October 31, 2009

I think I'm off the hook, baby

Untitled 1
Fresh Fruits, kirja joka maksoi aikoinaan noin 50e ja jonka ostoa ihmettelen yhä syvästi, löysin ihan vain muutaman tyylin joka oli edes hieman siedettävä, ei mitään järkeä.

Mun viimeiset pari viikkoa on kuluneet samalla kaavalla, oon katsonut hirveästi kaikkia sarjoja (Tunteet pelissä ja GG:n toinen tuotantokausi on katsottu läpi) sekä leffoja, oon lakkaillut joka päivä erityyliset kynnet vain siksi että on ollut armottoman tylsää ja tänään sain verta vuotavan haavan mun kieleen koska oon pari päivää ihan innoissani yrittänyt nuolla puhki nuolukivi-nimistä kestokarkkia tuloksetta.

Tän postauksen idea kuitenkin oli lähinnä siinä, että todella pahan inspispulan takia haluaisin kuulla teiltä mahdollisimman paljon kaikkia postausehdotuksia, itselläni ei ole mitään hajua.

October 30, 2009

Eww

IMG_1999
IMG_2002
IMG_2014
Tässä on ainoat kuvat joita on tullut muutaman päivän sisällä otettua, joten siinä syy siihen miksi postauksia ei ole kuulunut. Oksetushiuksia ei tee mieli kuvata mutta yritän silti ryhdistäytyä

October 28, 2009

GG

Pupu 053
Pupu 058
IMG_1828
OMFG sekosin ihan täysin kun sain ton mun käsiini ja kelasin huudella itselleni eBaystä mekon, takin ja housut mutta pelottaa vähän kakka laatu kun ne tulee ilmeisesti Koreasta ja hinnat on tosi alhaiset. Mut ehkä mä sitten otan ton riskin.

October 27, 2009

Virgin suicides

IMG_1845
IMG_1848
Anteeksi mun kielenkäyttöni, mutta voi helvetin saatanan vittu. Äiti kävi äsken kysymässä kahdesta Suutarista että mitäs niille mun babypinkeille Dr. Martenseille voi tehdä ja arvatkaas mitä ne vastas - ei MITÄÄN. Ne raastavat mun kantapäät hirveille arville ja verelle vaikka olen käyttänyt niitä useasti ja vieläpä paksu villasukka + ohut sukka + 700 laastaria yhdistelmällä ja silti aina sama tulos. Ja tuollaisille hirviöille ei voi kuulemma tehdä mitään, koska jotain vuorettomasta sisustasta ne selitti. Eipä toi tänään tullut leffakaan piristänyt mieltä, mutta menen silti täysin vittuuntuneena nyt katsomaan sitä.

Eihän tässä ole muuta kuin että 75e turhaan ja äiti sanoi että noiden lisäksi se ei osta mulle mitään talvikenkiä. Että ostakaa joku onneton noi.

October 26, 2009

Huono päivä

Pupu 042
Otsis sai kyytiä taas ainakin vähäksi aikaa ja tässä myös kuvaa musta silmälasit päässä kuten pyysitte. Tosin toi otsiksen pois heittäminen (eli sinettejen repiminen päästä) alko jo nyt kaduttamaan, otsatukka kun sopii mielestäni mulle_paljon_paremmin. YHYY-YYY

October 24, 2009

Is that a new boy stuck on your shoe?

IMG_1498
IMG_1499
IMG_1512

Olen tänään käynyt Valtterin kirppiksellä heti aamusta ja mukaan tarttuivat pelkästään tuo Eiffel-torni sekä eräs peruspaita, syönyt Hesessä, herännyt ärsyttävän ajoissa, käynyt ostamassa Tunteet pelissä-sarjan ekan tuotantokauden ja kyrpiintynyt ilkeistä ihmisistä.

Nyt mä kuitenkin lähden katsomaan tota ihan sairaan koukuttavaa sarjaa ja toivon etten ahmi sitä kokonaan kerralla!

October 23, 2009

Minnie mouse

IMG_1482
IMG_1483
Nyt päätin vihdoin toteuttaa tän monessa blogissa pyörineen haasteen johon mut on jo muutaman kerran haastettu. Eli tässä seitsemän tietoa musta joita ette (toivottavasti) tiedä. Turha odottaa mitään jännää, hauskaa tai siistiä koska mä en vaan keksinyt mitään!

1. Mä tykkään tosi paljon olla yksin. Pari vuotta sitten jouduin vasten tahtoani olemaan aina vapaa-ajallani täysin yksin joten kyllähän siinä ajassa nyt tottuu. Nyt taas rakastan sitä kun ei tarvitse puhua koko ajan jonkun kanssa ja voi tehdä omia juttuja ihan rauhassa. Tosin tästä johtuen mun sosiaaliset taidot on hyvin rajoittuneet, en todellakaan hallitse small talkia ja jos joku puolituttu tulee mulle jotain höpöttämään niin mä jäädyn täysin.

2. Olen mun ulkonäköni suhteen hyvin tarkka, jopa raivostuttavan tarkka. Tänäänkin melkein tippa linssissä yritin peittää ihan kaikilla meikeilläni kuulemma olemattoman punaista nokkaani joka mun silmiini kirkui punaisuutta kilsojen päähän. Peilaan joka ikiseltä vähänkin heijastavalta pinnalta ja kaupassa heti ekana on pakko tsekata itsensä peilistä. Tosin tähän auttaa joskus sellainen, että kuvittelen olevani joku toinen ihminen ja ajattelin mitä mieltä olisin jos näkisin jonkun itseni näköisen, en luultavasti kiinnittäisi mitään huomiota.

3. Oon ruvennu hamstraamaan kauheesti kaikkia takkeja. Tänäänkin ostin yhden kivan takin ja ihailen netissä sekä muiden päällä vaikka mitä siistejä takkeja.

4. En ole lukenut/katsonut yhtäkään Potteria, nähnyt Titanicia, syönyt kebabia enkä osaa uida juuri lainkaan.

5. En myönnä sitä, mutta oon nirso ruoan suhteen. En tykkään melkein mistään lihasta, kastikkeista, sienistä, maksalaatikosta, juustosta, pinaattiletuista, jogurteista, nakeista, mistään lihasta leivän päällä enkä monesta muustakaan.

6. Mä ihastun outoihin ihmisiin. Viimeisin julkkisihastukseni on ei-niin-komea Patrick Wilson joka on mua 20 vuotta vanhempi.

7. Mulla on mielestäni huono näkö, mutta -1,5 ei vissiin ole kamalan paljon? En näe tekstejä edes vähän kaukaa ja oon moikkaillut vääriä ihmisiä kadulla.

Herään yöllä tunteeseen kuin joku painaisi puukolla sydämeen

IMG_1407
IMG_1410
Pipo ja kiilakorot H&M, takki CTRL, alla oleva pitkä neuletakki American Apparel

Tänään on ollut ihan hauskaa, koulu loppui neljältä, ostin takin sekä rusettipannan, söin tonnikalasalaatin ja oon ihaillut syksyn ihania värejä. Nyt laiskotuttaa joten meen vetämään salaattia, taas.

October 22, 2009

Coco

Pupu 007
Pupu 001
Arvatkaa kenellä ei ole skanneria! Eli siis mua pyydettiin sellaisiin Coco Chanel-tyylisiin kuvauksiin Demi-lehteen joku aika sitten ja pienen empimisen jälkeen mä sitten suostuin. Muuten oon tyytyväinen mutta kaulamakkarat vähän hirvittää.

October 21, 2009

People say that I'm different now, they say that I might be from the moon

IMG_1329
IMG_1344
Karvaliivi New Yorker, bleiseri Primark, leggarit 2nd hand, bootsit Topshop

Eilen oli taas sellainen ei-todellakaan-mun-päivä. Kun olin kolmannessa kerroksessa meidän koulussa ja päätin soittaa Emmalle ja kysyä missä meidän tunti on, vastaukseksi kuuluu ''Tänään meillä on taksvärkki-päivä!''. Naamahan siinä meinasi irrota ja vitutus oli suuri, etenkin siksi kun mun koulumatkani kestää lähes tunnin. Siinä sitten vittuuntuneena lähdin takaisin kotiin ja poikkesin ruokakaupan kautta ostamaan ruokaa suruuni.

October 19, 2009

Vanillasugarpink

Nutella baby
IMG_1125
Pupu 014
IMG_1129
Mulla oli vielä tää päivä lomaa ja olisin halunnut tehdä jotain fiksua, mutta kaveri jota mun piti nähdä ei vastannut mulle joten tääkin päivä on vietetty kotona koneella, jee.

Äsken kuitenkin raahauduin kauppaan viemään pulloja ja ostin Nutellaa joka on taivaallista ja jota menen nyt mussuttamaan leivän kanssa, hei!

October 18, 2009

To die by your side is such a heavenly way to die

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
On ne Konadit kivoja.

October 17, 2009

Matkalla kirjoitan nimikirjaimesi taksin ikkunaan

Image and video hosting by TinyPic
Päätin tehdä mun seinälle tällaisen valokuvakasan, koska en ole kuitenkaan vielä vähään aikaan mitään tapetteja tänne hankkimassa ja seinät on ilkeän tyhjät. Ja kuvat ovat oikeastikin mustavalkoisia. Ja ihan liikuttavaa, suurin osa kuvista on mun naamasta :-D Minkä mä sille voin ettei kukaan muu poseeraa mulle.
Image and video hosting by TinyPic
Viron reissulta lähti mukaan uusi puuteri sekä meikkivoide ja taas kerran kohdalleni osui pelkkiä pettymyksiä, oon siis edelleen etsimässä niitä täydellisiä, onko kellään vinkkejä?
Meikkivoide oli ihan ok, mutta näyttää siltä että naamaan laittaisi pelkästään kosteusvoidetta, tosta ei ihan tosi irtoa yhtikäs mitään väriä, ja se ei riitä mun punaiselle naamalleni (suvussa on couperosaa). Puuteri taas oli huonoin mihin olen varmaan eläissäni törmännyt, värin pitäisi olla vaalein, mutta naamalle mennessä se muuttuu oranssiksi vaikka pistäisin sitä kuinka vähän.
Surettaa, kun noi eivät kuitenkaan olleet mitään halvimpia koko kaupassa.
Image and video hosting by TinyPic
Jes, äiti kävi ostamassa tän tänään mulle ilman että mä tiesin koko asiasta mitään, tällaiset pienet yllärit on tosi kivoja. Nyt tiedän miten tulenkin viettämään tän iltani.
Image and video hosting by TinyPic
Ja valitan, tää on ainoa kuva niistä vaateostoksista joita mä tein Virossa, syynä taas ne äidin kuvaus''lahjat'', mutta ei siitä sen enempää. Kiva pitkä karvaliivi New Yorkerista, hintaa sille tuli vain 20e. Liivissä on tuota karvaa muuten pelkästään reunoissa, takaa se on tavallinen. Ja päällä oleva huonosti näkyvä Vero Modan ihana tunika Stockan outletista.
Ja noiden lisäksi ostin ruskean lyhyen turkisliivin Stradivariuksesta, niitä kivoja Konad-kynsilaattoja, lilansiniset nahkakäsineet Rimistä (ihan jonkun Prisman tyyppinen tavaratalo) sekä harmaa fedora Terranovasta. Ostokset oli kuitenkin niin simppeleitä, ettei niille ole mitään tarvetta esitellä näin erikseen. Lisää tulette siis näkemään muissa postauksissa ja asuissa.

Tänään on noin muuten ollu ihan hauskaa, söin aamupalaksi pizzapalan ja Skittles-karkkeja ja tilasin Cdon:ilta Virgin Suicides-leffan sekä varasin GG:n toisen tuottiksen joka ilmestyy tän kuun lopussa.

October 16, 2009

Tallinn

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Meidän huone oli 17 kerroksessa ja näköala oli hieno, joten tulihan tuolla otettua noita kuvia.
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Tosi siistit korot, ihan niin erikoisesta liikkeestä kun Seppälästä. Noita ei tosin tullut ostettua huonon mallin ja tällä kertaa liian korkean hinnan takia (39,90e).
Image and video hosting by TinyPic
Mä vihaan, vihaan, vihaan purkkikirsikoita, mutta ne vaan näyttää aina niin herkulta.
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Joo tossa vaiheessa vielä nauratti...Ostettiin nimittäin Kaubamajasta tollasta ihan kivan hajusta suklaaMUTAnaamiota joka osoittautuikin ihan kamalaksi. Se ei meinannut lähteä millään pois, koko huoneen lattia ja jopa pyyhkeet oli täynnä tota suklaata joka näytti yllättävän paljon ulosteelta. Ja rankan hankaamisen jälkeen naama näytti siltä kun mulla olisi joku paha tauti. Okei, yksi hyvä juttu tossa oli, ihosta tuli ihan pehmeä. Älkää kokeilko siis.
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Käytiin syömässä koti pizzassa ja toi oli oikeesti valehtelematta parasta salaattia mitä oon koskaan syönyt!
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Tulihan se Tallinnan reissukin tehtyä ja oon nyt takas kotona. Joitakin muutamia pienempiä ostoksia lähti mukaan, mutta niistä lisää huomenna.
Ja kuten kuvista näkyy, niin ruokaahan me syötiinkin sitten paljon. Mutta oikeesti, minkä sille voi kun joku maailman paras suklaamousse maksaa vähän päälle euron ja toi salaattikin joku kolme euroa.

October 14, 2009

Kun hengitys on yhtä tasainen kuin tie joka levetessään vie mut pois

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Tänään mä oon...

-Ihaillut syksyä, vaikka mä oon aiemmin niin vihannut sitä. Onhan noi syksyn värit ihan oikeesti tosi nättejä vaikka kylmä onkin kamalaa
-Ottanut mun rikkinäisen lompakon tilalle ton aivan ihana pinkin clutchin. Harmittaa että pitää ottaa noin nätti laukku tollaseen käyttöön, mutta enhän mä nyt käyttäisikään sitä missään. Katsotaan sitten kesällä uudestaan kun toi pääsee ulos
-Saanut taas niitä ihan kauheen kivuliaita rintapistoja
-Tehnyt ylihyvää salaattia joka sisälsi avokadoa, raejuustoa sekä tonnikalaa

Ja jee, huomenna lähtö Viroon! Mulla on itselläni tonne vaan joku 90e mukana, mutta kai sillä jotain saa. Ja takaisin oon pe iltana