February 28, 2010

Now that I've lost everything to you, you say you wanna start something new and it's breaking my heart you're leaving

IMG_8698
IMG_8690
IMG_8683
Fake fur H&M, dress Topshop, boots Marc by Marc Jacobs

Ask me anything HERE (click)

February 24, 2010

I just want back in your head

IMG_8625
IMG_8630
Uusimmat hankinnat. Truccon luomivärit ja huulikiillot, käyttämättöminä huuto.netistä.

Mä en osaa käyttää rahaa. Mä en tunnu tietävän mitä sana ''säästäminen'' tarkoittaa. Mulla ei ole tiliä eikä mitään Visaa, sillä mun tililläni ei olisi ikinä rahaa. Multa ei myöskään siis löydy mitään säästötiliä, sellaista jonne olisin aina silloin tällöin laittanut lahjarahoista taikka kesätyörahoista pienen summan. Se tarkoittaa sitä, että jos mulla on joku pakottava (yhtäkkinen leffa, vaate joka on tullut aleen ja jota olen kuolannut ikuisuuden jne) tarve rahalle, sitä rahaa ei tipu mistään.
Mä en käsitä miten pystyn koskaan asumaan omillani, koska en nytkään, 17 vuoden jälkeen, osaa käsitellä sitä.

Tästä on nimittäin alkanut tulemaan ongelma. Oon yrittänyt pistää asiat tärkeysjärjestykseen, esimerkiksi nyt niin, että tarvitsisin todella paljon uuden tietokoneen, joten alkaisin säästämään siihen rahaa enkä ostaisi muuta kuraa sen tilalta. Nytkin mä ihan tosissani tarvitsisin sen läppärin ja uudet hiustenpidennykset, mutta mistäs mä ne rahat revin kun joka kuukausi löydän netistä söpöt kengät ja meikkejä. Eli nyt alkaisi sitten semmoinen pieni lakkoilu tästä hullusta shoppailusta.

-Saan ostaa vain muutaman kerran kuukaudessa vaatteita, ja niidenkin täytyy olla varmoja hankintoja ja sellaisia joita oikeasti tiedän käyttäväni ja haluavani. Esimerkkinä se, että meinasin tilata H&M:ltä eilen mekon, joka on täynnä paljetteja, koska se oli niin halpa. Sen sijasta pistin tilaukseen housut, sellaiset, joita olen etsinyt ja joista olen haaveillut. Oon tyytyväinen ja niin on myös mun vaatekaappini.

-Tärkeysjärjestys. En osta mitään kalliita kenkiä ennen kuin olen onnistunut hankkimaan asian jota ihan tosissani tarvitsen (nyt se läppäri siis). Sittenpähän saan hyvällä mielellä hankkia ne kengät jos joskus tilanne näyttää sitä. Mutta välttämättömyydet ekana.

-En osta sitä helvetin ruokaa. Mä asun vielä kotona ja mulla on hyvät mahdollisuudet syödä siellä ennen kuin lähden keskustaan näkemään kaveria niiden Hesejen sun muiden lähelle. Pari kertaa kuukaudessa on ok, viikossa monta kertaa ei. Se alkaa näkymään jo kropassa.

Translation: I can't handle money. It seems that I don't know what word ''save'' means. I don't have bank account and Visa because I just don't have any money to put there. So that means that I don't have any savings, when I get money for my b-day I use them instantly. If I have something urgent going, I can't go cause there's really no money for any of that. I don't know how on earth I'm going to live on my own cause even when it has been 17 years, I can't handle it.

This has become a real problem. Like, I really need a laptop but even if I'm trying to save money, but I always find some new cool clothes and shoes that I want to buy. Not good. So now I have to do some changes with my crazy shoppings.

-I can only buy one or two clothing per month, and they have to be definite buys and that kind of things that I'm 100% sure that I'm going to wear them almost everyday. Like, yesterday I almost ordered this tacky sequined dress cause it was so cheap but instead of that I ordered beautiful grey pants which I have always been looking for. I'm satisfied and so is my closet.

-Order of importance. I won't buy new expensive shoes before I have bought this thing what I really need (right now it's that laptop).

-I'm not going to buy food. I live at home still so I really can eat at home, not spend my money for hamburgers. Not every week.

February 20, 2010

Got time to wander to waste and to whine but when it comes to you it seems like I just can't find the time

Untitled 1
IMG_8599
IMG_8607
Sunglasses and leggings Bik Bok, coat Zara, striped jumper H&M, boots Marc by Marc Jacobs

Mun uudet ihanat saappaat jotka huusin itselleni viime viikolla 50e hintaan. Istuu täydellisesti mun jalkaan ja malli on muutenkin tosi tukeva. Ja tän päivän ostoksia, kiiviltä ja mansikalta maistuva mehu (jossa on joku hyvin omituinen sivumaku) sekä kirppikseltä ylihintainen Tiger Of Swedenin kauluspaita, oli pakko ostaa kun oon tällaista jo muutenkin etsinyt.
Mulle on tulossa myös postissa mun huutamat seitsemän glitterluomiväriä ja tänään tilasin H&M:ltä Sonia Rykiel for H&M keltaisen neuleen. Aivan kun mulla olisi rahaa shoppailla näin paljon, ups.

Translation: So as you can see, I bid these perfect Marc by Marc Jacobs boots for only 50e price. They fit perfectly and look good. Today I also bought this weird kiwi-strawberry juice (because of cute bottle, of course) and over priced Tiger Of Sweden-shirt from flea market. I also ordered yellow Sonia Rykiel for H&M-blouse and 7 glitter eyeshadows. Like I could buy everything I want, oops.

February 13, 2010

You've been acting awful tough lately, smoking a lot of cigarettes lately but inside you're just a little baby

IMG_8270
Mustat nahkaiset niittibootsit, Scorett (30e, alkuperäinen hinta 100e). Oon katsellut näitä aikaisemmin ja jättänyt ostamatta hinnan takia, mutta nyt näitä löytyi vieläpä mun koossa. Multa löytyy samantyyliset Topshopin bootsit, mutta olen käyttänyt niitä paljon, joten luulen näidenkin olevan kovassa käytössä.
IMG_8264
IMG_8266
Mustavalkoiset kangaskengät, Weekday (10e, alkuperäinen hinta 40e).
Untitled 1
Korallinpunainen ja harmaa kynsilakka, Urban Outfitters (Yhteensä n. 8,5e). Nää kyseiset lakat eivät vaikuta miltään kovin laadukkailta, mutta toi harmaa väri oli muuten täydellinen ja just sellainen jota mä oon etsinyt.

Coolein Beverly Hills-huppari ikinä, Bik Bok (30e). Hinta oli vähän niin ja näin kun oon tottunut halpoihin hintoihin, mutta toi istuu päällä hyvin ja on muutenkin tosi mukava niin olihan se pakko ostaa. Eikä mua edes kaduta. En käytä huppareita juuri yhtään, ne on yleensä vähän turhan sottaisia mun makuun, mutta nyt tää vaan iski.

Kookos ja mansikka huulirasvat, Urban Outfitters (Yhteensä 6e). Näitä ei voi olla liikaa.

Te ehkä ihmettelette miksi mä postaan jo nyt, mutta kuten kommenttiboksissa ehdin mainita, saatte kuulla multa postauksia silloin tällöin kun mulla sattuu olemaan kuvia ja asiaa. Mä olin siis käymässä Tukholmassa eilen ja kuvissa näkyy mun ostokset mitä lähti mukaan (ja lisäksi vielä Bik Bokin leggingsit mutta niistä en saanut kuvaa). Rahaa mulla oli vain 100e ja siihen nähden sain oikeesti kaikkea kivaa.

February 8, 2010

Same old chic

Mun blogi ja mä painutaan nyt talviunille siihen saakka kunnes lumet on sulaneet kokonaan. Mulla on ollut jo parin kuukauden ajan sellainen olo, että mun aivot ja mieli on aurinkolomalla. En oo täysin elossa tällä hetkellä, en oo vähään aikaan ollut. Ja teille ''Ei kai taas''-tyypeille, kyllä mä olisin toki voinut olla ilmoittamatta tästä tauosta ja te olisitte ajan kanssa huomanneet sen itse, mutta ihan kohteliaisuuden takia päätin ilmoittaa.

Kuten voitte vanhemmista postauksista huomata, mun blogini ideana on ollut se, että mä kuvaan mun normaalia elämääni, ostoksiani ja päivän asujani. Elämää ei tarvitse edes mainita, sillä sitä mulla ei tällä hetkellä ole. Päivät kuljen samassa takissa, samoissa kengissä ja pipo vedettynä korville eikä hiuksiakaan voi laittaa. Eli idea on mennyt täysin hukkaan kun sitä ei voi näillä keleillä toteuttaa. Anteeksi en pyydä, koska tulette huomaamaan että tää on hyvä ratkaisu, ainakin mun kannalta. Viettäkää te mun puolesta kiva talvi, nähdään keväällä! XOXO

If you have anything, contact me: rosa-fiona@hotmail.com

Translation: My blog is going on a little break until it's spring! Have a nice winter you all, see you soon!

February 6, 2010

Oh boy, you make me feel like no boy can make me feel like you

IMG_7985
IMG_7982
IMG_7980
MY BAG (From Accessorize)

-Pink wallet with golden studs, receipts and movie tickets (500 Days Of Summer, Imaginarium Of Doctor Parnassus and Where The Wild Things Are)

-Soft leopard beret from H&M

-My Samsung cell phone, keys and cute Union Jack-iPod

-My make up bag, lots of lipbalms, Lacoste deodorant (I don't know why it's there), brush for my extensions, Marc Jacobs Daisy-perfume in black bottle (which I personally think that is more beautiful than just orindary bottle) and my glasses.

Mä haluaisin ihan järkyttävän paljon tehdä jotain tälle mun ulkoasulleni, tää tyylikäs ja viileä (eli tylsä) valkoinen ei enää vaan osaa palvella mua kuten ennen. Taustalle olis ihana saada joku kukkatapettia muistuttava tausta mutta suoraan sanottuna mä en vaan osaa, en edes ohjeiden kanssa. Täytyy ehkä joskus yrittää uudestaan väsätä tai sit palkata joku tekemään se mun puolesta. Tää päivä on ollut ihan ok, kohta jatkan Gilmoren Tyttöjä, laitan jalkakylvyn ja syön munkkipossua. Nähdään!

February 5, 2010

Don't care if a car drives over me today

IMG_7944
IMG_7946
IMG_7948
IMG_7950
IMG_7951
Having really boring time of my life and watching Gilmore Girls. If you have any idea what I should write/photograph let me know, cause I don't know.