May 19, 2010

Alone in Kyoto

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Couple pictures about my new shoes and movie Lost In Translation.

Tänään oli tosiaan ne Monkin ja Weekdayn avajaiset ja mä päätin nopeasti käydä katsastamassa sen kun rahaakin satuin vähän saamaan. Porukkaa ei ollut mitenkään mielettömän paljon, mahtui kyllä liikkumaan, mutta se Monkin musiikki oli ihan helvettiä. Taustalla soi kunnon jumputus ilman että kuuli omia ajatuksiaan ja kun halusin jutella, täytyi korottaa ääntä paljon. Toivottavasti tää oli joku tällainen yhden päivän moka, koska päätä alkaa särkemään vähemmästäkin. Mutta Monkista ostin nuo yllä olevat kengät, irl ne näyttävän paljon hienommilta. Alkuperäinen hinta oli 45e, mutta siellä oli monia kenkiä -50%.

So, today were the opening days of Monki and Weekday here in Helsinki. I decided to go quickly and check it out. There wasn't lots of people but music was fucking awful. It was so loud that you couldn't hear your own thinking and when you wanted to talk with someone, you had to raise you're voice. I hope that it was just this one day cause I don't wanna break my ears. But, I found these shoes from Monki and original price were 45e but almost all shoes were -50% off.

25 comments:

 1. Joo, oon samaa mieltä tosta musiikista. Ei siellä jaksanu kauan pyöriä ku alko niin ottaa pannuun se musiikin kovuus. Ostin vaan yhet kengät ja häippäsin. =D

  ReplyDelete
 2. ai sä ostit noi kengät ! noi on kyllä tosi kivat, katoin noita joskus ruotsissa norm. hintasena :) Toivottavasti olis jotakin kenkiä ja kokoja vielä viikonloppuna jälellä kun oon suuntaamassa helsinkiin...

  ReplyDelete
 3. Anonymous19/5/10 18:16

  Joo mulla sama ton musiikin kanssa, ihan hirveetä! En pystyny olee siellä kauaa, mulla oli kyllä vaatteita siinä kädellä mukana yksien kenkien lisäksi, mutta en vaan pystynyt jäämään sinne joten ostin vaan ne kengät ja jätin vaatteet sovittamatta. Todellakin toivon, että se oli vaan tää yhdenpäivänjuttu, nimittäin eihän siellä pysty olemaan jos toi jatkuu. Ja oli just sitä jumputus musiikkia vielä.

  ReplyDelete
 4. I´ll watch Lost in translation in a little bit :) And amazing heels, Rosa!

  ReplyDelete
 5. Anonymous19/5/10 18:43

  aww, these shoes are so beautiful, love them.

  ReplyDelete
 6. Anonymous19/5/10 18:47

  Minkä korkuset korot noissa on?
  Minkä ikäsenä aloit ite käyttää korkokenkii ? :) mä käytän harvoin vaa juhlis ja pitäis vähä opetella taas vaikka korkoo onki vaan 7cm :-D

  ReplyDelete
 7. Suloiset pullukkakorot! Mulla on joku juttu möhkälekorkoihin...

  Veikkaisin et aika moni valitti siitä musiikista, eiköhän ne sitten tajua laittaa sitä hiljaisemmalle jatkossa.

  ReplyDelete
 8. Anonymous19/5/10 19:13

  Rakastan tota Lost In Translation leffaa. <3

  ReplyDelete
 9. Anonymous19/5/10 19:42

  Kävin myös Monkissa, ja totesin saman tosta musiikista. Aivan hirveetä. Ekaks tuli mieleen Linnanmäen Vekkula, sitten joku hypnoottinen sekoilumusa, hyi hitto D--:

  ReplyDelete
 10. Ihanat kengät! ;o Toi leffa on muuten tosi hyvä. Katottiin se joskus koulussa ja se on sellanen ei-niin-klisee elokuva :)

  ReplyDelete
 11. I love Lost in Translation!! with these pics you have opened my mind and I have to see it again:)

  ReplyDelete
 12. mäkin kävin just siellä monkissa ja weekdayssa ja molemmissa ärsytti kun ihmisiä joskus iltakuudelta oli kauheesti ja sit just monkissa toi musahomma ja sitten vielä se kun siellä näki niin helposti sisään niihin sovituskoppeihin (jotka oli kyl hienot sisältä mut silti :D) tulipa sekava kommentti:D mut joo rakastan sun blogia (:

  ReplyDelete
 13. Monkin se musa oli tosi huvittavaa :-D ainaki sen ajan ku me oltiin siellä ni soi ihan täysillä, meinas tärykalvot pamahtaa :-D onneks se musiikki oli kuitenki hyvää et jakso sit kuunnella;D ja tyksin tosta lost in translation- kuvasta, ihaaana scarlett <3

  ReplyDelete
 14. joo voi luoja sitä monkin musiikkia, en jaksanu kovin kauaa siellä pyöriä kun meinas alkaa päätä särkee. Toivottavasti ne tajuais laittaa sitä jatkos hiljasemmalle!

  ReplyDelete
 15. Oon niin samaa mieltä musiikista, helvetillisen päänsäryn siitä vaan saa..

  ReplyDelete
 16. Anonymous19/5/10 23:22

  Monkin musiikki oli jotain aivan tajutonta ja psykedeelistä. Itse visiteerasin mestaa heti 12 jälkeen ja sovituskopille jonottaessa kaiuttimista kuului sellaisia ääniä että tärykalvot meinas haljeta... En tajua miten ne myyjät jaksaa. Weekdayn musiikki oli okei, siellä oli sentään se DJ.

  ReplyDelete
 17. noi kengät näyttää hyvältä kuvassakin !
  ps. scarlett johansson on i h a n a.

  ReplyDelete
 18. amazing boots <3 i love the heel, it's cute!

  ReplyDelete
 19. Youre Boots are great <3

  ReplyDelete
 20. Toi elokuva on niin ihana!
  Ja noi kengät on upeet.
  Ei hitto en malta oottaa lauantaita että pääsen käymään itekin monkissa :>

  ReplyDelete
 21. Lost In Translation was a strange movie but very nice too. I must watch it again! :)

  satinsugar.blogspot.com

  ReplyDelete
 22. Upeet noi kengät, mäki haluun! :D

  ReplyDelete

I use Canon EOS 1100D
I was born in 1993
I'm from Helsinki, Finland