August 30, 2014

Q&A 2014

INFO

What's ur height? 157cm. Or I actually might have grown a few centimeters, I don't know when and how. Do you have a driving license? Nope. I'm planning to live in the city where I don't need a car and I think that more people should use public transport anyway.


FAVOURITE THINGS

What is your favourite city? Berlin and Winchester, from where I've been. Berlin is pretty similar to Helsinki (where I live), but better. It's like Helsinki's cooler big sister. I've always loved little cities in England and Winchester is just plain lovely. Favourite food? Feta cheese is still my favourite, after all these years. I also love soy tortillas, soy bolognese, cashew nuts, pasta with pesto, homemade guacamole and avocado in general. Favourite movies? I have really many favourite movies, but my absolute favourite are Alphaville, A Woman Is A Woman, Lost In Translation, Rosemary's Baby, The Graduate, Princess Mononoke, Spirited Away, Perfect Blue, Tokyo Godfathers, The Grand Budapest Hotel, Mary And Max, Old Boy, Eternal Sunshine Of The Spotless Mind, Suspiria, A Moment To Remember, Wall-E, and Confessions. Favourite series? Paranoia Agent, Bob's Burgers, There's Always Sunny In Philadelphia and American Horror Story. Favourite books? White Oleander, The Bell Jar, A Tale For The Time Being, Rosemary's Baby, The Curious Incident Of The Dog In The Night Time, Girl Interrupted, The Virgin Suicides, Lolita and In The Miso Soup.


RANDOM THINGS

How did you learn English so good? I don't think that my English is that good, my pronouncing sucks big time. But I've learned English by reading, playing and listening. I used to watch Cartoon Network in English as a kid and I played Sims. I also read my books only in English. You probably also remember how my English sucked when I first started writing it in my blog, so it's just improving all the time. In which countries have you been? Only in Germany, England, Sweden And Estonia. The only thing between me and travelling is money. If I had more money, I would probably use most of it so I could travel.  Does Pesto have a long tail? Cute question. It's quite long, but Ninja (my other cat) has way longer. 



SERIOUS THINGS

Do you believe in God? No. I still want to believe in something bigger, I just don't know if it's possible. Are you still on medication? Yeah I am. If I don't take them, I become very emotional and I get mad easily.




RELATIONSHIPS

How old is your boyfriend? How did you meet? He's 24 and we met through our friends. 



INFO

Mikä sun toinen nimi on? Bettina. Kengännumero? 37.  Missä asut? Helsingin Laajasalossa. Missä oot syntynyt? Helsingissä. 



LEMPIASIAT

Mitkä on sun lempikirjoja vuodesta toiseen? Sylvia Plathin The Bell Jar (sekä runokokoelma Ariel) ja Janet Fitchin White Oleander on kirjoja, joihin en tule varmaan koskaan kyllästymään. Muut lempikirjat? A Tale For The Time Being, Rosemary's Baby, The Curious Incident Of The Dog In The Night Time, Girl Interrupted, The Virgin Suicides, Lolita ja In The Miso Soup. Mitkä on sun lempikirpparit Helsingissä? Helsingin itsepalvelukirpparien taso on laskenut tosi paljon. En esim. enää ollenkaan löydä mun entiseltä lempikirppikseltäni Kaivarin Kanuunasta mitään, kaikki on tosi kallista tai kulunutta ja rikkinäistä. Tykkään Hakaniemen Fidasta ja Itäkeskuksen Kierrätyskeskuksesta. Käyn eniten Punaisen Ristin Kontissa ja Lanttilassa, mutta kummatkin sijaitsee Vantaalla. Lempiesineesi? Mulla ei oikeasti taida edes olla mitään tavaraa, jolla olisi tosi suurta tunnearvoa. Mun Ninendo 3DS XL ja kirjat on tärkeitä. Lempiblogit? En lue melkein yhtään muotiblogeja enää. Tumblrissa seuraan blogeja White People Be Like, Real Tweets, A Collection Of Vegan Recipes, Cute Yahoo Answers, Celebrity Close-Up, Depressing Finland ja Reasons My Son is Crying. Lempiravintolasi? Vegeravintoloista Silvo Plee. Tykkään myös Vapianosta. En oo tän kasvissyönnin myötä juurikaan käynyt ravintoloissa, kiinalaisten mestojen tofu on usein myös hyvää. Lempivaatekappale? Kaikki mun kimonot. Lempikengät? Terveyssandaalit ja JuJu jellysandaalit. Lempiruoka? Feta on mun lemppari edelleen. Tykkään myös soijatortilloista, soijabolognesesta, cashewpähkinöistä, pastasta peston kanssa, itsetehdystä guacamolesta ja avokadosta yleensäkin. Lempibaarit Helsingissä? En käy enää melkein ollenkaan baareissa. Roska on kiva, mutta liian pieni ja aina aivan liian täynnä. Lempi hengailumesta Helsingissä? Kirjakaupat. Hengaan suurimmaks osaksi kotona :D



SEKALAISET

Mihin tv-hahmoon samaistut eniten? Mä haluaisin samaistua aika moneen, mutta tunnen olevani samanlainen Mary And Max-elokuvan Maryn kanssa. Mikä on sun lempipaikka kotona? Varmaan keittiö, tykkään syödä ja nykyään myös kokata. Mulla ei oo kotona mitään ''safe havenia'', koko kämppä tuntuu turvalliselta. Katotko teeveestä mitään? Harvoin, katon leffoja enemmänkin. Seuraan Bob's Burgersia,  Adventure Timeä, It's Always Sunny In Philadelphiaa ja American Horror Storya. Millasta musiikkia kuuntelet? Mahdollisimman rauhallista ja kaunista. Eniten mun makuun on Air, Lightning Dust, Simon & Garfunkel ja Nancy Sinatra. Onks sulla Last.Fm? Saako pyytää kaveriksi? Löytyy! Tunnus on Jane-Marie ja pyydä ihmeessä. Viimeisin ostettu asia? Cashewpähkinöitä, tomaatti-mozzarella crepejä ja hunajamelonia. Mielipide Nicki Minajin Anaconda-biisistä? Aika tylsä biisi mut hauska video. Noin yleisesti kyl tykkään Nickistä, en niinkään musasta mut se on persoonana ihana. Poltatko tupakkaa? En polta enää. Oon päättänyt että saan polttaa ku juon, mutta eipä oo pahemmin tullut alkoholiaakaan nautittua. Mikä kännykkä sulla on? iPhone 4S. Tykkäätkö suitsukkeista tai kynttilöistä? Rakastan kynttilöitä, mut niitä on aika mahdotonta polttaa ku toi kissa haluaa koskea kaikkeen minne se ei saa. Onko sulla Spotify Premium? Ei oo koska oon köyhä. Useimmin vieraillut nettisivut? IMDB, Goodreads, Facebook ja Tumblr. Mikä on sun koneen ja kännykän taustakuvana? Koneessa tämä, kännykässä tämä.  Lempiaine peruskoulussa? Äidinkieli, köksä ja englanti. Kaikkea muuta sit vihasinkin. Haluaisitko oppia ratsastamaan hevosella (vai osaatko jo)? Haluaisin! Seuraatko BB-tä? Jos seuraat, ketkä on sun lemppareita/inhokkeja? Oon kattonut pari jaksoa, mulla ei ole lemppareita, mutta aika useat vaikuttaa vähän tyhjäpäiltä. Jonathan on ehkä symppiksin. Montako kirjaa suunnilleen luet vuodessa? Joku 15 varmaan. Haluaisin lukea törkeästi enemmän. Muistelisin sun blogin alkuaikoina sanoneen, että olet tosi huono englannissa. Miten sait kehitettyä taitoasi noin hyväksi? En mä kovin hyvä koe olevani, mun englannin lausuminen on ihan kamalaa :D Noh, katsoin pienenä Cartoon Networkia ja pelasin Simssiä englanniksi. Luen myös mun kaikki kirjani englanniksi. Ja kuten jotkut varmaan muistaa, mun englanti oli ihan kamalaa kun aloin sitä tänne kirjoittamaan, mutta mä koko ajan kehityn. Mitä mieltä oot Lieksasta? En mitään erityistä, söpö pieni mesta. Joskus olis kiva asua pienemmässä mestassa ku Helsinki. Mitä kieliä haluaisit osata ja osaat? Laillistaisitko kannabiksen (miksi)? En itse käytä, enkä ole mitään suurempaa mieltä. Laillistaminen ei vaikuttaisi muhun mitenkään. Paljonko käytät alkoholia? 1-2 kertaa parissa kuukaudessa. Känniset ihmiset saa mut raivostumaan, mulle tulee alkoholista helposti huono olo ja vihaan darraa.


VAKAVAMMAT ASIAT

Ketä ihailet? Sylvia Plathia (ehkä enemmän ajatuksia, en tekoja), Maya Angelouta ja Frida Kahloa. Eli vahvoja feministisiä naisia. Haluaisitko opiskelemaan? Jos haluaisit, niin mitä? Haluaisin merkonomiksi oppisopimuksella. Jos ei ajatella realistisesti, haluaisin opiskella kirjallisuutta. Miksi ryhdyit kasvissyöjäksi? Syötkö kuitenkin kananmunia ja maitotuotteita? Mua rupesi ällöttämään se, miten eläimiä kohdellaan. Mun mielestä on tosi itsekästä kiduttaa, tappaa ja syödä hengittävää olentoa vain siksi, että se maistuu hyvältä. Ilman lihaa pystyy todellakin elämään. Maitotuotteita ja munia syön vielä, koska tuntuu että aivan kaikessa on molempia tai jompaa kumpaa. Aion kuitenkin lopettaa nekin. Mikä sai sut havahtumaan koe-eläinten oikeuksiin meikkiteollisuudessa? En oikeasti edes tiedä. Oon viimeaikoina pyrkinyt ajattelemaan asioita omaa napaani pidemmälle ja yrittänyt saada samalla oman vointini paremmaksi. Koetko olevasi itsevarmempi kuin muutama vuosi sitten? En oikeastaan, koen että mulla on ollut jo pitkään aika terve itsetunto. Ennen mua haukuttiin oksettavan laihaksi, nyt ällöttävän lihavaksi. Eikä mua kumpikaan kiinnosta, en ole olemassa muita varten. Minkä yhden asian tahtoisit eniten muuttaa tämän hetkisessä elämässäsi? Haluaisin töitä eniten kaikesta. Haluatko lapsia? Haluan, vain yhden tai kaksi. Pelottaa kuitenkin se, olisiko musta edes hyväksi äidiksi. Miksi/miksi ei homoilla pitäisi olla oikeus adoptioon? En ole kuullut mitään hyvää väitettä sille, minkä takia homoilla ei olisi adoptioon oikeus. Huonoimpia argumentteja ikinä on se, että ihmiset ajattelee kuinka lasta kiusattaisiin jos hänellä olisi kaksi äitiä/isää. Ehkä kannattaisi kuitenkin puuttua homofobisuuteen eikä kasvattaa omasta lapsestaankin suvaitsematonta. Kukaan ei synny rasistina taikka homofobisena, niihin tapoihin opitaan yhteiskunnalta ja vanhemmilta. Oletko kristitty (jos et, mikä on uskontosi)? Kuulun toistaiseksi vielä kirkkoon, mutta en ole uskossa. Haluaisin uskoa johonkin suurempaan, mutta en tiedä mihin tai voisinko ylipäätään uskoa.



IHMISSUHTEET

Seurusteletko? Jos seurustelet, kauanko olette seurustelleet? Seurustelen. Ollaan oltu yhdessä puoli vuotta. Onko sulla parasta ystävää? Voi kuulostaa kliseiseltä, mutta mun poikaystäväni on mun paras ystävä. Missä oot tavannut sun poikaystävän ja millainen tyyppi hän on? Tavattiin kavereiden kautta. Ollaan tosi samanlaisia ja tykätään samoista asioista. B on hauska, vähän hölmö ja pelaa koko ajan. Onko sun poikaystävä suomalainen? Isä iranilainen, äiti entisestä Neuvostoliitosta tataari sukua. Haluaisitko lisää ystäviä? Mulla on vaan pari kaveria, mutta oon aika henkisesti itsenäinen enkä kaipaa kovin usein muuta seuraa. En myöskään kovin helposti ystävysty ihmisten kanssa, koska tuntuu ettei kukaan kuitenkaan oo sit ihan kovin samanlainen mitä mä olen. 



ULKONÄKÖ

Kuinka monta tatuointia sulla on? 14. Kuulostaa paljolta, mutta pystyn peittämään melkein kaikki normaaleilla vaatteilla ja monet tatskoista on aika pieniä. Haluaisitko laihtua ja paljonko? On mulla pari kiloa ylipainoa ja haluaisin kuntoani paremmaksi, mutta tällä hetkellä mua ei oikeasti kiinnosta tai haittaa. Oon tyytyväinen itseeni näin. Mitä lävistyksiä sulla on? Septum löytyy nenästä, sitä ei usein näy kuvissa koska hevosenkengän mallisella korulla sen saa pidettyä nenässä piilossa. Myös normikorvikset löytyy ja toisesta rustosta koru. Haluaisin ehkä pari jotain nättiä korvanreikää lisää, mutta en noin muuten tykkää mistään lävistyksistä. Mitä yhdistäisit sukkahousujen kanssa? Muhun on ottanut lyhyen ajan sisällä aika moni jalkafetissin omaava tyyppi yhteyttä ja tää kuulostaa just sellaselta jutulta mitä ne vois kysyä :D Sukkahousut on sama asia ku olkaimettomat rintsikat, niitä pidetään silloin kun tietyt vaatteet sitä vaatii, eikä siitä ilosta että niitä saa pitää. Oletko tyytyväinen ulkonäköösi? Olen. Tykkään mun kasvonpiirteistäni, vaikka mun nenäni onkin isohko, tissit pienet ja hiukset todella ohuet. Ei kukaan ole täydellinen. Ainut asia joka oikeasti kaipaisi kunnostusta on mun hampaat. Ne on oikeasti joistain kohtaa tosi inhottavan väriset ja alahampaat on ihan mutkalla. Joskus kun olen töissä, aion tehdä hampailleni täysremontin.


KISUASIAT

Mitä sille sun toiselle kissalle kuuluu? Hyvää kuuluu! Ninja on kasvanut ihan kamalasti, se on tosi ison kokoinen ja painaa 4,5 kiloa. Pyrin et käyn moikkaamassa sitä äidin luona ainakin kerran viikossa. Onko Ninja ja Pesto koskaan tavanneet? Ei vielä, koska Pestoa ei oo rokotettu. Ois söpö ajatus jos ne tulis toimeen, mutta en ihan usko, koska ne on niin erilaiset persoonat. Haluaisitko koiran tai jonkun muun lemmikin kissojen lisäksi? Haluaisin niin paljon toisen (jos kolmannenkin tai neljännenkin) kissan Pestolle kaveriksi sekä jonkun ison koiran ja vaikka vuohia, mutta eipä kerrostaloon viitsi hankkia mitään muuta. 

August 27, 2014

ASK ME STUFF

It's been pretty long since I made my last ''Ask Me Anything'' post, I thought that it'd be a right time to do one. This time I'll answer every single one (not rude questions or related to work or money, since I don't work at this moment). You can ask anything silly (your toothbrush colour etc.) or not-so-silly things. 
After I've received enough questions, I'll make a post about them. So...

ASK ME ANYTHING!
(Leave questions on my comment box)

Mun viimeisimmästä kysymyspostauksesta on kulunut jo sen verran aikaa, että kelasin tehdä uuden ''Kysy mitä vain'' postauksen. Tällä kertaa mä aion vastata joka ikiseen (en törkeisiin enkä töihin taikka rahaan liittyviin, koska en tällä hetkellä työskentele). Voitte kysyä mitä vain omistuista (esim. hammasharjani väriä) tai jotain ei-niin-omituista. Kun olen saanut tarpeeksi kysymyksiä, teen kysymyspostauksen. Eli...

KYSYKÄÄ MULTA MITÄ VAIN!
(Jättäkää kysymyksiä kommenttiboksiin)


Pesto being a model. 


I'm really into all sorts of plants, especially succulents. They're really easy to take care of and they're so pretty. I'm also thinking about growing all kind of herbs (parsley, rucola, dill).




August 22, 2014

Your heart is my piñata

I've pretty much moved in with my boyfriend by now, all I really need to do is change the last name on the door and direct my mail here. I'm quite (really fucking) happy with my life at this exact moment. It's so funny to thing that my last relationship lasted for ~2 years and we didn't even talk about moving together. And now I'm moving in with Ben and we have a cat and everything and we've known each other for 6 months. I don't think that it's at all too soon, I really feel just happy.

Today was the first time that B took my outfit photos and they turned out great! I had no idea whether he was good at taking photos or not, so I'm surprised.

Here's some photos of things that Sheinside sent me;


Hat from H&M, dress from Sheinside, Dr. Martens boots

This mushroom dress is the cutest thing ever. I mean, who can resist mushrooms with feet? I'm happy to be this short, because the dress is pretty short too. Lately I've been into all of these nature prints (like mushrooms, leafs and plants) and this is just so perfect for fall. You can find the dress in here!

Moon and star earrings from H&M, dress from Sheinside, heels from Nelly.com

The grid print is probably my favourite print this season. It's really simple and I don't even know why I'm into it. This dress probably makes me look a bit fatter than I am but I'm gonna wear it with a leather jacket or something like that. You can find the dress in here!

Hat from Gina Tricot (2nd hand), jacket from Sheinside, top from Zara (2nd hand, pants from Gina Tricot, sandals from Scholl (2n hand)

This cool jacket reminds me of something that a painter would wear. I love the pale pink colour and it's easy to pair with pretty much anything. You can find it in here!



Kimono and dress from Sheinside, boots from Mart Of China

This outfit is my absolute favourite, I wish I'd look like this every day. Both the dress and the kimono are super soft and comfy. You can find the dress in here and kimono in here!

August 8, 2014

DON'T SUPPORT ANIMAL TESTING

Some of you were interested in hearing of make up brands that don't test on animals. I haven't discovered or tried anything new, so I thought that it'd be great if I'd show you my old favourites. I actually can't even understand how I used to buy from brands that test on animals. I've always loved animals, so I guess I just shut my eyes and decided not to see it and thought that it doesn't matter that much if I just buy them. 

I own so many products from brands that do animal testing, but I think that it'd be really stupid and naive to just throw all those products away, so I'm going to use them all and then stop buying anything from those brands. I also won't buy new leather products from now on.

Products a bit harder to find are cruelty free hair dyes and tattoo inks.

But here's my favourite brands;

Te halusitte kuulla multa meikkivinkkejä merkeiltä joita ei ole testattu eläimillä. En ole tutustunut oikeastaan mihinkään uusiin merkkeihin, mutta ajattelin esitellä teille mun vanhoja suosikkejani eläinkokeettomilta merkeiltä. En oikeasti edes tajua miten oon ostanut meikkejä, joita on testattu eläimillä. Oon kuitenkin aina ollut todella eläinrakas, joten oon vaan ilmeisesti ummistanut silmäni tältä asialta ja ajatellut että ei kai se nyt haittaa jos mä vähän niitä ostan.

Mä omistan myös älyttömän paljon meikkejä merkeiltä jotka testaa eläimillä. Mun mielestä olisi typerää ja naiivia heittää nämä tuotteet pois, joten aion käyttää ne loppuun ja lopettaa sen jälkeen kyseisten merkkien ostamisen. En myöskään tästä eteenpäin aio ostaa nahkatuotteita uutena.

Vähän vaikeammin löydettävissä on eläinkokeettomat hiusvärit sekä tatuointimusteet.

Tässä on mun lempimerkit;


I'm pretty sure that almost all of you have heard from the brand Wet'N'Wild and I was actually pretty surprised to hear that they don't use animal testing. Wet'N'Wild sells really affordable and decent products. 

Wet'N'Wild on varmasti suurimmalle osalle teistä tuttu merkki, ja ainakin mulle tuli suurena uutisena että Wet'N'Wild on eläinkokeeton merkki. Kyseisen merkin meikit on erittäin huokean hintaisia sekä oman kokemukseni mukaan myös hyviä ja kestäviä. 


Some time ago I ordered Wet'N'Wild foundation and powder from eBay and I'm very pleased. The founation is everything I need; it covers the redness and the little but noticeably flaws and doesn't make my face too dry or caked up. The powder is also pretty great and makes the skin look silky and nice.

Joku aika sitten mä tilasin Wet'N'Wildin meikkivoiteen sekä puuterin eBaystä ja oon tosi tyytyväinen. Toi meikkivoide on kaikki mitä mä tarvitsen; se peittää ihon punaisuuden sekä pienet mutta näkyvät viat eikä tee ihosta liian kuivaa tai tunkkaista. Puuteri on myöskin mahtava ja tekee ihosta silkkisen sekä kauniin.


I'm going to buy more stuff from Wet'N'Wild, but at the moment I only have some lipstick and the face products (you can see the shades that I have in the upper photo). This specific lipstick is called Mega Last Lip Color and I'm in love. This is semi-matte lipstick with perfect pigment and it lasts in your lips for very long. You should Google some of the swatch photos of these lipsticks cause these are so gorgeous. You can get these lipsticks in many colors from basic nudes to reds and dark plums.

Oon aikoinaan omistanut myös muita Wet'N'Wildin tuotteita, mutta tällä hetkellä omistan noiden ihotuotteiden lisäksi muutaman huulipunan (mun omistamat sävyt näet yllä olevassa kuvassa). Tän nimenomaisen huulipunan nimi on Mega Last Lip Color ja mä oon aivan rakastunut. Tää on semi-matta huulipuna jossa on täydellinen pigmentti, ja joka kestää huulilla pitkään. Kannattaa googlettaa kyseistä huulipunaa ja katsoa ihmisten swatch kuvia näistä punista, nää on mun ihan lemppareita. Näitä saa tosi monissa eri väreissä perus nudeista punaisiin ja erikoisiin tummiin luumuihin.


The next brand is Too Faced. I was also really surprised that they don't test on animals, cause most of my former favourite brands that were a bit expensive do test. Too Faced is known for their absolutely cute packaging and good quality products. If I had enough money, I'd probably buy everything they have.

Seuraava merkki on Too Faced. Olin myös tosi ylättynyt, ettei Too Faced testaa eläimillä, sillä yleensä kaikki mun entiset vähän kalliimmat lempparimerkit tekee niin. Too Faced on tunnettu tosi söpöistä pakkauksista sekä hyvälaatuisista tuotteista. Jos mulla olisi tarpeeksi rahaa, mä luultavasti ostaisin kaiken mitä Too Facedilla on.


I only own their The Return Of Sexy palette, since Too Faced's products are a bit too expensive for me. These eye shadows are as perfect as it gets, they're very pigmented and I love the shimmers. It also comes with tiny eye shadow primer that's also perfect, it makes the colors pop up even brighter and they honestly last till the next morning (I've tried, trust me). There's also the full sized eyeliner pen that is the best I've tried so far. It's pitch black and it sticks to you like paint, but comes off easily if needed.

Mä omistan ainoastaan tän merkin The Return Of Sexy paletin, koska Too Facedin tuotteet on vähän turhan kalliita mun budjetille. Nää luomivärit on niin täydellisiä kun vaan voi olla, nää on erittäin pigmenttisiä ja ihanan kimaltavia. Tän mukana tulee pienikokoinen luomiväri primer joka on myös ihan täydellinen, tän ansiosta väreistä tulee paljon kirkkaampia ja luomivärit pysyy aamuun saakka (oon valitettavasti kokeillut). Mukana tulee myös täysikokoinen eyeliner kynä joka on paras mitä oon ikinä kokeillut. Tää on sysimusta ja pysyy ku maali, mutta lähtee helposti pois tarvittaessa.



Eyes Lips Face, or E.L.F. for short, sells super nice and cheap make up products. I've only ordered their stuff once and I was really happy about all of their products.

Eyes Lips Face, lyhyemmin E.L.F., myy tosi ihania ja halpoja meikkejä. Oon tilannut heiltä vaan kerran ja olin tyytyväinen kaikkiin tuotteisiin.


I own E.L.F.'s glitter primer. I'm not really so sure why I bought this products since I don't own too many loose glitters or anything like that. But when I need it, it keeps everything in place real great. 

I also own their shimmering facial whip in colour spotlight (white). It's great for highlighting. 

I originally ordered their stuff because of their Studio Make Up Mist And Set. You spray it on your face after putting on make up and it sets up your make up and keeps it nice and fresh for the day. It really works and it's also super cheap, like 5€ or under.

Mä omistan E.L.F.'in glitter primerin. En oo ihan varma minkä takia ostin tän, koska en juurikaan omista irtoglitteriä tai mitään vastaavaa. Mutta kun tarvitsen tätä, tää pitää kaiken glitterin paikallaan ja on muutenkin mahtava.

Omistan myös E.L.F.'in shimmering facial whipin värissä spotlight (valkoinen). Tää sopii hyvin korostukseen.

Mä alunperin laitoin tilaukseen E.L.F.'in tuotteita heidän Studio Make Up Mist And Set -tuotteen takia. Tätä suihkutetaan kasvoille meikin jälkeen ja tää pitää meikin paikoillaan ja freesinä koko päivän. Tää oikeasti toimii ja maksaa vaan n. 5€.


Lush is my absolute favourite when it comes to bath products. They smell freaking delicious and they look so cute. I've only tried some of their products but I'm definitely gonna try their shampoos, make up products and lip scrubs. My favourite product is Sex Bomb bath bomb. It smells so delicious and awesome and I'd cry of happiness if I found a perfume that smells like it.

Lush on mun ehdoton lemppari kylpytuotteita myyvistä merkeistä. About kaikki Lushin tuotteet tuoksuu taivaallisilta ja näyttää ihanilta. Mä itse en oo kokeillut muuta ku paria tuotetta, mutta aion mahdollisimman pian hankkia Lushilta meikkejä sekä huulikuorinnan. Mun lempituote on Lushin Sex Bomb -niminen kylpypommi. Se tuoksuu maailman ihanimmalta ja itkisin onnesta jos joskus löytäisin tän tuoksuisen hajuveden.