänään, niin paljon oon kuullu kehuja että odotukset on korkealla :) jos sait sitä kans niin olis kiva kuulla sun mielipide siitä!

  ReplyDelete
 48. hehee kiitos superlatiivi
  mun päivän piristämisestä!

  mua vaan niin huvittaa aina ihmiset, jotka tulee niinkin asiaankuuluviin paikkoihin (kuten nyt MUOTIblogiin) paasamaan omista aatteistaan, kyseisessä tapauksessa eläinkokeista :DDDD

  aussie on myös päivieni piristäjä, hiukseni rakastavat sitä.

  ReplyDelete
 49. Anonymous25/9/09 15:21

  sain jostain ilmaisnäytteen, suoristavaa aussieta, mutta haju oli ihan kamala, enkä muutenkaan kokenut mitään muutosta entiseen. Lisäks noi eläinkokeet just on ihan hirveetä miinusta, joten empä aijo ostaa sarjan tuotteita...

  ReplyDelete
 50. Mä olen käyttänyt noita shampoota ja hoitoainetta. Tukka tulee kyllä sileeks ja puhtaaksi, mutta musta tuntuu että noilla rasvoittuu enemmän kuin normaalisti, ja hiukset myös tuntuu ohuemmilta... Näitä saa nykyään ihan kunnolla vääntää ennen kuin löytyy mitään volyymia.

  ReplyDelete
 51. Oon kokeillu sitä 3 minute wonderia tms. ja ainut hyvä asia siinä on tuoksu. Eli toisinsanoen tehoa puuttuu, tai sit mulla on vaan mahdottomat hiukset :-/

  ReplyDelete
 52. Anonymous25/9/09 20:33

  tykkään tosi paljon aussien tuotteista! mulla toimineet hyvin :)

  ReplyDelete
 53. "Ilmeisesti keuhkoilijat ei sit käytä mitään tollasia saatika H&M:n tai minkä tahansa vaatteita, nehän on hei sentään tehty lapsityövoimalla :o"

  Eläinkokeet ja lapsityövoimahan ovat sama asia.. Tottakai molemmat liittyy etiikkaan ym mut niin melkeen kaikki muutkin valinnat.

  Personally mulle on ihan se ja sama montako rottaa mun hiustenhoidon takia on joutunut kärsimään (hah, oisko vähän twisted kun mulla itellä on kesyrottia, anyways..), mut oli vaan pakko ottaa kantaa :D

  Bloggarit voi suht karkeasti jaotella kolmeen lokeroon: niihin jotka tykkäävät väitellä perustellusti lukijoiden kanssa, niihin jotka tykkäävät väitellä lukijoiden kanssa ja niihin joilta heti tulee kommenttia 'tää on hei mun blogi, painu vittuun jos ei kiinnosta'. Edelleenkin, mulla ei oo mitään mihinkään kategoriaan kuuluvia vastaan, mut tää on vaan aika jotenkin niin huvittavaa kun kommenttibokseissa aina selviää, mihin kukakin kuuluu ;-)

  However, tykkään blogistas aika kympillä! :-)

  ReplyDelete
 54. Anonymous26/9/09 00:03

  ootko saanu ensisuudelmas?
  seurustellu?
  vetäny kännejä?
  vetäny perseitä?
  kuppikokok

  ReplyDelete
 55. Anonymous26/9/09 20:21

  Kuinka moni ihminen onkaan tuhlannut elämäänsä bolginkirjoittajan fanittamiseen ja nyt kun on aika todistaa uskollisuus idolia kohtaan niin monet elämättömistä bolgistalkkereista pääsee vauhtiin:-) hauska bolgi rosa-fionalla kyllä ei siinä mitään mutta käy vaan sääliksi niitä ginatricot tytteleitä jotka käyttävät elämänsä yrittäen elää jonkun toisen elämää. pelastakaa mieluummin maailma ja jättäkää ostamatta niitä shampoita :::-)

  ReplyDelete
 56. Anonymous - Olen, olen, olen, olen

  Anonymous - En tiedä missä vika, mutta en tajunnut sun tekstistäs mitään:D

  ReplyDelete
 57. Kesäisin asuessani usassa käytän tota shampoota ja hoitoainetta ja kuskaan aina niin monta pulloa ku vaan mahtuu mukaan takaisin suomeen! En oo ikinä löytäny mitään yhtä tuuheuttavaa ja hyvää shampoota + hoitoainetta eläessäni ja usko pois niitä on kokeiltu! :D

  ReplyDelete

I use Canon EOS 1100D
I was born in 1993
I'm from Helsinki, Finland