October 23, 2009

Minnie mouse

IMG_1482
IMG_1483
Nyt päätin vihdoin toteuttaa tän monessa blogissa pyörineen haasteen johon mut on jo muutaman kerran haastettu. Eli tässä seitsemän tietoa musta joita ette (toivottavasti) tiedä. Turha odottaa mitään jännää, hauskaa tai siistiä koska mä en vaan keksinyt mitään!

1. Mä tykkään tosi paljon olla yksin. Pari vuotta sitten jouduin vasten tahtoani olemaan aina vapaa-ajallani täysin yksin joten kyllähän siinä ajassa nyt tottuu. Nyt taas rakastan sitä kun ei tarvitse puhua koko ajan jonkun kanssa ja voi tehdä omia juttuja ihan rauhassa. Tosin tästä johtuen mun sosiaaliset taidot on hyvin rajoittuneet, en todellakaan hallitse small talkia ja jos joku puolituttu tulee mulle jotain höpöttämään niin mä jäädyn täysin.

2. Olen mun ulkonäköni suhteen hyvin tarkka, jopa raivostuttavan tarkka. Tänäänkin melkein tippa linssissä yritin peittää ihan kaikilla meikeilläni kuulemma olemattoman punaista nokkaani joka mun silmiini kirkui punaisuutta kilsojen päähän. Peilaan joka ikiseltä vähänkin heijastavalta pinnalta ja kaupassa heti ekana on pakko tsekata itsensä peilistä. Tosin tähän auttaa joskus sellainen, että kuvittelen olevani joku toinen ihminen ja ajattelin mitä mieltä olisin jos näkisin jonkun itseni näköisen, en luultavasti kiinnittäisi mitään huomiota.

3. Oon ruvennu hamstraamaan kauheesti kaikkia takkeja. Tänäänkin ostin yhden kivan takin ja ihailen netissä sekä muiden päällä vaikka mitä siistejä takkeja.

4. En ole lukenut/katsonut yhtäkään Potteria, nähnyt Titanicia, syönyt kebabia enkä osaa uida juuri lainkaan.

5. En myönnä sitä, mutta oon nirso ruoan suhteen. En tykkään melkein mistään lihasta, kastikkeista, sienistä, maksalaatikosta, juustosta, pinaattiletuista, jogurteista, nakeista, mistään lihasta leivän päällä enkä monesta muustakaan.

6. Mä ihastun outoihin ihmisiin. Viimeisin julkkisihastukseni on ei-niin-komea Patrick Wilson joka on mua 20 vuotta vanhempi.

7. Mulla on mielestäni huono näkö, mutta -1,5 ei vissiin ole kamalan paljon? En näe tekstejä edes vähän kaukaa ja oon moikkaillut vääriä ihmisiä kadulla.

54 comments:

  1. Patrick Wilson on ihana :D
    Söpöjä kuvia!

    ReplyDelete
  2. mulla on -1,5 ja olen niiin sokea etten pärjäisi ilman piilareita/laseja! : o : DD
    en voi kuvitellakaan enää, että lähtisin kotoa pois tai ylipäätään pystyisin toimimaan ilman näköapua :(

    ReplyDelete
  3. ahahha se on niin paha kun vilkuttaa ihan innoissaan jollekkin randomille :--D

    ReplyDelete
  4. Näin sut tänään ! Kampissa :)
    Haha näytin sut mun kaverille ja kuulemma selitin iha yli-innoissaa täst blogist ja niist demin kuvista.

    ReplyDelete
  5. mun mielestä -1,5 on aika paljon, tai mulla itsellä on -0,75 ja oon ihan sokea jo nyt. :-D helpotti todella paljon, kun hommasi silmälasit.

    ReplyDelete
  6. no on -1,5 sen verran paljon et yleensä tossa vaiheessa jo käytetään laseja :D:D

    ReplyDelete
  7. Häh, mulla on -1,5 enkä nää yhtään mitään ilman laseja :o Näätkö sä koulussakin hyvin vaikka sulla ei oo laseja?

    ReplyDelete
  8. musta ainakin tuntuu tosi sokealta ilman -1.5 (tosin toisessa silmässä -2.0) -vahvuuksisia piilareitani tai laseja, en tajua miten sä pärjäät ! kai se on tottumuskysymys, en mä ennen lasien käyttöä kiinnittänyt huonoon näkööni niin paljon huomiota, mutta nyt en pystyisi elämään ilman kun olen tottunut.

    ReplyDelete
  9. Anonymous - Mmm on, se hymy

    maura- - No äiti aina vähättelee että ei se niin paljoa ole, hyvä saada tietää ku luulin jo et kuvittelen vaan olevani sokee. Pitäis itekin noi piilarit hankkia ku lasit ei oikee oo kivat mun mielestä

    Aquamarine - Aww thanks :-)

    JK - No onko ees!

    m- Awww :-)

    noona - No hyvä tietää :-D

    Anonymous - What, mitä ihmettä sä selität :-DDD Mä kyllä käytän

    Anonymous - Mitä ihmettä tää nyt on, en mielestäni missään oo koskaan sanonut etten käytä laseja

    emmi - Nyt menee yli hilseen.......Käytän kyllä laseja, omistan kahdet silmälasit. En vaan käytä kun liikun jossain, mutta pidän aina kotona, koulussa ja kavereiden luona

    ReplyDelete
  10. -1,5 ei oo paha:) vaik joskus ku mul oli sen verran (pari vuotta sitte) nii tuntu etten nää mitään. Ja nyt mul on joku -2,5 ja ei tunnu sen kummemmalta:D oon sokee<3

    ReplyDelete
  11. Hanki ehdottomasti lasit. Luultavasti huomaamatta siristelet silmiä lähes kokoajan, koska tuolla näöllä ei oikeasti kovin hyvin näe. Oletko koskaan kokeillu kenenkään laseja niin että oisit nähny kunnolla? :D

    ReplyDelete
  12. Irina - Siis kyllä mä kuviot sun muut nään mielestäni tarpeeksi hyvin mutta just joku teksti sit tökkii

    Anonymous - Haha mä alan itkee kohta, naurattaa niin paljon :-DD En ole koskaan mielestäni sanonut etten omista silmälaseja, miten ihmeessä noin MONI on jostain muka lukenut/ymmärtänyt niin. Oon käyttänyt yli kaksi vuotta silmälaseja

    ReplyDelete
  13. Välillä 'inhoon' sua, mut tästä postauksesta tuli sellanen olo et ootki ihana. :O

    ReplyDelete
  14. Hihi yllättäviä piirteitä tuli susta esiin! Mullaki tosi huono näkö, käytän laseja sillon ku katon tvtä, istun takarivissä koulussa tai eturiviä kauempana jne

    ReplyDelete
  15. mäkään en nää kauas ja se ÄRsyttäää, mut enoo koskaan käyny näkötarkastuksessa. Mäkin tykkään olla yksin, mutta kavereidenkin kanssa on hauska hengailla. ja ei passaa sanoa että miksi sinulla ei ole silmälaseja ::D::D kommenteista päätellen monet ovat jo sanoneet, mutta sinulla on :))) no jooo en mä kyl tajuu noist miinuksist tai plussist yhtään mitään. enkä varsinkaan tiiä millon pitäis hankkia silmälasit. :D

    ReplyDelete
  16. Love the colour of your hair, of the ribbon, of your skin.

    ReplyDelete
  17. ahaa sulla kuitenkin on lasit ! sori, ymmärsin väärin : >

    ReplyDelete
  18. -1,5 ei oo kovin paljoa, mulla ittelläni oli semmonen joskus ehkä viis vuotta sitten kun sain lasit ja nyt on -5... :/

    ReplyDelete
  19. Vielä kun oppis itse siihen yksinäisyyteen tottumaan. :< Harmillista huomata että pikku hiljaa onkin itse siinä feidaus -listalla..

    ReplyDelete
  20. Mulla on toi sama, että joskus monta vuotta sitten jäin koulussa yksin ja jouduin totuttelee siihen yksinoloon ja nyt taas rakastan sitä eniten ja tuun hulluks jos en saa olla tarpeeks itekseni. Kivoimpia on päivät kun ei tarvii lähtee mihinkään, vaan saa olla ihan itekseen kotona. Oon vaan nii hyvää seuraa omasta mielestäni ;)

    ReplyDelete
  21. kysyisin vaan sun aikasemmasta postauksesta.. eli sulla on joissain niissä tallinnan kuvissa sellanen vaalee paita jossa on kultasien ketjujen kuvia. mistähän se on? kun mulla on samanlainen ja itte oon sen kirppikselyä löytäny ja mietin vaan sen alkuperää..

    ReplyDelete
  22. Anonymous - Lol kiva :-D

    Anonymous - Uu kiitos kiva

    Emmi - Mä oon käynyt siks ku mulla oli jo pentuna lasit kertaalleen

    riennahera - Oh thank you :-)

    Anonymous - Kyllä se mun maailmassani siltä näyttää kun en kasvoja erota

    Anonymous - Kesti mullakin ainakin sen vuoden verran

    Anonymous - Mulla on vaan lähinnä se et oon pelkästään tottunut omaan seuraani ja yksinäisyyteen :-)

    emilia - Vastasin kyllä aika 99% varmasti sinnekin, eli kirppikseltä oon itsekin sen ostanut

    ReplyDelete
  23. Siis ai häh onko sulla lasit? :D:D

    ReplyDelete
  24. mullaki on tolleen että pitää kattoo heijastavilta pinnoilta ja kaupas heti kattoo peilist :D ps oot ihana

    ReplyDelete
  25. Toi ykkönen oli hyvä. Ei sitä aina tarvi kaveria kaikkeen. Mäkin oon huomannu nyt ku menin eri kaupunkiin kouluun kuin kaverini nii joudun jopa shoppaileen yksin, yllättävän mukavaa! :)

    ReplyDelete
  26. Mulla on, just tuo sama neuroosi ulkonäöstäni, kun sullakin. Peilaan jokaisesta oven rivasta, kattilasta, lusikasta ja ihan kaikesta mistä voi vaan nähdä oman kuvansa. Hiuksista mulla on myös ihan kauhee neuroosi. Mun päivä on ihan täydellisen pilalla ja oon todella vihainen koko päivän, jos en saa hiuksiani johonkin tiettyyn asentoon. Ja sitten olen vielä todella neuroottinen mun kulmakarvoista. Huoh.

    ReplyDelete
  27. Juu, mullaki ihan sama juttu tän peilaamisen kanssa jokaikisestä paikasta. Eilenki olin kaupassa nii siel oli peili ja laitoin siin hiuksii ja meikkei vähänkö ees kaikki katto ja sit mun serkku sano mulle että joko mentäs niin ei, mun piti saada laittaa hiukset hyvin ;DD

    ReplyDelete
  28. vieläkö seurustelet?

    ReplyDelete
  29. kuka toi on tossa bannerissa?

    ReplyDelete
  30. o se mustakin aika paljon. mun oma näkö tosin on viel pahempi:D:D -3,0 onneks joku keksi piilarit!

    ReplyDelete
  31. Hei voitko laittaa tänne joskus kuvan jossa sulla on lasit? :)

    ReplyDelete
  32. mulla on sama toi ykkönen ja kakkonen :) on kiva kun huomaa, että on jotain yhteistä sun kanssa kun oot niin täydellinen. ja mulla on tosi huono näkö myös (kaukonäkö) ja mun pitäisi pitää laseja jotka sain tammikuussa, mutta käytän niitä vain kotona, koska näytän ne päässä todella tyhmältä. piilareita olen harkinnut, koska maailma näyttää niin paljon kirkkaammalta silloin. :)

    ReplyDelete
  33. Mullakin on just -1.5 ja käytän ain piilareit, ainaki mun elämää hankaloittais kauheesti jos en vois. Sunki kannattais hankkii, niin elämänlaatu kyl paranis paljon :)

    ReplyDelete
  34. ai sorry, käsitin asian väärin ton tekstin perusteella! tai siitä sai jotenki kuvan, ettet omista laseja ku siinä oli jotenki se, että "ei kai -1,5 ole kovinkaan paljon?" tms :D pahoitteluni! =)

    ReplyDelete
  35. mä aina jaksan ihmetellä ihmisiä, jotka eivät ole nähneet titanicia! :D mä muistan mun järkytyksen kun eräs kaverini sanoi joskus pari vuotta sitten, että hän ei ole nähnyt sitä koskaan. :D nojoo eihän se ihmistä pahenna :))

    ReplyDelete
  36. Yksin on toisinaan kiva olla ja joskus se on taas pakko..

    Mielummin esim. shoppailen yksin kuin muiden kanssa. Tästä oon oppinut nauttimaan viime vuosina ihan hurjasti. :D Yksin ollessa saa mennä just siihen tahtiin kuin huvittaa yms.!

    Kotonakin on kiva olla yksin, tai siis ilman kavereita. :D Vihaan sitä kun aina on se tavaroiden koskettelu, niistä kyseleminen, vahingossa sotkeminen jne.

    Silti välillä sitä kaipaa muiden ihmisten seuraa. :I Useimmiten sillon kun sitä tarvitsis niin vaan saa. :D

    ReplyDelete
  37. oi oot niin soma! ja ps rakastin demi juttua!

    whyjenny

    ReplyDelete
  38. Ootko muuten tehny muutaki mallin hommia ku ton demi jutun? :)
    Ps. Patrick Wilson = HOT

    ReplyDelete
  39. heii kuule kyssäri: oon ajatellut tilata ton ihanan CTRL-takin, mut siis onko siinä joku vuori tms, että tarkeneeko talvella sen kaa? kiitti jos vastaat :)

    ReplyDelete
  40. Jos multa kysytään, niin -1.5 ei todellakaan oo paljon, kun itselläni on -8. :D En oikeastaan näe ilman laseja yhtään mitään. Mun mittapuulla sulla on siis vielä hyvä näkö. :)

    En ole myöskään koskaan nähnyt Titanicia, ja kyllä sitä sitten jaksetaan ihmetellä! :>

    ReplyDelete
  41. Mäkin tykkään olla yksin, enkä minäkään osaa uida :-------------)

    ReplyDelete
  42. Hih, allekirjoitan kohdat 1, 2, 5 ja 7 :)

    ReplyDelete
  43. mulla on -2.50 ja en nää mitään ilman piilareita ja niitä oonki käyttäny jo 2 vuotta:D kiva kuulla et muillaki on huono näkö:D ku piilareihin tottuu ei ees huomaa et ne on ja on paljo kivempaa ku näkee kaikki tekstit jne.(; kannattaa siis hankkii piilarit:D

    ReplyDelete
  44. voi hyvänen aika toi ykkönen on ihan mä :D oon kyl vähen kateellinen niille jotka osaa sulaantua kaikissa porukoissa ja pystyy puhumaan kaikee randomii ihmisille. mutta joskus on tosiaan kivempi olla vaan ittensä kanssa lol :D

    ReplyDelete
  45. mullakin -1.5 toisessa simmussa ja erittäis huonosti näen myöskin :D

    ReplyDelete
  46. mulla on -3,75 huono kaukonäkö. oisin ilonen jos mulla ois nuin vähä kun sulla :<

    ReplyDelete
  47. 1, 2, 5 ja 6 täsmää muhun :D Paitsi nykyään en oo enää niin nirso, mut viime vuonna olin samanlainen ku sinä.

    ReplyDelete
  48. -1,5 tarvitsee jo lasit :) Ite sain ekat ku mulla tais olla -0.65 tai jotain
    - E

    ReplyDelete
  49. mulla on kummassakin silmässä -1,25 ja mulla on piilarit/lasit käytössä silmälääkärin määräyksstä...

    ReplyDelete
  50. Unique artistée

    ReplyDelete
  51. Eihän noilla miinuksilla saa ajaa autoakaan ilman rillejä! :) Itse vielä ajelen kaksipyöräisellä, koska ikää ei riitä autoon ja miinuksia löytyy sen -0,75 ja koen jo nyt olevani puolisokea :)

    ReplyDelete
  52. I love your blog. I watching yours blog something about one year. And i really love it. I like your style <3 You inspired me to made my own blog (but i just started today). Why you don't translate your posts ? I can speak in 4 languages but unfortunately not in Finnish. xox

    ReplyDelete
  53. -1,5 ei ole paha.
    Sitten se on paha kun se on -7.5 kuten minulla.

    ReplyDelete
  54. Gorgeous photos! I love that beautiful bow.

    ReplyDelete

I use Canon EOS 1100D
I was born in 1993
I'm from Helsinki, Finland